Yok kuzum çok sağol korkmuştum valla birazGünde 8/9 kuzum , bazen usutuncede yesıl olur derler her yesıl kaka sıkıntılı değildir. Direk süt tüketiyor musun tüketme eğer tüketiyorsan
Sağ salim kavuşun inşAllahYarin sabah 10 da doğumum var Allah nasip ederse. Dualarınızı rica ediyorumevdeki 2 çocuğum için, doğacak kızım için ve kendim için türlü türlü endişelerim var. Allah bizi birbirimize bağışlasın insallah. Amin.
Sağlıkla kucağına al inşAllahKızlar merhaba, salı sabahı sezeryanla inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. Uykusuz geceler şimdiden başladı bende. Heyecan korku panik karmaşık duygular içindeyim. Hayatımda hiç ameliyat olmadım ondan ayrı korkuyorum. Bebeğe desteksiz eşimle birlikte bakacağız o ayrı korkutuyor acaba bakabilir miyiz birşey olur mu vs vs. Saçma sapan bir haldeyim yani. Annem geçen yıl vefat etti öyle aman aman bir ilişkimiz yoktu ama yine de bu süreçte telefondan da olsa sesini duymak isterdim. Bir kuvvet alırdım en azından. Arkadaşlarımla iletişim halinde kalmaya çalışıyorım bu süreçte ama hep birşeyler eksik gibi. Dediğim karmaşık duygular içindeyim. Öyle içimi dökmek istedim. İyi geceler herkese..
Bu erkekler cok duz insanlarmesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum
Seninkiler tam bir bomba okudukça şaşırtıyorlar beni
Gerçekten bende okudukça şükrediyorumSenin kayınvalide de tam bombaValla burda okudukça yatıp kalkıp şükrediyorum daha torunu görmediler ona bi zararı olmasın diye, cuma günü gelecekler canım kaynanam benim
DemeSen birde 1 aylık gör
Çok fenalar gerçektenBizde aynıyız son ses ağlıyor alıyorsun hop bittii sanki biraz önce çığlık atan o değilmiş gibi
Canim valla anlamiyorum ben. Ciddi bir amlytta degil katarakt olacak. Yani isini gucunu yapabilir. Ama iste kim eziyet edecekSenin kayınvalide de tam bombaValla burda okudukça yatıp kalkıp şükrediyorum daha torunu görmediler ona bi zararı olmasın diye, cuma günü gelecekler canım kaynanam benim
Sağlıkla kucağına al inşallah canım Rabbim sizi birbirinize bağışlasınYarin sabah 10 da doğumum var Allah nasip ederse. Dualarınızı rica ediyorumevdeki 2 çocuğum için, doğacak kızım için ve kendim için türlü türlü endişelerim var. Allah bizi birbirimize bağışlasın insallah. Amin.
Simdi huy cikardilar birde cocugu gormej icin surekli goruntulu ariyorlar. Musait misin diyeb yokSağlıkla kucağına al inşAllah
Gerçekten bende okudukça şükrediyorum
Çok şükür canım daha iyiyim ağrı sızı yok denecek kadar az bazen sancı giriyor kıvrandırıyor ama kısa sürüyor 20 30 sn kadar.. İnşallah canım benim bakalım emzirme odasında sıramız gelsin diye bekliyoruz küçük beyleÇok geçmiş olsun. Bende de sarılık hızı hemen hemen aynı ilerledi ama bizim doktor mama takviyesinden çook geç bahsetti. Zaten olan olmuştu.. olan oldu artık yapacak bir şey yok. Silikon uç biz de baştan beri kullandık 10. gün bıraktı gibi oldu sonra tekrar silikonsuz emmemeye başladı. Ben de bebem beslensin diye sesimi çıkarmadım. 3 gün önce tamamen bıraktık şükür. Aylarca bıraktırmayan var yaa o da ayrı bir psikolojik süreç..
Ah kuzum çok çok geçmiş olsun. Umarım Barlas da sen de yarın güzel haberler alırsınızsenin ağrın sızın ne durumda enfeksiyon azaldı gibi mi?
