Çok geçmiş olsun canım neyseki iyisiniz artık. Sarılık süreciniz nasıl geçti? Bizi de 15 gün sonra kontrole çağırmışlardı daha gitmedik tam rengi düzelmedi sanki ama iyi çok şükür, sizin kan uyuşmazlığı falan mı vardı?İyiyiz kuzum toparladık şükür. Sarılığı bitmedi ama epeyce toparladı yakında biter inşallah.
Sen de kavuşmuşsun bebişinenasıl oldu doğumm? Alışabildiniz mi birbirinize? Nasıl geçiyor günler?
Emzırme sonrası ise ml takılma gayet iyiEmzirme sonrası da yapıyorum gün içinde, geceleri de sağıp vermek için yapıyorum. Emzirme danışmanı, emzirme sonrası yapmamı önerdi sütü arttırmak için, biraz ondan dolayı yapıyorum.
Çok iyi kilo vermişsinBen 10 Almıştım, 6'sını verdim henüz
Merhaba canım geçmiş olsun. Çok şükür yoluna girmiş herşeyMerhaba kızlar nasısınıız?
Giremedim uzun süredir. Çok fena hastalandım, sütüm kesildi, kızımın sarılığı uzadı derken zor dönemler geçirdim.. telefonu bile elime almak istemedim hiç. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdişimdi kimler doğum yapmış neler oluyor azcık okuyayım bakalım
?Canım bugün baya bı şişme var ve o şişliğin üzerinde iltihaplı sivilceden daha büyük iltihaplı baloncuk gibi bsy oluşmuş ve çok akıyor sargı bezi olmasına rağmen iç çamaşırim hep iltihap olmus
Git gez kuzum ya bende cok abartmadan çıktım gezdım gunduzlerıKızlar ben 40ı beklemedim oğlanı babaanesiyle evde bırakıp kızımla markete gidiyorum o bile çok iyi geliyor.bir de dizilere sardım depresyona birebirşuan canımı tek sıkan şey oğlanın kakası mukuslu gelmeye başladı geçmiyor.inşallah süt alerjisi ya da intolerans değildir diye dua ediyorum.aşırı gaz için biogaiaya başladım ama çok fayda etmedi 14günden sonra fayda eder diyorlar onu bekliyorum. 1 ay kontrolüne gidince doktora da danışıcam
Mukuslu kaka nasıl oluyor yaKızlar ben 40ı beklemedim oğlanı babaanesiyle evde bırakıp kızımla markete gidiyorum o bile çok iyi geliyor.bir de dizilere sardım depresyona birebirşuan canımı tek sıkan şey oğlanın kakası mukuslu gelmeye başladı geçmiyor.inşallah süt alerjisi ya da intolerans değildir diye dua ediyorum.aşırı gaz için biogaiaya başladım ama çok fayda etmedi 14günden sonra fayda eder diyorlar onu bekliyorum. 1 ay kontrolüne gidince doktora da danışıcam
Canım hastaneden çıktık şimdi. Bizim bitmeyen burun tıkanıklığımız var ya onu gösterdik. Burun spreyi verdi bir de buruna damla verdi. Olmazsa antibiyotik başlayacakbiogaia için sordum Duru’nun ihtiyacı yok dedi. Bağırsakları gelişiyor o kadar ıkınması falan normal dedi kendi bağırsak florasını oluşturuyor dedi bi süre daha kullanmayacağım yani biogaia. Göz muayenesini henüz konuşmadık. Ve hiç bir fikrim yok. Anadolu hastanesine bakarım orda da yoksa Acıbadem’e bakarım
Hmm geçmiş olsun Duru kuşaYa dr gerek yok dedi ama biraz önce yavrum yine nasıl zorlanarak ıkınarak ağlayarak yaptıvercem ya ben de biogaia
Teşekkür ederim merak edip sorduğun için.Ay hadi inşallah sen de kavuşacaksın çok az kaldı, hiç dürtelim başlatalım artık falan demiyor mu doktor ya
Kimler kaldı doğum bekleyen?35rose den epeydir ses yok nasıl acaba, doğurdu mu?
İnşallah sağlıkla gelir yarın küçük hanımTeşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Bi süredir giremedim. Doğurmadan lohusalık sendromuna mı girdim bilmiyorum.Ağlayasım geliyor sürekli.
Bugüne kadar normal doğum için bekledik, küçük hanım gelsin diye. Gelmedi.
Yarın sabah 6.30-7.00 arası hastanede olacağım. Yatış işlemleri yapılacak. Suni sancı ile doğumu bekleyeceğiz.
Yarın büyük gün. 40+1 oluyoruz.
Korku, heyecan, gerginlik hepsi var.
