- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
BeyyleAçık mı koyu mu
Ay sağol canım ya. Eşim almış , çıkarmış paketi atmışlar iyiymiş bu. Beyle diyosunBeyyle
Anlayacağını biliyordumAy sağol canım ya. Eşim almış , çıkarmış paketi atmışlar iyiymiş bu. Beyle diyosun
Ben corapları patıklı altların üstüne gıydırıyorumBana yeni fobi yüklendi
Kışın bende öyle yaparım da şimdi çıtçıtlı body +çorap duruyor evde. Hava sıcak olduğundan çok giydirmiyorum. İyice açıyorum da sokuyorum ayağını da Allah korusun yaBen corapları patıklı altların üstüne gıydırıyorum
Minyon bebişkom kabul edın deseydınKızlar bizim de bugün 1.hafta kontrolümüz vardı.Doktoru Kütahya'da bulalım takipli olalım zırt pırt Eskişehir'e gidemeyiz acil durumda diye burda ayarladık.
Doktoru baya sevdim tam aradığımız detaycı iyi bilgili bir doktor
Fiziksel muayenede her şey normal ama 40.haftada neden küçük doğduğu sende kronik hastalık var mı gebelikte enfeksiyon oldu mu vs.ayrıntılı bilgi aldı ama yine de araştıralım dedi ayrıntılı kan tetkiki ve usg istedi çocuğumdan 5 tüp kan aldılarAma maşallah oğluma sadece enjektör ucu girerken ağladı sonra emziğini verdik elimi tuttu sustu fazla huzursuzlanmadı adı gibi gerçekten güçlü olacak oğlum inşallah
Beslenme nasıl dedi anne sütü ama bazen almak istemiyor dedim emzirme eğitimi için hemşiresini aradı emzirme eğitimi aldık.Ama adam baya titiz sanırım emzirmeden önce sadece bez ile tarttılar emzirme bitince de sadece bez ile tarttılar besleniyor mu o şekilde bakıyorlarmış.
Oğlum tam 2740 gr.olmuş 1.haftada doğum kilosunu yakalamış beslenmesi iyi böyle devam dedi.
Ten tene temas önemli diye çocuğu çıplak emzirme sadece bezi kalsın dediler.
Doktor da emzirirken yanında su olacak önce sonra su içiyorsunuz 4 lt olacak azı olmaz dedi.
Salı günü sonuçlar için çağırdı.Sonuçlara göre konuşuruz bebek küçük olduğu için sık takip edebiliriz dedi
Eşim de tam aradığım doktor diyor
Bende mi torpu alsam yaa. Ama simdi o gelene kadar benim kesmem lazim. E bebekte falan var mi kiBen otomatık törpü aldım ama ikinci bebesi olan bana tırnak makası daha rahat geldi ama işlevi güzel yinede ete gelince duruyor falan
Valla sen bide bir aylığı geçince görrr
Kız benim eşim aşırı pimpirik ondan içimize sindiMinyon bebişkom kabul edın deseydındetaycı bı doktor demekkı içinize sindiyse ne ala ay bizim oğlanın ıkı senedır sıgortası var 15 tl ver gec gecen Lina yı götürdük ya muayene parası verınce koydu
Bugun bende sigortaci ile gorustum. Anne bebek yapiyorlar genelde ak sigorta ve turkiye sigortalarinda sadece bebise yapiyorlarmis canim bilgin olsun. 7 bin civari cikar diyorlar ptesi ogrenicem bende tutariKız benim eşim aşırı pimpirik ondan içimize sindi
Bizde oğlana tamamlayıcı sigorta soralım bugün diyorduk tetkikler 2115 tl mi ne tuttuhemen yaptırmamız lazım valla
Hiç dikkat etmedim kuzum vallaBende mi torpu alsam yaa. Ama simdi o gelene kadar benim kesmem lazim. E bebekte falan var mi ki
Belli bi yaşa kadar ebeveyn sartı koşuyorlar , hala öylemi bilmem o biraz sıkıcı , oğluma 5 e yenıledım bu sene indirimli oda şimdi iyice artmıştırKız benim eşim aşırı pimpirik ondan içimize sindi
Bizde oğlana tamamlayıcı sigorta soralım bugün diyorduk tetkikler 2115 tl mi ne tuttuhemen yaptırmamız lazım valla
Çoktan olmuş bile annesiHoligan sıpamBen bi de Beşiktaşlıyım ama babası fanatik hiç çabalamadım çocuk GSli olur her türlü
Bende iyi geliyor gibi hissediyorumAaa ne güzel bizde bugün 40 dk kadar yürüdük maaileBundan sonra yürüyüşleri aksatmayalım
Ayy ne çabuk büyüdü LinaMaşallah size yalnız ben yine pp kaçırmışım
Bende anason alıp ekleyeceğim biraz ama gerçekten bence çocuğa iyi geliyor
Canım benim de aşırı oldu duphalac içtim demiştim ya kesinlikle iç büyük abdeste de rahat çıkıyorsun gazı da atıyorsun
Valla canım ne güzel doktor öyle gerçektenKızlar bizim de bugün 1.hafta kontrolümüz vardı.Doktoru Kütahya'da bulalım takipli olalım zırt pırt Eskişehir'e gidemeyiz acil durumda diye burda ayarladık.
