E tamam normal ben aynı döngüye gunde kac kez gırıyorum emzıkle bırazda kucakta uyutmaya çalış arada memıktolar dınlensin benimki keyfıne vardı emzıkle de cok durmuyor memeye o ağız değecek
Kuzey'in kaka problemi var 3-4 günde zor yapıyordu ve bazen fitil vermek zorunda kalıyordum. Bugün uzun yürüyüş yaptık eve geldik kaka yaptı Yani kaka sıkıntısı olanlar koyun arabasına 1 saat yürüyüş yapın muhtemelen titremek işe yarıyor
Ben otomatık törpü aldım ama ikinci bebesi olan bana tırnak makası daha rahat geldi ama işlevi güzel yinede ete gelince duruyor falan
Valla sen bide bir aylığı geçince görrr
Ayyy Duru da başladı. Ağladıkça sesini fark etti diyorummdaha çok ağlıyor durduk yere. Ağlamanın gücünü keşfetti
Kız maşallah ne tatlısınız öyle ana kız yerim sizi minnoşumun kreasyonu harika
Kuzey de oluyor öyle arada İnsan kıyamıyor biraz da o bağırsak hareketlerinden korkuyorlar Başlayınca rahatlayıp susuyor devamını sakin yapıyor. Biogaia diyince eşim gaz olunca mı verelim vs dedi doktor da o probiyotik hiç bi zararı yok dedi.
Ayyy Duru da başladı. Ağladıkça sesini fark etti diyorummdaha çok ağlıyor durduk yere. Ağlamanın gücünü keşfetti
Kız maşallah ne tatlısınız öyle ana kız yerim sizi minnoşumun kreasyonu harika
Ben otomatık törpü aldım ama ikinci bebesi olan bana tırnak makası daha rahat geldi ama işlevi güzel yinede ete gelince duruyor falan
Valla sen bide bir aylığı geçince görrr
Kuzey de oluyor öyle arada İnsan kıyamıyor biraz da o bağırsak hareketlerinden korkuyorlar Başlayınca rahatlayıp susuyor devamını sakin yapıyor. Biogaia diyince eşim gaz olunca mı verelim vs dedi doktor da o probiyotik hiç bi zararı yok dedi.