Diyet + süt arttırma olanlar beni çok cezbediyor her an kanabilirimSu emzirme danismanlari atiyor ya koca biberon dolu nasil imreniyorumama mesela belkide 2 saatte doluyo o. Biz hic o sekilde yapmiyoruz ki
Zorluyorum şimdi kendimi kuzum dikkat etmem lazım vücudum da halsiz düştü üç dört gündürKuzum beslenmene dıkkat et emzırırken gunluk 300-400 kalorı harcanıyor sut üretmek ıcın zaten
Ben olsam bende soğurum eşim kavga eder hatta doktorla o derece sinirlenir ne biçim bir üslup diyeAynen öyle bakalım inşallah memnun kalırız yeni gideceğimiz doktordan. Kuzey'in kilosu ile ilgili de çok kilo almış bence sütün yetiyor dedi ezbere çocuk emme sonrası kimi bulsa yiyor2 edince ezbere konuşması soğudum
Emzirirken iştah açılmaması da ilginç tatlıda mı istemiyorZorluyorum şimdi kendimi kuzum dikkat etmem lazım vücudum da halsiz düştü üç dört gündür
Ben olsam bende soğurum eşim kavga eder hatta doktorla o derece sinirlenir ne biçim bir üslup diye
Çok teşekkür ederim canım, geçer dedi şimdi doktorda.. senin kaç günde geçtiİkisi de normaldikiş yerindeki tek taraflı ağrı bende hala sızlama şeklinde devam ediyor. Benim de sağ da
Ben bir tanesine sordum sadece sut arttirma 600 tl istediDiyet + süt arttırma olanlar beni çok cezbediyor her an kanabilirim
Kız ben hamilelikte yemediğim kadar yiyorum yaZorluyorum şimdi kendimi kuzum dikkat etmem lazım vücudum da halsiz düştü üç dört gündür
Ben olsam bende soğurum eşim kavga eder hatta doktorla o derece sinirlenir ne biçim bir üslup diye
Aktif emziren birinden o kdr sut çıkmaz ya onlar sağıp verenlerdır yada o öğün bebek emmiyordur oyle sağıyordurSu emzirme danismanlari atiyor ya koca biberon dolu nasil imreniyorumama mesela belkide 2 saatte doluyo o. Biz hic o sekilde yapmiyoruz ki
Bencede ya. Cesme degil ya budaAktif emziren birinden o kdr sut çıkmaz ya onlar sağıp verenlerdır yada o öğün bebek emmiyordur oyle sağıyordur
Ben de öyle oldum. Canım da deli gibi sürekli tatlı çekiyor. Doğumun ilk haftası 6 kilo vermiştim, şimdi tekrar alıcam muhtemelen onları.Kız ben hamilelikte yemediğim kadar yiyorum ya
Benden taş çatlasa 40 ml çıkıyor. Daha da artıramadımAktif emziren birinden o kdr sut çıkmaz ya onlar sağıp verenlerdır yada o öğün bebek emmiyordur oyle sağıyordur
Diyet+süt arttırma 1 aylık 2 şer haftalık diyet listeleri ,öğün takibi ve egzersiz programı 500 TL dedi. Her hafta farklı liste olursa da 620 TL dedi. Fena değil gibi ya bilemiyorum. Ben beslenmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Mesela yoğun bakımda iken burda ilçelerde yaşayan anneler vardı doğal besleniyorlar kesin birinin konuşmasını duydum bahçeden elma toplancak diyordu. Onların memişler kocamandı. Birinin getirdiği sütü gördüm benden 1 ayda çıkmıyor oBen bir tanesine sordum sadece sut arttirma 600 tl istedi
Allah Allah ya.Biz de medikal parktayiz ben öğretmenim emekli sandığı bizden de aldılar canim dun 2 bin TL kan alımı ve doktor ücretine ödedik.
Eşime dedim bak diye, şuan ne gerek var diyor. Biliyorum çocuğa dokunmaktan korkuyorValla kendime de tuşe yapamam heraldeNasıl yaptın kız kolun nasıl yetişiyor karnından
S sadeetelvee ve ben de doğuramayanlardanızKimler kaldı doğum bekleyen? @35rose den epeydir ses yok nasıl acaba, doğurdu mu?
Ay alıntılayıp cevap verememişim kalmış.Ah kızlar başıma neler geldi anlatamam . 3 gündür şiddetli.mide ağrım vardı. Safra kanallarim genislemis ve taş düşmüş. Enfeksiyon olmuş. Şimdi yatış verildi bebegimden kızımdan ayrı kaldım. Ameliyat günüm belli değil. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Servis de Enfeksiyon hastaları var bebeğini getirme dediler içim yanıyor. Şimdiden kokusu burnumda kızımın da oğlumun da . Kızım da korktu kesin nasıl duracak bilmiyorum bana dua edin nolur
Sizi biliyoruz canım
Sizi biliyoruz canımhamilelik günlüğünde doğurmuş görünüyorsun hatta, ay benim de dündü normal doğum tarihim Beklese nasıl olurdu acaba
Evet şuan çitlembiğim anasının kucağında olmalıydı ama içerisi daha konforlu geliyor herhalde bilemedim. Gelmek istemiyorSizi biliyoruz canımhamilelik günlüğünde doğurmuş görünüyorsun hatta, ay benim de dündü normal doğum tarihim Beklese nasıl olurdu acaba
"Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. " Hep bununla kendimi avuttum bende canım. Gününü beklesek belki daha kötü olacaktı, hayırlısı budur dedim.Evet şuan çitlembiğim anasının kucağında olmalıydı ama içerisi daha konforlu geliyor herhalde bilemedim. Gelmek istemiyorOlmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. Ne güzel kavuştunuz siz
Emzirirken iştah açılmaması da ilginç tatlıda mı istemiyorVitaminlerine falan da baktırsan birşey güçsüz bırakıyor olmasın seni. Zaten hormonlardan bünyeler alt üst oldu
Ay yok valla bende iştah felan yok annem tahin helvası almış süt yapar diye eşim tatlı almış zar zor iki tane yedim son iki gündür hele iyice gitti iştah dedim belki sizde de olan olmuştur açılıyor mu sonradan diyeKız ben hamilelikte yemediğim kadar yiyorum ya
Katılıyorum zaten çocuk en kötü 50 ml emerAktif emziren birinden o kdr sut çıkmaz ya onlar sağıp verenlerdır yada o öğün bebek emmiyordur oyle sağıyordur
Valla benim de hepsiburadadan aldıklarım geldi çok mu acaba diyorumBeklese nasıl olurdu kısmını ben çok merak ediyorum yaBazen de içim burkuluyor doğar doğmaz kucağıma alamadım o anı yaşayamadım diye. Ya da o asıl sert tekmeleri hissedemedim Neyseki şimdi iyi çok şükür
Sen bezi naptın bendekiler duruyor yakında seninkine de olmaz
Evet ya kendimi çok suçlu hissediyorum bazen ben sebep olmuşum gibi ama olacağı varmışEvet şuan çitlembiğim anasının kucağında olmalıydı ama içerisi daha konforlu geliyor herhalde bilemedim. Gelmek istemiyorOlmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. Ne güzel kavuştunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?