2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
glutensiz hemsire canım eşinin yaptıklarına iyi dayanıyorsun iyi sabrediyorsun doğum olacak ona bile laf ediyor aklım almıyor cidden nasıl böyle düşündüğünü.Hele ki o yok ebe var doktor var koç var ben varım ne demek ister 10 kişi olsun hangisi annenin sıcaklığını verebilir ki insana.
Yani bende büyük konuşmayayım ama bu kadar sabredemezdim çeker giderdim babamın evine.
Sen yine ona karşı yapıcı olmaya çalışıyorsun doğumdan sonra inşallah düzelir.

Belki sonra tum samimiyetiyle annene yaklasacak ama anneler unutmuyor. En uzucude bu

Ah aslında o zaman ilk sinyali vermiş de işte kaderden ötesi yok. Allah doğru yolu göstersin en kısa zamanda ona inşallah Sen de bebişine odaklan artık bırak tartışma bile. Anneni de doğuma giderken ara bence gelsin, neden gelmesin sana kırılmadı sonuçta ve seni bu durumda yalnız bırakmak istemez sana ihtiyacım var desen. Eşinin söylediklerine de kapayın kulaklarınızı , sancım var de bas çığlığı.

Cahil cühela biri olsa tamam diyeceğim o da sağlık personeli, psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu anne sevgisinin herşeyden ayrı olduğunu en çok onun bilmesi lazım ama işine gelmiyor. Doğumdan sonra düzeltmekten başka çaresi yok zaten. Hem lohusa olucam, hem küçük bebekli olucam hayatta naz niyaz çekemem. Benimde sabrım bir yere kadar..
Belki sonra tum samimiyetiyle annene yaklasacak ama anneler unutmuyor. En uzucude bu
Evet annem nasıl hassastır bir de, hayatta unutmaz. Kesin ağlamıştır bile.. Eşim nuh dedi peygamber demiyor illa annen gelmeyecek diyor, ama direttim söylendim uzun uzun sonra aradım annemi hastaneye gidiyoruz biz sende geliyorsun diye sustu Allahtan gönülsüz de olsa.

Benimkide oyle annen uzulur modunda hep. Ama benim kv kp yana yuzum gulmedi iste

Canım benim çok geçmiş olsun. Biraz sabır hepsi geride kalacak Allahın iziyle

Ah ah kendi cocugu dogsun anlayacak bak kucagina alsin bir.

Annemsiz hayatta gitmem zaten, ölüm var kalım var. Eşim istediğini söylesin istediğini yapsın, kör sağır dilsiz davranırım hiç kusura bakmasın. Haberi var yarın gideceğimizden gelecek zaten.
Sancı da bi gelip bi gidiyor yavrum da şaşırdı, inşaallah strese girip kaka yapmaz ondan korkuyorum.
Eşim geçti terasa oturdu konuşmuyor şuan kendime bi kahve yapıp kafamı dinliycem eşimi yeterince dinledim Anne kız keyfi yapalım biraz kızımla, kucağıma almadan beraber son saatlerimiz.

Ohh aynen canım en güzeli biraz da sohbet edin kızınla misss

Ay kızlar oğlum ilk geldiği gün bu kadarmış Şimdi onlara bakınca nasıl bakmışım diyorum. Kolum kadar ya
Yaa benimki de bu kadar sana özelden fotoğraf atmaya çalışıyorum ne zamandır ama yüklemiyor o kadar benzettim ki benim oğluşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…