2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım dediğin gibi acil bir durum olursa bulunduğumuz yerde olsun istedik çok şükür Allah da gönlümüze göre verdiBiz kan almaya gidince tüpleri gören hemşire Savaş Beyin hastası mı diye sordu çok iyidir bir şey atlamak istemez çok detaycıdır nokta atışı yapar felan dedi Ama gerçekten doktor çok önemli ya insan içi rahat olsun istiyor ben gebeliğimde Tokat'ta 2 doktor değiştirdim Eskişehir'e geldim 1 ayda yine 2 doktor değiştirdim insanın içinin rahat etmesi lazım
Doktor da fazla rahat geldi bana hadi fitil düşündün anneye böyle mi söylenir bence sen başka doktor da araştır git belki başkasından memnun kalırsın diğerine devam etmezsin epikriz felan iste yeni doktora göstermek için yani denemekten de zarar gelmez 2.bir görüş her zaman iyidir

Allah analı babalı büyütsün canım kızçe beklendiği gibi iri mi nasılsın doğdu sen iyi misin?
O kadar masumlar ki anlıyorlar ama bir şey söyleyemiyorlar biz o gece onu öyle üzdük hala yüreğim cız ediyor
Onun masum kalbi dayanamadı mesela bize hemen yumuşadı şimdi de bana her zamanki gibi değil daha temkinli özellikle bebeğe bakarken
Bakalım sizinkiler ne yapacak müsait olursan yaz merak ederim

Canım fototerapi veriyorlar ışınla tedavi oluyor.Tabi yatarsa sık sık kan alıp değeri düşmüş mü diye bakarlar muhtemelen
Anneleri de alıyorlar genelde ama hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum

Valla kendime de tuşe yapamam heralde Nasıl yaptın kız kolun nasıl yetişiyor karnından

Benimde oyle. Kendi sutumu sagdim dolaba koydum cok gucum olmadigi zamanlar oradan takviye yapicam asiri uykusuzn
Kuzum ek sağacak kadar geliyor mu sütün maşallah benim oğlana anca yetiyor ya yumuşak genelde emzirirken var ama doluluk yok iki gündür

Kızlar bende aşırı derecede iştahsızlık var.Kahvaltıyı bile doğru düzgün yapamıyorum.Dün kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim, akşam yemek yiyemedim bir parça tahin helvası ve 2 dilim ekmek yedim o da gece 23 te akşam yemeğim buydu
Ağzım çok kuruyor suyu bol içiyorum 4 lt oluyordur muhtemelen.
Süt için bestlak damla ve su içiyorum yani, bu iştah ne zaman gelir fikri olan var mı?
Sağlıklı beslenme diye bir şey vardı ama ben unuttum 10 gündür

Ayy harika çok sevindim tam aradığın gibi bir doktor
Bugun bende sigortaci ile gorustum. Anne bebek yapiyorlar genelde ak sigorta ve turkiye sigortalarinda sadece bebise yapiyorlarmis canim bilgin olsun. 7 bin civari cikar diyorlar ptesi ogrenicem bende tutari
Canım bize de haber et ben de düşünüyorum yaptırmayı

Canım emzirmek çok ciddi efor sarf ettiriyor. Kalori açığı oluşuyormuş. Mutlaka yemen lazım. Zorla da olsa ye sütün için çok önemli

Canım çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir çocuklarına kavuşursun inşallah
Canım benimki 15 olduğunda ben de evde bakmak istedim ama sonra iyice yükseldi 20yle yatırdık ben salya sümük ağlıyordum, bizim buradaki eğitim araştırmada anneler de çocukların başında duruyor fototerapide bakımı anneler yapıyor. Yukarıda anne oteli var gidip orada dinlenebiliyordun. En yüksekten verdiler ışını sabaha 10la taburcu olduk Umarım seninki de hemen iyileşir, ışınla çok çabuk düşüyor, tekrar kontrole gidicez ama şimdi rengi falan güzel arada güneşe de çıkartıyorum beş on dk kollarını bacaklarını. Fototerapide de kan alıyorlar öğlen üç gibi yattık ertesi gün doktor kontrolünden sonra 10.30ta falan taburcuyduk iki kere kan aldılar bi de damar yolu açtılar insanın yüreği sızlıyor
Bu gece oglusuma kendim bakayim dedim mahfoldum uyumuyor deliricem
Ben de bu gece bir ya da iki saat uyudum ya yatağında gaz sancısı çekiyor sanki tuhafsealer çıkarıyor, kucağa alıyorum bayılıp uyuyor. Kucağımdayken uyuyakalmışım başı geriye gitmiş onun sesine uyandım öyle korktum ki arkamı yaslanmıyorum artık emzirirken, olabildiğince rahatsız pozisyonlarda emziricem
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Bebişler de anlaşır umarım

