- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Ben bir türlü beceremiyorum sanki bir şeyleri eksik yapıyorum. Uyanık olduğu dönemde sürekli emmek istiyor bu normal miBenim çok canım. 90 ml 3 saatte bir. Arada sütümün durumuna bağlı 30 ya da 60 da oluyor. Ama daha çok mama.
Normal kuzum tek bildiği şey buBen bir türlü beceremiyorum sanki bir şeyleri eksik yapıyorum. Uyanık olduğu dönemde sürekli emmek istiyor bu normal mi
Gören çok hafif sarılık var önemli değil dedi bazıları. Yarın aile hekimine soracağım. Mama verince dünyanın sonunu getirmişim gibi davranıyorlar.Çok geçmiş olsun. Bende de sarılık hızı hemen hemen aynı ilerledi ama bizim doktor mama takviyesinden çook geç bahsetti. Zaten olan olmuştu.. olan oldu artık yapacak bir şey yok. Silikon uç biz de baştan beri kullandık 10. gün bıraktı gibi oldu sonra tekrar silikonsuz emmemeye başladı. Ben de bebem beslensin diye sesimi çıkarmadım. 3 gün önce tamamen bıraktık şükür. Aylarca bıraktırmayan var yaa o da ayrı bir psikolojik süreç..
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun. Umarım Barlas da sen de yarın güzel haberler alırsınızsenin ağrın sızın ne durumda enfeksiyon azaldı gibi mi?
Kuzum sarılık uyku yapar aslında bebek çok uyur. Şüpheleniyosan bir doktora görün istersen. Sütün yetmiyorsa da mana ver dünyanın sonu değil. O ara da tamamen dolu olan memeni bir sağ bakalım ne kadar süt çıkıyor. Belki de miktarı gayet iyidir
5 6 saattir emziriyorum gibi bir şey su an dikişlerimden oturamıyorum çok zorlaniyorumNormal kuzum tek bildiği şey buara ara memeden uzaklaştırıp bes dk da olsa oyalamaya çalış sonra yıne ver durmuyorsa
Bazen gercekten ağlamak istiyorum 1 haftadır uykusuzum. Ama sonra 9 ay heyecanla bekledim haksızlık oluyor diye pişman oluyorumMerak etme bunların hepsı normal , akışın içindeyken hep öyle geliyor geçmicek hep böyle sürecek gibi ama bir gün geliyor ve geçiyor kuzum bu uzun bi süreç kendine şimdiden yüklenme. Ben Ertuğrul’da bunu cok yaptım uyumuyor uyumayacak emecek hep falan fılan her gece ağlardım yoruldukça tükendikçe sonra bir gün geldi ve herşey düzene girdi, şimdide kendime geçecek Ayşenur gececek diye telkinler de bulunuyorum ama arada bi ağlamayacağımın garantisini veremem
Normal canım keyfi emmek de istiyor. Emdiğinde bazen doyup doymadığını kestiremiyorum. Ağlayınca kucağımdayken emzik veriyorum hala bırakıp aranıyor ağlıyorsa aç oluyor. Bazen kokumuzu da istiyorlar o yüzden alınca susuyor. Bir de göğüslerine ağız mendili falan koy bi süre beklet kokun sinsin. Başının altına onu ser öyle yatır kokunu alsın o da etkili oluyor. Uyku düzeni de yok geçen hafta mesela çok yoruldum Sabah akşam ağlıyordu. Gece 2-5 arası ağlama emme krizleri vardı geçti. Bi süre böyleyiz zamanla düzene girecekBen bir türlü beceremiyorum sanki bir şeyleri eksik yapıyorum. Uyanık olduğu dönemde sürekli emmek istiyor bu normal mi
Kimsenin lafına bakma şu bi gerçek çocuğu en iyi annesi anlar. Çocuk aç mı kalsın yani süt yetmiyorsa. Sağmayı denesen dicem ama memeden düşmüyorsa sağma ile çok verimli sonuç alamazsın. Mama verdikten sonra bi süre memeden uzak kalırsa sağıp bi bak aşağı yukarı ne kadar çıkıyor. Bu uygulamada böyle eğitimler var bak istersenGören çok hafif sarılık var önemli değil dedi bazıları. Yarın aile hekimine soracağım. Mama verince dünyanın sonunu getirmişim gibi davranıyorlar.
Bizde de oyle merak etme duzelir insSma aldım mama onu kullanıyorum bir enjektör olarak verdim. Geri kalanı içmedi ama hala uyanığız. Gündüz tam tersi uyanmıyor zorla uyandırıp emziriyorum.
Gözüm de karnım da doymuyoKız ben hamilelikte yemediğim kadar yiyorum ya
Üzme kendini, bebek doğduktan sonra değişir fikri, yumuşar.Kızlar bdv ye yazacaktım da orada insanı şişiriyorlar iyice moralini bozuyorlar sizleri samimi bulduğum için buraya yazıcam.
Eşimden boşanıcam sanırımBabam ve kardeşimle sorun yaşamıştı, ailenle bir daha asla görüşmeyeceksin dedi. Biraz konuşmaya çalıştım ya onlar ya ben velayeti de konuşuruz dedi. Ağlamaktan gözlerim şişti kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün yarın doğumu var demedi çok saçma hareket ediyor ne yapıcam bilmiyorum. Ben ailemsiz yapamam. Annem zaten hasta, babam da genç değil ki bugün var yarın yoklar. Gece gece kamera şakası gibi..
