2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
17 günlük olduk 12 gün hastanede yattık sarılığımız var çünkü kan uyuşmazlığı var dikişim in arasından sızıntı var antibiyotik tedavisi gördük, evde devam ediyoruz iyileşiyoruz çok şükür canım yarın kontrol var toparlanmaya çalışıyoruz bakalım ne diyecek doktor Barlas ın sarılık muayenesi benimde enfeksiyon muayenesi var

Değil kuzum 2 saatte bir 30 cc mama ya da anne sütü alıyordu ilk zamanlar
Canım şu an ne kadar veriyorsun? Benim süt gerçekten hiç tok tutmuyor kızımı mamaya ağırlık vereceğim. Şu an 25 günlük 60cc veriyorum 3 saatte bir. Bazen de sağdığımı veriyorum, emzirdiğimde ise memeden çıktığı anda çığlık çığlığa aç çocuk

Sağ Salim kavuşun kuzum Çok düşünme herşey olacağına varıyor

Canım çok teşekkür ederim baya açıklamışsın bana peki kaka sayısı kaç olursa riskli oluyor tarif ettiğin gibi çünkü

Ben beyaz gürültü sevmıyorum piş piş en güzeli bizim kıza bad sesimle ninni söylüyorum bazen çok hoşuna gıdıyor uyumuyor ama
Aman dursun beyaz mor sarı yeşil siyah hepsi olur Bizimki de sürekli onunla konuşalım kucakta gezelim göğüste uyuyalım istiyor

Kızlar bdv ye yazacaktım da orada insanı şişiriyorlar iyice moralini bozuyorlar sizleri samimi bulduğum için buraya yazıcam.
Eşimden boşanıcam sanırım Babam ve kardeşimle sorun yaşamıştı, ailenle bir daha asla görüşmeyeceksin dedi. Biraz konuşmaya çalıştım ya onlar ya ben velayeti de konuşuruz dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün yarın doğumu var demedi çok saçma hareket ediyor ne yapıcam bilmiyorum. Ben ailemsiz yapamam. Annem zaten hasta, babam da genç değil ki bugün var yarın yoklar. Gece gece kamera şakası gibi..

Sinirden demiştir hemşirem anlayacaktır hatasını

Canim kendini uzme bebegini dusun. Oyle bosanalim demekle olacak is degil. Anladigim kadariyla esinin kendi ailesine dahi tavri biraz farkli. Yapisi geregi sert sanirim. Ama bu konuyu sicagi sicagina konusmak yerine biraz sakinlesince konusmayi deneyin

Sana dönük değilse zor ya. Ben sürekli kontrol ediyorum yürürken. Örtünün ucunu küçük açık bırakıyorum ordan bakıyorum.
Sağlıkla kavuşun inşallah

Allah yardımcımız olsun inşallah bizi artık daha fazla bekletmeden gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…