Mesela yeşil yumuşak parçalı yorumu buO zaman şu an happy Kids ve ilkadımlarım uygulamasını bir de kidokit indireyim
Kaka için mantıklıymış bizimki ki dün gece beline kadar yeşilimsi sarımsı yumuşak yapmıştı öğlen de aynısını yapmıştı normal sanırım kendi florası oluşmaya başladı yavrumun
Kız ücretli uygulamaya o kadar verilmez ya
Sen de bizdensinBen de aynı durumdayım. Hamilelik öncesi işten gelir gelmez uyuyakalırdım. Hamilelik süresince hiç uyumadım gün içinde yada akşam. Ama son zamanlar sürekli bi uyku hali, sabah zor kalkıyorum , öğlen uyuyorum, akşam uyuyorum. İştah gitti, canım bişey istemiyor. Arada kasılma, sancı oluyor.
22. Gündeyiz biz rahim küçüldükçe göbek de gidiyor, valla biz atak haftasında mıyız yoksa bu çocuğun gözü mü aç, sütüm mü yaramıyor deli gibi meme istiyor hiç inmedi bugün gece de uyumadı gündüz belki bir iki saat uyudu ben ne zaman şöyle yatayım desem cırladı hep. Şimdi dayanamadım mama verdim ama hala aranıyor ve yine mememdeKuzum sen doğum yapalı kaç gün oldu?zamanla iniyormuş göbek benim de hala var ama günden güne küçülüyor
Ben 2 gündür çıkıyorum yürüyüşe çıkmadan önce emziriyorum altını değiştiriyorum pusete koyuyorum o ara bi ağladı bugün ama inerken hareket halinde olunca sustu yürümeye başlayınca da uyudu
Ya bir de bebek arabasına güvenemiyorum, pusetsiz kabin boy aldık biz aylaar önce bi de oto koltuğu ayrı, ama şimdi tereddütte kaldım ya yenidoğandan itibaren kullanılıyor deniyor ama tek yönlü çocuk beni göremiyorBizim bir gün banyo bir gün gezme günümüzÇok seviyor valla sokağı , bi de gaz ve kaka için bebek arabası ile gezmek iyi oluyor titremek bağırsakları rahatlatıyor canım
Kaç günde ulaştı maşAllah maşAllahTeşekkür ederiz canımYani aldı denir mi bilmiyorum ama doğum kilosuna ulaştı sayılır 2740 gr.olmuştu dün
Kan uyuşmazlığımız yok kuşum. Hastaneden çıktık ertesi gün sarılık için kontrole gittik 16,5 çıktı foto terapi aldık. 12,5 a düştü sonra eve döndük 2 gün sonra tekrar kontrole gittik. Ciltten baktılar fena değil dediler birkaç gün sonra bir daha görelim dediler. O ara ben fena hastalandım. Sütüm kesildi çocuğu doyuramadım.. bir daha kontrole gittiğimizde değeri 18,5 a çıkmıştı. Doktor tekrar foto terapi önerdi ama biz istemedik. İlk başta yaptıklarında kızım hiç durmak istemedi cihazda. Bir daha cesaret edemedik. Doktor istemeyince mama takviyesi yapalım o zaman dedi.Çok geçmiş olsun canım neyseki iyisiniz artık. Sarılık süreciniz nasıl geçti? Bizi de 15 gün sonra kontrole çağırmışlardı daha gitmedik tam rengi düzelmedi sanki ama iyi çok şükür, sizin kan uyuşmazlığı falan mı vardı?
Belki büyüdükçe huyları değişiyordur bilemiyorum ama her gün yürürsem alışır belki diyorum22. Gündeyiz biz rahim küçüldükçe göbek de gidiyor, valla biz atak haftasında mıyız yoksa bu çocuğun gözü mü aç, sütüm mü yaramıyor deli gibi meme istiyor hiç inmedi bugün gece de uyumadı gündüz belki bir iki saat uyudu ben ne zaman şöyle yatayım desem cırladı hep. Şimdi dayanamadım mama verdim ama hala aranıyor ve yine mememdeİlk haftalar daha kolay olurdu gezmesi heralde daha uslu bi çocuktu sanki
Ya bir de bebek arabasına güvenemiyorum, pusetsiz kabin boy aldık biz aylaar önce bi de oto koltuğu ayrı, ama şimdi tereddütte kaldım ya yenidoğandan itibaren kullanılıyor deniyor ama tek yönlü çocuk beni göremiyorkanguru falan da almıştım her şey çok kullanışsız geliyor, aşırı evhamlandım bir de instagramda falan kötü şeylere denk geldim Bugün çıkardım arabayı sildim biraz bindirdim balkona çıktık sessiz sessiz durdu ama bilemiyorum.
1 haftada ulaştı canımKaç günde ulaştı maşAllah maşAllah
Bizde işe yaramıyor ya belki ilerde yarar bilemiyorumBeyaz gürültü ne kadar işe yarıyormuş yaaaben şok bebeğim resmen mayıştı uyudu açar açmaz. denemeyen benim gibi tecrübesiz annişler çok yorulunca bi uğrayın YouTube da beyaz gürültü seslerine
Ay nasılda katı yazmısım
Sana elektrık supurgelı pıs pıs onerırımBelki büyüdükçe huyları değişiyordur bilemiyorum ama her gün yürürsem alışır belki diyorumBizde sizin gibi kabin boy aldık arabayı puseti de aynı marka aldık ara adaptör ile üstüne takılıyor bende yürüyüşe başlamak için onun gelmesini bekledim.