Klasik göz muayenesi değil zaten yenidoğanlar için göz arkası tümör taraması bahsedilen çok bilen giden de yok bazı doktorların 2 aydan önce yenidoğan muayenesi de yok detay bir noktaSağ olasın canım. Ya bu minicik burunları başlarına bela resmenneyseki doktorun verdiği sprey işe yaramaya başladı gibi Göz için ben de acaba neden diyordum. Çünkü etrafımda göz doktoruna giden çok olmadı. Bugün eşimle konuşuyorduk Duru artık yavaştan gözleriyle takip etmeye başladı. Göz teması kuruyor bakıyor görüyor yani ne bileyim doktora gitmek çok mu gerekli acaba bu dönemde.
Biogaiya başladım canım bugün verdim. Ben de senin gibi düşünüyorum hayatı onun için neden kolaylaştırmayayım ki
Bana tam tersi doktor mamadan çekinme demişti o dönemde. Sarılık sadece bebeği uyuşuklaştırıp rengini açan bir şey değil ki beyni bile etkiliyor bu nasıl bir söylemMama verme kimyasal ne saçma olmuş bi dünya çocuk mama ile büyüyor. Sarılığının artması daha mı iyiymiş, hiç mantıklı gelmedi
Bu erkekler cok duz insanlarÜzme kendini, bebek doğduktan sonra değişir fikri, yumuşar.
Benimde senden kalır farkım yok, iki gün önce tatsızlık yaşandı.Gerginim, sancım var, doğuma iki gün kalmış demedi. Çatır çatır tartışmasını yaptı.Dün gece 11 i geçiyordu eve geldiğinde. Demedi sabah doğum var, destek olayım, hazırlıklara yardım edeyim. Geldi ayrı uğraştı. Sabaha kadar ağladım. Şuan 5 karış surat ve şişmiş gözlerle hastaneye gidiyorum Doğuma. Son gün bana ve bebeğime yaşattıkları için affetmeyeceğim.
Canım benim her şey çok güzel olacak inşallah siz bir bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla, problemi de çözersiniz.Üzme kendini, bebek doğduktan sonra değişir fikri, yumuşar.
Benimde senden kalır farkım yok, iki gün önce tatsızlık yaşandı.Gerginim, sancım var, doğuma iki gün kalmış demedi. Çatır çatır tartışmasını yaptı.Dün gece 11 i geçiyordu eve geldiğinde. Demedi sabah doğum var, destek olayım, hazırlıklara yardım edeyim. Geldi ayrı uğraştı. Sabaha kadar ağladım. Şuan 5 karış surat ve şişmiş gözlerle hastaneye gidiyorum Doğuma. Son gün bana ve bebeğime yaşattıkları için affetmeyeceğim.
Merhaba, sağlıkla kavuşun inşallahKızlar merhaba, salı sabahı sezeryanla inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. Uykusuz geceler şimdiden başladı bende. Heyecan korku panik karmaşık duygular içindeyim. Hayatımda hiç ameliyat olmadım ondan ayrı korkuyorum. Bebeğe desteksiz eşimle birlikte bakacağız o ayrı korkutuyor acaba bakabilir miyiz birşey olur mu vs vs. Saçma sapan bir haldeyim yani. Annem geçen yıl vefat etti öyle aman aman bir ilişkimiz yoktu ama yine de bu süreçte telefondan da olsa sesini duymak isterdim. Bir kuvvet alırdım en azından. Arkadaşlarımla iletişim halinde kalmaya çalışıyorım bu süreçte ama hep birşeyler eksik gibi. Dediğim karmaşık duygular içindeyim. Öyle içimi dökmek istedim. İyi geceler herkese..
Kuzum geçmiş olsun ikiniz de güzel haberlerle gelin sağlığınıza bir an önce kavuşun inşallah17 günlük olduk12 gün hastanede yattık sarılığımız var çünkü kan uyuşmazlığı var dikişim in arasından sızıntı var antibiyotik tedavisi gördük, evde devam ediyoruz iyileşiyoruz çok şükür canım yarın kontrol var toparlanmaya çalışıyoruz bakalım ne diyecek doktor Barlas ın sarılık muayenesi benimde enfeksiyon muayenesi var
Sağlıkla kavuşun inşallah,,sıkma canını bu mutlu gününde. Bebeğinin ilk ağlamasını duymaya odaklanÜzme kendini, bebek doğduktan sonra değişir fikri, yumuşar.
Senin kayınvalide de tam bombaBu erkekler cok duz insanlarmesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum
Çok güzel ve pozitif bir doğum olsun, doğum sonrası da umarım çok çok iyi geçer.Kızlar merhaba, salı sabahı sezeryanla inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. Uykusuz geceler şimdiden başladı bende. Heyecan korku panik karmaşık duygular içindeyim. Hayatımda hiç ameliyat olmadım ondan ayrı korkuyorum. Bebeğe desteksiz eşimle birlikte bakacağız o ayrı korkutuyor acaba bakabilir miyiz birşey olur mu vs vs. Saçma sapan bir haldeyim yani. Annem geçen yıl vefat etti öyle aman aman bir ilişkimiz yoktu ama yine de bu süreçte telefondan da olsa sesini duymak isterdim. Bir kuvvet alırdım en azından. Arkadaşlarımla iletişim halinde kalmaya çalışıyorım bu süreçte ama hep birşeyler eksik gibi. Dediğim karmaşık duygular içindeyim. Öyle içimi dökmek istedim. İyi geceler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?