Yeni doğanların ilk 28 gün herşeyi ücretsiz değil mi ya?Kız benim eşim aşırı pimpirik ondan içimize sindi
Bizde oğlana tamamlayıcı sigorta soralım bugün diyorduk tetkikler 2115 tl mi ne tuttuhemen yaptırmamız lazım valla
Çok geçmiş olsun canım sarılık için en önemli şey beslenme sadece anne sütü veriyorsan aktif emiyor mu ondan emin olmalısın sık sık emzirmelisin,mama ile destekli gidiyorsan da bebeğine mamayı arttırabilirsin.Şimdi sen stres yapma kendini yıpratma bu durum herkesin başına gelebiliyor yatış verilirse de korkma burda bir gecede taburcu olan arkadaşlarımız olduKızlar selam çok kotuyum tansiyonum 7 4 başım felaket agriyor.Cok üzüldüm oglanin sariligi 15 çıktı yatıralım dediler biz evde baksak olur mu diye yalvardım.. 2 güne geri çağırdılar ama o kadar üzüldüm ki kendime gelemiyorum bu arada burnumuz tıkalı kakamizla doğmuşuz kaç defa kan aldılar mosmor oldu oğlumun kolu sariligi çıkanlar neler yaptınız ne olur
Yok canım biz Kütahya'dayız istenilen kanlar dış laboratuvarmış o yüzden çıktı bu ücret ama dediğin gibi bir şey var mı bilmiyorum ben doğum yaptığım hastaneden farklı bir hastaneye götürdüm oğluşuYeni doğanların ilk 28 gün herşeyi ücretsiz değil mi ya?
SGK Anlaşmalı özel hastanelerde, yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesi gereken bebeklerin sağlık harcamaları, gün sınırı yada sayısı olmaksızın SGK tarafından karşılanır ve aileden yoğun bakım için ödeme talep edilemez.Yok canım biz Kütahya'dayız istenilen kanlar dış laboratuvarmış o yüzden çıktı bu ücret ama dediğin gibi bir şey var mı bilmiyorum ben doğum yaptığım hastaneden farklı bir hastaneye götürdüm oğluşu
Hemşirem nasılsın doğum oldu muSGK Anlaşmalı özel hastanelerde, yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesi gereken bebeklerin sağlık harcamaları, gün sınırı yada sayısı olmaksızın SGK tarafından karşılanır ve aileden yoğun bakım için ödeme talep edilemez.
Yenidoğan bebeklerin 28 gün boyunca muayene ücretlerini SGK öder.
Yenidoğan muayene ücreti alınır mi?
Sağlık hizmet sunucuları yeni doğana verilen sağlık hizmetleri ile bu işlemlere ilişkin sunulan sağlık hizmetlerinden hiçbir ilave ücret alamazlar.
Sgk cevapları bunlar canım. Fatura aldıysanız sgk ile bir görüşün isterseniz.
Maalesef.. Kısçem tarafından yine kandırıldımHemşirem nasılsın doğum oldu mu
Benim de uygulama sinirimi bozduMaalesef.. Kısçem tarafından yine kandırıldım
11 gibi yine bi sancı girmişti hatta baya acı vericiydi alelacele eşyaları falan kontrol ettim hatta ama bi daha da gelmedi.
Aman son adet tarihine göre hamilelik süresi gerçek değil ki. Hamile kaldığımız gün 2 haftalık hamile sayılıyoruz tıbben. Yani daha 2 hafta içinde bile gelmeyebilirlerBenim de uygulama sinirimi bozdu
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda toparlasın inşallahAh kızlar başıma neler geldi anlatamam . 3 gündür şiddetli.mide ağrım vardı. Safra kanallarim genislemis ve taş düşmüş. Enfeksiyon olmuş. Şimdi yatış verildi bebegimden kızımdan ayrı kaldım. Ameliyat günüm belli değil. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Servis de Enfeksiyon hastaları var bebeğini getirme dediler içim yanıyor. Şimdiden kokusu burnumda kızımın da oğlumun da . Kızım da korktu kesin nasıl duracak bilmiyorum bana dua edin nolur
Nasıl moral olduAman son adet tarihine göre hamilelik süresi gerçek değil ki. Hamile kaldığımız gün 2 haftalık hamile sayılıyoruz tıbben. Yani daha 2 hafta içinde bile gelmeyebilirler
Ah kızlar başıma neler geldi anlatamam . 3 gündür şiddetli.mide ağrım vardı. Safra kanallarim genislemis ve taş düşmüş. Enfeksiyon olmuş. Şimdi yatış verildi bebegimden kızımdan ayrı kaldım. Ameliyat günüm belli değil. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Servis de Enfeksiyon hastaları var bebeğini getirme dediler içim yanıyor. Şimdiden kokusu burnumda kızımın da oğlumun da . Kızım da korktu kesin nasıl duracak bilmiyorum bana dua edin nolur
Bizimde başımıza geldi canım ve 1 gece yatırdılar bizi. Bol bol emzirdim mama takviyesi yaptım. 1.5 saate bir uyandırıp emzirdim saati geçirmemeye çalıştım. Bizde hala sarılık var canım yükseldiği an yatış verecek doktor sıkı takip ediyor..Kızlar selam çok kotuyum tansiyonum 7 4 başım felaket agriyor.Cok üzüldüm oglanin sariligi 15 çıktı yatıralım dediler biz evde baksak olur mu diye yalvardım.. 2 güne geri çağırdılar ama o kadar üzüldüm ki kendime gelemiyorum bu arada burnumuz tıkalı kakamizla doğmuşuz kaç defa kan aldılar mosmor oldu oğlumun kolu sariligi çıkanlar neler yaptınız ne olur
Ben acele etmiyorum aslında. Meyve mi bu? Hadi oldu artık koparalım diyelimNasıl moral oldu
Bak 40 hafta 1 günlükte ne yazıyorNasıl moral oldu
Ben sanırım hayatım boyunca ne olacaksa olsun hadi hemen dediğim için ve doğumdan da korktuğum için belirsizlik beni bitiriyor hemen olsun ve bitsin . Ayrıca yüzünü göreyim ellerini öpeyim koklayayim bu iki durum beni boğdu boğdu duvara attıBak 40 hafta 1 günlükte ne yazıyor
Allah esirgesin inşallah bir daha yatış verecek sebepler olmazBizimde başımıza geldi canım ve 1 gece yatırdılar bizi. Bol bol emzirdim mama takviyesi yaptım. 1.5 saate bir uyandırıp emzirdim saati geçirmemeye çalıştım. Bizde hala sarılık var canım yükseldiği an yatış verecek doktor sıkı takip ediyor..
Eşim de aynı böyle, net insan oluyorsa olsun artıkBen sanırım hayatım boyunca ne olacaksa olsun hadi hemen dediğim için ve doğumdan da korktuğum için belirsizlik beni bitiriyor hemen olsun ve bitsin . Ayrıca yüzünü göreyim ellerini öpeyim koklayayim bu iki durum beni boğdu boğdu duvara attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?