Emziği de deli gibş emip atıveriyor ağzından bugün tutturamadım ama tekrar denicemOğlum böyleydi şimdi kızımda aynı sürekli memede sürekli emmek istiyor..yani evet normal yaşadıkların emzirmeyi mama ile kıyaslamayın emen bebek sadece doymak için emmez.gazi olur emmek ister ağrısı olur emmek ister korkar emmek ister annesiyle yakınlık kurmak ister vesaire vesaire emmek bebek için bir rahatlama şekli... Oğlumda hem çok emer hemde çok hızlı emdiği için çok tikanirdi..sonrada firskirtarak kusardi...doktor emzik önermişti bu durum için doydugundan eminsen gazlandiginda emzik ver..dün benim kızda çok gazlandi sürekli emmek istedi sağdan aldım sola soldan aldım sağa annem bile doymuyor mu acaba dedi ama ben oğlumdan tecrübeliyim biliyorum doydugunu.. en son ağzından burnundan fiskirircasina kustu bütün sütü...emzik verdim gazını çıkardım ondan sonra rahatladı bıraktı emme işini
Makıne daha kotu yara yapıyor kuzum netEmdikçe içimden geçiyor sanki iyileşmek kenara dursunbunları ben de deneyeyim bu esnada sütümü sağıp vereyim diyorum. Çok sağol çiçeğim inşallah atlatırım.
Eze eze emiyor sıpa ya
Olsun senle de doyuyodur. Emzirmede psikoloji çok önemli sütüm yetmiyor diye düşünme. Ne yesem süt yapıyor sütüm var diye düşün hep.
Oy kuzum inşallah çabuk geçer
Bende sizi düşüneyim de motivasyon olsunCiddiyim bak tek umudum sen ve35rose yoldaşlarım sizi düşüncem sancı geldikçe yalnız degilim şimdi kızlarda benim gibi sanki yan yatakta siz varsınız gibi el ele gibi
Hamilelik sebebiyle 58Kilon kaç ki ben senin ölçüyü denedim
AmiinEmziği de deli gibş emip atıveriyor ağzından bugün tutturamadım ama tekrar denicemSürekli emmek isteyince bir sorun arıyor insan işte Benimki de gazlanıyor herhalde biraz takip edelim derdi ne
S sadeetelvee35rose glutensiz hemsire ya kızlar doğumlarınızın aynı güne gelmesi ne güzel oldu birbirinize destek oluyorsunuz satlar da aynıymış sanırım, hepiniz sağlıkla kavuşun yavrulara, 35rose sancıların çok şiddetli mi verdiler mi suni? Allah yardımcın olsun İnşallah çok bekletmez bebişler
İnşaallah aynı gün olur hayırlısıylaS sadeetelvee35rose glutensiz hemsire ya kızlar doğumlarınızın aynı güne gelmesi ne güzel oldu birbirinize destek oluyorsunuz satlar da aynıymış sanırım, hepiniz sağlıkla kavuşun yavrulara, 35rose sancıların çok şiddetli mi verdiler mi suni? Allah yardımcın olsun İnşallah çok bekletmez bebişler
Normal mi bilmiyorum ama benzer sorunu bende yaşıyorum ve çok yorucuYa kızlar bu çocuk sanki bıraksam dünyayı emecek. Emziriyorum yetmiyo dolaptaki sağılmış sütü veriyorum tekrar emziriyorum anca uyuyo ve emerken bazen tıkanıyor böyle kalakalıyo ve hala memeyi bırakmıyor. Sonra bi posta kusuyor emerken ağzındaki sütü çıkardığını gördüm ya, emmek bunun için bir spor mu acaba, dün artık doymuyor demek diye mama verdim tekrar emzirdim kustu kusarken de kalakalıyor korkuyorum. Bazen süt kesiği gibi kusuyor bazen direkt süt olarak az az ama sık sık iki gündür falan böyle saat başı emişiyoruz. Biberonla veriyorum sağılmış sütü ya da mamayı onu da dik tutmadan yavaş yavaş vermeye çalışıyorum ama sanki kıtlıktan çıkmış gibi içerken yine tıkanıyor, bazen emerken de öyle tıkanıyor normalde çok sesli nefes alıyor mesela o kalakalıyor dediklerimde sanki solunumu duruyor sürekli çocuğun sırtına vuruyoruz, bu yaştan iyi dayak yedi Bizi de iyice panik yaptı normal mi bu yaşadıklarım
