2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aaa ne güzel bizde bugün 40 dk kadar yürüdük maaile Bundan sonra yürüyüşleri aksatmayalım

Kızlar biz çok şükür mevlüdümüzü yaptık bugün
Ayy ne çabuk büyüdü LinaMaşallah size yalnız ben yine pp kaçırmışım
Bende rezene anason içiyorum ama bazen çok daraltıyor yinede ameliyat yerim çok kaşımıyor birde benim ya
Bende anason alıp ekleyeceğim biraz ama gerçekten bence çocuğa iyi geliyor

Evet biraz var canım olmadı bende mi denesem onu hastanede 2 kez lavman yapıldı bana mısın demedi
Canım benim de aşırı oldu duphalac içtim demiştim ya kesinlikle iç büyük abdeste de rahat çıkıyorsun gazı da atıyorsun

Yikicagim gunde tirnaklarini keseyim diyorum. O rahatlikla rahatca kesilir heralde. Cok korkuyorum aslinda
Ben otomatık törpü aldım ama ikinci bebesi olan bana tırnak makası daha rahat geldi ama işlevi güzel yinede ete gelince duruyor falan
Valla sen bide bir aylığı geçince görrr

Alıştım artık

Haklı Devakus buyudukce ağlıyorlar bugun benımkı cıyak cıyaktı hep kucakta gezdı odada
Ayyy Duru da başladı. Ağladıkça sesini fark etti diyorummdaha çok ağlıyor durduk yere. Ağlamanın gücünü keşfetti
Kız maşallah ne tatlısınız öyle ana kız yerim sizi minnoşumun kreasyonu harika

Ya dr gerek yok dedi ama biraz önce yavrum yine nasıl zorlanarak ıkınarak ağlayarak yaptı vercem ya ben de biogaia
Kuzey de oluyor öyle arada İnsan kıyamıyor biraz da o bağırsak hareketlerinden korkuyorlar Başlayınca rahatlayıp susuyor devamını sakin yapıyor. Biogaia diyince eşim gaz olunca mı verelim vs dedi doktor da o probiyotik hiç bi zararı yok dedi.

Kız duruyor ya yattığı yerde bıanda hıcbısey yokken bır çığlık ödümüz kopuyor teşekkür ederiz kuzum bebemi bi tane bile tek foto cekememişim bugun
Ayy maşallah maşallah nazar değmesin minik kuşa
Amin amin Rabbim korusun hepsini
Yaa size bayıldım bu ne güzellik analı kızlı Gözüm gönlüm açıldı
Oh şükür denk getirdik Teşekkür ederiz teyzesi

Düzenli kullanmak lazım bide bunları etkı etmesi için

Ben cok sevemedım tırnak makasıyla da yürüyordu bizim iş ama iş görmez diyemem tabi
Bundansa yenidoğan hangisi canım. Bizimkiler sağolsun kutuyu atmış sertliğine göre yeşil gibi geldi bana ama emin olamadım

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-21-22-25-23-523_trendyol.com.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 45
Başlıyorum ben de ver mehteri
Kız duruyor ya yattığı yerde bıanda hıcbısey yokken bır çığlık ödümüz kopuyor teşekkür ederiz kuzum bebemi bi tane bile tek foto cekememişim bugun
Anaaam insan çekmez mi kız yarın bir daha giydir çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…