2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sanırım kendi ailesi ile de görüşmüyordu dimi? Onun etkisi olabilir mi? Ne bileyim bebek geliyor şimdi ailen çok gelip gidecek illaki ondan mı hoşlanmıyor sorun çıkarıyor. Ailenle görüşmeyeceksin ne demek ya, o istiyorsa görüşmesin sana engel olamaz. Bi anlık sinirdir belki sen sakin olmaya çalış daha bugün doğumunun zorluklarından bahsediyordun, duanı et dinlen Şu an önceliğin bebeğin sonuçta koy hepsini kenara doğumundan sonra konuşursun, eşine de öyle de bebeğimiz doğsun bu konuyu o zaman netleştirelim de. Sanırım o kadar da bekler bugün yarın gelecek minik.

@Ihlamurseven canım bak papatya da benim gibi düşünüyor

Ay nasılda katı yazmısım uykum vardı benım oğlumu ben ilkkez götürcem uc hafta sonra sakaryaya gıttıgımde. 1 yaş civarı uygun aslında gitmişken bebiş içinde sorarım en uygun zamanı
Prematüre olduğumuzdan bizim rop muayenesi oldu çok şükür iyi onun sonuçları. Göz doktoru artık düzeltilmiş 6.ayda normal kontrole geleceksiniz dedi kızlar. Muhtemelen 6.ay yani göz kontrolü

Canım çok teşekkür ederim baya açıklamışsın bana peki kaka sayısı kaç olursa riskli oluyor tarif ettiğin gibi çünkü
Günde 8/9 kuzum , bazen usutuncede yesıl olur derler her yesıl kaka sıkıntılı değildir. Direk süt tüketiyor musun tüketme eğer tüketiyorsan

Kızlar bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli uyanığız ve gören hafif sarılık var diyor. Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetiyor mu bilmiyorum. Doktor mama verme kimyasal dedi kendimi kötü hissettim.
Hafıf sarılık olması normal vücudunda sarılık yoksa eğer benımkının tam gecmedı hala dr normal dedı

Kızlar bebeğim gece hiç uyumuyor sürekli uyanığız ve gören hafif sarılık var diyor. Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetiyor mu bilmiyorum. Doktor mama verme kimyasal dedi kendimi kötü hissettim.
Mama verme kimyasal ne saçma olmuş bi dünya çocuk mama ile büyüyor. Sarılığının artması daha mı iyiymiş, hiç mantıklı gelmedi

Mama verme kimyasal ne saçma olmuş bi dünya çocuk mama ile büyüyor. Sarılığının artması daha mı iyiymiş, hiç mantıklı gelmedi
Bana sarılık olayını doktor demedi cuma günü gittiğimizde bir şey yoktu. Yeni olmuş sanırım bende hiç anlamıyorum mama veriyordum doktor öyle dediğinde kendimi kötü hissettim

Bana sarılık olayını doktor demedi cuma günü gittiğimizde bir şey yoktu. Yeni olmuş sanırım bende hiç anlamıyorum mama veriyordum doktor öyle dediğinde kendimi kötü hissettim
Ver canım az az da olsa. Benim sütüm az mama ile besleniyoruz, abartmış doktor hiç kendini kötü hissetme

Düzeltebilirmiyim peki çok yoruldum çünkü
Düzelir Merak etme şuan anlamaması cok normal , sabah 9-10 max uyuyor olsada al altını fln ac uyandırmayı dene gecede mesela kundak yap yavas yavas olur bu ısler , bak benımkı 10.30 gibi gece uykusuna gecıyordu 11.30 oldu 12.30 oldu ıkı gecedır 2 de dalıyordu şimdi hala uyumadı kendı kendıne kaydırdı duzenını 3 aya kadar böyle bi düzelir bi bozulur ,malesef bende yoruldum

Bazen hiç düzelmeyecek gibi geliyor hic bilmiyorum annelikle ilgili bir şey. Çevremdeki insanlara bir dert yansam küçümsüyorlar

Çok geçmiş olsun. Bende de sarılık hızı hemen hemen aynı ilerledi ama bizim doktor mama takviyesinden çook geç bahsetti. Zaten olan olmuştu.. olan oldu artık yapacak bir şey yok. Silikon uç biz de baştan beri kullandık 10. gün bıraktı gibi oldu sonra tekrar silikonsuz emmemeye başladı. Ben de bebem beslensin diye sesimi çıkarmadım. 3 gün önce tamamen bıraktık şükür. Aylarca bıraktırmayan var yaa o da ayrı bir psikolojik süreç..
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun. Umarım Barlas da sen de yarın güzel haberler alırsınız senin ağrın sızın ne durumda enfeksiyon azaldı gibi mi?
Kuzum sarılık uyku yapar aslında bebek çok uyur. Şüpheleniyosan bir doktora görün istersen. Sütün yetmiyorsa da mana ver dünyanın sonu değil. O ara da tamamen dolu olan memeni bir sağ bakalım ne kadar süt çıkıyor. Belki de miktarı gayet iyidir

Bazen hiç düzelmeyecek gibi geliyor hic bilmiyorum annelikle ilgili bir şey. Çevremdeki insanlara bir dert yansam küçümsüyorlar
Merak etme bunların hepsı normal , akışın içindeyken hep öyle geliyor geçmicek hep böyle sürecek gibi ama bir gün geliyor ve geçiyor kuzum bu uzun bi süreç kendine şimdiden yüklenme. Ben Ertuğrul’da bunu cok yaptım uyumuyor uyumayacak emecek hep falan fılan her gece ağlardım yoruldukça tükendikçe sonra bir gün geldi ve herşey düzene girdi, şimdide kendime geçecek Ayşenur gececek diye telkinler de bulunuyorum ama arada bi ağlamayacağımın garantisini veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…