- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Yeni bir kanama değil ama ne yapmalıyımBizimde böyle oldu Dr baticon yazdı sürüyorum
Evde varsa baticon sürYeni bir kanama değil ama ne yapmalıyım
Tamm öyle yapayımEvde varsa baticon sür
Aa deme bı ıkı gun ıcınde yazıyor genelde sorunun ne belkı ben yardımcı olurumAmaaan onlara bakma sen. Benim annem de yaptı aynı şeyi bana. Sen hamile iken belki dikkatini çekmedi konu papatya ile falan da buralarda bu muhabbeti döndürdük. Klasik bu canım dinlememeyi öğreniyorsun zamanla
bitsin bu hafta tabi yaaa. Yoksa zor vallahi. Sen güneşi görünce haber ver bize
Mevzu mama değil. Bence sütün yeterlidir ama Sarper memeyi bir nedenden ötürü bırakıyor. Ya gazı var ya ağrısı ya kakası. O derdi çözüp tekrar memeye dönmesi lazım. Bazen yarı tok bırakabiliyorlar memeyi. Memede şakır şakır süt olsun olmasın.
Oooo tabiii severiiiiz sıcacıksenin emzirme danışmanına yazdım dönmedi ay bana
1 aylıktan sonraki ilk h.içi 32 günlük flndı galibaHepatit B aşısı için ASM ye kaçıncı gün gittiniz kızlar?
Demekki derdi açlık değil sensin memeni seni istiyorDurmuyor ki canım ya.. şimdi mama verdim durmadı uyumadi meme verdim üstüne yine anca uyudu
5 günlük olduk çok şükürDemekki derdi açlık değil sensin memeni seni istiyor
Kuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorumKuzum olabilir ben mamaya karşı değilim ama ben emzirmeden önce memeyi sıkıyorum emdikten sonra da sıkıp bakıyorum süt oluyor yani bu çocuk bu durumda aç mıdır ?
Evet toksa uykuya dalıyor kolayca, rahatlıyor, kolunu bacağını sıkmayı germeyi bırakıyor mesela. Biz bu aralar hemen uykuya geri dönemiyoruz maalesef. Yemek aramızın neredeyse yarısı uyumaya çalışmakla geçiyorBiz de bunu sonradan farkettik. Toksa hemen uykuya dalıyor. Ama doyduğunu düşünüp mamayı ya da memeyi önce bitirince huzursuzluk bitmiyor, bir türlü uykuya da dalamıyor. O süreç uzayınca bu sefer önceki yedikleri de sindiriliyor, bu sefer ikinci karın doyurma döngüsü başlıyor derken, çok uzun süre uyanık kalıyor. Bana emzirme danışmanı doyurmak için en fazla 45 dak harca, sonra hemen uykuya geri dönsün, çünkü en fazla gelişime ihtiyaç duydukları dönem dedi.
Bizim de ilk fotomuz minicik ... Elektrikli ana kucaklarının titreşim modu da çok iyi geliyormuş biogaida+titreşim modu ile rahatlayan bir çiftten ödünç aldık gazı olunca deneyeceğim bakalım rahatlayacak mıValla ben nerdeyse hiç gaz yapan birşey tüketmiyorum. Hergün kimyon tüketiyorum rezene içiyorum bizimde gaz bitmiyor totosu taramalı gibi maşallahanlamıyorum. Eve geldiği ilk günden foto daha minicik
Senin kaynanansa yapar kuzumTotomu kaşıyım bariay Mevlüt deme geliyorlar bana çok güzel oldu herşey yolunda gitti. Kaynanama öncekı günden erken gel dememe rağmen misafir gibi 1 de geldi , ben insanlar gelmeden 30 dk önceye kadar bitarafımdan ter aka aka annemle yetıstırmeye çalıştık evı temızlıgı saç baş makyaj zor yaptım ter içinde
Tam 30. Gün gittik canımHepatit B aşısı için ASM ye kaçıncı gün gittiniz kızlar?
