2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kız valla ya herkes sancin yok mu diyor hepsi rahatça bekleyecek doğumu olan içerde dogurana olacak

Ya ne güzel böyle doktor bulmak zor hemde şehrinizde olmuş ateş olur hastalık olur(gönül ister hiç olmasın ☺ ) hemen gidebilirsiniz. Bende yoğun bakımdaki doktoru ile devam ediyorum ama hiç ısınamadım. Muayene ediyor iyi diyor geçiyor. Yani bu çocuk prematüre nelere dikkat etmem lazım nasıl takip etmem lazım gelişimini bi anlat. Hep tek tek sorarak bilgi alıyorum. Geçen kakada beyaz parçalar var diye sordum fitil o dedi geçti. Fitil olması imkansız mercimek kadar fitil koydum 3 bez değiştim hepsinde vardı. Bunu yazdım güldü bi de gıcık oldum. Pazartesi başka hastanede bi doktora gidip bakcam.

Pazartesi gidicem bende tekrar, bakalım ne yapacak. Hurma yiyor musun? Bol bol hurma ye. Bir de çok yürü. Dizlerinin üzerine çöküp iş falan yap bebeğin ağırlığı ile de açılma oluyor. Benim açıklık arttı kendim kontrol ettim biraz ama doktor kadar açmadım. 5 cm vardır. Ama sancı yok, su ve nişan gelmedi Ebe de sancı olana kadar gelme dedi

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hemşirem. Peki son soru söz adet olacakmissin gibi his geliyor mu hani eskiden bana adet olmadan önce kasıklarda hafif bir sızı/ağrı olurdu huzursuzluk mide bulantısı şimdide oluyor

Amiin son kalanlarla beraber inşaallah

Estağfirullah canım sor istediğin kadar
Ay evet resmen adet öncesi ağrı gibi. Hatta hamileliği falan unuttum adet mi olacağım bu nasıl ağrı dedim, hani kasıklarda önce hafif hafif ağrı olur, sonra bi ağrı girer de afedersin kanama gelir ya aynen o his oluyor. Hangi yumurtalıktan yumurta gelecekse orası sızlar falan ya aynen öyle önce sağ sonra sol tarafım sızladı. Sırtın, belin ağrıyor. Bir de böbrek tarafından da ağrı hissettim biraz. Şuan da sırtımda biraz ağrı hissediyorum biri okşuyor gibi sağa sola gidip gelen bi ağrı.

Canım benim geçmiş olsun. Ameliyat günü kısa zamanda belli olur inşallah. Enfeksiyon bölümü olması da kötü olmuş

Çok sağol canım bakalım bi

E tamam normal ben aynı döngüye gunde kac kez gırıyorum emzıkle bırazda kucakta uyutmaya çalış arada memıktolar dınlensin benimki keyfıne vardı emzıkle de cok durmuyor memeye o ağız değecek
Gerçekten emziğe kanmıyor,canı isterse turuyor. Yoksa emzik ağzında açıp açıp tekrar arıyor

Yok meme tek derdi bende yatamiyorum uyuyakalirim diye. Kukuman kusugibi oturdum bekliyorum
Ay o çok yoruyor bi süre sonra enerjim kalmıyor benim. İlk bulduğum kişiye alın oyalayın diyorum. Emzirmek de uyku getiriyor iyi dayanıyorsun ,ödüm kopuyor emzirirken uyucam diye

Ah benim kuzularım ben cuma günü doğum yaptım. Bugün taburcu olacağım bugün tanışacaklar. Ben doktora sorduğumda hiçbir problem olmayacağını söyledi. Ama yine de insanın kafası çok karışıyor lütfen kendini suçlama. İkisi için de en doğrusu yapmak istiyor insan. Bakalım bizim tanışma faslı nasıl olacak

Ay o çok yoruyor bi süre sonra enerjim kalmıyor benim. İlk bulduğum kişiye alın oyalayın diyorum. Emzirmek de uyku getiriyor iyi dayanıyorsun ,ödüm kopuyor emzirirken uyucam diye
Benimde oyle. Kendi sutumu sagdim dolaba koydum cok gucum olmadigi zamanlar oradan takviye yapicam asiri uykusuzn

Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Hem emziriyorum hem mama veriyorum kuzum mamayi mesala 30 mi ise 20 ml yemiyor diye doyuyor sandim mamayi mi sevmedi acaba bu ihtimal var mi?Yatış verilse nasıl oluyor kuzum mesala 2 defa kan aldılar Bi ilk gün Bi dün kolları morardı her yeri kan oldu açıklamada hemen kanı akıyor güvenemiyorum o yüzden onu yalnız bırakmaya yatsa beni de yanında yatırımlar mi?

Biz de medikal parktayiz ben öğretmenim emekli sandığı bizden de aldılar canim dun 2 bin TL kan alımı ve doktor ücretine ödedik.

Oy kıyamam çok çok geçmiş olsun canım günde kaç emzirme kaç mama gidiyorsun mamayi pek yemediğinden duyduğunu düşünmüştüm kaka yapmıyoruz pek 1 2 ama cisli bezimiz var o yüzden hiç anlamaidm.Siz de durumlar nasıldı canım yattığınız kaçtı faydası oldu mu yatmanın sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…