Belki sonra tum samimiyetiyle annene yaklasacak ama anneler unutmuyor. En uzucude buGörsen nasıl halim selim bir insandır ama gerçekten benim yerime lohusa depresyonuna o girdi herhalde. Acıların çocuğu gibi davranıyor.. Üstüme geliyorsunuz diyor şimdi de tövbe yarabbim
Tartışmayı ben başlatmıyorum genelde ama iş inada binince büyüyor. Annem hayatta gelmez ki, alındı zaten yazık.
Keşke ben de görebilseydim geleceği, en baştan hiç adım atmazdım. Bu tam aksine ilk başta kendi babasını atıp benimkini yüceltiyordu. Nerden bilelim tribünlere oynamış.
Ah aslında o zaman ilk sinyali vermiş de işte kaderden ötesi yok. Allah doğru yolu göstersin en kısa zamanda ona inşallahFevri davranmayayım diyorum ama inşallah ağzımı tutabilirim. Şeytan diyor yaz boşanma dilekçesini al imzala de. Aklı başına gelir mi acaba, ben ne yapıyorum der mi.. Asla taraf tutmam annem babam bişey yapsa lafımı da söylerim eşimden olurum ama arpa ağırlığı bi lafları yoktur. Hatta annem babam sayesinde evlenebildik. Babam yumuşak biri olmasa hayatta vermezdi beni. Babası istemeye bile gelmedi beni oğluyla tartışmışda. Dedesiyle anneannesi geldi. Allah razı olsun her şartta kolaylık sağladınız demiyor ya annemden babamdan rahatsız oluyor şuna bak iyice bilendim artık.
Cahil cühela biri olsa tamam diyeceğim o da sağlık personeli, psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu anne sevgisinin herşeyden ayrı olduğunu en çok onun bilmesi lazım ama işine gelmiyor. Doğumdan sonra düzeltmekten başka çaresi yok zaten. Hem lohusa olucam, hem küçük bebekli olucam hayatta naz niyaz çekemem. Benimde sabrım bir yere kadar..glutensiz hemsire canım eşinin yaptıklarına iyi dayanıyorsun iyi sabrediyorsun doğum olacak ona bile laf ediyor aklım almıyor cidden nasıl böyle düşündüğünü.Hele ki o yok ebe var doktor var koç var ben varım ne demek ister 10 kişi olsun hangisi annenin sıcaklığını verebilir ki insana.
Yani bende büyük konuşmayayım ama bu kadar sabredemezdim çeker giderdim babamın evine.
Sen yine ona karşı yapıcı olmaya çalışıyorsun doğumdan sonra inşallah düzelir.
Evet annem nasıl hassastır bir de, hayatta unutmaz. Kesin ağlamıştır bile.. Eşim nuh dedi peygamber demiyor illa annen gelmeyecek diyor, ama direttim söylendim uzun uzun sonra aradım annemi hastaneye gidiyoruz biz sende geliyorsun diye sustu Allahtan gönülsüz de olsa.Belki sonra tum samimiyetiyle annene yaklasacak ama anneler unutmuyor. En uzucude bu
Benimkide oyle annen uzulur modunda hep. Ama benim kv kp yana yuzum gulmedi isteİşte kimisi biliyor görüyor ona göre davranıyor canım. Ama ilk sene genelde bi sorun yaşanıyor. Sen de senin ailene titrediği için annesini idare ediyorsun işte ,yoksa tepkin daha farklı olurdu muhtemelen. Biz çok şükür aile ile ilgili sorun yaşamadık yaşlar da büyük olunca farketti tabi. Eşim başka şehirdeydi o geldi benim memlekete. Annesi de ben başka şehre gelin gittim zorluğunu biliyorum, o gelsin diyemem dedi. Eşim de ailemi benden çok düşünür bazen beni uyarıyor hatta
Canım benim çok geçmiş olsun. Biraz sabır hepsi geride kalacak Allahın iziyleİyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Dualarınızı beklerim inşallah toparlayacağım
Ah ah kendi cocugu dogsun anlayacak bak kucagina alsin bir.Cahil cühela biri olsa tamam diyeceğim o da sağlık personeli, psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu anne sevgisinin herşeyden ayrı olduğunu en çok onun bilmesi lazım ama işine gelmiyor. Doğumdan sonra düzeltmekten başka çaresi yok zaten. Hem lohusa olucam, hem küçük bebekli olucam hayatta naz niyaz çekemem. Benimde sabrım bir yere kadar..
