Kızlar uygulama üzerinden takip isterseniz Pregnancy + | Tracker App - Apps on Google Play bu uygulama benim hoşuma gitti haftasına göre bebeğin şu an üzüm kadar, hurma kadar falan diye boyutları gösteriyor. Öneriler falan veriyor. Sizle de paylaşayım dedim.
Evet sanırım o yüzden böyle kötü haldeyim. Bu hafta rapor aldım evde de hiç kalkamıyorum . Yarın doktorumu arayıp fitil olarak kullanabilir miyim diye sorcam
Ayvayı tuzlayıp yiyenler de vardı grupta işe yaradığını söylüyorlardı. Bende hiç mide bulantısı yok ve tam anlamıyla ayı gibi yiyorum iştahım inanılmaz açık. Şimdiden iki kilo aldım. Hangisi daha kötü bilemiyorum Herhalde fotofinişe çok şişman bi şekilde varıcam
Ben de olağanüstü bi mide bulantısı yaşıyorum su bile içmek istemiyorum , sütün tadı çok Farklı geliyor onu da içemiyorum.. bu zorlu günlerde beni rahatlatan tuzlu salatalık ve tuzlu greyfurt oldu , greyfurtun üstündeki darı çıkarıp biraz tuz döküyorum üstüne anında etki ediyor çok şükür
Ayvayı tuzlayıp yiyenler de vardı grupta işe yaradığını söylüyorlardı. Bende hiç mide bulantısı yok ve tam anlamıyla ayı gibi yiyorum iştahım inanılmaz açık. Şimdiden iki kilo aldım. Hangisi daha kötü bilemiyorum Herhalde fotofinişe çok şişman bi şekilde varıcam
Ben de olağanüstü bi mide bulantısı yaşıyorum su bile içmek istemiyorum , sütün tadı çok Farklı geliyor onu da içemiyorum.. bu zorlu günlerde beni rahatlatan tuzlu salatalık ve tuzlu greyfurt oldu , greyfurtun üstündeki darı çıkarıp biraz tuz döküyorum üstüne anında etki ediyor çok şükür
Evet hap olarak günde 3 kez 200 mg. Bence dediğin gibi bu ağır geliyor bana. Daha önce fitil olarak kullanmıştım bu sefer doktor hap olarak verdi . Haftaya pazartesi kontrolüm var o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum . Kendi başıma ilacı kesmek de istemiyorum
Ağır gelmiş belli ben onu fitil olarak kullanıyorum. Sakın kesme eğer doktorunun numarası varsa sor yoksada biraz daha sabretcen mutlaka fitile geri dön der. İnsanın hayat kalitesini çok etkiliyo. Çok iğrenç hiç sevmiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum
Ayva ilkten iyi geliyodu da şimdi bana oda etki etmiyo 2 gün etki ediyosa 3. Gün o etki kayboluyo. Bu bulantıyı çekecez günü gelene kadar bence yemeniz güzel en azından vitaminleri tam anlamıyla alıyosunuz. Ben hiçbişey yiyemez durumdayım. Ekşi elma iyi geliyodu bugğn oda midemi bulandırdı. Tuzlu çubuk krakerde artık iyi gelmiyo
Bebişler şimdiden fena yaa oyy anneleri yesin onları
Probiyotik tavsiye ederim canım. Öncesinde kullanıp memnun kaldığın yoksa eğer ben NBL probiotic gold şase kullanıyorum. Bana iyi geldi.