- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Tam tuttu benimkinin kuzum doğduğu tarihe göreKızlar çişli kakalı bezleriniz nasıl ? Doyan bebek işer kaka yapar, ordan anlayacaksınız.
Bence de senin hele hepten karışık vakitlerpeki linanın tam tutuyor mu ? Papatyamaviss
Gerçekten öyle. Mükemmel bir güncelleme geliyor kadınlara. Tabi çok da şaaapmamak lazım bu da can yani
Geçmiş olsun canımİyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Dualarınızı beklerim inşallah toparlayacağım
Dimi insan zamanla anlıyor gerçekten , bende bugun uyuyana kadar sık emıyor saat bası gıbı en sonda kaldığım memeyı verdım herhalde ılk bi içti falan yetmedi yada son sütü indirmeye o anki açlıkla bekleyemedi diğerini verdim sakınce emdi emdi emdi sonra göğsümden aşağı gaak diyip bi güzel kustuBenim önceden birikirdi şimdi Kuzey memeyi ara öğün olarak kullanıyor bi akşam uyuyorum babasına ya da anneme bırakıp o zaman birikiyor3 saatte bir 90lık mama yiyor onun dışında anladığım kadarıyla aralarda 30-40 da süt alıyor. Önce emdi bi süre sonra buzlukta sütüm vardı 40 ml onu verdim ondan sonra da 11de 90 lık mamayı bitirdi İyi doymuş ama az önce acıktı sadece emdi 10 ml mama yedi uyudu devam etmedi mamaya. Saldım bende bakmıyorum artık sütüm ne kadar var diye. Açsa ve memede süt yoksa zaten meme ile kavgasından anlıyorum
Ayarları yok kiDimi insan zamanla anlıyor gerçekten , bende bugun uyuyana kadar sık emıyor saat bası gıbı en sonda kaldığım memeyı verdım herhalde ılk bi içti falan yetmedi yada son sütü indirmeye o anki açlıkla bekleyemedi diğerini verdim sakınce emdi emdi emdi sonra göğsümden aşağı gaak diyip bi güzel kustu6 aya kadar idare et boyle boyle kuzum sonra sal gıtsın , günde bi kez bile anne sütü alabilmiş olması çok iyi ki daha fazla alıyor zaten
Ben biberon ile veriyorumKızlar mamayı bebeğe neyle veriyorsunuz. Biberonla mi enjektörle mi
Dediğin gibi ölçülere takılma sen veriyormusun verıyorsun oda içiyor gidiyor midesine işteAyarları yok kiYa Kuzey de gaz yüzünden kusuyor kendini zorlamaktan. Şu işi bi çözseler de rahatlasak. Safım gaz gelince bacağını sonuna kadar itip düzleştiriyor iyice kapıyor popo ağzını kasıyor yapamıyor. Yani bitmesin de bu kadar olsun alsın süt yeter günlük 200 ml alıyordur gibi geliyor
Sen nasılsın psikolojik olarak toparladın mı birazGuzel haberlerini bekliyoruz canimm
Kuzum sabah doktors gittim. Ben gelene kadar uyumus. Tum eziyeti bana. Geldin uyumuyor. Bendeki durumlara bakar misin ayagimda salliyorum valla. Biraz daha iyiyim sukur. Sen nasil uyutuyosunSen nasılsın psikolojik olarak toparladın mı biraz
Denesem mi biberonla ya bir şey olur muBen biberon ile veriyorum
Klasik nazları anneye kısmı bebeklikte başlıyor demek. Akşam annemlere ya da eşime bıraktığımda Kuzey de uyuyor. Uykusu yoksa zaten gözler çipil çipil açık uyumuyor. Uykusu varsa da memede ya da kucakta uyuyor. Bırakırken uyanıyordu bazen bi yerde okudum derin uykuya dalmaları 20 dk diye hemen bırakmaya kalkmıyorum. Bir de şimdi pışş pışş demeye başladım öyle uyutuyorum. Koyarken bi ığğ falan diyor pış pışa devam edip sırtını tıpışlıyorum. Sonra yavaştan tıpışlamayı bırakıp pış pışa devam ediyorum bi süre daha. Bu yöntem bende işe yaradı. Gaz sancısı olursa kötü oluyor o sancıyla uyanıyor yoksa uyuyor.Kuzum sabah doktors gittim. Ben gelene kadar uyumus. Tum eziyeti bana. Geldin uyumuyor. Bendeki durumlara bakar misin ayagimda salliyorum valla. Biraz daha iyiyim sukur. Sen nasil uyutuyosun
Bizimki gazini cikariyor onda sorun yok. Ben erken birakiyorum galiba besige canm. Dedigin gibi uzun tutayim belki bende de ise yararKlasik nazları anneye kısmı bebeklikte başlıyor demek. Akşam annemlere ya da eşime bıraktığımda Kuzey de uyuyor. Uykusu yoksa zaten gözler çipil çipil açık uyumuyor. Uykusu varsa da memede ya da kucakta uyuyor. Bırakırken uyanıyordu bazen bi yerde okudum derin uykuya dalmaları 20 dk diye hemen bırakmaya kalkmıyorum. Bir de şimdi pışş pışş demeye başladım öyle uyutuyorum. Koyarken bi ığğ falan diyor pış pışa devam edip sırtını tıpışlıyorum. Sonra yavaştan tıpışlamayı bırakıp pış pışa devam ediyorum bi süre daha. Bu yöntem bende işe yaradı. Gaz sancısı olursa kötü oluyor o sancıyla uyanıyor yoksa uyuyor.