Canım emzirmek çok ciddi efor sarf ettiriyor. Kalori açığı oluşuyormuş. Mutlaka yemen lazım. Zorla da olsa ye sütün için çok önemli
Evet canım gerçekten baya enerji harcanıyor.Yemem lazım biliyorum ama yiyince midem bulanıyor nasıl geçecek bilmiyorum bende stres olmaya başladım artık yiyemedikçe

Aayyy tüh yaaa geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun. Annesin sen eminim hemen ayağa kalkacaksın Allah yardımcın olsun canım
Canım 1,5 saatte bir beslenme. Sütünden emin olamiyor insan mama ver. Eğer veriyorsan arttır. Tek çare beslenmesi. Birde gündüz vakti 2-3 dk yı geçmeyecek şekilde güneşe göster bebeği. Balkon pencere artık neyse. Göbek bağı düştüyse de banyo yaptır. Benim dr göbek bağı düşmeden banyo yaptırttı bize sarılık için. Geçmiş olsun canım geçmezse de korkma hastane de 1 gece de hallediyorlar. Büyük ihtimalle sen de kalırsın yanında

Evet canım gerçekten baya enerji harcanıyor.Yemem lazım biliyorum ama yiyince midem bulanıyor nasıl geçecek bilmiyorum bende stres olmaya başladım artık yiyemedikçe
Stres oldukça da iyice sütün azalır. Dur bakalım sakin ol. En sevdiğin şeylerden başla canım. Açık hava insanın iştahını açar. Hava güzelse piknik gibi bir şey planlayın

Kuzum ek sağacak kadar geliyor mu sütün maşallah benim oğlana anca yetiyor ya yumuşak genelde emzirirken var ama doluluk yok iki gündür
Canim doluluk olmasina bakma sagmaya calis bende aksam o uyurken sagdim 40 cc cikti ama ne kadar cok sagarsan o kadar cok artarmis

Ayy harika çok sevindim tam aradığın gibi bir doktor

Canım bize de haber et ben de düşünüyorum yaptırmayı
Canim sigortadaki kadin bana dedi ki bebek 15 gunlukken ak sigorta ve turkiye sigortalari tek basina yapilabiliyor. Turkiye sigortalarini ben hic duymadim. Devlete aitmis. Suan indirim varmis oyle dediler. Ama ben kendi sigortama eklettiricem anadolu sigortaya fiyatlar ciksin bilgi vereyim

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Valla ben oturuyorum emzirirken uyurum diye korkuyorum cok ezerim cocugu diye ssakin yatakta emzirme cok yorgunuz ne olur ne olmaz

Valla ben oturuyorum emzirirken uyurum diye korkuyorum cok ezerim cocugu diye ssakin yatakta emzirme cok yorgunuz ne olur ne olmaz
Kesinlikle ya ama ben otururken uyuyakalmışım işte kendime koltukta da güvenemiyorum, berjere geçicem artık emzirirken ama memeden hiç kopmuyor ki bu

Çocuğu uykudan Uyandıramıyordum iki meme çekip bırakıyordu. Sonra altını açarken ayağına vururken uyandırmayı başardım iki göğsü de verip arkasına 10 ml 15 ml mama veriyordum. Salı günü 2 de yatırdı ışık tedavisi için çarşamba günü 2 de çıkış verdiler her iki saate bir aradılar emzirme için bazen huysuzlandı erken aradılar. Yatırdığında 14.9 Du sarılık perşembe günü kontrolde 8 e düşmüştü. Olmaz olur mu faydası canım oldu tabiki. Sarılığın yükselmesi daha tehlikeli.

Günaydın kızlar, cuma günü sezeryan oldum, dün sondayı çıkardılar ve idrarimi yaparken sanki karnımdan dikiş yerimden bir doluluk hissi ile wc ye çıkıyorum. Rahatsız edici birsey.. yaşayan oldu mu?
Birde dikiş yerinin sağ tarafı baya ağrıyor normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…