2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aa deme bı ıkı gun ıcınde yazıyor genelde sorunun ne belkı ben yardımcı olurum

Kuzum olabilir ben mamaya karşı değilim ama ben emzirmeden önce memeyi sıkıyorum emdikten sonra da sıkıp bakıyorum süt oluyor yani bu çocuk bu durumda aç mıdır ?
Kuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorum
Evet toksa uykuya dalıyor kolayca, rahatlıyor, kolunu bacağını sıkmayı germeyi bırakıyor mesela. Biz bu aralar hemen uykuya geri dönemiyoruz maalesef. Yemek aramızın neredeyse yarısı uyumaya çalışmakla geçiyor
Valla ben nerdeyse hiç gaz yapan birşey tüketmiyorum. Hergün kimyon tüketiyorum rezene içiyorum bizimde gaz bitmiyor totosu taramalı gibi maşallah anlamıyorum. Eve geldiği ilk günden foto daha minicik
Bizim de ilk fotomuz minicik ... Elektrikli ana kucaklarının titreşim modu da çok iyi geliyormuş biogaida+titreşim modu ile rahatlayan bir çiftten ödünç aldık gazı olunca deneyeceğim bakalım rahatlayacak mı
Senin kaynanansa yapar kuzum Eee Lina demeye alıştı mı bari? Hadi geç geldi, gelince misafirlere hizmetlendi mi? İnsan biraz gönül yapar ya çok kızıyorum böyle annelere, kaynanalara
Hepatit B aşısı için ASM ye kaçıncı gün gittiniz kızlar?
Tam 30. Gün gittik canım
Kızlar dün akşam düşmüştü göbeği iyi değil sanırım doktora mi götürmeliyim
Göbek düştükten sonra orada böyle bir kanama görmen normal ama bu aktif olarak devam ederse doktora gitmelisiniz kuzum

Aa deme bı ıkı gun ıcınde yazıyor genelde sorunun ne belkı ben yardımcı olurum
Emerken damağından kaçırıyor memeyi ve damağını şaklatıyor, ses çıkıyor emerken. Ya yanlış tutuş ya da süt tazyikli geliyormuş. Nasıl çözcem bilmiyorum
1 aylıktan sonraki ilk h.içi 32 günlük flndı galiba
Tam 30. Gün gittik canım
29. Gün mü 33. Gün mü gitsem bir de ateş vs için önlem amaçlı bir şey yaptınız mı?

Aktif değil bugün olmadı mesela kanama inşallah daha da olmaz

Ne hizmeti gitti baş köşeye oturdu hanım, annem sus bosver bişey deme diye diye aldı gazımı

Süt taziği ise en başta olur bu olay , her seferınde oluyorsa emzırmeden önce 2-3 dk mochı tak sonra cıkar ver yıne saklatıyormu
Eğer ara ara olan bi durumsa dediğin gibi ağzından kaçırdığı için anlık oluyordur
Bazen bizimkide yapıyor memeyı alttan destekliyorum düzeliyor

Kuzum sesleri kesilsin diye mama verdim 30 ml çocuk yine aynı mamayı yerken sakindi 30 dk geçmedi yine huysuzlandı uyumadı felan yani aç olduğundan değil çok şükür anladılar bu gece
Aktif olarak 10 dk etsin yeterli demişti doktoru 10 dk aktif emiyor zaten sonrası uyar emzir gibi oluyor ama direk uyuya kalıyor gazı çıkıyor karnı hep yumuşak emzirdikten hemen sonra altına da bakıyorum temizliyorum ama yok dalmıyor uykuya geceler farklı bir mod ekleniyor bu çocuğa
Senin adına sevindim canım sakin olman bebeğin ve senin için önemli bundan sonrası top eşinde artık düşünsün taşınsın aklını başına toplasın inşallah
Kuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorum
Kuzum sesleri kesilsin diye mama verdim 30 ml çocuk yine aynı mamayı yerken sakindi 30 dk geçmedi yine huysuzlandı uyumadı felan yani aç olduğundan değil çok şükür anladılar bu gece
Geceleri bir şey oluyor dalamıyor derin uykuya gündüz gayet iyiyiz ama
Altı temiz karnı tok gazı yok yine uyumuyor mesela şimdi yine dikti ayağa beni

Senin adına sevindim canım sakin olman bebeğin ve senin için önemli bundan sonrası top eşinde artık düşünsün taşınsın aklını başına toplasın inşallah
Çocuğum stresten kaka falan yapmamıştır inşaallah yarın doktor suyu açınca görücez. Babaya attık topu bakalım mucizeyi bekliyoruz

Kızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz

Ah çok geçmiş olsun canım ya Allah yardım etsin bir an önce şifa versin

Oooyyyy başınızdan neler geçmiş böyle
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir an evvel şifasını versin inşallah bir an evvel toparlarsınız
Bizler genel olarak iyiyiz burda artık;
süt meme gaz uyku konuları konuşuluyor artık

Ohhh maşallah kuzum Allah iyilik versin inşallah herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…