Her bebek farklı oluyor birşey diyemem meme reddi olur olmaz diye ama Kuzeyde olmadı memeyi de istiyor. Biberonla vereceksen yavaş akış al o zaman rahata alışmazDenesem mi biberonla ya bir şey olur mu
İnşallah ☺Bizimki gazini cikariyor onda sorun yok. Ben erken birakiyorum galiba besige canm. Dedigin gibi uzun tutayim belki bende de ise yarar
Annemde uyuyor. Bende yok. Delirme asamasina geliyorum. Diyorum tamam uyudu. En fazla 5 dk sonra aglamaya basliyor. Artik ona pispislamaktsn benim uykum geliyorİnşallah ☺Pış pışı da dene bence sesimizi duymaya devam etmeleri de iyi oluyor sanki
Oh oh maşallahBezlerimiz gayet iyi aslında bol yapıyor canım
Fffff bi memeden bi memeye transferler bizde de başladı. Eskiden tek meme yeterdi. Benimki de hep çıkarıyor fazlasını.Dimi insan zamanla anlıyor gerçekten , bende bugun uyuyana kadar sık emıyor saat bası gıbı en sonda kaldığım memeyı verdım herhalde ılk bi içti falan yetmedi yada son sütü indirmeye o anki açlıkla bekleyemedi diğerini verdim sakınce emdi emdi emdi sonra göğsümden aşağı gaak diyip bi güzel kustu6 aya kadar idare et boyle boyle kuzum sonra sal gıtsın , günde bi kez bile anne sütü alabilmiş olması çok iyi ki daha fazla alıyor zaten
Oh yarasın paşamızaAyarları yok kiYa Kuzey de gaz yüzünden kusuyor kendini zorlamaktan. Şu işi bi çözseler de rahatlasak. Safım gaz gelince bacağını sonuna kadar itip düzleştiriyor iyice kapıyor popo ağzını kasıyor yapamıyor. Yani bitmesin de bu kadar olsun alsın süt yeter günlük 200 ml alıyordur gibi geliyor
Fön Makinesi sesi açtık dün gece eşimle beim uykum geldi bebiste tık yokAnnemde uyuyor. Bende yok. Delirme asamasina geliyorum. Diyorum tamam uyudu. En fazla 5 dk sonra aglamaya basliyor. Artik ona pispislamaktsn benim uykum geliyor
Ben annemdeyim ya veriyorum bende bazen al uyut diyeAnnemde uyuyor. Bende yok. Delirme asamasina geliyorum. Diyorum tamam uyudu. En fazla 5 dk sonra aglamaya basliyor. Artik ona pispislamaktsn benim uykum geliyor
Canım bizim de oluyor bu durum. Ben emziriyorum karnı tok eminim diyelim altı da temiz. Ama bende asla durmuyorsa direk eşime veriyorum. Onda sakinleşiyor. Bazen bizim kokumuz direk süt meme olarak algılanıyor ve meme istiyor ısrarla tok olsa bile. Evde kim varsa ver gitsinAnnemde uyuyor. Bende yok. Delirme asamasina geliyorum. Diyorum tamam uyudu. En fazla 5 dk sonra aglamaya basliyor. Artik ona pispislamaktsn benim uykum geliyor
Yapisik ikiz gibiyizFön Makinesi sesi açtık dün gece eşimle beim uykum geldi bebiste tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?