2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kız o bikaç gün gibi değil ama dimi? Kuzey'in o günler gibi değil baya düzeldi. Yine tabi bi gün bi günü tutmuyor da çok zorlamıyor
Yok o gün başka bişeydi hiç durmadı kucakta bıle Şimdi yine sık kalkmalar uzun uyumamalar sık beslenme falan var genel olarak. O uyumayınca yada sık sık kalkınca ben hıc bı ısı yapamıyorum o sıkıntı yemeği iki arada bi derede koydum bi o

Teselli eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inanın gözümdeki yaşını silemeden ardından yağmur gibi devamı geldiğinden cevap yazamadım. Gebelik depresyonuna girdim resmen son günlerimde. Allah şaşırtmasın vallahi intiharı bile düşünüyor insan. Eşim uyurken neler neler düşündüm. Bebeğimi bu düşüncesiz adama bırakmak istemiyorum, beraber sessizce gidelim bebeğimle diye bile düşündüm. Doğmamış bebeğimin günahını yüklenecektim bir de. İnşaallah yarın doğum olur da biraz aklı başına gelir eşimin.

Kaç senelik evlisiniz kuzum
Allah korusun düşündüklerin için kendine yüklenme sakın

Keşke öyle olsaydı ama kabul ettim bilseydim baştan yapardim kanamam oldu fotoğraf istedi muayene kaynaklı dedi ama bu gece sanciniz başlar hayırlısı dedi umarım öyle olur lütfen dua edin

Bende haftaya evime geçeceğim. Kayınvalidemleri bekliyordum cuma gelip pazar gidecekler. Benim ev çok küçük orda hep birlikte kalmamız imkansız o yüzden bekliyordum. Öyle alıştım ki hergün yemeğim hazır, ev temizliği yok mis gibi Çok daraltınca da anne al bittim diyordum Çok özleyeceğim Ama evimi de özledim

Allah korusun o eminim sinirle söyledi inatla yaptı . Ayrıca ayrılsak bile biz evlatlarımıza taşı sıkar suyunu çıkarır bakarız evelallah sakin kötü şeyler düşünme bitanem benimki de sinirle inatlasiyor hiçbir şeye karışamaz kendini üzme

Kızlar ben bu masajdan çok fayda gördüm kızım yiyince kusuyordu ufak ufak sebebi buymuş. Çok rahatlattı kızımı, ihtiyacı olan olur diye link koyuyorum

İşte böyle bakmak anneye cok ıyı gelıyor eve gıdınce bambaşka bişeyle karşılaşacaksın hepsini aynı anda yapmak zor

Allah şaşırtmasın, çaresiz değilsin ailen var. Eşin ailesi ile bozuk olduğu için bence senin bunu ne kadar yaralayacağını tahmin edememiş. Onun için bir kayıp değil yani bu. Yarın doğum sonrası baba olunca değişecek inşallah fikirleri Zaten o da ankamış sanki biraz geri çekmiş kendini.

Kaç senelik evlisiniz kuzum
Allah korusun düşündüklerin için kendine yüklenme sakın

Keşke öyle olsaydı ama kabul ettim bilseydim baştan yapardim kanamam oldu fotoğraf istedi muayene kaynaklı dedi ama bu gece sanciniz başlar hayırlısı dedi umarım öyle olur lütfen dua edin

Evladıma elhamdulillah bakacak güçteyim ailemde sonuna kadar arkamda. Yurtdışında kardeşim var, ben hep arkandayım bir ablam var bakamayacak mıyım diyor Allah razı olsun. Bugüne kadar hiç böyle yükselmemişti ağzım açık kaldı. Kavgacı bir insan değil normalde, beni de hiç kırmazdı. Belki de birden böyle davranıp direkt ayrılık deyince çok içerledim.
Nereden alabilirim Hint yağı
Eczaneden aldık canım biz soğuk sıkım olacak. 1 yemek kaşığı 10 ml, tatlı kaşığı da 5 ml. Ben 2 yemek kaşığı 1 tatlı kaşığı ile ölçüp içeceğim 25 ml yapıyor.
Evet ya ailesinden uzak olunca empati yapamıyor. Zaten ilişkileri soğukmuş hep, biz çok bağlıyız ailecek özellikle annemle. Üstüne basa basa annenle de görüşmek yok deyince çok kötü oldum. Annemle görüşmüştüm az önce baya ağlamış, boşanma konusunda blöf yaptı herhalde ciddiye alıp ben ayrılacağım diye korktu herhalde o yüzden abarttı bilmiyorum. Babalıkla umarım ailesiyle de görüşür benim aileme de bişey demez. Yoksa gerçekten sorun olur. Allah yardımcım olsun artık

Bende annemi bugun gonderdim. Bi sekilde alismam lazim

İçinde aile özlemi ve kıskançlık demeyeyim de hasreti yaşamış olabilir hepimizin çocuk olduğu kendimizi bilmediğimiz anlar var belki de çok yalnız hissetti sana patladı üzülme konuyu o acmazsa açma sen

Gerçekten Türkiye’min gözünü seveyim hiçbir şey kontrol ettikleri yok ya bebekte , mamayı zorla aldım resmen napayım süt gelmiyor verin yani niye diretiyorsunuz 10 kez istemişimdir ben de ayağa kalkıyorum zaten dikiş var tansiyonum düşüyor hemen çarpıntım oluyor anca yüzümü yıkıyorlar yukarı bak diyorlar ne bi tansiyon ne bi şeker bakmadılar bende

Ara ara bahsediyordu zaten büyük sevgi açlığı var. Annesine çok kızıyor, neden benimle yeterince ilgilenmedi diye. Ailesi çok varlıklı, babası da istediğin kadar para vereyim aman benden ilgi bekleme gibi konuşmuş hep. Eşim benimle ilgilenin dedikçe neye ihtiyacın var, ne istedin de almadık, en pahalı okullarda okuttuk herşeyin en iyisini aldık demişler hep. Maddiyatla maneviyatı kapatmaya çalışmışlar. O yüzden kolay kolay sevemiyor kimseyi.

Açmayı düşünmüyorum zaten. Sadece doğum başladığında annemi ararım ona da bişey derse dananın kuyruğu kopar herhalde

Hayırlı ömürlü olsun maşaallah.
Nasıl oldu acele taktik lazım
Canım ben senin sorunu gördüm geç mi kaldım bilmiyorum ama akıntıyla ilgili bi soru yazmıştın bu arada bugün gelmeseydi yarın suni sancı alacaktım benim gebelik boyu hep l kavun içi sarı gibi akıntım oldu ama dün böyle 7-8 gibi löp diye bi akıntı geldi renk aynı olunca konduramadım bi de malum hep sahte belirti olunca 10 da uyudum 12 de suyum sızıntı olarak geldi duş aldım hiç sancım yoktu hastahaneye geldik saat 1 di 1 cm açıklık vardı ebe işte nstye bağladı 5 gibi bakacam tekrar açıklığa dedi 4.45 te eşime dedim koş çağır bebek geliyor 7 cm olmuş hemen doğuma aldılar 6 da doğdu acılı kısımları tümm doğumlardan sonra konuşuruz ama süte çok canım sıkılıyor

Benimkide öyleydi sıcak dus aldım bebeği emzirirken kendim masaj yaparken zorlaniyordum eşim yardım etti. Bebek emerken o da masaj yaptı kolaylıkla çözüldü sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…