Sanırım kendi ailesi ile de görüşmüyordu dimi? Onun etkisi olabilir mi? Ne bileyim bebek geliyor şimdi ailen çok gelip gidecek illaki ondan mı hoşlanmıyor sorun çıkarıyor. Ailenle görüşmeyeceksin ne demek ya, o istiyorsa görüşmesin sana engel olamaz. Bi anlık sinirdir belki sen sakin olmaya çalış daha bugün doğumunun zorluklarından bahsediyordun, duanı et dinlenKızlar bdv ye yazacaktım da orada insanı şişiriyorlar iyice moralini bozuyorlar sizleri samimi bulduğum için buraya yazıcam.
Eşimden boşanıcam sanırımBabam ve kardeşimle sorun yaşamıştı, ailenle bir daha asla görüşmeyeceksin dedi. Biraz konuşmaya çalıştım ya onlar ya ben velayeti de konuşuruz dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün yarın doğumu var demedi çok saçma hareket ediyor ne yapıcam bilmiyorum. Ben ailemsiz yapamam. Annem zaten hasta, babam da genç değil ki bugün var yarın yoklar. Gece gece kamera şakası gibi..
Canım hastaneden çıktık şimdi. Bizim bitmeyen burun tıkanıklığımız var ya onu gösterdik. Burun spreyi verdi bir de buruna damla verdi. Olmazsa antibiyotik başlayacakbiogaia için sordum Duru’nun ihtiyacı yok dedi. Bağırsakları gelişiyor o kadar ıkınması falan normal dedi kendi bağırsak florasını oluşturuyor dedi bi süre daha kullanmayacağım yani biogaia. Göz muayenesini henüz konuşmadık. Ve hiç bir fikrim yok. Anadolu hastanesine bakarım orda da yoksa Acıbadem’e bakarım
@Ihlamurseven canım bak papatya da benim gibi düşünüyor
Prematüre olduğumuzdan bizim rop muayenesi oldu çok şükür iyi onun sonuçları. Göz doktoru artık düzeltilmiş 6.ayda normal kontrole geleceksiniz dedi kızlar. Muhtemelen 6.ay yani göz kontrolüAy nasılda katı yazmısımuykum vardı benım oğlumu ben ilkkez götürcem uc hafta sonra sakaryaya gıttıgımde. 1 yaş civarı uygun aslında gitmişken bebiş içinde sorarım en uygun zamanı
Günde 8/9 kuzum , bazen usutuncede yesıl olur derler her yesıl kaka sıkıntılı değildir. Direk süt tüketiyor musun tüketme eğer tüketiyorsanCanım çok teşekkür ederim baya açıklamışsın bana peki kaka sayısı kaç olursa riskli oluyor tarif ettiğin gibi çünkü
Sen birde 1 aylık görAman dursun beyaz mor sarı yeşil siyah hepsi olurBizimki de sürekli onunla konuşalım kucakta gezelim göğüste uyuyalım istiyor
Sma aldım mama onu kullanıyorum bir enjektör olarak verdim. Geri kalanı içmedi ama hala uyanığız. Gündüz tam tersi uyanmıyor zorla uyandırıp emziriyorum.Mama ver canim ver. Birsey olmuyor
Hafıf sarılık olması normal vücudunda sarılık yoksa eğer benımkının tam gecmedı hala dr normal dedıKızlar bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli uyanığız ve gören hafif sarılık var diyor. Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetiyor mu bilmiyorum. Doktor mama verme kimyasal dedi kendimi kötü hissettim.
Gece gündüzü karışmış normal bızımkıde bugun karıstırdı 1 den berı uyanıkSma aldım mama onu kullanıyorum bir enjektör olarak verdim. Geri kalanı içmedi ama hala uyanığız. Gündüz tam tersi uyanmıyor zorla uyandırıp emziriyorum.
