2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
çarşamba sabaha kadarşı 3,35 gibi karın ağrısıyla uyandım regl ağrısı gibi gelip gidiyor gelip gidiyor duşa girdim rahatlamak için ama canım çok yanıyordu ara ara rahatlayaamdım bir türlü dakikaları tutmaya başladık sonra 5. Dk bir düştü ebemiz vardı ona haber verdik ve süre ve sertliği artınca hastaneye gidip nts girin dedi hastaneye gittiğimizde ebemiz yanımıza geldi ve muayne ettiğinde bir gün önce olan açıklık 3. Cm olmuştu mide bulantısıyla açılma artmıştı. Sonra oda da ağrışarı kontrol edemeye başladım ve epiduralden destek aldık ona ragmen tamamen yok olmadı ama daha kolaydı. Nişanımı ebem aldı doktorumda suyumu patlatmıştı Bebeğimin kalp atışları biraz düzensiz oluyordu saat 13:00 gibi olunca doğum açılması 4 -5 cm olduk hemen doğumhaneye gittik 13:55 de dünyaya geldik zorlu doğum olmuştu kordonu boynuna dolayıp geldi.

Aynı durumdayız resmen :) bir saat emince doydu düşünüyorum ama yok mamaya karşı olanlar görse o ağlamasını gelip kendileri mama verirler öyle yırtıyor kendini
Benimde sütüm aynı senin gibi 7 saat sağmasam anca toplam 80 cc çıkıyor maalesef

Biz 7 günlükken küvezden çıkıp eve geldik , 11. Gün annemi gönderdim. O günden beride yalnızız , 1 numara okula gıdıyor öğlen, eşim de 8 de evde oluyor. Bazı günler güzel sıkıntısızken bazı günler böyle akşama kadar uğraşıyorum

Kuzum benimki hic durmuyor gunduz ya. Diyorum bir sikintisi mi var

Ayy çok erken :)
Tecrübeden gelen bir cesaret mi yoksa mecburiyet mi ?

Aynı durumdayım. Öyle kendini kasarak ağlıyor ki boğazı acıyıp öksürüyor. Benim anne sütü+mama gidiyor. Sütüm ara öğün gibi oldu Onla bi süre oyalanıp acıkıyor

Gunde kaç kere mama veriosun

Maşallah canım ikiniz de toparlarsınız yakında inşallah

Hiç utanma yok mu ya, kendi annemi düşündüm çok sinir oldum. Onların da çocuklarının evi değil mi ne bu misafir tavırları
Teşekür ederim kuzum Allah kimseyi hastalıkla sınamasın özellikle çocuklarımızı

Bende öyle düşünmüştüm aç olsa ağlar uyumaz diye kan şekeri düşüyormuş uyku hali oluyormuş canım sarılık böyle böyle yükseliyormuş yani en azından çocuk doktoru ve fototerapi deki hemşireler böyle söyledi

Canım cevap verdim mi hatırlamıyorum benim doktor doğal doğum doktoru hint yağı önerdi, sende denemek istersin belki. Önce aşırı ishal yapıp sonra rahimi uyarıyor dedi. Bende lavman istiyordum zaten rezil olmaktan çok korkuyorum 50 ml verdi. Sabah 7de 25 ml iç vişne suyu ile, suni sancı alacağına bu daha doğal dedi. 5 6 saat sonra da diğer yarısını içersin ihtiyaç olursa dedi

Kız o bikaç gün gibi değil ama dimi? Kuzey'in o günler gibi değil baya düzeldi. Yine tabi bi gün bi günü tutmuyor da çok zorlamıyor

Doktorum 2dir özel yaptırdığı uyarıcı yağlarla masaj yapıyor rahim ağzına. Bugün de hint yağı verdi 50 ml. Yarım yarım iç sancın başlasın dedi. Yarın akşama doğumumu bekliyor
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım,büyük gün yarın Sen nasılsın kafanı dağıttın mı biraz?

Ayy çok erken :)
Tecrübeden gelen bir cesaret mi yoksa mecburiyet mi ?
İstesem kalırdı , ben gönderdim Ne kadar çabuk düzenimizi kurarsam o kadar iyi diye düşündüm. Bak şimdi haftasonu Mevlüt vardı iki gün kaldı nasıl alışmışım yemek yapan var toparlayan var huysuzlandımı verdiğin bı kucak var altını bıle kac gundur sayılı aldım bi gitti hooop eller havaya

Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım,büyük gün yarın Sen nasılsın kafanı dağıttın mı biraz?
Bu sefer baya baya oynadı aşağıyla, geldiğimde de kahverengi akıntı vardı inşaallah yarın gelecek gibi
Kalktığımda eşim yoktu mesaj attım neredesin diye. Annemi aramış konuşmuşlar, daha normal konuşuyordu. Şuan hiç bişey yok gibi davranıyor ama ailenle görüşürsün görüşmezsin bişey demiyor. Konusu açılsa belki yine tepki verecek bilmiyorum. Ama dün yaşadığım şoku unutamam, doğum öncesi beni sabaha kadar ağlattığını hiç unutmayacağım. Daha rahatım şuan puset örüyordum onun başına geçtim biraz kafam dağılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…