Bana 120ml etki etmedi sana inşallah olumlu fayda sağlarDoktorum 2dir özel yaptırdığı uyarıcı yağlarla masaj yapıyor rahim ağzına. Bugün de hint yağı verdi 50 ml. Yarım yarım iç sancın başlasın dedi. Yarın akşama doğumumu bekliyor
Ben de aldım şimdi bakalım denicemBana 120ml etki etmedi sana inşallah olumlu fayda sağlar
Emdikçe içimden geçiyor sanki iyileşmek kenara dursunTabi tabi eşim okula gittiğinde yalnızım. Eşim yokken banyo yaptıramıyorum. Bazen kakası çok oluyor beline kadar falan o zamanlar yıkamak istiyorum ama tek başıma cesaret edemiyorum. Onun dışında iyiyiz evde anne-kız
Ya sarılıkta evet uyur doğru haklısın.
Canım lansinoh hakiki zeytinyağ sarı kantaron yağ sürüyordum ben yara iken. Bunlardan hangisi daha etkiliydi bilmiyorum ama geçti çok şükür. Bende ağlıyordumbir de bebek emdikçe iyileşir derler. Çivi çiviyi söker gibi. Eğer bunlar işe yaramasaydı lahana deneyecektim. Lahana kapatıyorlar öyle lahana ile geziyorsun. Yapmadım ama yapanlar varmış bi bak istersen
Olsun senle de doyuyodur. Emzirmede psikoloji çok önemli sütüm yetmiyor diye düşünme. Ne yesem süt yapıyor sütüm var diye düşün hep.Doyduğunu bilmek beni çok rahatlattı sanırım 5 kere emzirmistir
Oy kuzum inşallah çabuk geçerBenimkide çok kötü yara bazen içimden bişey kopuyor gibi oluyor
Çok sağol bitanem pek bir miniğizKuzummm sağlıkla büyüsün hoşgelmişşş
Arkadaşım bende meyve suyu yoktu ben süte karıştırdım olur mu hahajsjskd Argan yağı iciyormusum gibi midem bulandıDoktorum 2dir özel yaptırdığı uyarıcı yağlarla masaj yapıyor rahim ağzına. Bugün de hint yağı verdi 50 ml. Yarım yarım iç sancın başlasın dedi. Yarın akşama doğumumu bekliyor
Oğlum böyleydi şimdi kızımda aynı sürekli memede sürekli emmek istiyor..yani evet normal yaşadıkların emzirmeyi mama ile kıyaslamayın emen bebek sadece doymak için emmez.gazi olur emmek ister ağrısı olur emmek ister korkar emmek ister annesiyle yakınlık kurmak ister vesaire vesaire emmek bebek için bir rahatlama şekli... Oğlumda hem çok emer hemde çok hızlı emdiği için çok tikanirdi..sonrada firskirtarak kusardi...doktor emzik önermişti bu durum için doydugundan eminsen gazlandiginda emzik ver..dün benim kızda çok gazlandi sürekli emmek istedi sağdan aldım sola soldan aldım sağa annem bile doymuyor mu acaba dedi ama ben oğlumdan tecrübeliyim biliyorum doydugunu.. en son ağzından burnundan fiskirircasina kustu bütün sütü...emzik verdim gazını çıkardım ondan sonra rahatladı bıraktı emme işiniYa kızlar bu çocuk sanki bıraksam dünyayı emecek. Emziriyorum yetmiyo dolaptaki sağılmış sütü veriyorum tekrar emziriyorum anca uyuyo ve emerken bazen tıkanıyor böyle kalakalıyo ve hala memeyi bırakmıyor. Sonra bi posta kusuyor emerken ağzındaki sütü çıkardığını gördüm ya, emmek bunun için bir spor mu acaba, dün artık doymuyor demek diye mama verdim tekrar emzirdim kustu kusarken de kalakalıyor korkuyorum. Bazen süt kesiği gibi kusuyor bazen direkt süt olarak az az ama sık sık iki gündür falan böyle saat başı emişiyoruz. Biberonla veriyorum sağılmış sütü ya da mamayı onu da dik tutmadan yavaş yavaş vermeye çalışıyorum ama sanki kıtlıktan çıkmış gibi içerken yine tıkanıyor, bazen emerken de öyle tıkanıyor normalde çok sesli nefes alıyor mesela o kalakalıyor dediklerimde sanki solunumu duruyor sürekli çocuğun sırtına vuruyoruz, bu yaştan iyi dayak yedi Bizi de iyice panik yaptı normal mi bu yaşadıklarım
Canım çok teşekkür ederim...dikkat ediyorum herkese o kadar içten güzel cevaplar veriyorsun kiÇok geçmiş olsun inşallah yavrunuz bu durumu hemencecik atlatır bilgim yok ama dualarım sizinle sabah başka bir doktora gitseniz belki daha iyi olur
Ay Allah razı olsunCanım çok teşekkür ederim...dikkat ediyorum herkese o kadar içten güzel cevaplar veriyorsun kigüzel kalbinden operim
Mercimek kadar bir ilaç ıslatıp verdiler, rahim ağzını yumuşasın açılsın diye. Umarım senin çabucak açılır, hızlıca doğar.Anladım benim de yarın aynısı olacak inşallah çok rahat devam eder canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle beni de bilgilendir ben de yarın dokuzda bugün senin yaşadığını yaşayacağım . Alttan nasıl verdiler fitil mi
Üzme kendini, Bende sıkıntılar yaşadım özellikle son birkaç gün. Dün sabaha kadar ağladım, şiş gözlerle geldim doğuma. Bebeğime bunu yaşattığım için ekstra ağladım üzüldüm. Belki de bu stres yüzünden sabahtan beri sancı çekiyorum. Açılma hala 4 cm e gelmedi. Sen kafanı rahatlat sadece bebişi düşün, kavuşma anını düşün. Gönlünce güzel geçsin.Teselli eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun, inanın gözümdeki yaşını silemeden ardından yağmur gibi devamı geldiğinden cevap yazamadım. Gebelik depresyonuna girdim resmen son günlerimde. Allah şaşırtmasın vallahi intiharı bile düşünüyor insan. Eşim uyurken neler neler düşündüm. Bebeğimi bu düşüncesiz adama bırakmak istemiyorum, beraber sessizce gidelim bebeğimle diye bile düşündüm. Doğmamış bebeğimin günahını yüklenecektim bir de. İnşaallah yarın doğum olur da biraz aklı başına gelir eşimin.
