2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum emzirip çıkarsan belki temiz hava iyi gelir sizin oralar zaten sıcak belki iyi gelir ona da rahatlar gelince uyur
En kötü sokağın başında eve geri dönersin

Geçen konuşuyordunuz ya kızlar süt saklama ve 3ler kuralını , bu doktor severek takip ettiğim biri daha önce de buraya videosunu atmıştım
3 ler kuralının kolik gaz sancılarında geçerli olduğunu no frost dolaplarda bi seneye kadar sütün saklana bıleceğini anlatıyor kısa bi video vaktiniz varsa bi bakın anneler

Aktıf emzırırken mı sağıyorsun ben emzırırken ml bakmak ıcın sağmaya karsıyım bende 8 kilo almiştim verdim
Ben resmen hiç veremedim ama doğum sonrası 14 saatte 5 bin cc serum taktılar o da aşırı ödem yaptı gebelikte olmayan ödemim şimdi var Yavaş yavaş gidiyor kilo tartıda karnım da hala şiş o da zamanla iniyor dimi?

Canım bugün baya bı şişme var ve o şişliğin üzerinde iltihaplı sivilceden daha büyük iltihaplı baloncuk gibi bsy oluşmuş ve çok akıyor sargı bezi olmasına rağmen iç çamaşırim hep iltihap olmus

Grupta halâ hamile kalan kişilere sorum (1 kişi) sürekli uykunuz geliyor mu yürümek nefes almak oturmak bile beni canımdan bezdirmiyor sanki iğne batsa patlayacağım çok yoruldum midem bulanıyor tükendim ya bir uykuya dalmak uyanınca kucağımda bulmak istiyorum gerçekten her söz davranış bana batıyor

Ayy çok serum vermişler. Kısa zamanda atarsın bence onu.
Karindaki sislik epey iniyor ama dogum oncesi haline henüz inmedi benim, en azından hala eski pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor. Ben de göbek eski gerginliğine ne zaman kavuşur ona taktim.

"Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. " Hep bununla kendimi avuttum bende canım. Gününü beklesek belki daha kötü olacaktı, hayırlısı budur dedim.

Çoğunluk doğum yaptığı için yazıcam bunları yoksa asla kimseyi korkutmak istemem. Çok şükür siz kavuştunuz bebeklerinize sağlıcakla kucaklarınıza aldınız, ama kendi adıma konuşayım benim durumum daha riskli. Allah korusun kalbimin durma riski var bebek büyüdükçe bu daha da artıyor, doğum anında bebeğin oksijensiz kalma riski var, yeri iyice daraldığı için kordon dolanması olsa açılması artık çok zor, bazen aşırı hareketsiz oluyor acaba kalbi atıyor mu diye endişe ediyorum. Geç doğum daha bi riskli geliyor bana. Bir anneyle konuştuk 42 haftada doğum yapmış bebeği oksijensiz kalıp vefat etmiş 3 gün sonra.. Şuan tekrar hamile ve 38. Haftada sezaryen istiyor planlı şekilde
Erken doğum yapmak suç değil ki, şartlar öyle gelişmiş sizin elinizden birşey gelemezdi istesenizde. Hemde bebekleriniz pek çok erken doğuma göre büyük sayılır, ne parmak bebekler 300 - 400 gram doğup hastane gözetiminden sonra sapasağlam evlerine gitti Elhamdulillah sizin de bebekleriniz sağlıklı ve şuan sizinle. Herşey nasip.. İnşaallah darısı başımıza

Grubun uykusuz anneleri beni kınamaz umarım itiraf ediyorum, kansızlık da var bir de bende onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben daha yeni uyandım Sürekli uykum geliyor günde 3 kere uyuyorum ara ara. Nefes alırken bebeğim ayağıyla göğüs kafesimi ittirince ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi oluyor ve tabi midemi de ittirince midem de bulanıyor. Az kaldı merak etme. Bir kaç gün sonra gelme desek de gelecekler erkek çocukları 9 ay 10günde doğar diye düşün, SAT ı falan unut. Bir de yarın zaten kontrolün var bakacak, belki suyunu getirirler müdahale ederler. Benim doktor pek uyaramadı sanırım, kanlı akıntı gelir çok normal dedi ama gelmedi. Yarınki planı ne, neden çağırdı merak ediyorum.

