- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Aynen balım işlenmiş şekilde daha güvenilirBende süt hariç yoğurt Kefir peynir tüketilir diye biliyorum yiyorum da
Niye pişmanlık duyuyorsun kuzum ben taburcu olduk eve geldik akşamına durmadı verdim aldıysa emzik hayat kurtarıyor doktorum da 1 yaştan sonra bırakırsa sorun olmaz dediKızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru
Dün eşim işten gelene kadar (23.30) akşam yemegi yiyemedim sadece kahvaltı ... İnanılmaz yoruldum iki kişi idare etmek gerçekten zor2 kişi idare etmek çok zor. Benim eşim her işi yapabilen biri ama yetemiyor. Şu an ev temizlenecek mutfak toplanacak. Yarın ise gidecek yeni uyuyabildi oda anlayacak doğumdan sonra emin ol. Biri evde olsada yemek yapsa diye düşünüyorum. Sabah eşim ise gitti doğru düzgün bir şey yiyemedim.
Uykuya daha geç dalıyor, ışığa ve sese daha duyarlı çıt ses olsun hemen irkilip korkuyor. Daha anlamlı bakıyor gibi bana5. Hafta atağını nasıl geçirdiniz kızlar. Cidden belli oldu mu haftanın farklılığı. Duru da hissediyorum ben uykuya direnmesi daha mızmız olması emerken de bi değişik sinirli memeyi çekiştiriyor falan. Sizde durumlar nasıldı ve nasıl ?
Geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşip bebeğinle de ilgileneceksin inşallahİyileşmeye çalışıyorum kuzum
Çok anlatmak istemiyorum bizim grupta olmasa da ileri aylardan okuyan olur boş yere korkmasın
Sezaryan öncesi ameliyat sırası sonrası ilk yürüyüş vs her şey inanılmaz güzel ve kolaydı ama sonrası….
Ne yazık ki kombine anestezi benim bünyeme çok ağır geldi özellikle sonrasında takılan epidural. Maalesef milyonda bir denk gelecek bir yan etki geldi beni buldu
Hala yaşadıklarımı atlatmaya fiziksel ve zihinsel olarak toparlamaya çalışıyorum
Bebeğime de bakamıyorum doğru dürüst ilgilenemiyorum hala tam olarak ayağa kalkamadım ağrılarım çok oluyor
Dualarınızı beklerim inşallah toparlayacağım
Ahh sütü de nasıl severim nesquickli ... Kızzz nasıl güzel pp mevlütten galiba. Valla maşallah gücüne hayranım küçük çocuk, bebek, koca, ev bir de mevlüt ! Oku kendineSüt içme dedi bana ebem yoğurt okey dedi
Canım doğduğu gün hastanede bile verdik biz neden vicdan azabı duyuyorsun? Uykuya geçişte kullanıyorum şuan sadece karnı doyduktan sonra uykuya geçerken bir rahatlama aracı onun içinKızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru
Anaaaa ne güzel emzik tutmuş daha ne istiyorsun. Benim ki emzik tutmuyor ah tutsa nasıl veririm.Kızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru
Ayy resmen aynı şeyler. Demekki gerçekten doğru. Acaba şu uykuya dalamama geçecek mi? Bugün defalarca uykuya dalamama yüzünden çıldırdık ikimizde.ykuya daha geç dalıyor, ışığa ve sese daha duyarlı çıt ses olsun hemen irkilip korkuyor. Daha anlamlı bakıyor gibi banabeni ayırt ediyor artık sanırım
Ya işte insanın yapısı ile alakalı heralde. Bence çok da zorlamamak lazım ya. Bir de onun stresine girme.Benim iştah hala gelmediAnnem ve eşim çok üstüme geliyorlar yemezsen süt olmaz diye yiyorum ama çok çabuk doyuyorum doğum kilolarımı 1 hafta içinde çok hızlı vermişim emzirirken farkında bile değilim 62.5 kg ile doğuma girmiştim şimdi 53 kilo olmuşum
Nasıl gelecek bu iştah çocuk emiyor hatta memeyi ağzından çekerken bugün ağzı süt doluydu resmen ama bende artık stres olmaya başladım normal kalorimi bile alamıyorum gün içinde
Yok canım nerdeeiştahın açıldı mı canım ?
bizim sloganımız da şöyle
-Onun adı Duru g*tü kalmaz kuru !
Sen anlarsınBen genel olarak gazlı dıye koyuyorum bişey anladığımdan değil ahahah
Aynen öyle ama annem ve eşim geriyor çocuk ağladıkça aç bu çocuk tribindelerYa işte insanın yapısı ile alakalı heralde. Bence çok da zorlamamak lazım ya. Bir de onun stresine girme.
