2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kilolardan bahsediyorduk biliyosun. Bende 67 ile girdim 55 im suan. Bana da diyorlar ye sut olsun diye ama aacikmiyorum ya canimistemiyor hic. Dun borulce yedim o fena sut yapti. Sende ye canim
Canım börülce kuru mu kuruysa gaz yapmıyor mu?
Taze börülceyse onu burda bulamayabilirim

Laktozsuz farketmeli ya kuru bakliyat falan hiç tüketmiyorum ama nereden geliyor gazlar kızıma ?
Pp ye bayıldım minik kuş
Valla ben nerdeyse hiç gaz yapan birşey tüketmiyorum. Hergün kimyon tüketiyorum rezene içiyorum bizimde gaz bitmiyor totosu taramalı gibi maşallah anlamıyorum. Eve geldiği ilk günden foto daha minicik

Totomu kaşıyım bari ay Mevlüt deme geliyorlar bana çok güzel oldu herşey yolunda gitti. Kaynanama öncekı günden erken gel dememe rağmen misafir gibi 1 de geldi , ben insanlar gelmeden 30 dk önceye kadar bitarafımdan ter aka aka annemle yetıstırmeye çalıştık evı temızlıgı saç baş makyaj zor yaptım ter içinde

Çok acayip sana destek olmasını beklerdim

Canım doğduğu gün hastanede bile verdik biz neden vicdan azabı duyuyorsun? Uykuya geçişte kullanıyorum şuan sadece karnı doyduktan sonra uykuya geçerken bir rahatlama aracı onun için

Ay ne olacak bende veriyorum emzik de benim sıpa her zaman yutmuyor onu bazen illa meme diyor atıyor emziği
Bırakırken çok zor olur diye korkuyorum uykuya geçişte kullanırım dedim ama bir kere çıktı evdekiler ağzına dayıyor sürekli huzurlanıyor çıkarıncada 1 hafta geçti oğlumum huyu değişti resmen 2 gündür uyumuyor

Oğlum emzık almadı İnan almaması daha zor , emzik Lina tuttu çok işime yarıyor uyku gecısınde toksa keyfı yerındeyse emıyo zaten diğer türlü asla

Canım benimkinin çişli bezi iyi en fazla 30 dk emiyor o da çok nadir genelde 15-20 dk emme süresi.1-1.5 saat sonra tekrar emmek istiyor o şekilde emziriyorum.
Gece derin dalmıyor öyle olunca sabah ilk uykusu 2 saati geçiyor yani çocuk aç olsa böyle uyur mu bilmiyorum
Bende bu şekilde gözlemlediğim için sütüm yetiyor diye düşünüyorum

Aynen öyle ama annem ve eşim geriyor çocuk ağladıkça aç bu çocuk tribindeler
Amaaan onlara bakma sen. Benim annem de yaptı aynı şeyi bana. Sen hamile iken belki dikkatini çekmedi konu papatya ile falan da buralarda bu muhabbeti döndürdük. Klasik bu canım dinlememeyi öğreniyorsun zamanla
Bir hafta sürüyormuş bu atak haftası sonraki haftalara güneşli haftalar diyorlar benim güneşli haftaya gelmem gerekmiyor mu ya
bitsin bu hafta tabi yaaa. Yoksa zor vallahi. Sen güneşi görünce haber ver bize
Kuzum olabilir ben mamaya karşı değilim ama ben emzirmeden önce memeyi sıkıyorum emdikten sonra da sıkıp bakıyorum süt oluyor yani bu çocuk bu durumda aç mıdır ?
Mevzu mama değil. Bence sütün yeterlidir ama Sarper memeyi bir nedenden ötürü bırakıyor. Ya gazı var ya ağrısı ya kakası. O derdi çözüp tekrar memeye dönmesi lazım. Bazen yarı tok bırakabiliyorlar memeyi. Memede şakır şakır süt olsun olmasın.
Özellikle geceleri sıcak sıcak ıyı oluyor kuzum
Oooo tabiii severiiiiz sıcacık senin emzirme danışmanına yazdım dönmedi ay bana

Oh mis bence seninki de sevecek bebek arabasında gezmeyi

Türkiye'de doğdukları için doğuştan isyankarlar
Ay hadi inşallah Türkiye olayı benim de aklıma geldi djdjdj
Valla ben eşime diyorum inşallah ilerde bize küfretmez böyle bi dünyaya çocuk mu getirilir diye
En büyük korkum ya günlük bunu düşünüyorum
Hepatit B aşısı için ASM ye kaçıncı gün gittiniz kızlar?
1. Ayında gelin dediler 30 ekimde gidicez biz.

İnşallah canım yoksa böyle çok zor olan sen ve kızına olur
Annemle konuştum şimdi biraz daha rahatladım. Kızım da rahatladı hissediyorum..
Bence de artık kendine odaklan biraz o da yaptıklarını bir düşünsün doğuma girecek kadına.
İnşallah düşünür kendini haklı görüyor sürekli. Bu kadar bencil olduğunu bilmezdim..
Çok acayip sana destek olmasını beklerdim
Ah bende ne beklentiler içine girmişim, gördüğüm muamele karşısında şok oldum..

Kızlar dün akşam düşmüştü göbeği iyi değil sanırım doktora mi götürmeliyim

Eklentiler

• 20231025_201540.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar hafif bogazlarim aciyor gibi bebisi emzirdigimde kucagima aldigimda maske takmali miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…