Kuzum sarılık uyku yapar aslında bebek çok uyur. Şüpheleniyosan bir doktora görün istersen. Sütün yetmiyorsa da mana ver dünyanın sonu değil. O ara da tamamen dolu olan memeni bir sağ bakalım ne kadar süt çıkıyor. Belki de miktarı gayet iyidir
Zor işin ya boşver oğlunla ilgilenirsin çok muhatap olmazsın iş beklemesin sendenCanim valla anlamiyorum ben. Ciddi bir amlytta degil katarakt olacak. Yani isini gucunu yapabilir. Ama iste kim eziyet edecek
Açma hep emziriyordum deSimdi huy cikardilar birde cocugu gormej icin surekli goruntulu ariyorlar. Musait misin diyeb yok
Amin canımm teşekür ederiz bekliyoruz bakalımKuzum geçmiş olsun ikiniz de güzel haberlerle gelin sağlığınıza bir an önce kavuşun inşallah
Valla bizde hastanede yatarken kızıma baktı elinden geleni yaptı kadın çok şükür. Bazen yaptıkları iyi şeyler kötü yanlarını görmezden gelmene yardımcı oluyor..Senin kayınvalide de tam bombaValla burda okudukça yatıp kalkıp şükrediyorum daha torunu görmediler ona bi zararı olmasın diye, cuma günü gelecekler canım kaynanam benim
Bu erkekler cok duz insanlarmesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum
Canım benim her şey çok güzel olacak inşallah siz bir bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla, problemi de çözersiniz.
Güzel, pozitif bir doğum olsun hiçbir şeyi kafana takma 10 tane çocuk da doğursan bu bebeği sadece bir kez doğuracaksın her anını tadını çıkararak geçir
Sağlıkla kavuşun inşallah,,sıkma canını bu mutlu gününde. Bebeğinin ilk ağlamasını duymaya odaklan
Merhaba, sağlıkla kavuşun inşallahAnnenin mekanı cennet olsun. Yalnız bakmak zordur illaki ama bakarsın merak etme. Sezeryanı da tam bir ameliyat olarak düşünme bir ameliyattan çok daha kolay. İkisini de olmuş biriyim sezeryanın zorluğu 2 gün sadece.
İyi ki varsınız çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için:)Çok güzel ve pozitif bir doğum olsun, doğum sonrası da umarım çok çok iyi geçer.
Annenin mekanı cennet olsun başka yardım edebilecek bir yakın, akraba varsa yardımları geri çevirmeyin kendini toplayana kadar canım.
İki gün ağrısı var 3. 4. Günde artık çok daha iyi hissediyorsun. İlk günler kucağına almak, eğilip altını almak dikişlerini acıtabilir dikkatli ol ama zamanla alışacaksın kendine güvenin gelecek benim de sezaryen oldu doğumum ayağa kalktığında bol bol yürümeye çalış gaz çıkışını kolaylaştırıyor ve ayakta olmak rahimde biriken kanı daha kolay atmana yardımcı oluyor ay ne çok yazdım umarım faydası olur
İllallah ettim cidden yaZor işin ya boşver oğlunla ilgilenirsin çok muhatap olmazsın iş beklemesin senden
Açma hep emziriyordum deGelince görecek memeden düşmediğini
Canim arttirirlar dozunuTeşekkür ederim hepinize,
Pozitif olmaya çalışıyorum . Suni sancı için iki kere ilaç verdiler ama hala tık yok. Sıvı beslen dedi karnım aç. Açılma yok. 6-7 saat izleyeceğiz dedi durumu. Bekliyorum. Dua edin sancı gelsin bir an önce
Kuzum birde koridorda yuru bol bol. İnsallah olur acilmanTeşekkür ederim hepinize,
Pozitif olmaya çalışıyorum . Suni sancı için iki kere ilaç verdiler ama hala tık yok. Sıvı beslen dedi karnım aç. Açılma yok. 6-7 saat izleyeceğiz dedi durumu. Bekliyorum. Dua edin sancı gelsin bir an önce
Teşekkür ederim35rose sağlıkla kavuşun inşallah canım sen bebeğini kucağına bir al herşeyin ne kadar boş olduğunun farkına varacaksın üzüp yıpratma kendini
İnşallah çok bekletmeden olur. Koridorda da sancı çeken biri var, sesini duyuyorum. Çıksammı çıkmasam mı bilemedim.Kuzum birde koridorda yuru bol bol. İnsallah olur acilman
Cik canim cik. Yurumek iyi gelecek sana. Sancin gelincede nefes egzersizi yap hafifletir oTeşekkür ederim
İnşallah çok bekletmeden olur. Koridorda da sancı çeken biri var, sesini duyuyorum. Çıksammı çıkmasam mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?