- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Yok o gün başka bişeydi hiç durmadı kucakta bıleKız o bikaç gün gibi değil ama dimi? Kuzey'in o günler gibi değil baya düzeldi. Yine tabi bi gün bi günü tutmuyor da çok zorlamıyor
Kaç senelik evlisiniz kuzumTeselli eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inanın gözümdeki yaşını silemeden ardından yağmur gibi devamı geldiğinden cevap yazamadım. Gebelik depresyonuna girdim resmen son günlerimde. Allah şaşırtmasın vallahi intiharı bile düşünüyor insan. Eşim uyurken neler neler düşündüm. Bebeğimi bu düşüncesiz adama bırakmak istemiyorum, beraber sessizce gidelim bebeğimle diye bile düşündüm. Doğmamış bebeğimin günahını yüklenecektim bir de. İnşaallah yarın doğum olur da biraz aklı başına gelir eşimin.
Keşke öyle olsaydı ama kabul ettim bilseydim baştan yapardimCanım cevap verdim mi hatırlamıyorum benim doktor doğal doğum doktoru hint yağı önerdi, sende denemek istersin belki. Önce aşırı ishal yapıp sonra rahimi uyarıyor dedi. Bende lavman istiyordum zaten rezil olmaktan çok korkuyorum50 ml verdi. Sabah 7de 25 ml iç vişne suyu ile, suni sancı alacağına bu daha doğal dedi. 5 6 saat sonra da diğer yarısını içersin ihtiyaç olursa dedi
Bende haftaya evime geçeceğim. Kayınvalidemleri bekliyordum cuma gelip pazar gidecekler. Benim ev çok küçük orda hep birlikte kalmamız imkansız o yüzden bekliyordum. Öyle alıştım ki hergün yemeğim hazır, ev temizliği yok mis gibiİstesem kalırdı , ben gönderdimNe kadar çabuk düzenimizi kurarsam o kadar iyi diye düşündüm. Bak şimdi haftasonu Mevlüt vardı iki gün kaldı nasıl alışmışım yemek yapan var toparlayan var huysuzlandımı verdiğin bı kucak var altını bıle kac gundur sayılı aldım bi gitti hooop eller havaya
Allah korusun o eminim sinirle söyledi inatla yaptı . Ayrıca ayrılsak bile biz evlatlarımıza taşı sıkar suyunu çıkarır bakarız evelallah sakin kötü şeyler düşünme bitanem benimki de sinirle inatlasiyor hiçbir şeye karışamaz kendini üzmeTeselli eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inanın gözümdeki yaşını silemeden ardından yağmur gibi devamı geldiğinden cevap yazamadım. Gebelik depresyonuna girdim resmen son günlerimde. Allah şaşırtmasın vallahi intiharı bile düşünüyor insan. Eşim uyurken neler neler düşündüm. Bebeğimi bu düşüncesiz adama bırakmak istemiyorum, beraber sessizce gidelim bebeğimle diye bile düşündüm. Doğmamış bebeğimin günahını yüklenecektim bir de. İnşaallah yarın doğum olur da biraz aklı başına gelir eşimin.
Nereden alabilirim Hint yağıDoktorum 2dir özel yaptırdığı uyarıcı yağlarla masaj yapıyor rahim ağzına. Bugün de hint yağı verdi 50 ml. Yarım yarım iç sancın başlasın dedi. Yarın akşama doğumumu bekliyor
İşte böyle bakmak anneye cok ıyı gelıyor eve gıdınce bambaşka bişeyle karşılaşacaksın hepsini aynı anda yapmak zorBende haftaya evime geçeceğim. Kayınvalidemleri bekliyordum cuma gelip pazar gidecekler. Benim ev çok küçük orda hep birlikte kalmamız imkansız o yüzden bekliyordum. Öyle alıştım ki hergün yemeğim hazır, ev temizliği yok mis gibiÇok daraltınca da anne al bittim diyordum Çok özleyeceğim Ama evimi de özledim
Bu sefer baya baya oynadı aşağıyla, geldiğimde de kahverengi akıntı vardı inşaallah yarın gelecek gibi
Kalktığımda eşim yoktu mesaj attım neredesin diye. Annemi aramış konuşmuşlar, daha normal konuşuyordu. Şuan hiç bişey yok gibi davranıyor ama ailenle görüşürsün görüşmezsin bişey demiyor. Konusu açılsa belki yine tepki verecek bilmiyorum. Ama dün yaşadığım şoku unutamam, doğum öncesi beni sabaha kadar ağlattığını hiç unutmayacağım. Daha rahatım şuan puset örüyordum onun başına geçtim biraz kafam dağılsın diye
Allah şaşırtmasın, çaresiz değilsin ailen var. Eşin ailesi ile bozuk olduğu için bence senin bunu ne kadar yaralayacağını tahmin edememiş. Onun için bir kayıp değil yani bu. Yarın doğum sonrası baba olunca değişecek inşallah fikirleriTeselli eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inanın gözümdeki yaşını silemeden ardından yağmur gibi devamı geldiğinden cevap yazamadım. Gebelik depresyonuna girdim resmen son günlerimde. Allah şaşırtmasın vallahi intiharı bile düşünüyor insan. Eşim uyurken neler neler düşündüm. Bebeğimi bu düşüncesiz adama bırakmak istemiyorum, beraber sessizce gidelim bebeğimle diye bile düşündüm. Doğmamış bebeğimin günahını yüklenecektim bir de. İnşaallah yarın doğum olur da biraz aklı başına gelir eşimin.
