- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Aynı durumdayız resmen :) bir saat emince doydu düşünüyorum ama yok mamaya karşı olanlar görse o ağlamasını gelip kendileri mama verirler öyle yırtıyor kendiniKuzum bugün 33 günlük 3 saatte bir 90 cc mama veriyorum sağdığım sütleri bir öğün yapıyorum full anne sütü şeklinde onu da 90-100 cc veriyorum anca doyuyor yoksa uyumuyor ağlıyor. Gün içinde bir mama bir süt şeklinde gitmeye çalışıyorum ama sütüm az olduğu için daha çok mama ile besleniyor.
Başlarda silikon uçla falan emiyordu aynı dediğin gibi 1 saat emzir çektiğin anda ağlıyor uyumuyor neler düşündük neler ... 1 saat emdiği için insan aç olduğunu en son düşünüyor. Ama bebekler gerçekten aç doyduğu cc kadar mama ya da anne sütü ver nasıl uyuyor çocukbebek anne kokusunu arıyor yorumunu çok romantik buluyorum (tabii ki arıyor ama sürekli memede durup çekince ağlamak açlık bence) karnı doyunca beni arayan yok çocuklar aç ondan ağlıyor ondan memeye yapışık
Biz 7 günlükken küvezden çıkıp eve geldik , 11. Gün annemi gönderdim. O günden beride yalnızız , 1 numara okula gıdıyor öğlen, eşim de 8 de evde oluyor. Bazı günler güzel sıkıntısızken bazı günler böyle akşama kadar uğraşıyorumBen 3 saatte bir uyandırdım.
Alt değiştirme+emzirme+mama+ gaz çıkartma+ uyku rutiniyle geçti bütün gün çok şükür. Son rutinde uyutmadım. Uzanıp bakıyordu, onunla konuştum yarım saat. Şimdi hala uyanık, emzik verdim.
Eşimin gelmesine az kaldı.
Daha önce bir kere yarım gün yalnız kalmıştım ve felaket ağlamıştı. Çok şükür sıkıntısız gidiyor bugün. Yalnız bebem uyurken de rahat hareket edemedim hiç. Sürekli kamera ile izledim. Ve uyanıp ağlayacak diye ödüm koptu
Ayrıca hiç ev işi, yemek vs yapmadım. Onlar zamanla :)
Eşin işe gittiğinde yalnız olarak bakmaya başladın mı ? Onu soruyorum kuzum :)
Kuzum benimki hic durmuyor gunduz ya. Diyorum bir sikintisi mi varBiz 7 günlükken küvezden çıkıp eve geldik , 11. Gün annemi gönderdim. O günden beride yalnızız , 1 numara okula gıdıyor öğlen, eşim de 8 de evde oluyor. Bazı günler güzel sıkıntısızken bazı günler böyle akşama kadar uğraşıyorum
Biz 7 günlükken küvezden çıkıp eve geldik , 11. Gün annemi gönderdim. O günden beride yalnızız , 1 numara okula gıdıyor öğlen, eşim de 8 de evde oluyor. Bazı günler güzel sıkıntısızken bazı günler böyle akşama kadar uğraşıyorum
Aynı durumdayım. Öyle kendini kasarak ağlıyor ki boğazı acıyıp öksürüyor. Benim anne sütü+mama gidiyor. Sütüm ara öğün gibi olduAynı durumdayız resmen :) bir saat emince doydu düşünüyorum ama yok mamaya karşı olanlar görse o ağlamasını gelip kendileri mama verirler öyle yırtıyor kendini
Benimde sütüm aynı senin gibi 7 saat sağmasam anca toplam 80 cc çıkıyor maalesef
Gunde kaç kere mama veriosunNe sorun yaşarsa yaşasın, senin görüşmeni engelleyemez. İsterse kendi görüşmesin ama sana bu şekilde sınırlar koymaya hakkı yok.
Sinirli olduğu için öyle cümlelerde bulunmuştur. İnşallah düzelir. Boşanmak kolay bir şey değil, öyle demekle hemen boşanılmıyor. Bdv'de nice konu var, kimse öyle kolay kolay bitirmiyor.
