2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun canım neyseki iyisiniz artık. Sarılık süreciniz nasıl geçti? Bizi de 15 gün sonra kontrole çağırmışlardı daha gitmedik tam rengi düzelmedi sanki ama iyi çok şükür, sizin kan uyuşmazlığı falan mı vardı?

Emzırme sonrası ise ml takılma gayet iyi

Kızlar ben 40ı beklemedim oğlanı babaanesiyle evde bırakıp kızımla markete gidiyorum o bile çok iyi geliyor.bir de dizilere sardım depresyona birebir şuan canımı tek sıkan şey oğlanın kakası mukuslu gelmeye başladı geçmiyor.inşallah süt alerjisi ya da intolerans değildir diye dua ediyorum.aşırı gaz için biogaiaya başladım ama çok fayda etmedi 14günden sonra fayda eder diyorlar onu bekliyorum. 1 ay kontrolüne gidince doktora da danışıcam

Merhaba canım geçmiş olsun. Çok şükür yoluna girmiş herşey Artık bol emişmeli mutlu günler

Doktora gittin mi ne dedi
?

Git gez kuzum ya bende cok abartmadan çıktım gezdım gunduzlerı
Benim oğlum süt alerjisi vardı , 22 aylık geçti tamamen diyeti bıraktık zor süreç ama hemen belli olmaz sanki

Mukuslu kaka nasıl oluyor ya normal kala nasıl offff ne çok detay var

Ya dr gerek yok dedi ama biraz önce yavrum yine nasıl zorlanarak ıkınarak ağlayarak yaptı vercem ya ben de biogaia
Hmm geçmiş olsun Duru kuşa biz de her gece burun temizliği yapıyoruz her yaptığımızda da çıkıyor mukuslar.
Canım Özlem Hanıma gittiniz galiba ilk ay için bizi yönlendiren Alper beydi Özlem hanım ilk ayda bir şey demedi göz hakkında biz sorduk.
Biogaiyi ver bence canım sonuçta ilaç değil bir şey değil probiyotik. O kadar zorlanmalarına gerek yok evet normal olabilir ama bebeğimizi neden rahatlatmayalım?

Ay hadi inşallah sen de kavuşacaksın çok az kaldı, hiç dürtelim başlatalım artık falan demiyor mu doktor ya
Kimler kaldı doğum bekleyen? 35rose den epeydir ses yok nasıl acaba, doğurdu mu?
Teşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Bi süredir giremedim. Doğurmadan lohusalık sendromuna mı girdim bilmiyorum.Ağlayasım geliyor sürekli.
Bugüne kadar normal doğum için bekledik, küçük hanım gelsin diye. Gelmedi.
Yarın sabah 6.30-7.00 arası hastanede olacağım. Yatış işlemleri yapılacak. Suni sancı ile doğumu bekleyeceğiz.
Yarın büyük gün. 40+1 oluyoruz.
Korku, heyecan, gerginlik hepsi var.
Dualarınızı beklerim.

İnşallah sağlıkla gelir yarın küçük hanım

Ne desek boş sen yine ister istemez kafana takacaksın ama dualarımız seninle sağlıkla sende kavuşacaksın yavruna Rabbim muhakkak hayırlı bir yol çizmiştir sizin için önce Rabbime sonra da doktorlara güven tevekkül Allah a

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?

Ben de aynı durumdayım. Hamilelik öncesi işten gelir gelmez uyuyakalırdım. Hamilelik süresince hiç uyumadım gün içinde yada akşam. Ama son zamanlar sürekli bi uyku hali, sabah zor kalkıyorum , öğlen uyuyorum, akşam uyuyorum. İştah gitti, canım bişey istemiyor. Arada kasılma, sancı oluyor.

Tabiki sizin için dua ederiz kuzum herşey çok güzel olacak

Kızlar bir şey soracağım Aslan biraz ishal gibi bugün 3 kez çıktı ama çok sıvı d vit başlamıştım dün ocean o mu yaptı acaba stres oldum ya yenidoğanda ishal nasıl oluyor

Doğumum sezeryandı sonrası biraz zor olsada iyi sayılırım canım oğluşla birbirimize kavuştuk emzirme serüveniyle geçiyor günler Aslan sanki ishal oldu daha çok kilo vercek diye korkuyorum

Kızlar bir şey soracağım Aslan biraz ishal gibi bugün 3 kez çıktı ama çok sıvı d vit başlamıştım dün ocean o mu yaptı acaba stres oldum ya yenidoğanda ishal nasıl oluyor
Ya benimde sari renkte ama cok sivi bilemedim normal mi acaba

Canım dualarımız seninle Sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Ya benimde sari renkte ama cok sivi bilemedim normal mi acaba
Normal bence ya benimki de öyle pütürlü, sarı ve sıvı

Sağ olasın canım. Ya bu minicik burunları başlarına bela resmen neyseki doktorun verdiği sprey işe yaramaya başladı gibi Göz için ben de acaba neden diyordum. Çünkü etrafımda göz doktoruna giden çok olmadı. Bugün eşimle konuşuyorduk Duru artık yavaştan gözleriyle takip etmeye başladı. Göz teması kuruyor bakıyor görüyor yani ne bileyim doktora gitmek çok mu gerekli acaba bu dönemde.
Biogaiya başladım canım bugün verdim. Ben de senin gibi düşünüyorum hayatı onun için neden kolaylaştırmayayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…