Bizde aynıyız son ses ağlıyor alıyorsun hop bittii sanki biraz önce çığlık atan o değilmiş gibiAman dursun beyaz mor sarı yeşil siyah hepsi olurBizimki de sürekli onunla konuşalım kucakta gezelim göğüste uyuyalım istiyor
Beslenme düzenini hala yapamıyorumHafıf sarılık olması normal vücudunda sarılık yoksa eğer benımkının tam gecmedı hala dr normal dedı
Düzeltebilirmiyim peki çok yoruldum çünküGece gündüzü karışmış normal bızımkıde bugun karıstırdı 1 den berı uyanık
Mama verme kimyasal ne saçma olmuş bi dünya çocuk mama ile büyüyor. Sarılığının artması daha mı iyiymiş, hiç mantıklı gelmediKızlar bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli uyanığız ve gören hafif sarılık var diyor. Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetiyor mu bilmiyorum. Doktor mama verme kimyasal dedi kendimi kötü hissettim.
Bana sarılık olayını doktor demedi cuma günü gittiğimizde bir şey yoktu. Yeni olmuş sanırım bende hiç anlamıyorum mama veriyordum doktor öyle dediğinde kendimi kötü hissettimMama verme kimyasal ne saçma olmuş bi dünya çocuk mama ile büyüyor. Sarılığının artması daha mı iyiymiş, hiç mantıklı gelmedi
Ver canım az az da olsa. Benim sütüm az mama ile besleniyoruz, abartmış doktor hiç kendini kötü hissetmeBana sarılık olayını doktor demedi cuma günü gittiğimizde bir şey yoktu. Yeni olmuş sanırım bende hiç anlamıyorum mama veriyordum doktor öyle dediğinde kendimi kötü hissettim
Düzelir Merak etme şuan anlamaması cok normal , sabah 9-10 max uyuyor olsada al altını fln ac uyandırmayı dene gecede mesela kundak yap yavas yavas olur bu ısler , bak benımkı 10.30 gibi gece uykusuna gecıyordu 11.30 oldu 12.30 oldu ıkı gecedır 2 de dalıyordu şimdi hala uyumadı kendı kendıne kaydırdı duzenını 3 aya kadar böyle bi düzelir bi bozulur ,malesef bende yoruldumDüzeltebilirmiyim peki çok yoruldum çünkü
Kötü hissetme öncelikle mamayla büyüyen bir sürü cocuk var ne var yanıBana sarılık olayını doktor demedi cuma günü gittiğimizde bir şey yoktu. Yeni olmuş sanırım bende hiç anlamıyorum mama veriyordum doktor öyle dediğinde kendimi kötü hissettim
Sen ne kadar ve zaman aralığında veriyorsun mama pekiVer canım az az da olsa. Benim sütüm az mama ile besleniyoruz, abartmış doktor hiç kendini kötü hissetme
Bazen hiç düzelmeyecek gibi geliyor hic bilmiyorum annelikle ilgili bir şey. Çevremdeki insanlara bir dert yansam küçümsüyorlarDüzelir Merak etme şuan anlamaması cok normal , sabah 9-10 max uyuyor olsada al altını fln ac uyandırmayı dene gecede mesela kundak yap yavas yavas olur bu ısler , bak benımkı 10.30 gibi gece uykusuna gecıyordu 11.30 oldu 12.30 oldu ıkı gecedır 2 de dalıyordu şimdi hala uyumadı kendı kendıne kaydırdı duzenını 3 aya kadar böyle bi düzelir bi bozulur ,malesef bende yoruldum
Benim çok canım. 90 ml 3 saatte bir. Arada sütümün durumuna bağlı 30 ya da 60 da oluyor. Ama daha çok mama.Sen ne kadar ve zaman aralığında veriyorsun mama peki