Göbek düştükten sonra orada böyle bir kanama görmen normal ama bu aktif olarak devam ederse doktora gitmelisiniz kuzumKızlar dün akşam düşmüştü göbeği iyi değil sanırım doktora mi götürmeliyim
Emerken damağından kaçırıyor memeyi ve damağını şaklatıyor, ses çıkıyor emerken. Ya yanlış tutuş ya da süt tazyikli geliyormuş. Nasıl çözcem bilmiyorumAa deme bı ıkı gun ıcınde yazıyor genelde sorunun ne belkı ben yardımcı olurum
1 aylıktan sonraki ilk h.içi 32 günlük flndı galiba
29. Gün mü 33. Gün mü gitsemTam 30. Gün gittik canım
Aktif değil bugün olmadı mesela kanama inşallah daha da olmazKuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorum
Evet toksa uykuya dalıyor kolayca, rahatlıyor, kolunu bacağını sıkmayı germeyi bırakıyor mesela. Biz bu aralar hemen uykuya geri dönemiyoruz maalesef. Yemek aramızın neredeyse yarısı uyumaya çalışmakla geçiyor
Bizim de ilk fotomuz minicik ... Elektrikli ana kucaklarının titreşim modu da çok iyi geliyormuş biogaida+titreşim modu ile rahatlayan bir çiftten ödünç aldık gazı olunca deneyeceğim bakalım rahatlayacak mı
Senin kaynanansa yapar kuzumEee Lina demeye alıştı mı bari? Hadi geç geldi, gelince misafirlere hizmetlendi mi? İnsan biraz gönül yapar ya çok kızıyorum böyle annelere, kaynanalara
Tam 30. Gün gittik canım
Göbek düştükten sonra orada böyle bir kanama görmen normal ama bu aktif olarak devam ederse doktora gitmelisiniz kuzum
Ne hizmeti gitti baş köşeye oturdu hanım, annem sus bosver bişey deme diye diye aldı gazımıKuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorum
Evet toksa uykuya dalıyor kolayca, rahatlıyor, kolunu bacağını sıkmayı germeyi bırakıyor mesela. Biz bu aralar hemen uykuya geri dönemiyoruz maalesef. Yemek aramızın neredeyse yarısı uyumaya çalışmakla geçiyor
Bizim de ilk fotomuz minicik ... Elektrikli ana kucaklarının titreşim modu da çok iyi geliyormuş biogaida+titreşim modu ile rahatlayan bir çiftten ödünç aldık gazı olunca deneyeceğim bakalım rahatlayacak mı
Senin kaynanansa yapar kuzumEee Lina demeye alıştı mı bari? Hadi geç geldi, gelince misafirlere hizmetlendi mi? İnsan biraz gönül yapar ya çok kızıyorum böyle annelere, kaynanalara
Tam 30. Gün gittik canım
Göbek düştükten sonra orada böyle bir kanama görmen normal ama bu aktif olarak devam ederse doktora gitmelisiniz kuzum
Süt taziği ise en başta olur bu olay , her seferınde oluyorsa emzırmeden önce 2-3 dk mochı tak sonra cıkar ver yıne saklatıyormuEmerken damağından kaçırıyor memeyi ve damağını şaklatıyor, ses çıkıyor emerken. Ya yanlış tutuş ya da süt tazyikli geliyormuş. Nasıl çözcem bilmiyorum
29. Gün mü 33. Gün mü gitsembir de ateş vs için önlem amaçlı bir şey yaptınız mı?
Kuzum sesleri kesilsin diye mama verdim 30 ml çocuk yine aynı mamayı yerken sakindi 30 dk geçmedi yine huysuzlandı uyumadı felan yani aç olduğundan değil çok şükür anladılar bu geceAmaaan onlara bakma sen. Benim annem de yaptı aynı şeyi bana. Sen hamile iken belki dikkatini çekmedi konu papatya ile falan da buralarda bu muhabbeti döndürdük. Klasik bu canım dinlememeyi öğreniyorsun zamanla
bitsin bu hafta tabi yaaa. Yoksa zor vallahi. Sen güneşi görünce haber ver bize
Mevzu mama değil. Bence sütün yeterlidir ama Sarper memeyi bir nedenden ötürü bırakıyor. Ya gazı var ya ağrısı ya kakası. O derdi çözüp tekrar memeye dönmesi lazım. Bazen yarı tok bırakabiliyorlar memeyi. Memede şakır şakır süt olsun olmasın.
Oooo tabiii severiiiiz sıcacıksenin emzirme danışmanına yazdım dönmedi ay bana
Senin adına sevindim canım sakin olman bebeğin ve senin için önemli bundan sonrası top eşinde artık düşünsün taşınsın aklını başına toplasın inşallahAnnemle konuştum şimdi biraz daha rahatladım. Kızım da rahatladı hissediyorum..
İnşallah düşünür kendini haklı görüyor sürekli. Bu kadar bencil olduğunu bilmezdim..
Ah bende ne beklentiler içine girmişim, gördüğüm muamele karşısında şok oldum..
Kuzum sesleri kesilsin diye mama verdim 30 ml çocuk yine aynı mamayı yerken sakindi 30 dk geçmedi yine huysuzlandı uyumadı felan yani aç olduğundan değil çok şükür anladılar bu geceKuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorum
Çocuğum stresten kaka falan yapmamıştır inşaallah yarın doktor suyu açınca görücez. Babaya attık topu bakalım mucizeyi bekliyoruzSenin adına sevindim canım sakin olman bebeğin ve senin için önemli bundan sonrası top eşinde artık düşünsün taşınsın aklını başına toplasın inşallah
Ah çok geçmiş olsun canım ya Allah yardım etsin bir an önce şifa versinKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz
Allah razı olsun canım haber vereyim bir dedim sizler nasılsınız umarım herkes iyidirAh çok geçmiş olsun canım ya Allah yardım etsin bir an önce şifa versin
Oooyyyy başınızdan neler geçmiş böyleKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz
Ohhh maşallah kuzum Allah iyilik versin inşallah herkeseOooyyyy başınızdan neler geçmiş böyle
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir an evvel şifasını versin inşallah bir an evvel toparlarsınız
Bizler genel olarak iyiyiz burda artık;
süt meme gaz uyku konuları konuşuluyor artık
Yapmamıştır inşallah kuzum babası da artık yumuşar kızını görünceÇocuğum stresten kaka falan yapmamıştır inşaallah yarın doktor suyu açınca görücez. Babaya attık topu bakalım mucizeyi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?