2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bizim de bugün 1.hafta kontrolümüz vardı.Doktoru Kütahya'da bulalım takipli olalım zırt pırt Eskişehir'e gidemeyiz acil durumda diye burda ayarladık.
Doktoru baya sevdim tam aradığımız detaycı iyi bilgili bir doktor
Fiziksel muayenede her şey normal ama 40.haftada neden küçük doğduğu sende kronik hastalık var mı gebelikte enfeksiyon oldu mu vs.ayrıntılı bilgi aldı ama yine de araştıralım dedi ayrıntılı kan tetkiki ve usg istedi çocuğumdan 5 tüp kan aldılar Ama maşallah oğluma sadece enjektör ucu girerken ağladı sonra emziğini verdik elimi tuttu sustu fazla huzursuzlanmadı adı gibi gerçekten güçlü olacak oğlum inşallah
Beslenme nasıl dedi anne sütü ama bazen almak istemiyor dedim emzirme eğitimi için hemşiresini aradı emzirme eğitimi aldık.Ama adam baya titiz sanırım emzirmeden önce sadece bez ile tarttılar emzirme bitince de sadece bez ile tarttılar besleniyor mu o şekilde bakıyorlarmış.
Oğlum tam 2740 gr.olmuş 1.haftada doğum kilosunu yakalamış beslenmesi iyi böyle devam dedi.
Ten tene temas önemli diye çocuğu çıplak emzirme sadece bezi kalsın dediler.
Doktor da emzirirken yanında su olacak önce sonra su içiyorsunuz 4 lt olacak azı olmaz dedi.
Salı günü sonuçlar için çağırdı.Sonuçlara göre konuşuruz bebek küçük olduğu için sık takip edebiliriz dedi
Eşim de tam aradığım doktor diyor

Minyon bebişkom kabul edın deseydın detaycı bı doktor demekkı içinize sindiyse ne ala ay bizim oğlanın ıkı senedır sıgortası var 15 tl ver gec gecen Lina yı götürdük ya muayene parası verınce koydu

Kız benim eşim aşırı pimpirik ondan içimize sindi
Bizde oğlana tamamlayıcı sigorta soralım bugün diyorduk tetkikler 2115 tl mi ne tuttu hemen yaptırmamız lazım valla

Bizde oğlana tamamlayıcı sigorta soralım bugün diyorduk tetkikler 2115 tl mi ne tuttu hemen yaptırmamız lazım valla
Bugun bende sigortaci ile gorustum. Anne bebek yapiyorlar genelde ak sigorta ve turkiye sigortalarinda sadece bebise yapiyorlarmis canim bilgin olsun. 7 bin civari cikar diyorlar ptesi ogrenicem bende tutari

Belli bi yaşa kadar ebeveyn sartı koşuyorlar , hala öylemi bilmem o biraz sıkıcı , oğluma 5 e yenıledım bu sene indirimli oda şimdi iyice artmıştır

Bende iyi geliyor gibi hissediyorum

Valla canım ne güzel doktor öyle gerçekten

Bugun bende sigortaci ile gorustum. Anne bebek yapiyorlar genelde ak sigorta ve turkiye sigortalarinda sadece bebise yapiyorlarmis canim bilgin olsun. 7 bin civari cikar diyorlar ptesi ogrenicem bende tutari
Bizim gittiğimiz hastane hangileri ile anlaşmalı bakalım artık bizim de yapmamız lazım

Belli bi yaşa kadar ebeveyn sartı koşuyorlar , hala öylemi bilmem o biraz sıkıcı , oğluma 5 e yenıledım bu sene indirimli oda şimdi iyice artmıştır
Muhtemelen vardır canım bizde bu hafta hallederiz inşallah yoksa çok pahalı oluyor diğer türlü

Valla canım ne güzel doktor öyle gerçekten
Aynen gerçekten öyle tam eşimin istediği gibi
Bende iyi geliyor gibi hissediyorum
Ben akşamları bir fincan kesin içiyorum Duphalac da al kullan ama bir kere içme ben iki gün sabah akşam içtim baya rahatlattı

Ah kızlar başıma neler geldi anlatamam . 3 gündür şiddetli.mide ağrım vardı. Safra kanallarim genislemis ve taş düşmüş. Enfeksiyon olmuş. Şimdi yatış verildi bebegimden kızımdan ayrı kaldım. Ameliyat günüm belli değil. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Servis de Enfeksiyon hastaları var bebeğini getirme dediler içim yanıyor. Şimdiden kokusu burnumda kızımın da oğlumun da . Kızım da korktu kesin nasıl duracak bilmiyorum bana dua edin nolur

Cok gecmis olsun canim benim

Kuzum benim çok geçmiş olsun Dualarımız seninle bir an evvel toparlanıp yavrularına kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…