2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar merak edenler varsa hastaneye gitmedim henüz.. Kahvaltı yaparken eşime hadi annemi arayalım o da hazırlansın dedim. Niye ki ben varım, özel doktor, ebe, doğum koçu tuttuk annene gerek yok dedi. Sancılıydım o zaman biraz, zaten canım burnumda açtım ağzımı yumdum gözümü tartıştık baya. O yüzden geç kaldık. Nerde kaldınız diye ebe aradı, suni sancı versek açılması gece yarısına doğru tamamlanır gece yorgun halde doğum yapmasını istemiyorum, çocuk için de anne için de riskli demiş doktor. Kalp problemimde olduğu için. Eğer gece kendiliğimden sancılanmazsam benim doğum yarına kaldı...

Ben şu an desteksiz bakıyorum diyebilirim annem var ama sadece yemek yapıyor o da yetiyor sağolsun ama evdeki teknolojik aletlerden süpürgelerden de anlamadığı için temizliği de ben yapıyorum bir de köpeğimiz var malum her gün kesin süpürüp toz almak lazım
Eşim gündüz okula gidiyor diye ona da hiç vermiyorum bakımı full bende yani.Az önce Lucky ile yalnız yürüyeyim strese giriyor kıskanıyor diye Sarper Denizi emzirdim altını temizledim uyutup çıktım yarım saat olmadan annem aradı durmuyor gelin diye
Ama dediğin gibi ağlamalarını uyumamasını felan kabullendim bunlar olacak şeyler diye düşünüp strese girmiyorum böyle böyle büyüyecek yapacağım stresin üzüntünün ikimize de faydası olmayacağı gibi zararı da olacak

Kardeşim kiraz çekirdeği kemeri almış o da fena değil sanki. Yanar mı diye korkmuyorum en azından
Onu bende düşünüyorum rahatlatır muhtemelen

Esini anlamakta gercekten gucluk cekiyorum. Sen kendini ve bebegini dusun. Uzulme strese sokma o hissediyor herseyi. Umarim cocuk dogduktan sonra esin bir silkelenip kendine gelir

Kuzum senin biyerde yorumuny gordum. Su claritineden kullandin mi ?
Bende gebelik ürtikeri oldu canım bir başında bir sonunda allerset tablet kullandım ikisinde de o gebe ve emzirenlerde güvenli sanırım.
Dediğin ilacı hatırlamıyorum öyle bir şey kullanmadım sanırım

Bende gebelik ürtikeri oldu canım bir başında bir sonunda allerset tablet kullandım ikisinde de o gebe ve emzirenlerde güvenli sanırım.
Dediğin ilacı hatırlamıyorum öyle bir şey kullanmadım sanırım
Bana da doktor kullanabilirsin dedi ama hangi kategoride bu ilax nerden ogrenwbilirim

Evdekiler beni dinlemiyor gibi geliyor bazen of bilmiyorum ki ya

Esini anlamakta gercekten gucluk cekiyorum. Sen kendini ve bebegini dusun. Uzulme strese sokma o hissediyor herseyi. Umarim cocuk dogduktan sonra esin bir silkelenip kendine gelir
Hepsini yazıyorum gerçekten bi kenara canıma tak edecek ama ne zaman bilmiyorum... Babam da anneme evi her zaman kızımın evi, istediği zaman gelsin demiş. Sadece ben üzülsem neyse en başta bebeğim sonra annem babam üzülüyor. Hemde tek kelime etmedikleri halde. Eşim rahatsız oluyor diye evime kaç aydır gelmiyor babam. Bu kadarı da şımarıklık artık, herşeyi onun gönlüne göre yaptıkça bi haller oldu eşime.

Hay Allah burnundan geldi son günler Eşin lohusa sendromunu senin yerine önden yaşıyor gibi hiç normal değil yaptıkları. Böyle yangına körükle gidiyor olmak istemem ama kaç gündür neler çektin büyük konuşmak istemiyorum da ben bunca şeyden sonra duramazdım sanırım.

Eşin çok acımasız davranıyor sana. İnsan gebedir diye bile kıyamaz

Bence su surecte onunla bir tartismaya girme. Anne bakimi bambaska oluyor. Cagir anneni kovacak hali yok ya.

Ben çook seneler önce aşık olduğum kişiden senin baban benim babam ayrımı yaptı diye ayrılmıştım. Başka şehirdeydi ben oraya gelirsem senin babanın istediği olacak diyip benim oraya gitmemi istedi. Daha sevgiliyken bunu diyorsa o iş yürümez dedim, ayrıldım.

Fevri davranmayayım diyorum ama inşallah ağzımı tutabilirim. Şeytan diyor yaz boşanma dilekçesini al imzala de. Aklı başına gelir mi acaba, ben ne yapıyorum der mi.. Asla taraf tutmam annem babam bişey yapsa lafımı da söylerim eşimden olurum ama arpa ağırlığı bi lafları yoktur. Hatta annem babam sayesinde evlenebildik. Babam yumuşak biri olmasa hayatta vermezdi beni. Babası istemeye bile gelmedi beni oğluyla tartışmışda. Dedesiyle anneannesi geldi. Allah razı olsun her şartta kolaylık sağladınız demiyor ya annemden babamdan rahatsız oluyor şuna bak iyice bilendim artık.

Bi alimden bi zalim. Bir zalimden bir alim gibi birsey oluyor. Benim esimde kendi ailesinden cok benim aileme titrer. Ama kendi ailesi esimi para makinsi olarak goruyor. Cidden hicbirsey dort dortluk yurumuyor ya

Canim bu arada eczaneye gittim bana da o damlayi verdi. Nasil kullanicam kullanma araligi vs nasil oluyor
Günde 1 kere 5 damla canım. Kullanım talimatındaki gibi hangi şekilde vermek kolayına geliyorsa öyle verirsin. Ben kaşıkla veriyorum genelde akşam veriyorum gece rahat etsin diye

Eşin çok acımasız davranıyor sana. İnsan gebedir diye bile kıyamaz
Görsen nasıl halim selim bir insandır ama gerçekten benim yerime lohusa depresyonuna o girdi herhalde. Acıların çocuğu gibi davranıyor.. Üstüme geliyorsunuz diyor şimdi de tövbe yarabbim
Bence su surecte onunla bir tartismaya girme. Anne bakimi bambaska oluyor. Cagir anneni kovacak hali yok ya.
Tartışmayı ben başlatmıyorum genelde ama iş inada binince büyüyor. Annem hayatta gelmez ki, alındı zaten yazık.
Keşke ben de görebilseydim geleceği, en baştan hiç adım atmazdım. Bu tam aksine ilk başta kendi babasını atıp benimkini yüceltiyordu. Nerden bilelim tribünlere oynamış.

Bi alimden bi zalim. Bir zalimden bir alim gibi birsey oluyor. Benim esimde kendi ailesinden cok benim aileme titrer. Ama kendi ailesi esimi para makinsi olarak goruyor. Cidden hicbirsey dort dortluk yurumuyor ya
İşte kimisi biliyor görüyor ona göre davranıyor canım. Ama ilk sene genelde bi sorun yaşanıyor. Sen de senin ailene titrediği için annesini idare ediyorsun işte ,yoksa tepkin daha farklı olurdu muhtemelen. Biz çok şükür aile ile ilgili sorun yaşamadık yaşlar da büyük olunca farketti tabi. Eşim başka şehirdeydi o geldi benim memlekete. Annesi de ben başka şehre gelin gittim zorluğunu biliyorum, o gelsin diyemem dedi. Eşim de ailemi benden çok düşünür bazen beni uyarıyor hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…