2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gören çok hafif sarılık var önemli değil dedi bazıları. Yarın aile hekimine soracağım. Mama verince dünyanın sonunu getirmişim gibi davranıyorlar.

Bazen gercekten ağlamak istiyorum 1 haftadır uykusuzum. Ama sonra 9 ay heyecanla bekledim haksızlık oluyor diye pişman oluyorum

Ben bir türlü beceremiyorum sanki bir şeyleri eksik yapıyorum. Uyanık olduğu dönemde sürekli emmek istiyor bu normal mi
Normal canım keyfi emmek de istiyor. Emdiğinde bazen doyup doymadığını kestiremiyorum. Ağlayınca kucağımdayken emzik veriyorum hala bırakıp aranıyor ağlıyorsa aç oluyor. Bazen kokumuzu da istiyorlar o yüzden alınca susuyor. Bir de göğüslerine ağız mendili falan koy bi süre beklet kokun sinsin. Başının altına onu ser öyle yatır kokunu alsın o da etkili oluyor. Uyku düzeni de yok geçen hafta mesela çok yoruldum Sabah akşam ağlıyordu. Gece 2-5 arası ağlama emme krizleri vardı geçti. Bi süre böyleyiz zamanla düzene girecek

Gören çok hafif sarılık var önemli değil dedi bazıları. Yarın aile hekimine soracağım. Mama verince dünyanın sonunu getirmişim gibi davranıyorlar.
Kimsenin lafına bakma şu bi gerçek çocuğu en iyi annesi anlar. Çocuk aç mı kalsın yani süt yetmiyorsa. Sağmayı denesen dicem ama memeden düşmüyorsa sağma ile çok verimli sonuç alamazsın. Mama verdikten sonra bi süre memeden uzak kalırsa sağıp bi bak aşağı yukarı ne kadar çıkıyor. Bu uygulamada böyle eğitimler var bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-23-04-47-46-055_com.instagram.android-edit.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Kızlar merhaba, salı sabahı sezeryanla inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. Uykusuz geceler şimdiden başladı bende. Heyecan korku panik karmaşık duygular içindeyim. Hayatımda hiç ameliyat olmadım ondan ayrı korkuyorum. Bebeğe desteksiz eşimle birlikte bakacağız o ayrı korkutuyor acaba bakabilir miyiz birşey olur mu vs vs. Saçma sapan bir haldeyim yani. Annem geçen yıl vefat etti öyle aman aman bir ilişkimiz yoktu ama yine de bu süreçte telefondan da olsa sesini duymak isterdim. Bir kuvvet alırdım en azından. Arkadaşlarımla iletişim halinde kalmaya çalışıyorım bu süreçte ama hep birşeyler eksik gibi. Dediğim karmaşık duygular içindeyim. Öyle içimi dökmek istedim. İyi geceler herkese..

Üzme kendini, bebek doğduktan sonra değişir fikri, yumuşar.
Benimde senden kalır farkım yok, iki gün önce tatsızlık yaşandı.Gerginim, sancım var, doğuma iki gün kalmış demedi. Çatır çatır tartışmasını yaptı.Dün gece 11 i geçiyordu eve geldiğinde. Demedi sabah doğum var, destek olayım, hazırlıklara yardım edeyim. Geldi ayrı uğraştı. Sabaha kadar ağladım. Şuan 5 karış surat ve şişmiş gözlerle hastaneye gidiyorum Doğuma. Son gün bana ve bebeğime yaşattıkları için affetmeyeceğim.

Klasik göz muayenesi değil zaten yenidoğanlar için göz arkası tümör taraması bahsedilen çok bilen giden de yok bazı doktorların 2 aydan önce yenidoğan muayenesi de yok detay bir nokta

Mama verme kimyasal ne saçma olmuş bi dünya çocuk mama ile büyüyor. Sarılığının artması daha mı iyiymiş, hiç mantıklı gelmedi
Bana tam tersi doktor mamadan çekinme demişti o dönemde. Sarılık sadece bebeği uyuşuklaştırıp rengini açan bir şey değil ki beyni bile etkiliyor bu nasıl bir söylem Flowervillage sen ver canım 2 saatte bir 30 cc sütün varsa emiyorsa her istediğinde emzir

Bu erkekler cok duz insanlar mesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum

Canım benim her şey çok güzel olacak inşallah siz bir bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla, problemi de çözersiniz.
Güzel, pozitif bir doğum olsun hiçbir şeyi kafana takma 10 tane çocuk da doğursan bu bebeği sadece bir kez doğuracaksın her anını tadını çıkararak geçir

Merhaba, sağlıkla kavuşun inşallah Annenin mekanı cennet olsun. Yalnız bakmak zordur illaki ama bakarsın merak etme. Sezeryanı da tam bir ameliyat olarak düşünme bir ameliyattan çok daha kolay. İkisini de olmuş biriyim sezeryanın zorluğu 2 gün sadece.

Kuzum geçmiş olsun ikiniz de güzel haberlerle gelin sağlığınıza bir an önce kavuşun inşallah

Sağlıkla kavuşun inşallah,,sıkma canını bu mutlu gününde. Bebeğinin ilk ağlamasını duymaya odaklan

Bu erkekler cok duz insanlar mesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum
Senin kayınvalide de tam bomba Valla burda okudukça yatıp kalkıp şükrediyorum daha torunu görmediler ona bi zararı olmasın diye, cuma günü gelecekler canım kaynanam benim

Çok güzel ve pozitif bir doğum olsun, doğum sonrası da umarım çok çok iyi geçer.
Annenin mekanı cennet olsun başka yardım edebilecek bir yakın, akraba varsa yardımları geri çevirmeyin kendini toplayana kadar canım.
İki gün ağrısı var 3. 4. Günde artık çok daha iyi hissediyorsun. İlk günler kucağına almak, eğilip altını almak dikişlerini acıtabilir dikkatli ol ama zamanla alışacaksın kendine güvenin gelecek benim de sezaryen oldu doğumum ayağa kalktığında bol bol yürümeye çalış gaz çıkışını kolaylaştırıyor ve ayakta olmak rahimde biriken kanı daha kolay atmana yardımcı oluyor ay ne çok yazdım umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…