2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İkisi de normal dikiş yerindeki tek taraflı ağrı bende hala sızlama şeklinde devam ediyor. Benim de sağ da

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Şimdi nasılsın bebiş nasıl?

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun canımtez zamanda iyileş inşAlllah

Stres oldukça da iyice sütün azalır. Dur bakalım sakin ol. En sevdiğin şeylerden başla canım. Açık hava insanın iştahını açar. Hava güzelse piknik gibi bir şey planlayın
Dün yürüyüş yapmaya başladım aslında bugün güzel eşime diyeyim de dışarda bir şeyler yapalım bari inşallah açılır bir an evvel

Canim doluluk olmasina bakma sagmaya calis bende aksam o uyurken sagdim 40 cc cikti ama ne kadar cok sagarsan o kadar cok artarmis
Bende iki kez sağdım ikisinde de 30 cc çıktı şimdi de sağmadım daha

Kızlar merhaba bişey sorcaktım sağ göğüs ucumun yarısı ödem olmuş şişmiş diğer tarafa göre rengi açılmış böyle birşey yaşayan var öı neden olabilie tecrübeli anneler

Su emzirme danismanlari atiyor ya koca biberon dolu nasil imreniyorum ama mesela belkide 2 saatte doluyo o. Biz hic o sekilde yapmiyoruz ki

Su emzirme danismanlari atiyor ya koca biberon dolu nasil imreniyorum ama mesela belkide 2 saatte doluyo o. Biz hic o sekilde yapmiyoruz ki
Onlar bana hiç gerçekçi gelmiyor ya Bizim de bebeler büyüdükçe 100ü bulur belki ne kadar emeklerle o kadar çok süt üretmeye başlıyormuş ya kanallar

Ay gündüz tuttu gece atıveriyor ağzından bak şimdi de aynı beşikte salona çıkardım etrafı izliyo çipil çipil sanki gece kıyametleri koparan o değilmişçesine
Bizimki de öyle gece ciyak ciyak gündüz bir şey yok

Kuzum beslenmene dıkkat et emzırırken gunluk 300-400 kalorı harcanıyor sut üretmek ıcın zaten

Ben de yarın 41+0 ım kızlar doktorla artık son görüşmeyi yapacağız inşallah , dün nst deydim sancım şaka gibi 10 lardaydı ve o sırada eşimle birimim doğumuna şahit olduk annenin ıkınma sesi ardından bebişin ağlama sesi o kadar duygulu ve güzeldi ki Rabbim nasip et yavrim gel artık diyorum

Yorguuunummm yorgunummmmm
Valla ben bu haldeysem seni düşünemiyorum
Ay hadi inşallah sen de kavuşacaksın çok az kaldı, hiç dürtelim başlatalım artık falan demiyor mu doktor ya
Kimler kaldı doğum bekleyen? 35rose den epeydir ses yok nasıl acaba, doğurdu mu?

Aynen öyle bakalım inşallah memnun kalırız yeni gideceğimiz doktordan. Kuzey'in kilosu ile ilgili de çok kilo almış bence sütün yetiyor dedi ezbere çocuk emme sonrası kimi bulsa yiyor 2 edince ezbere konuşması soğudum

Ay Amiin inşallah ben de aranıza katılayım artık Dürttü de canım kafasına bile dokundu 2 gün lekelenmem oldu sonra o da geçti nazlı mıyız inatçı mıyız bilemedim ama plesenta da artık yaşlanmaya başlamış yarın son kontrol şok görüşme inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…