Bir hafta sürüyormuş bu atak haftası sonraki haftalara güneşli haftalar diyorlar benim güneşli haftaya gelmem gerekmiyor mu yaAnaaaa ne güzel emzik tutmuş daha ne istiyorsun. Benim ki emzik tutmuyor ah tutsa nasıl veririm.
Ayy resmen aynı şeyler. Demekki gerçekten doğru. Acaba şu uykuya dalamama geçecek mi? Bugün defalarca uykuya dalamama yüzünden çıldırdık ikimizde.
Geren takımdan olmak istemiyorum ama çocuklar cidden aç ya doymadığını düşündüğümde sağdığım sütleri ya da mamadan veriyorum sakinliyor ama bunu çözene kadar neler denemedik kucağımıza alıp evin içinde gezdirdik, karın masajı, alt değiştirmece, emzik, pışpış, müzik sonuç ? Çocuk açmışAynen öyle ama annem ve eşim geriyor çocuk ağladıkça aç bu çocuk tribindeler
Süt gaz yapar diye biliyorum laktozsuz farkeder mi bilmem ama yoğurttan olmaz birşey benceBen yoğurt falan yiyorum süt içiyorum (laktozsuz) yoğurttan da olur mu ki ya
Ay ne olacak bende veriyorum emzik de benim sıpa her zaman yutmuyor onu bazen illa meme diyor atıyor emziğiKızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru
Kuzum olabilir ben mamaya karşı değilim ama ben emzirmeden önce memeyi sıkıyorum emdikten sonra da sıkıp bakıyorum süt oluyor yani bu çocuk bu durumda aç mıdır ?Geren takımdan olmak istemiyorum ama çocuklar cidden aç ya doymadığını düşündüğümde sağdığım sütleri ya da mamadan veriyorum sakinliyor ama bunu çözene kadar neler denemedik kucağımıza alıp evin içinde gezdirdik, karın masajı, alt değiştirmece, emzik, pışpış, müzik sonuç ? Çocuk açmışbiz de kakasını yapmadı tribindeydik meğerse her gün yapmayabilirmis
Biz de bunu sonradan farkettik. Toksa hemen uykuya dalıyor. Ama doyduğunu düşünüp mamayı ya da memeyi önce bitirince huzursuzluk bitmiyor, bir türlü uykuya da dalamıyor. O süreç uzayınca bu sefer önceki yedikleri de sindiriliyor, bu sefer ikinci karın doyurma döngüsü başlıyor derken, çok uzun süre uyanık kalıyor. Bana emzirme danışmanı doyurmak için en fazla 45 dak harca, sonra hemen uykuya geri dönsün, çünkü en fazla gelişime ihtiyaç duydukları dönem dedi.Geren takımdan olmak istemiyorum ama çocuklar cidden aç ya doymadığını düşündüğümde sağdığım sütleri ya da mamadan veriyorum sakinliyor ama bunu çözene kadar neler denemedik kucağımıza alıp evin içinde gezdirdik, karın masajı, alt değiştirmece, emzik, pışpış, müzik sonuç ? Çocuk açmışbiz de kakasını yapmadı tribindeydik meğerse her gün yapmayabilirmis
Laktozsuz farketmeli ya kuru bakliyat falan hiç tüketmiyorum ama nereden geliyor gazlar kızıma ?Süt gaz yapar diye biliyorum laktozsuz farkeder mi bilmem ama yoğurttan olmaz birşey bence
Bende yemek sofrasinda emzirenlerdenim valla. Tamda o an uyanasi geliyorBende az önce yemekten sonra daha 1 saat önce emzirmeme rağmen yemek masasında emzirmek zorunda kaldım beyefendiyi
Eşim de "Meme Tutkunları Derneği üyesi Sarper Deniz diyor
Kilolardan bahsediyorduk biliyosun. Bende 67 ile girdim 55 im suan. Bana da diyorlar ye sut olsun diye ama aacikmiyorum ya canimistemiyor hic. Dun borulce yedim o fena sut yapti. Sende ye canimBenim iştah hala gelmediAnnem ve eşim çok üstüme geliyorlar yemezsen süt olmaz diye yiyorum ama çok çabuk doyuyorum doğum kilolarımı 1 hafta içinde çok hızlı vermişim emzirirken farkında bile değilim 62.5 kg ile doğuma girmiştim şimdi 53 kilo olmuşum
Nasıl gelecek bu iştah çocuk emiyor hatta memeyi ağzından çekerken bugün ağzı süt doluydu resmen ama bende artık stres olmaya başladım normal kalorimi bile alamıyorum gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?