Doğumum sezeryandı sonrası biraz zor olsada iyi sayılırım canım oğluşla birbirimize kavuştuk emzirme serüveniyle geçiyor günlerAslan sanki ishal oldu daha çok kilo vercek diye korkuyorum
İlkadımlarım uygulamasında fotoyla kaka testi var. Bi bakın isterseniz ben oraya atmıştım ☺ Fotodan doğru seçmezse kendiniz de seçebiliyorsunuz 2.aşamadaYa benimde sari renkte ama cok sivi bilemedim normal mi acaba
Bkayim hemen canimİlkadımlarım uygulamasında fotoyla kaka testi var. Bi bakın isterseniz ben oraya atmıştım ☺ Fotodan doğru seçmezse kendiniz de seçebiliyorsunuz 2.aşamada
Bizimkininde öyleydi ya bilemedim dün dvit basladım o mu yaptı acabaYa benimde sari renkte ama cok sivi bilemedim normal mi acaba
Yaa hemen indireyim bir dahaki bez değişimde atayım bakalım telaş yaptımİlkadımlarım uygulamasında fotoyla kaka testi var. Bi bakın isterseniz ben oraya atmıştım ☺ Fotodan doğru seçmezse kendiniz de seçebiliyorsunuz 2.aşamada
Ben doğum yapalı 8 gün oldu günden güne gidiyor karnım ama hala büyük tabiAyy çok serum vermişler. Kısa zamanda atarsın bence onu.
Karindaki sislik epey iniyor ama dogum oncesi haline henüz inmedi benim, en azından hala eski pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor. Ben de göbek eski gerginliğine ne zaman kavuşur ona taktim.
Aynen yavaş yavaş olacak sanırımKuzum daha yenisin gider, banada taktılar uc yada dort tane pepsı sısesı kadarkarın da nasıl 9 ayda şiştiyse o şekilde yavas yavas toplanıyor kuzum
Aklıma sen geldin
Kuzum sen doğum yapalı kaç gün oldu?zamanla iniyormuş göbek benim de hala var ama günden güne küçülüyorYa tam niyetlendim batırdı altını yıkadım tekrar emzirdim ve şu an ağzında emzikle derin uykudaben de akşama uyanır yemeğimi hazırlayıp koyayım diye mutfaktayım hava da cidden güzel ve sıcak burda balkon geniş en azından diyorum Emziği uyurken çıkarsam mı uyanır mı derken uyandı djdhdj
Benim belim baya inceldi ama böyle tuhaf bi yumuşaklığı kaldı bi de kahverengi çizgim duruyor ve göbek deliğimin bir iki boy küçülmesi lazım
İnşallah siz de sağlıkla kavuşacaksınız aklınıza kötüyü getirmeyin
Çok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyi olmanıza sevindimMerhaba kızlar nasısınıız?
Giremedim uzun süredir. Çok fena hastalandım, sütüm kesildi, kızımın sarılığı uzadı derken zor dönemler geçirdim.. telefonu bile elime almak istemedim hiç. Çok şükür şimdi her şey yoluna girdişimdi kimler doğum yapmış neler oluyor azcık okuyayım bakalım
Ben market gezmesine 4 günlükken çıktım bir de sezeryan oldum dikişlerim acımıştı biraz ama o ferahlık hissi yetti vallaKızlar ben 40ı beklemedim oğlanı babaanesiyle evde bırakıp kızımla markete gidiyorum o bile çok iyi geliyor.bir de dizilere sardım depresyona birebirşuan canımı tek sıkan şey oğlanın kakası mukuslu gelmeye başladı geçmiyor.inşallah süt alerjisi ya da intolerans değildir diye dua ediyorum.aşırı gaz için biogaiaya başladım ama çok fayda etmedi 14günden sonra fayda eder diyorlar onu bekliyorum. 1 ay kontrolüne gidince doktora da danışıcam
Yaa fotoğraf ne kadar güzell kilo almış sanki SarperBen doğum yapalı 8 gün oldu günden güne gidiyor karnım ama hala büyük tabi
O ödemle birlikte toplam 6 kg vermişim
Taburcu olduğumda 2 kgdı günden güne azalacak bu şekilde
Aynen yavaş yavaş olacak sanırım
Yaa bizimki şimdi gelip gidip kokluyor bebiş kucağımda değilken sürekli kendini sevdirmeye çalışıyor
Kuzum sen doğum yapalı kaç gün oldu?zamanla iniyormuş göbek benim de hala var ama günden güne küçülüyor
Ben 2 gündür çıkıyorum yürüyüşe çıkmadan önce emziriyorum altını değiştiriyorum pusete koyuyorum o ara bi ağladı bugün ama inerken hareket halinde olunca sustu yürümeye başlayınca da uyudu
Çok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyi olmanıza sevindim
Ben market gezmesine 4 günlükken çıktım bir de sezeryan oldum dikişlerim acımıştı biraz ama o ferahlık hissi yetti valla
Teşekkür ederiz canımYaa fotoğraf ne kadar güzell kilo almış sanki Sarper
Muhakkak öyledir, Allaha güveniyorum çok dua ettim. Zamanımızı bekliyoruz bakalım Allahım yardım etsinNe desek boş sen yine ister istemez kafana takacaksın ama dualarımız seninle sağlıkla sende kavuşacaksın yavrunaRabbim muhakkak hayırlı bir yol çizmiştir sizin için önce Rabbime sonra da doktorlara güven tevekkül Allah a
Bizim bir gün banyo bir gün gezme günümüzYa tam niyetlendim batırdı altını yıkadım tekrar emzirdim ve şu an ağzında emzikle derin uykudaben de akşama uyanır yemeğimi hazırlayıp koyayım diye mutfaktayım hava da cidden güzel ve sıcak burda balkon geniş en azından diyorum Emziği uyurken çıkarsam mı uyanır mı derken uyandı djdhdj
Benim belim baya inceldi ama böyle tuhaf bi yumuşaklığı kaldı bi de kahverengi çizgim duruyor ve göbek deliğimin bir iki boy küçülmesi lazım
İnşallah siz de sağlıkla kavuşacaksınız aklınıza kötüyü getirmeyin
Fotomuz da çok güzelTeşekkür ederiz canımYani aldı denir mi bilmiyorum ama doğum kilosuna ulaştı sayılır 2740 gr.olmuştu dün
Göz doktoru suan gereklı degılSağ olasın canım. Ya bu minicik burunları başlarına bela resmenneyseki doktorun verdiği sprey işe yaramaya başladı gibi Göz için ben de acaba neden diyordum. Çünkü etrafımda göz doktoruna giden çok olmadı. Bugün eşimle konuşuyorduk Duru artık yavaştan gözleriyle takip etmeye başladı. Göz teması kuruyor bakıyor görüyor yani ne bileyim doktora gitmek çok mu gerekli acaba bu dönemde.
