Kuzum emzirip çıkarsan belki temiz hava iyi gelir sizin oralar zaten sıcak belki iyi gelir ona da rahatlar gelince uyurValla benim de hepsiburadadan aldıklarım geldi çok mu acaba diyorumzaten dışarı da cesaret edip çıkamadım Balkonla idare ediyoruz Tekmeleri şimdi daha iyi hissedersin, altını değiştirirken sürekli tekmeleniyorum Neyseki iyi şimdi kucağında
Evet baya hafifledi ama tam anlamıyla geçmedi. Arada bi hissediyorum sızlıyor oturup kalkarken oluyor.Çok teşekkür ederim canım, geçer dedi şimdi doktorda.. senin kaç günde geçti
Aktıf emzırırken mı sağıyorsun ben emzırırken ml bakmak ıcın sağmaya karsıyımBenden taş çatlasa 40 ml çıkıyor. Daha da artıramadım
Ben resmen hiç veremedim ama doğum sonrası 14 saatte 5 bin cc serum taktılar o da aşırı ödem yaptı gebelikte olmayan ödemim şimdi varAktıf emzırırken mı sağıyorsun ben emzırırken ml bakmak ıcın sağmaya karsıyımbende 8 kilo almiştim verdim
Canım bugün baya bı şişme var ve o şişliğin üzerinde iltihaplı sivilceden daha büyük iltihaplı baloncuk gibi bsy oluşmuş ve çok akıyor sargı bezi olmasına rağmen iç çamaşırim hep iltihap olmusGeçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi görüyorum şuan canım sabah akşam serum takılıyor yarın 10 gün olacak 30 u geçti takılan serumlarinşallah seninki böyle bişey değildir ve çabucak toparlanırsın
Ayy çok serum vermişler. Kısa zamanda atarsın bence onu.Ben resmen hiç veremedim ama doğum sonrası 14 saatte 5 bin cc serum taktılar o da aşırı ödem yaptı gebelikte olmayan ödemim şimdi varYavaş yavaş gidiyor kilo tartıda karnım da hala şiş o da zamanla iniyor dimi?
"Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır. " Hep bununla kendimi avuttum bende canım. Gününü beklesek belki daha kötü olacaktı, hayırlısı budur dedim.
Çoğunluk doğum yaptığı için yazıcam bunları yoksa asla kimseyi korkutmak istemem. Çok şükür siz kavuştunuz bebeklerinize sağlıcakla kucaklarınıza aldınız, ama kendi adıma konuşayım benim durumum daha riskli. Allah korusun kalbimin durma riski var bebek büyüdükçe bu daha da artıyor, doğum anında bebeğin oksijensiz kalma riski var, yeri iyice daraldığı için kordon dolanması olsa açılması artık çok zor, bazen aşırı hareketsiz oluyor acaba kalbi atıyor mu diye endişe ediyorum. Geç doğum daha bi riskli geliyor bana. Bir anneyle konuştuk 42 haftada doğum yapmış bebeği oksijensiz kalıp vefat etmiş 3 gün sonra.. Şuan tekrar hamile ve 38. Haftada sezaryen istiyor planlı şekildeValla benim de hepsiburadadan aldıklarım geldi çok mu acaba diyorumzaten dışarı da cesaret edip çıkamadım Balkonla idare ediyoruz Tekmeleri şimdi daha iyi hissedersin, altını değiştirirken sürekli tekmeleniyorum Neyseki iyi şimdi kucağında
Evet ya kendimi çok suçlu hissediyorum bazen ben sebep olmuşum gibi ama olacağı varmışKendimi telkin ediyorum en azından sağlıklıyız birlikteyiz
Grubun uykusuz anneleri beni kınamaz umarım itiraf ediyorum, kansızlık da var bir de bende onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben daha yeni uyandımGrupta halâ hamile kalan kişilere sorum (1 kişi) sürekli uykunuz geliyor mu yürümek nefes almak oturmak bile beni canımdan bezdirmiyor sanki iğne batsa patlayacağım çok yoruldum midem bulanıyor tükendim ya bir uykuya dalmak uyanınca kucağımda bulmak istiyorum gerçekten her söz davranış bana batıyor
Kuzum daha yenisin gider, banada taktılar uc yada dort tane pepsı sısesı kadarBen resmen hiç veremedim ama doğum sonrası 14 saatte 5 bin cc serum taktılar o da aşırı ödem yaptı gebelikte olmayan ödemim şimdi varYavaş yavaş gidiyor kilo tartıda karnım da hala şiş o da zamanla iniyor dimi?
