2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim iştah hala gelmediAnnem ve eşim çok üstüme geliyorlar yemezsen süt olmaz diye yiyorum ama çok çabuk doyuyorum doğum kilolarımı 1 hafta içinde çok hızlı vermişim emzirirken farkında bile değilim62.5 kg ile doğuma girmiştim şimdi 53 kilo olmuşum
Nasıl gelecek bu iştah çocuk emiyor hatta memeyi ağzından çekerken bugün ağzı süt doluydu resmen ama bende artık stres olmaya başladım normal kalorimi bile alamıyorum gün içinde

Kızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru

Kızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru
Niye pişmanlık duyuyorsun kuzum ben taburcu olduk eve geldik akşamına durmadı verdim aldıysa emzik hayat kurtarıyor doktorum da 1 yaştan sonra bırakırsa sorun olmaz dedi
Bende yaşına girmeden bıraktırmaya çalışacağım
Yani böyle şeyler için kendinizi üzmeyin strese sokmayın

Dün eşim işten gelene kadar (23.30) akşam yemegi yiyemedim sadece kahvaltı ... İnanılmaz yoruldum iki kişi idare etmek gerçekten zor
Uykuya daha geç dalıyor, ışığa ve sese daha duyarlı çıt ses olsun hemen irkilip korkuyor. Daha anlamlı bakıyor gibi bana beni ayırt ediyor artık sanırım
Geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşip bebeğinle de ilgileneceksin inşallah
Süt içme dedi bana ebem yoğurt okey dedi
Ahh sütü de nasıl severim nesquickli ... Kızzz nasıl güzel pp mevlütten galiba. Valla maşallah gücüne hayranım küçük çocuk, bebek, koca, ev bir de mevlüt ! Oku kendine

Canım doğduğu gün hastanede bile verdik biz neden vicdan azabı duyuyorsun? Uykuya geçişte kullanıyorum şuan sadece karnı doyduktan sonra uykuya geçerken bir rahatlama aracı onun için

Anaaaa ne güzel emzik tutmuş daha ne istiyorsun. Benim ki emzik tutmuyor ah tutsa nasıl veririm.
ykuya daha geç dalıyor, ışığa ve sese daha duyarlı çıt ses olsun hemen irkilip korkuyor. Daha anlamlı bakıyor gibi bana beni ayırt ediyor artık sanırım
Ayy resmen aynı şeyler. Demekki gerçekten doğru. Acaba şu uykuya dalamama geçecek mi? Bugün defalarca uykuya dalamama yüzünden çıldırdık ikimizde.

Ya işte insanın yapısı ile alakalı heralde. Bence çok da zorlamamak lazım ya. Bir de onun stresine girme.

Bir hafta sürüyormuş bu atak haftası sonraki haftalara güneşli haftalar diyorlar benim güneşli haftaya gelmem gerekmiyor mu ya

Aynen öyle ama annem ve eşim geriyor çocuk ağladıkça aç bu çocuk tribindeler
Geren takımdan olmak istemiyorum ama çocuklar cidden aç ya doymadığını düşündüğümde sağdığım sütleri ya da mamadan veriyorum sakinliyor ama bunu çözene kadar neler denemedik kucağımıza alıp evin içinde gezdirdik, karın masajı, alt değiştirmece, emzik, pışpış, müzik sonuç ? Çocuk açmış biz de kakasını yapmadı tribindeydik meğerse her gün yapmayabilirmis

Kuzum olabilir ben mamaya karşı değilim ama ben emzirmeden önce memeyi sıkıyorum emdikten sonra da sıkıp bakıyorum süt oluyor yani bu çocuk bu durumda aç mıdır ?

Biz de bunu sonradan farkettik. Toksa hemen uykuya dalıyor. Ama doyduğunu düşünüp mamayı ya da memeyi önce bitirince huzursuzluk bitmiyor, bir türlü uykuya da dalamıyor. O süreç uzayınca bu sefer önceki yedikleri de sindiriliyor, bu sefer ikinci karın doyurma döngüsü başlıyor derken, çok uzun süre uyanık kalıyor. Bana emzirme danışmanı doyurmak için en fazla 45 dak harca, sonra hemen uykuya geri dönsün, çünkü en fazla gelişime ihtiyaç duydukları dönem dedi.

Kilolardan bahsediyorduk biliyosun. Bende 67 ile girdim 55 im suan. Bana da diyorlar ye sut olsun diye ama aacikmiyorum ya canimistemiyor hic. Dun borulce yedim o fena sut yapti. Sende ye canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…