2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emziği de deli gibş emip atıveriyor ağzından bugün tutturamadım ama tekrar denicem Sürekli emmek isteyince bir sorun arıyor insan işte Benimki de gazlanıyor herhalde biraz takip edelim derdi ne

S sadeetelvee 35rose glutensiz hemsire ya kızlar doğumlarınızın aynı güne gelmesi ne güzel oldu birbirinize destek oluyorsunuz satlar da aynıymış sanırım, hepiniz sağlıkla kavuşun yavrulara, 35rose sancıların çok şiddetli mi verdiler mi suni? Allah yardımcın olsun İnşallah çok bekletmez bebişler

Makıne daha kotu yara yapıyor kuzum net

Ciddiyim bak tek umudum sen ve 35rose yoldaşlarım sizi düşüncem sancı geldikçe yalnız degilim şimdi kızlarda benim gibi sanki yan yatakta siz varsınız gibi el ele gibi
Bende sizi düşüneyim de motivasyon olsun hastaneye gidince de sakın yatma amaa gez dolaş açıklık yürüdükçe artar. Millet tarlada doğuruyormuş iş yaparken.
Kilon kaç ki ben senin ölçüyü denedim
Hamilelik sebebiyle 58

Amiin

İnşaallah aynı gün olur hayırlısıyla Evet sat da aynı Allah yardımcımız olsun

Etiketlendiğim cevaplar görünmüyor o yüzden cevap veremiyorum kızlar çok baktım ama bulamıyorum uygulama kullandığımdan mı acaba dedim, tarayıcıdan da görünmüyor hayret. Ya da verdiğim cevaplar mesajı cevapladıktan sonra siliniyor. Sistem hatası herhalde Kusura bakmayın lütfen

Normal mi bilmiyorum ama benzer sorunu bende yaşıyorum ve çok yorucu

S sadeetelvee işe yaradı mı sende bağırsak hareketlerinde artma var mı canım? Bende gece içeyim sabaha doğum olsun dedim de eşim doktorun dediğini yap 7de iç dedi. Şimdi bişey olur falan ben demiştim der yine tartışmak istemiyorum ama sabah 7yi beklemeden sabah namazından sonra bile içebilirim belki

Normal benim bebede öyle.bir iki ay sürekli emmek ister çünkü bir tek emmeyi ve seni bilerek dünyaya geliyor. Karnını doyursa bile göğsünden kokunu almak içinde emmek ister..anne sütü çabuk sindirildiği için de sık sık emmek ister.bağırsakları tam gelişmediği için mamayı sindirmeleri daha zor bu yüzden uzun süre tok tutup uyutuyo.ama içerik olarak anne sütü daha zengin.eğer süt varsa fedakarlık yapıp emzirmek lazım.tabi psikoloji iyi değilse süt azsa mama olabilir.ama sütte dakika başı emzirerek artan bir şey.

Burayı hem günlük hem dertleşme sayfası olarak görüyorum hepinize tek tek teşekkür etmek geldi içimden. Hepiniz iyiki varsınız Allah razı olsun hepinizden Hurma yedikçe merhamet ve sevgi duyguları kabardı herhalde bilmiyorum şuan inanılmaz duygusal hissediyorum
Bu arada takvime bi baktım bugün annemin doğum günü. Tüm tuşlara tam gaz basmaya devam, bebişle annemin doğum günü aynı olsun

Allah yardımcın olsun canım, bol bol dua et. İmkanın varsa yatma gez dolaş. Salavat çek. Hatta bir ayet var onu dilinden düşürme çok kısa bişey zaten.
Summes sebîle yesserahu.
Anlamı '' Sonra ona yolu kolaylaştırdı. '' demek. Bebek yolunu bulup kolayca çıkıp gelir inşallah. Çok duydum doğumda okunduğunu faydası var diyorlar.

Kızlar ben yine geride kaldım dün geceden beriBugün bizim için çok yoğun ve yorucu oldu.
Sabah Sarper Deniz'in kontrolü vardı kan sonuçları çıkmış her şey yolunda 15.gün kontrolüne çağırdı.
Benim de Eskişehir'de kontrolüm vardı.1 saatlik bir yolculuğa çıktık.Oğluş bence pusetle ve arabayla gezmeyi sevdi şükür yolda sorun yaratmadı Doktorum dikişlerimi aldı karnın gevşek ve ödemin çok korse kullan dedi
2 ay ilişki yasağı koydu 2 ay uzun bir süre değil mi kızlar ?

İnsan dertleniyor sütüm mü yetmiyor diye ama aç değil yani, emzirmeye çalışıyoruz bakalım, bu hafta kontrole gidicez kilo aldıysa içim rahatlayacak

Hiçbir şey olmadı ama sen kullan belki kilon az ya benden etki eder

Bunu bende okumuştum ama o acıyla inşallah doğru okumuşumdur. Birde meryem ana otu kullandık biz

Bana 6 hafta dediler devlette. Sezeryan olana da 6 hafta dediler. Benim karnımda çok gevsek korse kullanmadım 1 hafta geçti şimdi kullansam faydası olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…