Öyle canım ben şükrediyorum bi yandan da. Bebeğim hep kilolu gidiyordu, balık yağını azaltmıştım bu yüzdenÇoğunluk doğum yaptığı için yazıcam bunları yoksa asla kimseyi korkutmak istemem. Çok şükür siz kavuştunuz bebeklerinize sağlıcakla kucaklarınıza aldınız, ama kendi adıma konuşayım benim durumum daha riskli. Allah korusun kalbimin durma riski var bebek büyüdükçe bu daha da artıyor, doğum anında bebeğin oksijensiz kalma riski var, yeri iyice daraldığı için kordon dolanması olsa açılması artık çok zor, bazen aşırı hareketsiz oluyor acaba kalbi atıyor mu diye endişe ediyorum. Geç doğum daha bi riskli geliyor bana. Bir anneyle konuştuk 42 haftada doğum yapmış bebeği oksijensiz kalıp vefat etmiş 3 gün sonra.. Şuan tekrar hamile ve 38. Haftada sezaryen istiyor planlı şekilde
Erken doğum yapmak suç değil ki, şartlar öyle gelişmiş sizin elinizden birşey gelemezdi istesenizde. Hemde bebekleriniz pek çok erken doğuma göre büyük sayılır, ne parmak bebekler 300 - 400 gram doğup hastane gözetiminden sonra sapasağlam evlerine gittiElhamdulillah sizin de bebekleriniz sağlıklı ve şuan sizinle. Herşey nasip.. İnşaallah darısı başımıza
Ya tam niyetlendim batırdı altını yıkadım tekrar emzirdim ve şu an ağzında emzikle derin uykudaKuzum emzirip çıkarsan belki temiz hava iyi gelir sizin oralar zaten sıcak belki iyi gelir ona da rahatlar gelince uyur
En kötü sokağın başında eve geri dönersin
Benim belim baya inceldi ama böyle tuhaf bi yumuşaklığı kaldı bi de kahverengi çizgim duruyor ve göbek deliğimin bir iki boy küçülmesi lazımBen resmen hiç veremedim ama doğum sonrası 14 saatte 5 bin cc serum taktılar o da aşırı ödem yaptı gebelikte olmayan ödemim şimdi varYavaş yavaş gidiyor kilo tartıda karnım da hala şiş o da zamanla iniyor dimi?
İnşallah siz de sağlıkla kavuşacaksınız aklınıza kötüyü getirmeyinÇoğunluk doğum yaptığı için yazıcam bunları yoksa asla kimseyi korkutmak istemem. Çok şükür siz kavuştunuz bebeklerinize sağlıcakla kucaklarınıza aldınız, ama kendi adıma konuşayım benim durumum daha riskli. Allah korusun kalbimin durma riski var bebek büyüdükçe bu daha da artıyor, doğum anında bebeğin oksijensiz kalma riski var, yeri iyice daraldığı için kordon dolanması olsa açılması artık çok zor, bazen aşırı hareketsiz oluyor acaba kalbi atıyor mu diye endişe ediyorum. Geç doğum daha bi riskli geliyor bana. Bir anneyle konuştuk 42 haftada doğum yapmış bebeği oksijensiz kalıp vefat etmiş 3 gün sonra.. Şuan tekrar hamile ve 38. Haftada sezaryen istiyor planlı şekilde
Erken doğum yapmak suç değil ki, şartlar öyle gelişmiş sizin elinizden birşey gelemezdi istesenizde. Hemde bebekleriniz pek çok erken doğuma göre büyük sayılır, ne parmak bebekler 300 - 400 gram doğup hastane gözetiminden sonra sapasağlam evlerine gittiElhamdulillah sizin de bebekleriniz sağlıklı ve şuan sizinle. Herşey nasip.. İnşaallah darısı başımıza
Maşaallah senin oğlan da tosuncukmuşÖyle canım ben şükrediyorum bi yandan da. Bebeğim hep kilolu gidiyordu, balık yağını azaltmıştım bu yüzden30+6 da 2 kg gerçekten iyi bi kiloydu. Allah korudu dr randevu günüm değilken öbür doktora gittim,hiç suyu kalmamış çok riskli bir durummuş. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına en kısa zamanda, Allah ikinizi de korusun
Emzirme sonrası da yapıyorum gün içinde, geceleri de sağıp vermek için yapıyorum. Emzirme danışmanı, emzirme sonrası yapmamı önerdi sütü arttırmak için, biraz ondan dolayı yapıyorum.Aktıf emzırırken mı sağıyorsun ben emzırırken ml bakmak ıcın sağmaya karsıyımbende 8 kilo almiştim verdim
Canım çok geçmiş olsun iyisin inşAllah şimdiMerhaba kızlar nasısınıız?
Giremedim uzun süredir. Çok fena hastalandım, sütüm kesildi, kızımın sarılığı uzadı derken zor dönemler geçirdim.. telefonu bile elime almak istemedim hiç. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdişimdi kimler doğum yapmış neler oluyor azcık okuyayım bakalım
Kıyamam yaaa az kaldı canım. Hiç bir çiçek vaktinden önce açmıyorGrupta halâ hamile kalan kişilere sorum (1 kişi) sürekli uykunuz geliyor mu yürümek nefes almak oturmak bile beni canımdan bezdirmiyor sanki iğne batsa patlayacağım çok yoruldum midem bulanıyor tükendim ya bir uykuya dalmak uyanınca kucağımda bulmak istiyorum gerçekten her söz davranış bana batıyor
Aaayyy tüh neyseki yoluna girmiş. Buralardan uzaklaşma bak artık daha çok ihtiyacımız oluyor birbirimizeMerhaba kızlar nasısınıız?
Giremedim uzun süredir. Çok fena hastalandım, sütüm kesildi, kızımın sarılığı uzadı derken zor dönemler geçirdim.. telefonu bile elime almak istemedim hiç. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdişimdi kimler doğum yapmış neler oluyor azcık okuyayım bakalım
İyiyiz kuzum toparladık şükür. Sarılığı bitmedi ama epeyce toparladı yakında biter inşallah.Canım çok geçmiş olsun iyisin inşAllah şimdi
Ay doğru söylüyosun kuzum. Acayip depresyondaydım her an ağlıyodum. Süt sağıyodum 10 cc çıkıyodu ona ağlıyodumKıyamam yaaa az kaldı canım. Hiç bir çiçek vaktinden önce açmıyoraz kaldı çiçeğini koklamana
Aaayyy tüh neyseki yoluna girmiş. Buralardan uzaklaşma bak artık daha çok ihtiyacımız oluyor birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?