Kaç senelik evlisiniz kuzum
Allah korusun düşündüklerin için kendine yüklenme sakın
Keşke öyle olsaydı ama kabul ettim bilseydim baştan yapardimkanamam oldu fotoğraf istedi muayene kaynaklı dedi ama bu gece sanciniz başlar hayırlısı dedi umarım öyle olur lütfen dua edin
Evladıma elhamdulillah bakacak güçteyim ailemde sonuna kadar arkamda. Yurtdışında kardeşim var, ben hep arkandayım bir ablam var bakamayacak mıyım diyor Allah razı olsun. Bugüne kadar hiç böyle yükselmemişti ağzım açık kaldı. Kavgacı bir insan değil normalde, beni de hiç kırmazdı. Belki de birden böyle davranıp direkt ayrılık deyince çok içerledim.Allah korusun o eminim sinirle söyledi inatla yaptı . Ayrıca ayrılsak bile biz evlatlarımıza taşı sıkar suyunu çıkarır bakarız evelallah sakin kötü şeyler düşünme bitanem benimki de sinirle inatlasiyor hiçbir şeye karışamaz kendini üzme
Eczaneden aldık canım biz soğuk sıkım olacak. 1 yemek kaşığı 10 ml, tatlı kaşığı da 5 ml. Ben 2 yemek kaşığı 1 tatlı kaşığı ile ölçüp içeceğim 25 ml yapıyor.Nereden alabilirim Hint yağı
Evet ya ailesinden uzak olunca empati yapamıyor. Zaten ilişkileri soğukmuş hep, biz çok bağlıyız ailecek özellikle annemle. Üstüne basa basa annenle de görüşmek yok deyince çok kötü oldum. Annemle görüşmüştüm az önce baya ağlamış, boşanma konusunda blöf yaptı herhalde ciddiye alıp ben ayrılacağım diye korktu herhalde o yüzden abarttı bilmiyorum. Babalıkla umarım ailesiyle de görüşür benim aileme de bişey demez. Yoksa gerçekten sorun olur. Allah yardımcım olsun artıkAllah şaşırtmasın, çaresiz değilsin ailen var. Eşin ailesi ile bozuk olduğu için bence senin bunu ne kadar yaralayacağını tahmin edememiş. Onun için bir kayıp değil yani bu. Yarın doğum sonrası baba olunca değişecek inşallah fikirleriZaten o da ankamış sanki biraz geri çekmiş kendini.
Bende annemi bugun gonderdim. Bi sekilde alismam lazimİstesem kalırdı , ben gönderdimNe kadar çabuk düzenimizi kurarsam o kadar iyi diye düşündüm. Bak şimdi haftasonu Mevlüt vardı iki gün kaldı nasıl alışmışım yemek yapan var toparlayan var huysuzlandımı verdiğin bı kucak var altını bıle kac gundur sayılı aldım bi gitti hooop eller havaya
İçinde aile özlemi ve kıskançlık demeyeyim de hasreti yaşamış olabilir hepimizin çocuk olduğu kendimizi bilmediğimiz anlar var belki de çok yalnız hissetti sana patladı üzülme konuyu o acmazsa açma senEvladıma elhamdulillah bakacak güçteyim ailemde sonuna kadar arkamda. Yurtdışında kardeşim var, ben hep arkandayım bir ablam var bakamayacak mıyım diyor Allah razı olsun. Bugüne kadar hiç böyle yükselmemişti ağzım açık kaldı. Kavgacı bir insan değil normalde, beni de hiç kırmazdı. Belki de birden böyle davranıp direkt ayrılık deyince çok içerledim.