Çok geçmiş olsun. Bende de sarılık hızı hemen hemen aynı ilerledi ama bizim doktor mama takviyesinden çook geç bahsetti. Zaten olan olmuştu.. olan oldu artık yapacak bir şey yok. Silikon uç biz de baştan beri kullandık 10. gün bıraktı gibi oldu sonra tekrar silikonsuz emmemeye başladı. Ben de bebem beslensin diye sesimi çıkarmadım. 3 gün önce tamamen bıraktık şükür. Aylarca bıraktırmayan var yaa o da ayrı bir psikolojik süreç..Öyle bir grubunuza girip okuyayım dedim yaşadıklarının öncesini bilmiyorum ama bende yaşadım tecrübemi aktarmak isterim bebeğim şuan 2 aylık
Doğumdan hemen ertesi günü sarılık oldu sarardı jemen sebebi göğüs ucum yoktu tutamadı ve üçüncü gün kontrolde 300 gr vermişti. Değeri 16.90 çıktı doktor bir gün mama destekle beslenme veriyorum düşmezse yatırırım dedi her emzirme sonrası 30 cc mama vereceksin dedi ysptık gittik 16.50 düştü sadece bir gün daha vereceğim bakıcaz dedi 16.20 düştü idrar testine baktılar normaldi mama vermeme rağmen düşmüyordu çok yorucu sonraki gün düşmeye başladı 12 gördüğümüzde takibi bıraktık bizi hiç yatırmadk ama her emzirme sonrası mama desteği verdim ve sağım yaparak biberonla verdim meme reddi yaşamadım bu sürede silikon uç kullandım 20 günlükken silikon uç bıraktım normal emiyor. Kızlar tavsiyem uç yoksa silikon uçla başlayın hemen yoksa sarılık oluyor ya da mama verin sarılık olmasın ben hiç tahmin etmezdim uç yok bende diye bebek tutar diye hayal ettim hep
Silokonuda bıraktırmak zor diyorlar ama her emzirme sonrası kendi göğüsün üzülme çocuğa vermeye öalışın biz 20 günde bıraktık. Doğum yapanlar gözünüz aydın bekleyenlere sabırlar ve hayıröı doğumlar diliyorum 41+2 de doğurmuş olarak beklemek zor
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun. Umarım Barlas da sen de yarın güzel haberler alırsınız17 günlük olduk12 gün hastanede yattık sarılığımız var çünkü kan uyuşmazlığı var dikişim in arasından sızıntı var antibiyotik tedavisi gördük, evde devam ediyoruz iyileşiyoruz çok şükür canım yarın kontrol var toparlanmaya çalışıyoruz bakalım ne diyecek doktor Barlas ın sarılık muayenesi benimde enfeksiyon muayenesi var
Kuzum sarılık uyku yapar aslında bebek çok uyur. Şüpheleniyosan bir doktora görün istersen. Sütün yetmiyorsa da mana ver dünyanın sonu değil. O ara da tamamen dolu olan memeni bir sağ bakalım ne kadar süt çıkıyor. Belki de miktarı gayet iyidirKızlar bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli uyanığız ve gören hafif sarılık var diyor. Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetiyor mu bilmiyorum. Doktor mama verme kimyasal dedi kendimi kötü hissettim.
Merak etme bunların hepsı normal , akışın içindeyken hep öyle geliyor geçmicek hep böyle sürecek gibi ama bir gün geliyor ve geçiyor kuzum bu uzun bi süreç kendine şimdiden yüklenme. Ben Ertuğrul’da bunu cok yaptım uyumuyor uyumayacak emecek hep falan fılan her gece ağlardım yoruldukça tükendikçe sonra bir gün geldi ve herşey düzene girdi, şimdide kendime geçecek Ayşenur gececek diye telkinler de bulunuyorum ama arada bi ağlamayacağımın garantisini verememBazen hiç düzelmeyecek gibi geliyor hic bilmiyorum annelikle ilgili bir şey. Çevremdeki insanlara bir dert yansam küçümsüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?