2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mesela yeşil yumuşak parçalı yorumu bu

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-22-21-01-12-468_com.nutricia.ilkadimlarim-edit.webp
    26 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-10-22-21-00-58-535_com.nutricia.ilkadimlarim-edit.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 40
Sen de bizdensin

22. Gündeyiz biz rahim küçüldükçe göbek de gidiyor, valla biz atak haftasında mıyız yoksa bu çocuğun gözü mü aç, sütüm mü yaramıyor deli gibi meme istiyor hiç inmedi bugün gece de uyumadı gündüz belki bir iki saat uyudu ben ne zaman şöyle yatayım desem cırladı hep. Şimdi dayanamadım mama verdim ama hala aranıyor ve yine mememde İlk haftalar daha kolay olurdu gezmesi heralde daha uslu bi çocuktu sanki
Bizim bir gün banyo bir gün gezme günümüz Çok seviyor valla sokağı , bi de gaz ve kaka için bebek arabası ile gezmek iyi oluyor titremek bağırsakları rahatlatıyor canım
Ya bir de bebek arabasına güvenemiyorum, pusetsiz kabin boy aldık biz aylaar önce bi de oto koltuğu ayrı, ama şimdi tereddütte kaldım ya yenidoğandan itibaren kullanılıyor deniyor ama tek yönlü çocuk beni göremiyor kanguru falan da almıştım her şey çok kullanışsız geliyor, aşırı evhamlandım bir de instagramda falan kötü şeylere denk geldim Bugün çıkardım arabayı sildim biraz bindirdim balkona çıktık sessiz sessiz durdu ama bilemiyorum.

Kan uyuşmazlığımız yok kuşum. Hastaneden çıktık ertesi gün sarılık için kontrole gittik 16,5 çıktı foto terapi aldık. 12,5 a düştü sonra eve döndük 2 gün sonra tekrar kontrole gittik. Ciltten baktılar fena değil dediler birkaç gün sonra bir daha görelim dediler. O ara ben fena hastalandım. Sütüm kesildi çocuğu doyuramadım.. bir daha kontrole gittiğimizde değeri 18,5 a çıkmıştı. Doktor tekrar foto terapi önerdi ama biz istemedik. İlk başta yaptıklarında kızım hiç durmak istemedi cihazda. Bir daha cesaret edemedik. Doktor istemeyince mama takviyesi yapalım o zaman dedi. uzamış sarılığı anne sütü yapar merak etmeyin mamayla destekleyince toparlar dedi. Gıcık oldum madem öyle bir opsiyon vardı neden baştan desteklemedik boşu boşuna korktuk günlerce.. en son gittiğimizde de ciltten baktı şimdiye kadar ciltten baktıklarımızın içinde en düşük seviyeyi gördük. Tamamdır artık toparlar aylık kontrolünde görüşürüz dedi.
Ben de aylık kontrol için başka doktordan randevu aldım..

Belki büyüdükçe huyları değişiyordur bilemiyorum ama her gün yürürsem alışır belki diyorumBizde sizin gibi kabin boy aldık arabayı puseti de aynı marka aldık ara adaptör ile üstüne takılıyor bende yürüyüşe başlamak için onun gelmesini bekledim.