Evet annem nasıl hassastır bir de, hayatta unutmaz. Kesin ağlamıştır bile.. Eşim nuh dedi peygamber demiyor illa annen gelmeyecek diyor, ama direttim söylendim uzun uzun sonra aradım annemi hastaneye gidiyoruz biz sende geliyorsun diye sustu Allahtan gönülsüz de olsa.
Annemsiz hayatta gitmem zaten, ölüm var kalım var. Eşim istediğini söylesin istediğini yapsın, kör sağır dilsiz davranırım hiç kusura bakmasın. Haberi var yarın gideceğimizden gelecek zaten.Ah aslında o zaman ilk sinyali vermiş de işte kaderden ötesi yok. Allah doğru yolu göstersin en kısa zamanda ona inşallahSen de bebişine odaklan artık bırak tartışma bile. Anneni de doğuma giderken ara bence gelsin, neden gelmesin sana kırılmadı sonuçta ve seni bu durumda yalnız bırakmak istemez sana ihtiyacım var desen. Eşinin söylediklerine de kapayın kulaklarınızı , sancım var de bas çığlığı.
İnşallah bi aydınlanma yaşar diye umut ediyorum bende..Ah ah kendi cocugu dogsun anlayacak bak kucagina alsin bir.
Ohh aynen canım en güzeli biraz da sohbet edin kızınla misssAnnemsiz hayatta gittim zaten, ölüm var kalım var. Eşim istediğini söylesin istediğini yapsın, kör sağır dilsiz davranırım hiç kusura bakmasın. Haberi var yarın gideceğimizden gelecek zaten.
Sancı da bi gelip bi gidiyor yavrum da şaşırdı, inşaallah strese girip kaka yapmaz ondan korkuyorum.
Eşim geçti terasa oturdu konuşmuyor şuan kendime bi kahve yapıp kafamı dinliycem eşimi yeterince dinledimAnne kız keyfi yapalım biraz kızımla, kucağıma almadan beraber son saatlerimiz.
Yaa benimki de bu kadar sana özelden fotoğraf atmaya çalışıyorum ne zamandır ama yüklemiyor o kadar benzettim ki benim oğluşaAy kızlar oğlum ilk geldiği gün bu kadarmışŞimdi onlara bakınca nasıl bakmışım diyorum. Kolum kadar ya
İnşallah canım yoksa böyle çok zor olan sen ve kızına olurİnşallah bi aydınlanma yaşar diye umut ediyorum bende..
Bende sana 1,5 ay sonranı atayımYaa benimki de bu kadar sana özelden fotoğraf atmaya çalışıyorum ne zamandır ama yüklemiyor o kadar benzettim ki benim oğluşa
Yaa masallah minnosaAy kızlar oğlum ilk geldiği gün bu kadarmışŞimdi onlara bakınca nasıl bakmışım diyorum. Kolum kadar ya
Yazdığım attıgım tekniği görmedin mi kız , destek mama vereceksen enjektorle ugrasma zaten bıberonla deneBakayım bir çünkü enjektorde de miktarı ayarlayamiyoruz bir sıkıyoruz bir sürü gidiyor
Bende de var ama kullanmadım hıcKardeşim kiraz çekirdeği kemeri almış o da fena değil sanki. Yanar mı diye korkmuyorum en azından
Bide bana atmayı dene gelir belkiYaa benimki de bu kadar sana özelden fotoğraf atmaya çalışıyorum ne zamandır ama yüklemiyor o kadar benzettim ki benim oğluşa
Sık sık kan aliyorlar artık kolunu oynatmıyor çok uzuluyorum canımCanım fototerapi veriyorlar ışınla tedavi oluyor.Tabi yatarsa sık sık kan alıp değeri düşmüş mü diye bakarlar muhtemelen
Anneleri de alıyorlar genelde ama hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum
Görmemişim sanırım ya. Gorduysemde aşırı unutkanım bu araYazdığım attıgım tekniği görmedin mi kız , destek mama vereceksen enjektorle ugrasma zaten bıberonla dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?