2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağ salim kavuşun inşAllah

Sağlıkla kucağına al inşAllah
Bu erkekler cok duz insanlar mesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum
Seninkiler tam bir bomba okudukça şaşırtıyorlar beni

Senin kayınvalide de tam bomba Valla burda okudukça yatıp kalkıp şükrediyorum daha torunu görmediler ona bi zararı olmasın diye, cuma günü gelecekler canım kaynanam benim
Gerçekten bende okudukça şükrediyorum

Senin kayınvalide de tam bomba Valla burda okudukça yatıp kalkıp şükrediyorum daha torunu görmediler ona bi zararı olmasın diye, cuma günü gelecekler canım kaynanam benim
Canim valla anlamiyorum ben. Ciddi bir amlytta degil katarakt olacak. Yani isini gucunu yapabilir. Ama iste kim eziyet edecek

Sağlıkla kucağına al inşallah canım Rabbim sizi birbirinize bağışlasın

Çok şükür canım daha iyiyim ağrı sızı yok denecek kadar az bazen sancı giriyor kıvrandırıyor ama kısa sürüyor 20 30 sn kadar.. İnşallah canım benim bakalım emzirme odasında sıramız gelsin diye bekliyoruz küçük beyle

Canim valla anlamiyorum ben. Ciddi bir amlytta degil katarakt olacak. Yani isini gucunu yapabilir. Ama iste kim eziyet edecek
Zor işin ya boşver oğlunla ilgilenirsin çok muhatap olmazsın iş beklemesin senden
Simdi huy cikardilar birde cocugu gormej icin surekli goruntulu ariyorlar. Musait misin diyeb yok
Açma hep emziriyordum de Gelince görecek memeden düşmediğini

Valla bizde hastanede yatarken kızıma baktı elinden geleni yaptı kadın çok şükür. Bazen yaptıkları iyi şeyler kötü yanlarını görmezden gelmene yardımcı oluyor..

Bu erkekler cok duz insanlar mesela benim kv bugun ameliyat olacak gozunden. Aslinda kardesleri var bakabilir. Ama esim bize getirecek gelde delirme. Esimin hatrina susuyorum

Sağlıkla kavuşun inşallah,,sıkma canını bu mutlu gününde. Bebeğinin ilk ağlamasını duymaya odaklan

Teşekkür ederim hepinize,
Pozitif olmaya çalışıyorum . Suni sancı için iki kere ilaç verdiler ama hala tık yok. Sıvı beslen dedi karnım aç. Açılma yok. 6-7 saat izleyeceğiz dedi durumu. Bekliyorum. Dua edin sancı gelsin bir an önce

İyi ki varsınız çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için:)

Canim arttirirlar dozunu

Kuzum birde koridorda yuru bol bol. İnsallah olur acilman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…