Dualarınızı beklerim.
Ne desek boş sen yine ister istemez kafana takacaksın ama dualarımız seninle sağlıkla sende kavuşacaksın yavrunaÇoğunluk doğum yaptığı için yazıcam bunları yoksa asla kimseyi korkutmak istemem. Çok şükür siz kavuştunuz bebeklerinize sağlıcakla kucaklarınıza aldınız, ama kendi adıma konuşayım benim durumum daha riskli. Allah korusun kalbimin durma riski var bebek büyüdükçe bu daha da artıyor, doğum anında bebeğin oksijensiz kalma riski var, yeri iyice daraldığı için kordon dolanması olsa açılması artık çok zor, bazen aşırı hareketsiz oluyor acaba kalbi atıyor mu diye endişe ediyorum. Geç doğum daha bi riskli geliyor bana. Bir anneyle konuştuk 42 haftada doğum yapmış bebeği oksijensiz kalıp vefat etmiş 3 gün sonra.. Şuan tekrar hamile ve 38. Haftada sezaryen istiyor planlı şekilde
Erken doğum yapmak suç değil ki, şartlar öyle gelişmiş sizin elinizden birşey gelemezdi istesenizde. Hemde bebekleriniz pek çok erken doğuma göre büyük sayılır, ne parmak bebekler 300 - 400 gram doğup hastane gözetiminden sonra sapasağlam evlerine gittiElhamdulillah sizin de bebekleriniz sağlıklı ve şuan sizinle. Herşey nasip.. İnşaallah darısı başımıza
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?Merhaba kızlar nasısınıız?
Giremedim uzun süredir. Çok fena hastalandım, sütüm kesildi, kızımın sarılığı uzadı derken zor dönemler geçirdim.. telefonu bile elime almak istemedim hiç. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdişimdi kimler doğum yapmış neler oluyor azcık okuyayım bakalım
Ben de aynı durumdayım. Hamilelik öncesi işten gelir gelmez uyuyakalırdım. Hamilelik süresince hiç uyumadım gün içinde yada akşam. Ama son zamanlar sürekli bi uyku hali, sabah zor kalkıyorum , öğlen uyuyorum, akşam uyuyorum. İştah gitti, canım bişey istemiyor. Arada kasılma, sancı oluyor.Grupta halâ hamile kalan kişilere sorum (1 kişi) sürekli uykunuz geliyor mu yürümek nefes almak oturmak bile beni canımdan bezdirmiyor sanki iğne batsa patlayacağım çok yoruldum midem bulanıyor tükendim ya bir uykuya dalmak uyanınca kucağımda bulmak istiyorum gerçekten her söz davranış bana batıyor
Tabiki sizin için dua ederiz kuzum herşey çok güzel olacakTeşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Bi süredir giremedim. Doğurmadan lohusalık sendromuna mı girdim bilmiyorum.Ağlayasım geliyor sürekli.
Yarın sabah 6.30-7.00 arası hastanede olacağım. Yatış işlemleri yapılacak. Suni sancı ile doğumu bekleyeceğiz.
Dualarınızı beklerim.
Doğumum sezeryandı sonrası biraz zor olsada iyi sayılırım canım oğluşla birbirimize kavuştuk emzirme serüveniyle geçiyor günlerİyiyiz kuzum toparladık şükür. Sarılığı bitmedi ama epeyce toparladı yakında biter inşallah.
Sen de kavuşmuşsun bebişinenasıl oldu doğumm? Alışabildiniz mi birbirinize? Nasıl geçiyor günler?
Ya benimde sari renkte ama cok sivi bilemedim normal mi acabaKızlar bir şey soracağım Aslan biraz ishal gibi bugün 3 kez çıktı ama çok sıvı d vit başlamıştım dün ocean o mu yaptı acaba stres oldum ya yenidoğanda ishal nasıl oluyor
Canım dualarımız seninleTeşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Dualarınızı beklerim.
Normal bence ya benimki de öyle pütürlü, sarı ve sıvıYa benimde sari renkte ama cok sivi bilemedim normal mi acaba
Sağ olasın canım. Ya bu minicik burunları başlarına bela resmenHmm geçmiş olsun Duru kuşabiz de her gece burun temizliği yapıyoruz her yaptığımızda da çıkıyor mukuslar.
Canım Özlem Hanıma gittiniz galiba ilk ay için bizi yönlendiren Alper beydi Özlem hanım ilk ayda bir şey demedi göz hakkında biz sorduk.
Biogaiyi ver bence canım sonuçta ilaç değil bir şey değil probiyotik. O kadar zorlanmalarına gerek yok evet normal olabilir ama bebeğimizi neden rahatlatmayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?