Doktoru baya sevdim tam aradığımız detaycı iyi bilgili bir doktor
Fiziksel muayenede her şey normal ama 40.haftada neden küçük doğduğu sende kronik hastalık var mı gebelikte enfeksiyon oldu mu vs.ayrıntılı bilgi aldı ama yine de araştıralım dedi ayrıntılı kan tetkiki ve usg istedi çocuğumdan 5 tüp kan aldılarAma maşallah oğluma sadece enjektör ucu girerken ağladı sonra emziğini verdik elimi tuttu sustu fazla huzursuzlanmadı adı gibi gerçekten güçlü olacak oğlum inşallah
Beslenme nasıl dedi anne sütü ama bazen almak istemiyor dedim emzirme eğitimi için hemşiresini aradı emzirme eğitimi aldık.Ama adam baya titiz sanırım emzirmeden önce sadece bez ile tarttılar emzirme bitince de sadece bez ile tarttılar besleniyor mu o şekilde bakıyorlarmış.
Oğlum tam 2740 gr.olmuş 1.haftada doğum kilosunu yakalamış beslenmesi iyi böyle devam dedi.
Ten tene temas önemli diye çocuğu çıplak emzirme sadece bezi kalsın dediler.
Doktor da emzirirken yanında su olacak önce sonra su içiyorsunuz 4 lt olacak azı olmaz dedi.
Salı günü sonuçlar için çağırdı.Sonuçlara göre konuşuruz bebek küçük olduğu için sık takip edebiliriz dedi
Eşim de tam aradığım doktor diyor
Bizim gittiğimiz hastane hangileri ile anlaşmalı bakalım artık bizim de yapmamız lazımBugun bende sigortaci ile gorustum. Anne bebek yapiyorlar genelde ak sigorta ve turkiye sigortalarinda sadece bebise yapiyorlarmis canim bilgin olsun. 7 bin civari cikar diyorlar ptesi ogrenicem bende tutari
Muhtemelen vardır canım bizde bu hafta hallederiz inşallah yoksa çok pahalı oluyor diğer türlüBelli bi yaşa kadar ebeveyn sartı koşuyorlar , hala öylemi bilmem o biraz sıkıcı , oğluma 5 e yenıledım bu sene indirimli oda şimdi iyice artmıştır
Aynen gerçekten öyle tam eşimin istediği gibiValla canım ne güzel doktor öyle gerçekten
Ben akşamları bir fincan kesin içiyorumBende iyi geliyor gibi hissediyorum
Cok gecmis olsun canim benimAh kızlar başıma neler geldi anlatamam . 3 gündür şiddetli.mide ağrım vardı. Safra kanallarim genislemis ve taş düşmüş. Enfeksiyon olmuş. Şimdi yatış verildi bebegimden kızımdan ayrı kaldım. Ameliyat günüm belli değil. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Servis de Enfeksiyon hastaları var bebeğini getirme dediler içim yanıyor. Şimdiden kokusu burnumda kızımın da oğlumun da . Kızım da korktu kesin nasıl duracak bilmiyorum bana dua edin nolur
Kuzum benim çok geçmiş olsunAh kızlar başıma neler geldi anlatamam . 3 gündür şiddetli.mide ağrım vardı. Safra kanallarim genislemis ve taş düşmüş. Enfeksiyon olmuş. Şimdi yatış verildi bebegimden kızımdan ayrı kaldım. Ameliyat günüm belli değil. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Servis de Enfeksiyon hastaları var bebeğini getirme dediler içim yanıyor. Şimdiden kokusu burnumda kızımın da oğlumun da . Kızım da korktu kesin nasıl duracak bilmiyorum bana dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?