Normal benim bebede öyle.bir iki ay sürekli emmek ister çünkü bir tek emmeyi ve seni bilerek dünyaya geliyor. Karnını doyursa bile göğsünden kokunu almak içinde emmek ister..anne sütü çabuk sindirildiği için de sık sık emmek ister.bağırsakları tam gelişmediği için mamayı sindirmeleri daha zor bu yüzden uzun süre tok tutup uyutuyo.ama içerik olarak anne sütü daha zengin.eğer süt varsa fedakarlık yapıp emzirmek lazım.tabi psikoloji iyi değilse süt azsa mama olabilir.ama sütte dakika başı emzirerek artan bir şey.Ya kızlar bu çocuk sanki bıraksam dünyayı emecek. Emziriyorum yetmiyo dolaptaki sağılmış sütü veriyorum tekrar emziriyorum anca uyuyo ve emerken bazen tıkanıyor böyle kalakalıyo ve hala memeyi bırakmıyor. Sonra bi posta kusuyor emerken ağzındaki sütü çıkardığını gördüm ya, emmek bunun için bir spor mu acaba, dün artık doymuyor demek diye mama verdim tekrar emzirdim kustu kusarken de kalakalıyor korkuyorum. Bazen süt kesiği gibi kusuyor bazen direkt süt olarak az az ama sık sık iki gündür falan böyle saat başı emişiyoruz. Biberonla veriyorum sağılmış sütü ya da mamayı onu da dik tutmadan yavaş yavaş vermeye çalışıyorum ama sanki kıtlıktan çıkmış gibi içerken yine tıkanıyor, bazen emerken de öyle tıkanıyor normalde çok sesli nefes alıyor mesela o kalakalıyor dediklerimde sanki solunumu duruyor sürekli çocuğun sırtına vuruyoruz, bu yaştan iyi dayak yedi Bizi de iyice panik yaptı normal mi bu yaşadıklarım
HastanedeyimEvde misin hastahanede mi Rabbim yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım, bol bol dua et. İmkanın varsa yatma gez dolaş. Salavat çek. Hatta bir ayet var onu dilinden düşürme çok kısa bişey zaten.Hastanedeyim
İnsan dertleniyor sütüm mü yetmiyor diye ama aç değil yani, emzirmeye çalışıyoruz bakalım, bu hafta kontrole gidicez kilo aldıysa içim rahatlayacakNormal benim bebede öyle.bir iki ay sürekli emmek ister çünkü bir tek emmeyi ve seni bilerek dünyaya geliyor. Karnını doyursa bile göğsünden kokunu almak içinde emmek ister..anne sütü çabuk sindirildiği için de sık sık emmek ister.bağırsakları tam gelişmediği için mamayı sindirmeleri daha zor bu yüzden uzun süre tok tutup uyutuyo.ama içerik olarak anne sütü daha zengin.eğer süt varsa fedakarlık yapıp emzirmek lazım.tabi psikoloji iyi değilse süt azsa mama olabilir.ama sütte dakika başı emzirerek artan bir şey.
Hiçbir şey olmadıS sadeetelvee işe yaradı mı sende bağırsak hareketlerinde artma var mı canım? Bende gece içeyim sabaha doğum olsun dedim de eşim doktorun dediğini yap 7de iç dedi. Şimdi bişey olur falan ben demiştim der yine tartışmak istemiyorumama sabah 7yi beklemeden sabah namazından sonra bile içebilirim belki
Bunu bende okumuştum ama o acıyla inşallah doğru okumuşumdur. Birde meryem ana otu kullandık bizAllah yardımcın olsun canım, bol bol dua et. İmkanın varsa yatma gez dolaş. Salavat çek. Hatta bir ayet var onu dilinden düşürme çok kısa bişey zaten.
Summes sebîle yesserahu.
Anlamı '' Sonra ona yolu kolaylaştırdı. '' demek. Bebek yolunu bulup kolayca çıkıp gelir inşallah. Çok duydum doğumda okunduğunu faydası var diyorlar.
Bana 6 hafta dediler devlette. Sezeryan olana da 6 hafta dediler. Benim karnımda çok gevsek korse kullanmadım 1 hafta geçti şimdi kullansam faydası olur muKızlar ben yine geride kaldım dün geceden beriBugün bizim için çok yoğun ve yorucu oldu.
Sabah Sarper Deniz'in kontrolü vardı kan sonuçları çıkmış her şey yolunda 15.gün kontrolüne çağırdı.
Benim de Eskişehir'de kontrolüm vardı.1 saatlik bir yolculuğa çıktık.Oğluş bence pusetle ve arabayla gezmeyi sevdi şükür yolda sorun yaratmadıDoktorum dikişlerimi aldı karnın gevşek ve ödemin çok korse kullan dedi
2 ay ilişki yasağı koydu2 ay uzun bir süre değil mi kızlar ?
Acıdan çok korkuyorum sancıyla kalktım şimdi kasılma sayar tutuyorumBunu bende okumuştum ama o acıyla inşallah doğru okumuşumdur. Birde meryem ana otu kullandık biz
4 5 saat sonra kalan yarısını iç demişti canım içtin mi hepsini?Hiçbir şey olmadıama sen kullan belki kilon az ya benden etki eder
AA bunu bilmiyordum içmedim içeyim mi4 5 saat sonra kalan yarısını iç demişti canım içtin mi hepsini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?