Kaç günde ulaştı maşAllah maşAllah
1 haftada ulaştı canım

Bizde işe yaramıyor ya belki ilerde yarar bilemiyorum

Sana elektrık supurgelı pıs pıs onerırım

Merhaba canım geçmiş olsun. Çok şükür yoluna girmiş herşey Artık bol emişmeli mutlu günler
Canım çok teşekkür ederimm ay hepimize inşallah
Kizlar bende elekt. Sut sagma yoktu. Bugun gittim lansinoh aldim valla gelmeyen gogsumden sut gelmeye basladi asiri mutlu oldumm
çok sevindim kız. Bol bol sütün olsun inşallah
Canım benim güzel düşün bebeğine kavuşacaksın artık yarın belki uzun ama muhteşem bir gün seni bekliyor. Sonu çok güzel olacak. Bebeğini görünce her şeye değdiğini fark edeceksin.
Biraz zor olucak ama uyumaya dinlenmeye çalış. Allah kolay doğum nasip etsin
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Sağol kuşum iyiyiz şükür. Sarılık azalınca uyanık kalma süresi arttı benim cadının. Geceleri halay çekiyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Doğumum sezeryandı sonrası biraz zor olsada iyi sayılırım canım oğluşla birbirimize kavuştuk emzirme serüveniyle geçiyor günler Aslan sanki ishal oldu daha çok kilo vercek diye korkuyorum
Zorluğunu çok iyi anlıyorum kuzum. 1 hafta 10 gün dolduğunda çok çok daha iyi olacaksın
Sarı ve hafif suluysa normal kuzum sadece anne sütüyle besleniyor değil mi?
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm başta ama baktım hep aynı kakası dedim tamamdır

MaşAllah kuzum

İnşAllah canom benim şu 10 gün sonrası daha toparlamış olurum inşAllah
Evet sarı pütürlü ama sulu evet canım anne sütü çok az mama

Kakaların cok katı olmasını bekleyemeyız zaten kuzum D dra21 sonucta sıvı beslenıyolar son süt biraz kıvam verıyor verırse
Bizimkide bazen açıyorum sarı bir göl
Sıkıntılı kaka , yeşil mukuslu Çimen yeşili fıstık yeşili kanlı haricinde normal bunlar
Ve bu arada çok geçmiş olsun kuzum

Kızlar sabrım kalmadı artık geçen hafta nişan geldi dört gün önce kontrolde bebek kanala girmiş 1 cm açıklık var dedi doktor randevu bile vermedim doğum başlayacak diye. Ama malesef en ufak bir belirti sancı kasılma hiç bir şey yok. Bütün gün hareket yapıyorum hurma merdiven bütün tuşlara basıyorum:) Geceleri uyku uyuyamaz oldum düşünmekten,40+4 oldu artık sezeryana dönmekten korkuyorum bunca zaman doğal doğum diye motive ettim kendimi

Öyle bir grubunuza girip okuyayım dedim yaşadıklarının öncesini bilmiyorum ama bende yaşadım tecrübemi aktarmak isterim bebeğim şuan 2 aylık
Doğumdan hemen ertesi günü sarılık oldu sarardı jemen sebebi göğüs ucum yoktu tutamadı ve üçüncü gün kontrolde 300 gr vermişti. Değeri 16.90 çıktı doktor bir gün mama destekle beslenme veriyorum düşmezse yatırırım dedi her emzirme sonrası 30 cc mama vereceksin dedi ysptık gittik 16.50 düştü sadece bir gün daha vereceğim bakıcaz dedi 16.20 düştü idrar testine baktılar normaldi mama vermeme rağmen düşmüyordu çok yorucu sonraki gün düşmeye başladı 12 gördüğümüzde takibi bıraktık bizi hiç yatırmadk ama her emzirme sonrası mama desteği verdim ve sağım yaparak biberonla verdim meme reddi yaşamadım bu sürede silikon uç kullandım 20 günlükken silikon uç bıraktım normal emiyor. Kızlar tavsiyem uç yoksa silikon uçla başlayın hemen yoksa sarılık oluyor ya da mama verin sarılık olmasın ben hiç tahmin etmezdim uç yok bende diye bebek tutar diye hayal ettim hep
Silokonuda bıraktırmak zor diyorlar ama her emzirme sonrası kendi göğüsün üzülme çocuğa vermeye öalışın biz 20 günde bıraktık. Doğum yapanlar gözünüz aydın bekleyenlere sabırlar ve hayıröı doğumlar diliyorum 41+2 de doğurmuş olarak beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…