- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Aha bır bursalı denk geldı sonunda bende bursalıyımPapatyamaviss listeye de ekleyebilir misiniz yaş 36, sat 9 Ocak, tahmini doğum tarihi 15 Ekim, Bursa, 3. Çocuk
Aman eglencesıne sonucta be kuzumAa ben hep kız hissettimsağlıklı olsunda minnoş
Ya benmi yanlis hatirliyorum acabaWaouwww neden bende yıyorum
Çok sevindimAha bır bursalı denk geldı sonunda bende bursalıyım
İnşallah Allahımdan öte güçlük yokkuzum merak etme , kendını aklını kalbını sakın tutmaya calıs cok zor haklısın evet, burda muhasebecı abla anlattı gecen aynı dedıgın gıbı bırı bos bırı dolu ımıs, doktor cok bılıncsızmıs bır ıgne vermıs megersem keseyı dusurmek ıcınmıs uc gun olmus ondan sonradan ogrenmıs saglıklı olan da bundan etkılenme olsaılıgı yuksek düşürücü iğneymiş velhasıl kelam ona rağmen sağlıklı olan kese ve bebeğe hıcbırsey olmamış. Şuan 8 yasındaymıs oğlu hatta.O yuzden aklına kotu seyler getırme doktorun kaybolur demıs bı zararı yok demıs ılk onca Rabbım'e sonra doktoruna güven canım benım
Acaba bende alerjimi yapmistiki hatirlamiyorumkiYinede sormak lazim canim
Ben oyle hatirliyorum hatta gecen benim kiz yiyodu 2 tane yedikten sonra aklima geldi
Bende buralardayım ama bir kere kalp durması yaşayınca hep bi korku var birşey olacak diye o yüzden bi ekletmemiştim kendimi. sat 8 Ocak, 1.çocuk , yaş 37 , tahmini doğum tarihi 15.10.2023 aslında bebiş 5 gün önden gidiyor ama ultrason da öyle yazıyorHanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım
Yok canım şuan 12+2yim cuma günü doktora gideceğim. Öğrenirsem söylerim sanada teşekkür ederimAllahım noluyorbulunayım canım erkek dıyorum ogrendınmı cınsıyetını
Bi o kaldı da nasip olmadı bi türlü normalde hiçte sevmem ama mecbur işteHaşlanmış patates dene
Ben inegöl deyım senÇok sevindim
Osmangazi canımBen inegöl deyım sen
Haber ver mutlakaYok canım şuan 12+2yim cuma günü doktora gideceğim. Öğrenirsem söylerim sanada teşekkür ederim
Aa osmangazinin ne tarafı benim annemde tophanede oturuyo. Bende bekarken ordaydım tabiOsmangazi canım
1050 konutlarAa osmangazinin ne tarafı benim annemde tophanede oturuyo. Bende bekarken ordaydım tabi
Kuzum bıldıgım kadarıyla surulnez gebelıge uygun olup olmadıgını doktora sormalısın benımde bel agrım cok oluyordu oglumda yanlış hatırlamıyorsam dolgıt vermıstı sadece kullanamazsın baska demıstıKızlar bişey sorucam. Benim boynumda düzleşme var soğukta kalıncada tutuluyo omzuma doğru o ağrı yayılıyo. Kremi var o rahatlatıyo ama bebeğe geçer diye sürmedim. Bişry olur mu sizce. Sonuçta kremlerde deri altına geçilip emilim sağlıyo ya tedirgin oldum.
Yesin yesin yarasınDipsiz kuyu gibiyim ya bu evlat hortumu kendine bağladı valla charmender gibi bişey durmadan yiyo
Lekelenmem oldu 2 kere. O yuzden verdı. Bundan once de dusuk yapmıstım o yuzden çok da dıkkat etmeye calısıyorumAnladım kanamanız mı olmuştu
Bana da öyle gibi geliyyyErkek bence
Evet vajinal canım haftaya inşallah karından bakılcaz o zaman yine gönderirimVajınalmı bu kuzum cunku karından olan ultrason daha net oluyor vajınalde yansıma oluyor secemıyorum pek yınede erkek dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?