Canım börülce kuru mu kuruysa gaz yapmıyor mu?Kilolardan bahsediyorduk biliyosun. Bende 67 ile girdim 55 im suan. Bana da diyorlar ye sut olsun diye ama aacikmiyorum ya canimistemiyor hic. Dun borulce yedim o fena sut yapti. Sende ye canim
Valla ben nerdeyse hiç gaz yapan birşey tüketmiyorum. Hergün kimyon tüketiyorum rezene içiyorum bizimde gaz bitmiyor totosu taramalı gibi maşallahLaktozsuz farketmeli ya kuru bakliyat falan hiç tüketmiyorum ama nereden geliyor gazlar kızıma ?
Pp ye bayıldım minik kuş
Totomu kaşıyım bariDün eşim işten gelene kadar (23.30) akşam yemegi yiyemedim sadece kahvaltı ... İnanılmaz yoruldum iki kişi idare etmek gerçekten zor
Uykuya daha geç dalıyor, ışığa ve sese daha duyarlı çıt ses olsun hemen irkilip korkuyor. Daha anlamlı bakıyor gibi banabeni ayırt ediyor artık sanırım
Geçmiş olsun canım benim bir an önce iyileşip bebeğinle de ilgileneceksin inşallah
Ahh sütü de nasıl severim nesquickli ... Kızzz nasıl güzel pp mevlütten galiba. Valla maşallah gücüne hayranım küçük çocuk, bebek, koca, ev bir de mevlüt ! Oku kendine
Özellikle geceleri sıcak sıcak ıyı oluyor kuzumSen anlarsınsevibebenin reflü yatağı var bende. Kiraz çekirdeği ısıtıp koyma yuvası var yatağın. Hiç denemedim ama deneyim sıcak iyi geliyorsa
Çok acayip sana destek olmasını beklerdimGörsen nasıl halim selim bir insandır ama gerçekten benim yerime lohusa depresyonuna o girdi herhalde. Acıların çocuğu gibi davranıyor.. Üstüme geliyorsunuz diyor şimdi de tövbe yarabbim
Tartışmayı ben başlatmıyorum genelde ama iş inada binince büyüyor. Annem hayatta gelmez ki, alındı zaten yazık.
Keşke ben de görebilseydim geleceği, en baştan hiç adım atmazdım. Bu tam aksine ilk başta kendi babasını atıp benimkini yüceltiyordu. Nerden bilelim tribünlere oynamış.
Niye pişmanlık duyuyorsun kuzum ben taburcu olduk eve geldik akşamına durmadı verdim aldıysa emzik hayat kurtarıyor doktorum da 1 yaştan sonra bırakırsa sorun olmaz dedi
Bende yaşına girmeden bıraktırmaya çalışacağım
Yani böyle şeyler için kendinizi üzmeyin strese sokmayın
Canım doğduğu gün hastanede bile verdik biz neden vicdan azabı duyuyorsun? Uykuya geçişte kullanıyorum şuan sadece karnı doyduktan sonra uykuya geçerken bir rahatlama aracı onun için
Anaaaa ne güzel emzik tutmuş daha ne istiyorsun. Benim ki emzik tutmuyor ah tutsa nasıl veririm.
Ayy resmen aynı şeyler. Demekki gerçekten doğru. Acaba şu uykuya dalamama geçecek mi? Bugün defalarca uykuya dalamama yüzünden çıldırdık ikimizde.
Bırakırken çok zor olur diye korkuyorum uykuya geçişte kullanırım dedim ama bir kere çıktı evdekiler ağzına dayıyor sürekli huzurlanıyor çıkarıncada 1 hafta geçti oğlumum huyu değişti resmen 2 gündür uyumuyorAy ne olacak bende veriyorum emzik de benim sıpa her zaman yutmuyor onu bazen illa meme diyor atıyor emziği
Taze kuzum. Pazardan aldimbende. Bi bak.Canım börülce kuru mu kuruysa gaz yapmıyor mu?
