2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Seninle her şeyimiz ne kadar aynı gidiyor ya.
Bende bugün tam anlamıyla baş başayım. Ne durumdasın peki ? Esin kaça geliyor işten ?

Canım benim sezaryendi nişan, su konularını bilmiyorum ama bence her ihtimale karşı ped kullanmalısın

Seninle her şeyimiz ne kadar aynı gidiyor ya.
Bende bugün tam anlamıyla baş başayım. Ne durumdasın peki ? Esin kaça geliyor işten ?
Gaz problemi yaşar gibi olduk uyumasını etkiledi tabii ki anca daldı. Eşimi daha yeni gönderdim canım gece 23.30 gibi gelir. Ben de kız uyuyorken çamaşırları falan halletmeye çalışıyorum ev rezalet ...
Sen ne durumdasın

Açlık ile meme isteğini az çok ayırıyorum canım. Anne kokusu için de istiyorlar ama onda öyle iştahla emmiyor bildiğin keyif yapıyor Bir de benimki de 3 saatte bir 90 cc içiyor. Bana dr çok kilo almış diyince gıcık olmuştum seninde aynı işte. Acayip kuruldum doktora Çocuk aç aç dicektim

Benim nişanım akıntı gibiydi şeffafa yakındı içinde kan lekeleri vardı. Büyük ihtimalle seninki de nişan suyun belli olmaz bence önlemini almalısın

.Hımmmm acaba bu da senin dr un seçimi mi ? Her doktor kafasına göre takılıyor olabilir mi
Bana onu diyen direkt göz doktoru canım çocuk doktoruna sormadım. Bi de bugün kalça ultrasonu oldu sorun yok. Sanırım 2 aylık olunca yapılıyormuş o da

Benim doguma benzemiss seninde benimkide seminere gidicem diyip 1.5 cm aciklikla dogurttu beni

11:30 gibi yatis yaptik 15:19da bebegim dogdu. Ki senin acilman daha cok oldugu icin daha kisa surer bence. 2 saat falan cektim suni sanciyi epidural taktilar daha sonra o beni rahatlatti. Sanci cok zor degildi. Umarim istedigin gibi olur

11:30 gibi yatis yaptik 15:19da bebegim dogdu. Ki senin acilman daha cok oldugu icin daha kisa surer bence. 2 saat falan cektim suni sanciyi epidural taktilar daha sonra o beni rahatlatti. Sanci cok zor degildi. Umarim istedigin gibi olur
Allah razı olsun senden açıklaman için . Epiduralden sonra peki bel ağrın oldu mu riskli mi sence

Buzluktaki sütün bozulduğunu nasıl anlarız kızlar ya. Dün öğleden sonra çıkardım altta iyice çözüldü şimdi de oda sıcaklığında ılımasını bekliyorum sanırım çözdürme kısmın doğrudur. Ama beyaz beyaz tortu var gibi içinde bilemedim.

Ben 3 saatte bir uyandırdım.
Alt değiştirme+emzirme+mama+ gaz çıkartma+ uyku rutiniyle geçti bütün gün çok şükür. Son rutinde uyutmadım. Uzanıp bakıyordu, onunla konuştum yarım saat. Şimdi hala uyanık, emzik verdim.
Eşimin gelmesine az kaldı.
Daha önce bir kere yarım gün yalnız kalmıştım ve felaket ağlamıştı. Çok şükür sıkıntısız gidiyor bugün. Yalnız bebem uyurken de rahat hareket edemedim hiç. Sürekli kamera ile izledim. Ve uyanıp ağlayacak diye ödüm koptu
Ayrıca hiç ev işi, yemek vs yapmadım. Onlar zamanla :)

Beeen. 5 gündür eşimle beraber bakıyoruz. Annem 21. Gün gitti.

Eşin işe gittiğinde yalnız olarak bakmaya başladın mı ? Onu soruyorum kuzum :)

Biraz zor doğum oldu bi tedbir amaçlı gözetim altonda tutuldu oğluş için çok şükür 3. Gün çıktık herşeyimiz iyi

Bugün başka bi doktora gittim. Tam emin olamadım memnun kaldım mı Geçmişini epikriz raporunu hiç sormadı. Biraz gazlı bi bebek dedi, bu aylar normal 3-4.ay da toparlarmış. Mama ne kadar vermeliyim dedim anne sütü de aldığı için bi sınırı yok dedi,dedim çok az sütüm . Olsun az da olsa alması yeterli dedi. Kalça ultrasonu istedi. Serum fizyolojik ben yaparken çekiniyorum bi yapsanız görsem olur mu yanımda var dedim Yaptı temizledi. O kadar çok evirdi çevirdi ki çocuk doktordan çıktık kaka yaptı Ayrıca yaptırmak istersem bu aşıları söyledi. Rotayı zaten yaptırdım ben, diğeri de herhalde menenjit. Fena değildi ama ben detaycı birini istiyorum ya

Eklentiler

• IMG_20231023_153233.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…