2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum beslenmene dıkkat et emzırırken gunluk 300-400 kalorı harcanıyor sut üretmek ıcın zaten
Zorluyorum şimdi kendimi kuzum dikkat etmem lazım vücudum da halsiz düştü üç dört gündür
Ben olsam bende soğurum eşim kavga eder hatta doktorla o derece sinirlenir ne biçim bir üslup diye

Zorluyorum şimdi kendimi kuzum dikkat etmem lazım vücudum da halsiz düştü üç dört gündür

Ben olsam bende soğurum eşim kavga eder hatta doktorla o derece sinirlenir ne biçim bir üslup diye
Emzirirken iştah açılmaması da ilginç tatlıda mı istemiyor Vitaminlerine falan da baktırsan birşey güçsüz bırakıyor olmasın seni. Zaten hormonlardan bünyeler alt üst oldu

Ben bir tanesine sordum sadece sut arttirma 600 tl istedi
Diyet+süt arttırma 1 aylık 2 şer haftalık diyet listeleri ,öğün takibi ve egzersiz programı 500 TL dedi. Her hafta farklı liste olursa da 620 TL dedi. Fena değil gibi ya bilemiyorum. Ben beslenmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Mesela yoğun bakımda iken burda ilçelerde yaşayan anneler vardı doğal besleniyorlar kesin birinin konuşmasını duydum bahçeden elma toplancak diyordu. Onların memişler kocamandı. Birinin getirdiği sütü gördüm benden 1 ayda çıkmıyor o

Biz de medikal parktayiz ben öğretmenim emekli sandığı bizden de aldılar canim dun 2 bin TL kan alımı ve doktor ücretine ödedik.
Allah Allah ya. Şikayet var da okudum aslında, insanlar ya bilmiyor ya da fatura falan kesmiyorlarmış. Aslında bilen birine danışılsa ödenilen paralar geri alınabiliyormuş. Hepsini alan da okudum, bir kısmını alan da. Ama ne dediler ne yaptılar tam anımsayamıyorum.
Valla kendime de tuşe yapamam heralde Nasıl yaptın kız kolun nasıl yetişiyor karnından
Eşime dedim bak diye, şuan ne gerek var diyor. Biliyorum çocuğa dokunmaktan korkuyor Aman kendi işimi kendim görürüm dedim baktım valla, ama girdiğim şekil şemal biraz komikti Karnım küçük benim canım, o yüzden kolay oldu. Bir de bebeğin başı neredeyse çıkışta o yüzden çok da bi çaba gerekmedi

Ay alıntılayıp cevap verememişim kalmış.
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bir an önce gelir geçer inşaallah. Hangi yöntem yapılır doğum sonrası bilmiyorum ama laparoskopi yapılırsa hemencik toparlarsın belki. Allahım kızınla oğluna kavuştursun, hemen iyileş anneleri. Duamdasın

Beklese nasıl olurdu kısmını ben çok merak ediyorum ya Bazen de içim burkuluyor doğar doğmaz kucağıma alamadım o anı yaşayamadım diye. Ya da o asıl sert tekmeleri hissedemedim Neyseki şimdi iyi çok şükür
Sen bezi naptın bendekiler duruyor yakında seninkine de olmaz
Sizi biliyoruz canım hamilelik günlüğünde doğurmuş görünüyorsun hatta, ay benim de dündü normal doğum tarihim Beklese nasıl olurdu acaba

Sizi biliyoruz canım hamilelik günlüğünde doğurmuş görünüyorsun hatta, ay benim de dündü normal doğum tarihim Beklese nasıl olurdu acaba
Evet şuan çitlembiğim anasının kucağında olmalıydı ama içerisi daha konforlu geliyor herhalde bilemedim. Gelmek istemiyor Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. Ne güzel kavuştunuz siz

Evet şuan çitlembiğim anasının kucağında olmalıydı ama içerisi daha konforlu geliyor herhalde bilemedim. Gelmek istemiyor Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. Ne güzel kavuştunuz siz
"Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. " Hep bununla kendimi avuttum bende canım. Gününü beklesek belki daha kötü olacaktı, hayırlısı budur dedim.

Emzirirken iştah açılmaması da ilginç tatlıda mı istemiyor Vitaminlerine falan da baktırsan birşey güçsüz bırakıyor olmasın seni. Zaten hormonlardan bünyeler alt üst oldu

Kız ben hamilelikte yemediğim kadar yiyorum ya
Ay yok valla bende iştah felan yok annem tahin helvası almış süt yapar diye eşim tatlı almış zar zor iki tane yedim son iki gündür hele iyice gitti iştah dedim belki sizde de olan olmuştur açılıyor mu sonradan diye

Aktif emziren birinden o kdr sut çıkmaz ya onlar sağıp verenlerdır yada o öğün bebek emmiyordur oyle sağıyordur
Katılıyorum zaten çocuk en kötü 50 ml emer

Valla benim de hepsiburadadan aldıklarım geldi çok mu acaba diyorum zaten dışarı da cesaret edip çıkamadım Balkonla idare ediyoruz Tekmeleri şimdi daha iyi hissedersin, altını değiştirirken sürekli tekmeleniyorum Neyseki iyi şimdi kucağında
Evet ya kendimi çok suçlu hissediyorum bazen ben sebep olmuşum gibi ama olacağı varmış Kendimi telkin ediyorum en azından sağlıklıyız birlikteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…