Taze börülceyse onu burda bulamayabilirim
Oğlum emzık almadı İnan almaması daha zor , emzik Lina tuttu çok işime yarıyor uyku gecısınde toksa keyfı yerındeyse emıyo zaten diğer türlü aslaÇok acayip sana destek olmasını beklerdim
Bırakırken çok zor olur diye korkuyorum uykuya geçişte kullanırım dedim ama bir kere çıktı evdekiler ağzına dayıyor sürekli huzurlanıyor çıkarıncada 1 hafta geçti oğlumum huyu değişti resmen 2 gündür uyumuyor
Canım benimkinin çişli bezi iyi en fazla 30 dk emiyor o da çok nadir genelde 15-20 dk emme süresi.1-1.5 saat sonra tekrar emmek istiyor o şekilde emziriyorum.Biz de bunu sonradan farkettik. Toksa hemen uykuya dalıyor. Ama doyduğunu düşünüp mamayı ya da memeyi önce bitirince huzursuzluk bitmiyor, bir türlü uykuya da dalamıyor. O süreç uzayınca bu sefer önceki yedikleri de sindiriliyor, bu sefer ikinci karın doyurma döngüsü başlıyor derken, çok uzun süre uyanık kalıyor. Bana emzirme danışmanı doyurmak için en fazla 45 dak harca, sonra hemen uykuya geri dönsün, çünkü en fazla gelişime ihtiyaç duydukları dönem dedi.
Bakayım da burda bozkırın bağrında bu mevsimde bulamam muhtemelenTaze kuzum. Pazardan aldimbende. Bi bak.
Amaaan onlara bakma sen. Benim annem de yaptı aynı şeyi bana. Sen hamile iken belki dikkatini çekmedi konu papatya ile falan da buralarda bu muhabbeti döndürdük. Klasik bu canım dinlememeyi öğreniyorsun zamanlaAynen öyle ama annem ve eşim geriyor çocuk ağladıkça aç bu çocuk tribindeler
bitsin bu hafta tabi yaaa. Yoksa zor vallahi. Sen güneşi görünce haber ver bizeBir hafta sürüyormuş bu atak haftası sonraki haftalara güneşli haftalar diyorlar benim güneşli haftaya gelmem gerekmiyor mu ya
Mevzu mama değil. Bence sütün yeterlidir ama Sarper memeyi bir nedenden ötürü bırakıyor. Ya gazı var ya ağrısı ya kakası. O derdi çözüp tekrar memeye dönmesi lazım. Bazen yarı tok bırakabiliyorlar memeyi. Memede şakır şakır süt olsun olmasın.Kuzum olabilir ben mamaya karşı değilim ama ben emzirmeden önce memeyi sıkıyorum emdikten sonra da sıkıp bakıyorum süt oluyor yani bu çocuk bu durumda aç mıdır ?
Oooo tabiii severiiiiz sıcacıkÖzellikle geceleri sıcak sıcak ıyı oluyor kuzum
Ay hadi inşallahOh mis bence seninki de sevecek bebek arabasında gezmeyi
Türkiye'de doğdukları için doğuştan isyankarlar
En büyük korkum ya günlük bunu düşünüyorumValla ben eşime diyorum inşallah ilerde bize küfretmez böyle bi dünyaya çocuk mu getirilir diye
1. Ayında gelin dediler 30 ekimde gidicez biz.Hepatit B aşısı için ASM ye kaçıncı gün gittiniz kızlar?
Ben doğumdayken bebeği odaya getirmişler aranıyo diye annem tepmiş ağzına emziğiKızlar dayanamadım ben emzik verdim sonrada vicdan azabı çektim oturdum ağladım mememden ayrılmıyoru
Annemle konuştum şimdi biraz daha rahatladım. Kızım da rahatladı hissediyorum..İnşallah canım yoksa böyle çok zor olan sen ve kızına olur
İnşallah düşünür kendini haklı görüyor sürekli. Bu kadar bencil olduğunu bilmezdim..Bence de artık kendine odaklan biraz o da yaptıklarını bir düşünsün doğuma girecek kadına.
Ah bende ne beklentiler içine girmişim, gördüğüm muamele karşısında şok oldum..Çok acayip sana destek olmasını beklerdim
Bizimkinde de sarı akıntı ve kanama oldu ama çok azdı doktor kuru tutun dedi sadece, seninki biraz fazla gibi bir göster istersenKızlar dün akşam düşmüştü göbeği iyi değil sanırım doktora mi götürmeliyim
Durmuyor ki canım ya.. şimdi mama verdim durmadı uyumadi meme verdim üstüne yine anca uyudu
Bizimde böyle oldu Dr baticon yazdı sürüyorumKızlar dün akşam düşmüştü göbeği iyi değil sanırım doktora mi götürmeliyim
Bu dün akşam olmuştu bugün kanama olmadı hiç yine de goturmelimiyimBizimkinde de sarı akıntı ve kanama oldu ama çok azdı doktor kuru tutun dedi sadece, seninki biraz fazla gibi bir göster istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?