Evde misin hastahanede mi Rabbim yardımcın olsunMercimek kadar bir ilaç ıslatıp verdiler, rahim ağzını yumuşasın açılsın diye. Umarım senin çabucak açılır, hızlıca doğar.
Üzme kendini, Bende sıkıntılar yaşadım özellikle son birkaç gün. Dün sabaha kadar ağladım, şiş gözlerle geldim doğuma. Bebeğime bunu yaşattığım için ekstra ağladım üzüldüm. Belki de bu stres yüzünden sabahtan beri sancı çekiyorum. Açılma hala 4 cm e gelmedi. Sen kafanı rahatlat sadece bebişi düşün, kavuşma anını düşün. Gönlünce güzel geçsin.
Kalk ben merdiven inip çıkıyorumDoktora gidip geldim nişan olmayabilir, ama doktor baya karıştırdı gelir herhalde artıkMaşaallah ne güzel çabuk gelişmiş. 12 saat sancı çekenleri okumuştum Allahım şu kalan son gebeciklere de su gibi gelip geçecek doğumlar nasip et ya Rabbim Süt de zaten normalde 2 3 gün içinde iniyormuş yavaş yavaş kafaya takma, takarsan gecikir asıl. Bol bol sütler olsun
Kiloya göre mi veriliyor acaba yaBana 120ml etki etmedi sana inşallah olumlu fayda sağlar
Allah iyiliğini versin sadece yağ mide bulandırır diye meyve suyu dedi herhaldeArkadaşım bende meyve suyu yoktu ben süte karıştırdım olur mu hahajsjskd Argan yağı iciyormusum gibi midem bulandı
Tek tesellim bebek, sabretme sebebim de o zaten. Yoksa çoktan babamı aramıştım beni götürün diye. Tanıyamadım dün eşimi... Ne olacak bu adamların düşüncesizliği bilmiyorum. Allah mükafatını verir merak etme. Bende sancı falan yok ama 4 cm açık dedi doktor hatta şaşırdı. İnşallah hata kaza evde doğurmamÜzme kendini, Bende sıkıntılar yaşadım özellikle son birkaç gün. Dün sabaha kadar ağladım, şiş gözlerle geldim doğuma. Bebeğime bunu yaşattığım için ekstra ağladım üzüldüm. Belki de bu stres yüzünden sabahtan beri sancı çekiyorum. Açılma hala 4 cm e gelmedi. Sen kafanı rahatlat sadece bebişi düşün, kavuşma anını düşün. Gönlünce güzel geçsin.
Bende bir kase hurma yiyeyim diyorum, kalkayım bari merdiven inip çıkarken yerimKalk
Kalk ben merdiven inip çıkıyorum
Ciddiyim bak tek umudum sen veBende bir kase hurma yiyeyim diyorum, kalkayım bari merdiven inip çıkarken yerimbundan sonra da halı fırçalayayım dizlerim üstünde
Kilon kaç ki ben senin ölçüyü denedimKiloya göre mi veriliyor acaba yaBana da 50 ml çok geldi ama bilmiyorum neye göre veriliyor
Allah iyiliğini versin sadece yağ mide bulandırır diye meyve suyu dedi herhaldemide bulantısı kusma hatta baya deli dehşet ishal yapar dedi ebe. Sabaha bebişe merhaba diyebilirsin
Tek tesellim bebek, sabretme sebebim de o zaten. Yoksa çoktan babamı aramıştım beni götürün diye. Tanıyamadım dün eşimi... Ne olacak bu adamların düşüncesizliği bilmiyorum. Allah mükafatını verir merak etme. Bende sancı falan yok ama 4 cm açık dedi doktor hatta şaşırdı. İnşallah hata kaza evde doğurmam
Kantaron yağını denemedim olmadı bende onu deneyeyim hep kabuk olduEmdikçe içimden geçiyor sanki iyileşmek kenara dursunbunları ben de deneyeyim bu esnada sütümü sağıp vereyim diyorum. Çok sağol çiçeğim inşallah atlatırım.
Eze eze emiyor sıpa ya
Olsun senle de doyuyodur. Emzirmede psikoloji çok önemli sütüm yetmiyor diye düşünme. Ne yesem süt yapıyor sütüm var diye düşün hep.
Oy kuzum inşallah çabuk geçer
Gelir oda gelir emzirme hemşiresi geldi mi bilgi vermek içinÇok sağol bitanem pek bir miniğizbi de süt gelse tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?