2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kilo kaybetmemiş bugün topuk kanı için gittik oradaki hemşire dedi. Mama vermene gerek yok sık sık emzir dedi rahatladım.

Yok yok demez o bir an galayana geldi onu anliyorum benimle ayni anne babasi

Bana onu diyen direkt göz doktoru canım çocuk doktoruna sormadım. Bi de bugün kalça ultrasonu oldu sorun yok. Sanırım 2 aylık olunca yapılıyormuş o da
Biz kalça ve karın ultrasonunu 1 ay dolunca verdik canım.
Neresi çok ya 90 cc nin 90 a benim doktorum çok demedi çocuklar aç cidden
Ben de kamera istiyorummm böyle zor oluyor gidip gidip bakmak. Memnun musun canım paylaşır mısın?
Hiçbir şeye yetişemiyorum bebeğe yeteyim yeter diyorum dünden kalan yemeğim vardı yarına Allah Kerim, bulaşık makinesini zor boşaltıyorum resmen
Benim de öyle kuzum süt maalesef kalıcı görünmüyor dün inat ettim kendisi emip boşaltsın göğüsleri üzerine sağdıklarımı vereyim dolaptan diye yırtındı eşim dayanamadı mama yapıp gelmiş
Çok abartıyorlar ya sağlık konusunda cidden vatanım da vatanım ...
Normal doğum zorlaması, anne sütü zorlaması? Doğal olan her zaman içinde bulunduğun duruma uygun olmuyor maalesef
Kızımın ilk kanında kan şekeri düşüktü sarılık değeri sınırdaydı bu yüzden uykuya meyilliydi dikislerden tam oturup tutamadığım için de tam bir emzirme yapamadık ilk saatlerde mama verdik. Hatta mama verdiğimiz halde her saat gelip kan şekerine baktılar. Bana da gelmişken tansiyonunu bakalım deyip deyip baktı hemşire

Doktora gidip geldim nişan olmayabilir, ama doktor baya karıştırdı gelir herhalde artık Maşaallah ne güzel çabuk gelişmiş. 12 saat sancı çekenleri okumuştum Allahım şu kalan son gebeciklere de su gibi gelip geçecek doğumlar nasip et ya Rabbim Süt de zaten normalde 2 3 gün içinde iniyormuş yavaş yavaş kafaya takma, takarsan gecikir asıl. Bol bol sütler olsun

Her gören mama verme diyor. Bugün kilosu tartıldı artma var diye hemşire sen emzir dedi. Cumartesi günü yengem gelmişti o kadar kötüydüm ki bebeği ona emzirttim o kadar iyi geldi ki. Dikiş yerlerimden dolayı oturup emziremiyorum yoksa saatlerce de emziririm sorun değil.

Yok yok demez o bir an galayana geldi onu anliyorum benimle ayni anne babasi
İnşaallah, bende öyle umut ediyorum
Eşim bana büyük örnek oldu, çocuklar sevgiye doymadan dünyaları da versen gözüne görünmüyor. Keşke hiç bişeyim olmasaydı diyor. Bizler daha iyi anne olabiliriz inşaallah

Ya ben de dikişten oturamıyoruz pozisyon ayarlayamıyorım asla daha hiç uyuyamadım bile dikiş batıyor, ne zaman rahatlamıştın canım sonradan bu emme de düzeldi mi

İnşallah güzel geçecek Allahın izniyle Rabbim şuanki sıkıntını da biliyor eminim yardımcın olacak

Kızlar ben artık meme verirken ağlıyorum ya. Göğüs ucum yara. Gümüş kapak, kalkan, lansinoh krem hak getire ölüyorum sanki acısından.. var mı bir öneriniz ya Allah rızası için

Benimki de aynı kuzum. Emmesi falan iyi diye görmezden geliyorum ama çene çevresi falan sarı yani hala.. böyle böyle düzelecek biraz sabr

Tabi tabi eşim okula gittiğinde yalnızım. Eşim yokken banyo yaptıramıyorum. Bazen kakası çok oluyor beline kadar falan o zamanlar yıkamak istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum. Onun dışında iyiyiz evde anne-kız
Ya sarılıkta evet uyur doğru haklısın.
Kızlar ben artık meme verirken ağlıyorum ya. Göğüs ucum yara. Gümüş kapak, kalkan, lansinoh krem hak getire ölüyorum sanki acısından.. var mı bir öneriniz ya Allah rızası için
Canım lansinoh hakiki zeytinyağ sarı kantaron yağ sürüyordum ben yara iken. Bunlardan hangisi daha etkiliydi bilmiyorum ama geçti çok şükür. Bende ağlıyordum bir de bebek emdikçe iyileşir derler. Çivi çiviyi söker gibi. Eğer bunlar işe yaramasaydı lahana deneyecektim. Lahana kapatıyorlar öyle lahana ile geziyorsun. Yapmadım ama yapanlar varmış bi bak istersen

Benim gündüz, yalnız ilk deneyimim çok zorlamadı ama biraz canım sıkıldı. Sürekli saate baktım eşim gelsin diye. Eşim gelince o bakacak, ben uyuyacaktım. Ama yatıya kv geldi. Bebekte akşamdan beri mız mız. Açıkçası iyi oldu.
Yarın yine yalnızım ama gece yine destek almış olacağım. Belki böyle kademe kademe alışmak daha iyi gelir.
1HANIM Ihlamurseven Papatyamaviss

Ihlamurseven Kamera kesinlikle elim ayağım oldu benim doğduğundan beri. Bence herkes bir şekilde almalı.
İzleme ekranı ayrı olan yani ayrı bir monitörü olan tüm kameralar iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…