2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sorma o nasıl bi hıçkırıktır büyük adam gibi ses çıkarıyor Kıyamıyorum da memede bi yandan hıçkırıyor bi yandan emcem diye uğraşıyor yandan yandan da gözüme bakıyor bazen

Annemde duruyor. Ama o gidince ne olacakk

Stres oluyorum ya bir derdi mi var diye dusunuyorum

Canım çok sağol
Benim kızım da ağzını çok açmıyor ucu direkt yakakayıp eziyor resmen. Meme ucum çapraz bir şekilde düzleşiyor resmen o düzleşmenin ucu da beyaz yara oluyor.
Ama sanki iyileşiyor gibi. En azından ağlamadan acı çekiyorum
Makıne daha kotu yara yapıyor kuzum net
Zaten çok sağlamadım kuzum fırsat olmuyor 2-3 kez sağdım en azından emzirmedim o göğüsten iyi geldi

Benimkide 3 ten 6 ya kdr uyumadi ustune 7 ye kdr uyudu tekrar kalkti. Simdi yeni uyudu umarim uyanmaz
Bizimki gece ayakta gündüz uyuyor sıpa
Bizimkininde bahanesi bende durmuyor seni istiyor napayim diyor
Az önce yürüyüşe çıkayım dedim kızımla oğluşu anneme bıraktım yarım saat geçmedi arıyor durmuyor diye bizsiz bakamıyorlar gerçekten
Kuzum çok geçmiş olsun bir an evvel toparlarsın inşallah
Dualarım seninle

Kardeşim kiraz çekirdeği kemeri almış o da fena değil sanki. Yanar mı diye korkmuyorum en azından
Bende alayim bari. Ayaklarini indiriyorum geri cekiyo gazi cikti ama ya tam cikaramadi ya da karni agriyor. Gaz giderici damla kullaniyor musunyz

Kuzum senin biyerde yorumuny gordum. Su claritineden kullandin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…