Biogaiya başladım canım bugün verdim. Ben de senin gibi düşünüyorum hayatı onun için neden kolaylaştırmayayım ki
Happykıds e gectım ben Happy momdan sonraTecrübeli anneler ben daha hiç bir bebek uygulaması indirmedim hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
atatalya Papatyamaviss
Baya uzun sürmüş sizin.kızımın 2.ayda belli olmuştu 8.ayda diyeti bırakmıştık zor süreçler gerçektenGit gez kuzum ya bende cok abartmadan çıktım gezdım gunduzlerı
Benim oğlum süt alerjisi vardı , 22 aylık geçti tamamen diyeti bıraktık zor süreç ama hemen belli olmaz sanki
Sümük kıvamındaMukuslu kaka nasıl oluyor yanormal kala nasıl offff ne çok detay var
İyi yapmışsın hava almak çok iyi geliyor ben bir haftadır ara ara çıkıyorum kızımında hoşuna gidiyor.bebek de gelsin mi diyorum ı ı diyor istemiyor başbaşa gezmek istiyorBen doğum yapalı 8 gün oldu günden güne gidiyor karnım ama hala büyük tabi
O ödemle birlikte toplam 6 kg vermişim
Taburcu olduğumda 2 kgdı günden güne azalacak bu şekilde
Aynen yavaş yavaş olacak sanırım
Yaa bizimki şimdi gelip gidip kokluyor bebiş kucağımda değilken sürekli kendini sevdirmeye çalışıyor
Kuzum sen doğum yapalı kaç gün oldu?zamanla iniyormuş göbek benim de hala var ama günden güne küçülüyor
Ben 2 gündür çıkıyorum yürüyüşe çıkmadan önce emziriyorum altını değiştiriyorum pusete koyuyorum o ara bi ağladı bugün ama inerken hareket halinde olunca sustu yürümeye başlayınca da uyudu
Çok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyi olmanıza sevindim
Ben market gezmesine 4 günlükken çıktım bir de sezeryan oldum dikişlerim acımıştı biraz ama o ferahlık hissi yetti valla
Teşekkür ederiz canım küçücük aslında fotoğrafda büyük çıkmış tosbaamFotomuz da çok güzelÖyle küçük de görünmüyor maşallah Emzik kocaman gözükse de
Tecrübeli anneler ben daha hiç bir bebek uygulaması indirmedim hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
atatalya Papatyamaviss
Kizlar bebislerin gelisimi icin ay ay uygulanacak aktiviteler vs bunlari takip ettiginiz biryer var mi ?
Happykıds e gectım ben Happy momdan sonra
AyrıcaDevakus kidokit hala Ertuğrul için aylık gelısım maıli atıyo
O zaman şu an happy Kids ve ilkadımlarım uygulamasını bir de kidokit indireyimİlkadımlarım uygulamasında online eğitimler falan var o iyi , bir de arada kaka testi yapıyorum ☺ Bir de Bebek+ var o daha iyi gibi ama benim pek uymuyor prematüre olunca. Kaka testi için de bi tane foto çektim hep onu kullanıp 2.aşamada kendim seçiyorum kıvam ve renk bilgisiniHabire kakalı bez kim çekecek o daha kolay oldu. Papatyamaviss uygulama yatırımı yapmış 25 TL ye aldığı uygulaması 200 TL imiş şu an o kadar para veremem
Yeşilimsi sarımsı ve yumuşak kıvam normal yazıyordu. Kuzey'in başta yeşildi sonra yeşilimsi sarımsı oldu sonra sarı oldu. Hepsine normal dedi uygulamaO zaman şu an happy Kids ve ilkadımlarım uygulamasını bir de kidokit indireyim
Kaka için mantıklıymış bizimki ki dün gece beline kadar yeşilimsi sarımsı yumuşak yapmıştı öğlen de aynısını yapmıştı normal sanırım kendi florası oluşmaya başladı yavrumun
Kız ücretli uygulamaya o kadar verilmez ya
Aynen valla çok iyi geliyor ya her gün en az 30 dk yürümek hedefimBaya uzun sürmüş sizin.kızımın 2.ayda belli olmuştu 8.ayda diyeti bırakmıştık zor süreçler gerçekten
Sümük kıvamında
İyi yapmışsın hava almak çok iyi geliyor ben bir haftadır ara ara çıkıyorum kızımında hoşuna gidiyor.bebek de gelsin mi diyorum ı ı diyor istemiyor başbaşa gezmek istiyorbugün gariptir ki benim de dışarda dikişim ağrıdı üşüttüm herhalde gazım da çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?