Kuzum daha yenisin gider, banada taktılar uc yada dort tane pepsı sısesı kadar karın da nasıl 9 ayda şiştiyse o şekilde yavas yavas toplanıyor kuzum

Aklıma sen geldin

Öyle canım ben şükrediyorum bi yandan da. Bebeğim hep kilolu gidiyordu, balık yağını azaltmıştım bu yüzden 30+6 da 2 kg gerçekten iyi bi kiloydu. Allah korudu dr randevu günüm değilken öbür doktora gittim,hiç suyu kalmamış çok riskli bir durummuş. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına en kısa zamanda, Allah ikinizi de korusun

Kuzum emzirip çıkarsan belki temiz hava iyi gelir sizin oralar zaten sıcak belki iyi gelir ona da rahatlar gelince uyur
En kötü sokağın başında eve geri dönersin
Ya tam niyetlendim batırdı altını yıkadım tekrar emzirdim ve şu an ağzında emzikle derin uykuda ben de akşama uyanır yemeğimi hazırlayıp koyayım diye mutfaktayım hava da cidden güzel ve sıcak burda balkon geniş en azından diyorum Emziği uyurken çıkarsam mı uyanır mı derken uyandı djdhdj
Benim belim baya inceldi ama böyle tuhaf bi yumuşaklığı kaldı bi de kahverengi çizgim duruyor ve göbek deliğimin bir iki boy küçülmesi lazım
İnşallah siz de sağlıkla kavuşacaksınız aklınıza kötüyü getirmeyin

Maşaallah senin oğlan da tosuncukmuş. Zaten fotoğraflardan belli oluyor çok havalı olacak bi büyüsün de Bak işte herşey nasip, Allah korumuş. Diğer randevuya kadar doktora gitmeyebilirdin. Erken gitmende de hayır var. Başımıza ne geliyorsa hepsi bizim için en iyisi olduğundan diye düşünüyorum, başta kötü gibi görünse de sonradan altındaki hayır çıkıyor ortaya. Bak bir an önce kavuşup günlerini oğluşla geçirdin ne güzel

Merhaba kızlar nasısınıız?
Giremedim uzun süredir. Çok fena hastalandım, sütüm kesildi, kızımın sarılığı uzadı derken zor dönemler geçirdim.. telefonu bile elime almak istemedim hiç. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdi şimdi kimler doğum yapmış neler oluyor azcık okuyayım bakalım

Aktıf emzırırken mı sağıyorsun ben emzırırken ml bakmak ıcın sağmaya karsıyım bende 8 kilo almiştim verdim
Emzirme sonrası da yapıyorum gün içinde, geceleri de sağıp vermek için yapıyorum. Emzirme danışmanı, emzirme sonrası yapmamı önerdi sütü arttırmak için, biraz ondan dolayı yapıyorum.
Çok iyi kilo vermişsin Ben 10 Almıştım, 6'sını verdim henüz

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun iyisin inşAllah şimdi

Kıyamam yaaa az kaldı canım. Hiç bir çiçek vaktinden önce açmıyor az kaldı çiçeğini koklamana
Aaayyy tüh neyseki yoluna girmiş. Buralardan uzaklaşma bak artık daha çok ihtiyacımız oluyor birbirimize

Ay doğru söylüyosun kuzum. Acayip depresyondaydım her an ağlıyodum. Süt sağıyodum 10 cc çıkıyodu ona ağlıyodum
Çok şükür hepsi geride kaldı. Şimdi sömürüyor beni göğüs uçlarım ağlıyor, ben ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…