2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tam tuttu benimkinin kuzum doğduğu tarihe göre

Geçmiş olsun canım En kısa zamanda toparlayıp bol emzirmeli,şişli,kakalı,gaz çıkarmalı tempoya geçersin inşallah

Dimi insan zamanla anlıyor gerçekten , bende bugun uyuyana kadar sık emıyor saat bası gıbı en sonda kaldığım memeyı verdım herhalde ılk bi içti falan yetmedi yada son sütü indirmeye o anki açlıkla bekleyemedi diğerini verdim sakınce emdi emdi emdi sonra göğsümden aşağı gaak diyip bi güzel kustu 6 aya kadar idare et boyle boyle kuzum sonra sal gıtsın , günde bi kez bile anne sütü alabilmiş olması çok iyi ki daha fazla alıyor zaten

Ayarları yok ki Ya Kuzey de gaz yüzünden kusuyor kendini zorlamaktan. Şu işi bi çözseler de rahatlasak. Safım gaz gelince bacağını sonuna kadar itip düzleştiriyor iyice kapıyor popo ağzını kasıyor yapamıyor. Yani bitmesin de bu kadar olsun alsın süt yeter günlük 200 ml alıyordur gibi geliyor

Dediğin gibi ölçülere takılma sen veriyormusun verıyorsun oda içiyor gidiyor midesine işte Gaz durumları ıkı aydan sonra ufaktan geçer seninki içinde bir ay daha zaman ver düzeltilmiş ay olarak düşünerekten , 3 ayı bıle bulabılıyor bazen

Kuzum sabah doktors gittim. Ben gelene kadar uyumus. Tum eziyeti bana. Geldin uyumuyor. Bendeki durumlara bakar misin ayagimda salliyorum valla. Biraz daha iyiyim sukur. Sen nasil uyutuyosun
Klasik nazları anneye kısmı bebeklikte başlıyor demek. Akşam annemlere ya da eşime bıraktığımda Kuzey de uyuyor. Uykusu yoksa zaten gözler çipil çipil açık uyumuyor. Uykusu varsa da memede ya da kucakta uyuyor. Bırakırken uyanıyordu bazen bi yerde okudum derin uykuya dalmaları 20 dk diye hemen bırakmaya kalkmıyorum. Bir de şimdi pışş pışş demeye başladım öyle uyutuyorum. Koyarken bi ığğ falan diyor pış pışa devam edip sırtını tıpışlıyorum. Sonra yavaştan tıpışlamayı bırakıp pış pışa devam ediyorum bi süre daha. Bu yöntem bende işe yaradı. Gaz sancısı olursa kötü oluyor o sancıyla uyanıyor yoksa uyuyor.

Bizimki gazini cikariyor onda sorun yok. Ben erken birakiyorum galiba besige canm. Dedigin gibi uzun tutayim belki bende de ise yarar

Kızlar bebeğim hepatit b 2. Dozu 5-6 gün geç vurulsa olur mu ya da başka ilçede ki sağlık ocağı vurur mu

Bezlerimiz gayet iyi aslında bol yapıyor canım
Oh oh maşallah doyuyordur o zaman canım stres yapma. Anne sakinleşince bebek de sakinleşiyor. Evdekileri de dinleme çok en iyisini ne kadar tecrübesiz de olsak biz biliyoruz hissediyoruz çünkü
Fffff bi memeden bi memeye transferler bizde de başladı. Eskiden tek meme yeterdi. Benimki de hep çıkarıyor fazlasını.
Oh yarasın paşamıza her emme sonrası Duru mutlaka çıkarıyor. Gazla beraber bir miktar süt de çıkmış oluyor. Ay bir de çok hıçkırık tutuyor yaaaa gazla alakalıymış

Annemde uyuyor. Bende yok. Delirme asamasina geliyorum. Diyorum tamam uyudu. En fazla 5 dk sonra aglamaya basliyor. Artik ona pispislamaktsn benim uykum geliyor
Ben annemdeyim ya veriyorum bende bazen al uyut diye Sakin oluyor musun yoksa stres mi oluyorsun uyumadıkça. O da etkiliyor. Benim kuzenin oğlu kolikti ,bende susardı en sakinleri ben olduğumdan. Annesi o ağladıkça stres oluyordu onda da durmuyordu

Annemde uyuyor. Bende yok. Delirme asamasina geliyorum. Diyorum tamam uyudu. En fazla 5 dk sonra aglamaya basliyor. Artik ona pispislamaktsn benim uykum geliyor
Canım bizim de oluyor bu durum. Ben emziriyorum karnı tok eminim diyelim altı da temiz. Ama bende asla durmuyorsa direk eşime veriyorum. Onda sakinleşiyor. Bazen bizim kokumuz direk süt meme olarak algılanıyor ve meme istiyor ısrarla tok olsa bile. Evde kim varsa ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…