Nasıl bir doktormuş o öyle ?
Mama zehir mi ki, verilmesin ?
Sütün yetmiyorsa, takviye olarak mama vermelisin. Emzirdikten sonra beşiğine yatır. Bir buçuk saat falan uyuyorsa rahatça , sütün yetiyordur. Ama bebek hemen uyanıyorsa, ağlıyorsa, aranıyorsa, sütün yetmiyor demektir.
Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum. Maşallah hiç sarılık olmadık. Tok olduğu için de rahat uyuyor.
Çok şükür canım aç mı kalıyor süt yetiyor mu diye içim içimi yiyorduOh maşAllah ne güzel kilosu sende kendine dikkat et
Teşekür ederim kuzum Allah kimseyi hastalıkla sınamasınMaşallah canım ikiniz de toparlarsınız yakında inşallah
Hiç utanma yok mu ya, kendi annemi düşündüm çok sinir oldum. Onların da çocuklarının evi değil mi ne bu misafir tavırları
Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum hayırlı olsun gözün aydınKızlar ben doğurdum minyon bebemiz 50 cm 2900 gr fakat süt gelmıyor
3 saatte bir veriyorum. Yani 24/3 dersek 8 kez beslendiğin de döngü tamamlanıyor.Gunde kaç kere mama veriosun
Bende öyle düşünmüştüm aç olsa ağlar uyumaz diye kan şekeri düşüyormuş uyku hali oluyormuş canım sarılık böyle böyle yükseliyormuş yani en azından çocuk doktoru ve fototerapi deki hemşireler böyle söylediCanım daha yeni doğmuş beslenmesi lazım. Bir de aç olsa uyumaz ki. Uyuyorsa tok olabilir karnıen geç 2 saatte beslenmeli aslında. Sen süt gelmiyor falan deme memeni ver bebeğe. Göğüs ucu aparatları oluyor onlardan alsın eşin ?
Hayırlı ömürlü olsun maşaallah.Kızlar ben doğurdum minyon bebemiz 50 cm 2900 gr fakat süt gelmıyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünÇok şükür biz doğduk çarşamba günü
Canım cevap verdim mi hatırlamıyorum benim doktor doğal doğum doktoru hint yağı önerdi, sende denemek istersin belki. Önce aşırı ishal yapıp sonra rahimi uyarıyor dedi. Bende lavman istiyordum zaten rezil olmaktan çok korkuyorumNasılsın?glutensiz hemsire sen nasılsın ? Ben geldim kontrolden . Üç cm açıklık yarın suni sancı verelim başlayalım beklemeyelim 40+2 belki kakasını yer riske girmeyelim dedi tamam dedim 25 inde seminere gideceğim ben yokken gelirse arkadaşım doğuma girer dedi. Kabul ettim hata mı yaptım doğru mu bilmiyorum korkuyorum
Kız o bikaç gün gibi değil ama dimi? Kuzey'in o günler gibi değil baya düzeldi. Yine tabi bi gün bi günü tutmuyor da çok zorlamıyorBiz 7 günlükken küvezden çıkıp eve geldik , 11. Gün annemi gönderdim. O günden beride yalnızız , 1 numara okula gıdıyor öğlen, eşim de 8 de evde oluyor. Bazı günler güzel sıkıntısızken bazı günler böyle akşama kadar uğraşıyorum
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım,büyük gün yarınDoktorum 2dir özel yaptırdığı uyarıcı yağlarla masaj yapıyor rahim ağzına. Bugün de hint yağı verdi 50 ml. Yarım yarım iç sancın başlasın dedi. Yarın akşama doğumumu bekliyor
İstesem kalırdı , ben gönderdimAyy çok erken :)
Tecrübeden gelen bir cesaret mi yoksa mecburiyet mi ?
Bu sefer baya baya oynadı aşağıyla, geldiğimde de kahverengi akıntı vardı inşaallah yarın gelecek gibiHadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım,büyük gün yarınSen nasılsın kafanı dağıttın mı biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?