1 haftada ulaştı canım
Bizde işe yaramıyor ya belki ilerde yarar bilemiyorum
Canım çok teşekkür ederimmMerhaba canım geçmiş olsun. Çok şükür yoluna girmiş herşeyArtık bol emişmeli mutlu günler
çok sevindim kız. Bol bol sütün olsun inşallahKizlar bende elekt. Sut sagma yoktu. Bugun gittim lansinoh aldim valla gelmeyen gogsumden sut gelmeye basladi asiri mutlu oldumm
Canım benim güzel düşün bebeğine kavuşacaksın artıkTeşekkür ederim merak edip sorduğun için.
Bi süredir giremedim. Doğurmadan lohusalık sendromuna mı girdim bilmiyorum.Ağlayasım geliyor sürekli.
Bugüne kadar normal doğum için bekledik, küçük hanım gelsin diye. Gelmedi.
Yarın sabah 6.30-7.00 arası hastanede olacağım. Yatış işlemleri yapılacak. Suni sancı ile doğumu bekleyeceğiz.
Yarın büyük gün. 40+1 oluyoruz.
Korku, heyecan, gerginlik hepsi var.
Dualarınızı beklerim.
Sağol kuşum iyiyiz şükür. Sarılık azalınca uyanık kalma süresi arttı benim cadının. Geceleri halay çekiyoruzGeçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Zorluğunu çok iyi anlıyorum kuzum. 1 hafta 10 gün dolduğunda çok çok daha iyi olacaksınDoğumum sezeryandı sonrası biraz zor olsada iyi sayılırım canım oğluşla birbirimize kavuştuk emzirme serüveniyle geçiyor günlerAslan sanki ishal oldu daha çok kilo vercek diye korkuyorum
MaşAllah kuzumBelki büyüdükçe huyları değişiyordur bilemiyorum ama her gün yürürsem alışır belki diyorumBizde sizin gibi kabin boy aldık arabayı puseti de aynı marka aldık ara adaptör ile üstüne takılıyor bende yürüyüşe başlamak için onun gelmesini bekledim.
1 haftada ulaştı canım
Bizde işe yaramıyor ya belki ilerde yarar bilemiyorum
Yarına kadar evetSen de bizdensin
İnşAllah canom benim şu 10 gün sonrası daha toparlamış olurum inşAllahCanım çok teşekkür ederimmay hepimize inşallah
çok sevindim kız. Bol bol sütün olsun inşallah
Canım benim güzel düşün bebeğine kavuşacaksın artıkyarın belki uzun ama muhteşem bir gün seni bekliyor. Sonu çok güzel olacak. Bebeğini görünce her şeye değdiğini fark edeceksin.
Biraz zor olucak ama uyumaya dinlenmeye çalış. Allah kolay doğum nasip etsin
Sağol kuşum iyiyiz şükür. Sarılık azalınca uyanık kalma süresi arttı benim cadının. Geceleri halay çekiyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Zorluğunu çok iyi anlıyorum kuzum. 1 hafta 10 gün dolduğunda çok çok daha iyi olacaksın
Sarı ve hafif suluysa normal kuzum sadece anne sütüyle besleniyor değil mi?
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm başta ama baktım hep aynı kakası dedim tamamdır
Kakaların cok katı olmasını bekleyemeyız zaten kuzum D dra21 sonucta sıvı beslenıyolar son süt biraz kıvam verıyor verırseCanım çok teşekkür ederimmay hepimize inşallah
çok sevindim kız. Bol bol sütün olsun inşallah
Canım benim güzel düşün bebeğine kavuşacaksın artıkyarın belki uzun ama muhteşem bir gün seni bekliyor. Sonu çok güzel olacak. Bebeğini görünce her şeye değdiğini fark edeceksin.
Biraz zor olucak ama uyumaya dinlenmeye çalış. Allah kolay doğum nasip etsin
Sağol kuşum iyiyiz şükür. Sarılık azalınca uyanık kalma süresi arttı benim cadının. Geceleri halay çekiyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Zorluğunu çok iyi anlıyorum kuzum. 1 hafta 10 gün dolduğunda çok çok daha iyi olacaksın
Sarı ve hafif suluysa normal kuzum sadece anne sütüyle besleniyor değil mi?
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm başta ama baktım hep aynı kakası dedim tamamdır
Öyle bir grubunuza girip okuyayım dedim yaşadıklarının öncesini bilmiyorum ama bende yaşadım tecrübemi aktarmak isterim bebeğim şuan 2 aylıkKan uyuşmazlığımız yok kuşum. Hastaneden çıktık ertesi gün sarılık için kontrole gittik 16,5 çıktı foto terapi aldık. 12,5 a düştü sonra eve döndük 2 gün sonra tekrar kontrole gittik. Ciltten baktılar fena değil dediler birkaç gün sonra bir daha görelim dediler. O ara ben fena hastalandım. Sütüm kesildi çocuğu doyuramadım.. bir daha kontrole gittiğimizde değeri 18,5 a çıkmıştı. Doktor tekrar foto terapi önerdi ama biz istemedik. İlk başta yaptıklarında kızım hiç durmak istemedi cihazda. Bir daha cesaret edemedik. Doktor istemeyince mama takviyesi yapalım o zaman dedi.uzamış sarılığı anne sütü yapar merak etmeyin mamayla destekleyince toparlar dedi. Gıcık oldum madem öyle bir opsiyon vardı neden baştan desteklemedik boşu boşuna korktuk günlerce.. en son gittiğimizde de ciltten baktı şimdiye kadar ciltten baktıklarımızın içinde en düşük seviyeyi gördük. Tamamdır artık toparlar aylık kontrolünde görüşürüz dedi.
Ben de aylık kontrol için başka doktordan randevu aldım..
Doğrudur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?