- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Değil kuzum 2 saatte bir 30 cc mama ya da anne sütü alıyordu ilk zamanlarKızlar yeni doğanlar günde kaç kere mama veriyorsunuz? Bugün istemeye istemeye 4. 30 cc yi verdim de anca uyudu...
Çok mu fazla acaba?
17 günlük oldukCanım çok teşekkür ederimmay hepimize inşallah
çok sevindim kız. Bol bol sütün olsun inşallah
Canım benim güzel düşün bebeğine kavuşacaksın artıkyarın belki uzun ama muhteşem bir gün seni bekliyor. Sonu çok güzel olacak. Bebeğini görünce her şeye değdiğini fark edeceksin.
Biraz zor olucak ama uyumaya dinlenmeye çalış. Allah kolay doğum nasip etsin
Sağol kuşum iyiyiz şükür. Sarılık azalınca uyanık kalma süresi arttı benim cadının. Geceleri halay çekiyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Zorluğunu çok iyi anlıyorum kuzum. 1 hafta 10 gün dolduğunda çok çok daha iyi olacaksın
Sarı ve hafif suluysa normal kuzum sadece anne sütüyle besleniyor değil mi?
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm başta ama baktım hep aynı kakası dedim tamamdır
Kuzum ben fisher price müzikli uyku yardımcısı aldım güya beyaz gürültü de var ama yaramadı onu da denerim biSana elektrık supurgelı pıs pıs onerırım
Canım şu an ne kadar veriyorsun? Benim süt gerçekten hiç tok tutmuyor kızımı mamaya ağırlık vereceğim. Şu an 25 günlük 60cc veriyorum 3 saatte bir. Bazen de sağdığımı veriyorum, emzirdiğimde ise memeden çıktığı anda çığlık çığlığa aç çocukDeğil kuzum 2 saatte bir 30 cc mama ya da anne sütü alıyordu ilk zamanlar
Ben beyaz gürültü sevmıyorumKuzum ben fisher price müzikli uyku yardımcısı aldım güya beyaz gürültü de var ama yaramadı onu da denerim bi
Sağ Salim kavuşun kuzumYarin sabah 10 da doğumum var Allah nasip ederse. Dualarınızı rica ediyorumevdeki 2 çocuğum için, doğacak kızım için ve kendim için türlü türlü endişelerim var. Allah bizi birbirimize bağışlasın insallah. Amin.
Küçük oğlum plansız, acil olmustu. Keske bu da öyle olsaydı diyorum 1 yandanSağ Salim kavuşun kuzumÇok düşünme herşey olacağına varıyor
Canım çok teşekkür ederim baya açıklamışsın bana peki kaka sayısı kaç olursa riskli oluyor tarif ettiğin gibi çünkü
Aman dursun beyaz mor sarı yeşil siyah hepsi olurBen beyaz gürültü sevmıyorumpiş piş en güzeli bizim kıza bad sesimle ninni söylüyorum bazen çok hoşuna gıdıyor uyumuyor ama
Yarın gideceğimDoktora gittin mi ne dedi
?
Sütüm var sanıyordum ama çok az geliyor sanırım mamaya da alışınca artık memeye sadece oynamak uyumak için geliyor sanki...Değil kuzum 2 saatte bir 30 cc mama ya da anne sütü alıyordu ilk zamanlar
Sinirden demiştir hemşirem anlayacaktır hatasınıKızlar bdv ye yazacaktım da orada insanı şişiriyorlar iyice moralini bozuyorlar sizleri samimi bulduğum için buraya yazıcam.
Eşimden boşanıcam sanırımBabam ve kardeşimle sorun yaşamıştı, ailenle bir daha asla görüşmeyeceksin dedi. Biraz konuşmaya çalıştım ya onlar ya ben velayeti de konuşuruz dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün yarın doğumu var demedi çok saçma hareket ediyor ne yapıcam bilmiyorum. Ben ailemsiz yapamam. Annem zaten hasta, babam da genç değil ki bugün var yarın yoklar. Gece gece kamera şakası gibi..
Canim kendini uzme bebegini dusun. Oyle bosanalim demekle olacak is degil. Anladigim kadariyla esinin kendi ailesine dahi tavri biraz farkli. Yapisi geregi sert sanirim. Ama bu konuyu sicagi sicagina konusmak yerine biraz sakinlesince konusmayi deneyinKızlar bdv ye yazacaktım da orada insanı şişiriyorlar iyice moralini bozuyorlar sizleri samimi bulduğum için buraya yazıcam.
Eşimden boşanıcam sanırımBabam ve kardeşimle sorun yaşamıştı, ailenle bir daha asla görüşmeyeceksin dedi. Biraz konuşmaya çalıştım ya onlar ya ben velayeti de konuşuruz dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün yarın doğumu var demedi çok saçma hareket ediyor ne yapıcam bilmiyorum. Ben ailemsiz yapamam. Annem zaten hasta, babam da genç değil ki bugün var yarın yoklar. Gece gece kamera şakası gibi..
Sana dönük değilse zor ya. Ben sürekli kontrol ediyorum yürürken. Örtünün ucunu küçük açık bırakıyorum ordan bakıyorum.22. Gündeyiz biz rahim küçüldükçe göbek de gidiyor, valla biz atak haftasında mıyız yoksa bu çocuğun gözü mü aç, sütüm mü yaramıyor deli gibi meme istiyor hiç inmedi bugün gece de uyumadı gündüz belki bir iki saat uyudu ben ne zaman şöyle yatayım desem cırladı hep. Şimdi dayanamadım mama verdim ama hala aranıyor ve yine mememdeİlk haftalar daha kolay olurdu gezmesi heralde daha uslu bi çocuktu sanki
Ya bir de bebek arabasına güvenemiyorum, pusetsiz kabin boy aldık biz aylaar önce bi de oto koltuğu ayrı, ama şimdi tereddütte kaldım ya yenidoğandan itibaren kullanılıyor deniyor ama tek yönlü çocuk beni göremiyorkanguru falan da almıştım her şey çok kullanışsız geliyor, aşırı evhamlandım bir de instagramda falan kötü şeylere denk geldim Bugün çıkardım arabayı sildim biraz bindirdim balkona çıktık sessiz sessiz durdu ama bilemiyorum.
Sağlıkla kavuşun inşallahYarin sabah 10 da doğumum var Allah nasip ederse. Dualarınızı rica ediyorumevdeki 2 çocuğum için, doğacak kızım için ve kendim için türlü türlü endişelerim var. Allah bizi birbirimize bağışlasın insallah. Amin.
Allah yardımcımız olsun inşallah bizi artık daha fazla bekletmeden gelirlerKızlar sabrım kalmadı artık geçen hafta nişan geldi dört gün önce kontrolde bebek kanala girmiş 1 cm açıklık var dedi doktor randevu bile vermedim doğum başlayacak diye. Ama malesef en ufak bir belirti sancı kasılma hiç bir şey yok. Bütün gün hareket yapıyorum hurma merdiven bütün tuşlara basıyorum:) Geceleri uyku uyuyamaz oldum düşünmekten,40+4 oldu artık sezeryana dönmekten korkuyorum bunca zaman doğal doğum diye motive ettim kendimi
Mama ver canim ver. Birsey olmuyorKızlar bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli uyanığız ve gören hafif sarılık var diyor. Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetiyor mu bilmiyorum. Doktor mama verme kimyasal dedi kendimi kötü hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?