2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya kızlar bu çocuk sanki bıraksam dünyayı emecek. Emziriyorum yetmiyo dolaptaki sağılmış sütü veriyorum tekrar emziriyorum anca uyuyo ve emerken bazen tıkanıyor böyle kalakalıyo ve hala memeyi bırakmıyor. Sonra bi posta kusuyor emerken ağzındaki sütü çıkardığını gördüm ya, emmek bunun için bir spor mu acaba , dün artık doymuyor demek diye mama verdim tekrar emzirdim kustu kusarken de kalakalıyor korkuyorum. Bazen süt kesiği gibi kusuyor bazen direkt süt olarak az az ama sık sık iki gündür falan böyle saat başı emişiyoruz. Biberonla veriyorum sağılmış sütü ya da mamayı onu da dik tutmadan yavaş yavaş vermeye çalışıyorum ama sanki kıtlıktan çıkmış gibi içerken yine tıkanıyor, bazen emerken de öyle tıkanıyor normalde çok sesli nefes alıyor mesela o kalakalıyor dediklerimde sanki solunumu duruyor sürekli çocuğun sırtına vuruyoruz, bu yaştan iyi dayak yedi Bizi de iyice panik yaptı normal mi bu yaşadıklarım

Emdikçe içimden geçiyor sanki iyileşmek kenara dursun bunları ben de deneyeyim bu esnada sütümü sağıp vereyim diyorum. Çok sağol çiçeğim inşallah atlatırım.
Eze eze emiyor sıpa ya
Doyduğunu bilmek beni çok rahatlattı sanırım 5 kere emzirmistir
Olsun senle de doyuyodur. Emzirmede psikoloji çok önemli sütüm yetmiyor diye düşünme. Ne yesem süt yapıyor sütüm var diye düşün hep.
Benimkide çok kötü yara bazen içimden bişey kopuyor gibi oluyor
Oy kuzum inşallah çabuk geçer

Doktorum 2dir özel yaptırdığı uyarıcı yağlarla masaj yapıyor rahim ağzına. Bugün de hint yağı verdi 50 ml. Yarım yarım iç sancın başlasın dedi. Yarın akşama doğumumu bekliyor
Arkadaşım bende meyve suyu yoktu ben süte karıştırdım olur mu hahajsjskd Argan yağı iciyormusum gibi midem bulandı

Oğlum böyleydi şimdi kızımda aynı sürekli memede sürekli emmek istiyor..yani evet normal yaşadıkların emzirmeyi mama ile kıyaslamayın emen bebek sadece doymak için emmez.gazi olur emmek ister ağrısı olur emmek ister korkar emmek ister annesiyle yakınlık kurmak ister vesaire vesaire emmek bebek için bir rahatlama şekli... Oğlumda hem çok emer hemde çok hızlı emdiği için çok tikanirdi..sonrada firskirtarak kusardi...doktor emzik önermişti bu durum için doydugundan eminsen gazlandiginda emzik ver..dün benim kızda çok gazlandi sürekli emmek istedi sağdan aldım sola soldan aldım sağa annem bile doymuyor mu acaba dedi ama ben oğlumdan tecrübeliyim biliyorum doydugunu.. en son ağzından burnundan fiskirircasina kustu bütün sütü...emzik verdim gazını çıkardım ondan sonra rahatladı bıraktı emme işini

freejourney canım yara olduysa meme uçların lansinoh pek işe yaramaz...garmastan pomat öneririm çok iyi geliyor yaralara ama emzirirken iyice yıkanmalısin...emzirme sonrası emzirdigin tarafa sürüp kalkan tak bikac saat kalsın o arada diğer göğsünü emzir sonra iyice yıkayıp emzir...birde kahverengi kısmı olabildiğince almalı bebek ne kadar uçtan tutarsa o kadar acıtır yara yapar...bu konuda bende sikintidayim kızım minicik açıyor ağzını zorla sokmaya calisiyorum ağzına yara olmadı benim şükür ama baya acıtıyor

ebru_can_ebru kuzum sorduğum soruya cevap vermişsin çok teşekkür ederim en çok senin fikrini merak etmiştim zaten iyiki varsın bu arada çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede biter tedavin yavrularına kavuşursun sağlıkla...

Mercimek kadar bir ilaç ıslatıp verdiler, rahim ağzını yumuşasın açılsın diye. Umarım senin çabucak açılır, hızlıca doğar.
Üzme kendini, Bende sıkıntılar yaşadım özellikle son birkaç gün. Dün sabaha kadar ağladım, şiş gözlerle geldim doğuma. Bebeğime bunu yaşattığım için ekstra ağladım üzüldüm. Belki de bu stres yüzünden sabahtan beri sancı çekiyorum. Açılma hala 4 cm e gelmedi. Sen kafanı rahatlat sadece bebişi düşün, kavuşma anını düşün. Gönlünce güzel geçsin.

Evde misin hastahanede mi Rabbim yardımcın olsun

Kalk
Kalk ben merdiven inip çıkıyorum

Bana 120ml etki etmedi sana inşallah olumlu fayda sağlar
Kiloya göre mi veriliyor acaba ya Bana da 50 ml çok geldi ama bilmiyorum neye göre veriliyor
Arkadaşım bende meyve suyu yoktu ben süte karıştırdım olur mu hahajsjskd Argan yağı iciyormusum gibi midem bulandı
Allah iyiliğini versin sadece yağ mide bulandırır diye meyve suyu dedi herhalde mide bulantısı kusma hatta baya deli dehşet ishal yapar dedi ebe. Sabaha bebişe merhaba diyebilirsin
Tek tesellim bebek, sabretme sebebim de o zaten. Yoksa çoktan babamı aramıştım beni götürün diye. Tanıyamadım dün eşimi... Ne olacak bu adamların düşüncesizliği bilmiyorum. Allah mükafatını verir merak etme. Bende sancı falan yok ama 4 cm açık dedi doktor hatta şaşırdı. İnşallah hata kaza evde doğurmam

Bende bir kase hurma yiyeyim diyorum, kalkayım bari merdiven inip çıkarken yerim bundan sonra da halı fırçalayayım dizlerim üstünde
Ciddiyim bak tek umudum sen ve 35rose yoldaşlarım sizi düşüncem sancı geldikçe yalnız degilim şimdi kızlarda benim gibi sanki yan yatakta siz varsınız gibi el ele gibi

Kilon kaç ki ben senin ölçüyü denedim

Kantaron yağını denemedim olmadı bende onu deneyeyim hep kabuk oldu seninde inşAllah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…