Eczaneden aldık canım biz soğuk sıkım olacak. 1 yemek kaşığı 10 ml, tatlı kaşığı da 5 ml. Ben 2 yemek kaşığı 1 tatlı kaşığı ile ölçüp içeceğim 25 ml yapıyor.
Evet ya ailesinden uzak olunca empati yapamıyor. Zaten ilişkileri soğukmuş hep, biz çok bağlıyız ailecek özellikle annemle. Üstüne basa basa annenle de görüşmek yok deyince çok kötü oldum. Annemle görüşmüştüm az önce baya ağlamış, boşanma konusunda blöf yaptı herhalde ciddiye alıp ben ayrılacağım diye korktu herhalde o yüzden abarttı bilmiyorum. Babalıkla umarım ailesiyle de görüşür benim aileme de bişey demez. Yoksa gerçekten sorun olur. Allah yardımcım olsun artık
İnşallah canım benim 6 gün geç döllenme vardı tam döllenmeye göre 40+0 da gelmiş oldu , ultrasona göre 41 di eğer öyle bi durum varsa sende belki onu bekliyordurDarısı başıma en kısa zamanda,
Amiin inşallah çok sağolGözün aydın canım benim sağlıkla büyütelim tüm minnoşları
Gerçekten Türkiye’min gözünü seveyim hiçbir şey kontrol ettikleri yok ya bebekte , mamayı zorla aldım resmen napayım süt gelmiyor verin yani niye diretiyorsunuz 10 kez istemişimdir ben de ayağa kalkıyorum zaten dikiş var tansiyonum düşüyor hemen çarpıntım oluyor anca yüzümü yıkıyorlar yukarı bak diyorlar ne bi tansiyon ne bi şeker bakmadılar bendeKan şekerini kontrol ediyorlar mı? Benim bebeğimin kan şekeri düşüktü, sarılık riski vardı bize kendileri hazırlayıp getirdi ilk mamayı. Biz emzirme yapmaya çalışıyorduk önce mama içsin kan şekeri düşük dediler sonra biz emzirme alıştırmaları yaptık
Ara ara bahsediyordu zaten büyük sevgi açlığı var. Annesine çok kızıyor, neden benimle yeterince ilgilenmedi diye. Ailesi çok varlıklı, babası da istediğin kadar para vereyim aman benden ilgi bekleme gibi konuşmuş hep. Eşim benimle ilgilenin dedikçe neye ihtiyacın var, ne istedin de almadık, en pahalı okullarda okuttuk herşeyin en iyisini aldık demişler hep. Maddiyatla maneviyatı kapatmaya çalışmışlar. O yüzden kolay kolay sevemiyor kimseyi.İçinde aile özlemi ve kıskançlık demeyeyim de hasreti yaşamış olabilir hepimizin çocuk olduğu kendimizi bilmediğimiz anlar var belki de çok yalnız hissetti sana patladı üzülme konuyu o acmazsa açma sen
Allah razı olsun çok sağolAllah analı babalı büyütsün inşallah kuzum hayırlı olsun gözün aydın
Canım ben senin sorunu gördüm geç mi kaldım bilmiyorum ama akıntıyla ilgili bi soru yazmıştın bu arada bugün gelmeseydi yarın suni sancı alacaktım benim gebelik boyu hep l kavun içi sarı gibi akıntım oldu ama dün böyle 7-8 gibi löp diye bi akıntı geldi renk aynı olunca konduramadım bi de malum hep sahte belirti oluncaHayırlı ömürlü olsun maşaallah.
Nasıl oldu acele taktik lazım
Benimkide öyleydi sıcak dus aldım bebeği emzirirken kendim masaj yaparken zorlaniyordum eşim yardım etti. Bebek emerken o da masaj yaptı kolaylıkla çözüldü sorun.Günde kaç kere sağım yapılıyor kızlar? Bugün iki memeyi de sagdim anca 6 7 damla sari süt geldi.. memeler taş gibi.. kızım doymuyor uyumuyor... mama dayiyoruz..
Bu memeleri nasıl boşaltıcam bi akıl lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?