- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Konuşmuyordu küsmüştü kendi kendine, üstünü örtmeye gittim barıştıkYapmamıştır inşallah kuzum babası da artık yumuşar kızını görünce
Nişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Hadi bakalım hayırlısı ile doğumun olacak eşin ile her şey yoluna girecek inşaallahKonuşmuyordu küsmüştü kendi kendine, üstünü örtmeye gittim barıştıkinşallah annem konusunu unutmamıştır da yarın bi tartışma daha yaşanmaz.
Inşallah kolaylıkla doğurursun ve bütün dertlerini unutursun ❤Nişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Bazen ön sağım yapıyorum daha iyi emiyor göğüs yumuşamış oluyor. Ama bazen de naparsam yapayım çıkarıyor o sesi. Ağzını güzel açmıyor tam kavratamıyorum memeyi heralde ya. Bir de memeyi c tutuşu yapmam çok zor oluyor.Süt taziği ise en başta olur bu olay , her seferınde oluyorsa emzırmeden önce 2-3 dk mochı tak sonra cıkar ver yıne saklatıyormu
Eğer ara ara olan bi durumsa dediğin gibi ağzından kaçırdığı için anlık oluyordur
Bazen bizimkide yapıyor memeyı alttan destekliyorum düzeliyor
Ya işte bu problemlerin çoğu hepimizde var. Bizde uyanığız işte uykular haramKuzum sesleri kesilsin diye mama verdim 30 ml çocuk yine aynı mamayı yerken sakindi 30 dk geçmedi yine huysuzlandı uyumadı felan yani aç olduğundan değil çok şükür anladılar bu gece
Aktif olarak 10 dk etsin yeterli demişti doktoru 10 dk aktif emiyor zaten sonrası uyar emzir gibi oluyor ama direk uyuya kalıyorgazı çıkıyor karnı hep yumuşak emzirdikten hemen sonra altına da bakıyorum temizliyorum ama yok dalmıyor uykuya geceler farklı bir mod ekleniyor bu çocuğa
Oyyy canım benim yaaa ne kötü denk gelmişKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz
Bende var titreşimli arada açıyorum ama bizimkinin sağı solu belli olmuyorKuzum emzirme süren ve iki emzirme aranı okudum bu durumda aç değildir diye düşünüyorum
Evet toksa uykuya dalıyor kolayca, rahatlıyor, kolunu bacağını sıkmayı germeyi bırakıyor mesela. Biz bu aralar hemen uykuya geri dönemiyoruz maalesef. Yemek aramızın neredeyse yarısı uyumaya çalışmakla geçiyor
Bizim de ilk fotomuz minicik ... Elektrikli ana kucaklarının titreşim modu da çok iyi geliyormuş biogaida+titreşim modu ile rahatlayan bir çiftten ödünç aldık gazı olunca deneyeceğim bakalım rahatlayacak mı
Senin kaynanansa yapar kuzumEee Lina demeye alıştı mı bari? Hadi geç geldi, gelince misafirlere hizmetlendi mi? İnsan biraz gönül yapar ya çok kızıyorum böyle annelere, kaynanalara
Tam 30. Gün gittik canım
Göbek düştükten sonra orada böyle bir kanama görmen normal ama bu aktif olarak devam ederse doktora gitmelisiniz kuzum
Ben çok yüzüne yakın durmadım boğazım ağrırken. Emzirirken çok yüzüne doğru eğilip bakmadım diğer yana döndüm. Gaz çıkarırken de başını dışarı çevirdim öyle öyle dikkat ettim. Gerçi birşey yokmuş sonra KBB gittim alerjik dedi de istersen öyle dikkat edebilirsin. Hemen tedavisine başla. Bal zencefil falan yap yut çabuk geçiyorKizlar hafif bogazlarim aciyor gibi bebisi emzirdigimde kucagima aldigimda maske takmali miyim ?
Çok geçmiş olsun doğumdan sonra herkesin başka sıkıntıları çıktı. Inşallah güzel şeyler konuşabileceğimiz dönemde olurKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
Çok geçmiş olsun canım arkadaşım Rabbim şifalar versinKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
Hadi gözün aydın hemşirem güzel haberlerini bekliyorumNişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Yenidoğan bunlar tabi belli olmayacak bir rutin yok ki biz daha 2 haftalık bile olmadık mesela.Ben kabullendim bunu eşimde öyle ama annem ve kayınvalidem çocuk ağlıyor yok fıtık olacak yok ciğeri söküldü yoruyorlar böyle şeylerdeYa işte bu problemlerin çoğu hepimizde var. Bizde uyanığız işte uykular haramaç mı gazı mı var kakayıda yaptı aslında
Ya insanı korkutuyorlar bi de. Fıtık nedir yani bak şimdiYenidoğan bunlar tabi belli olmayacak bir rutin yok ki biz daha 2 haftalık bile olmadık mesela.Ben kabullendim bunu eşimde öyle ama annem ve kayınvalidem çocuk ağlıyor yok fıtık olacak yok ciğeri söküldü yoruyorlar böyle şeylerde
Benimki ilginc bi sekilde bu saate kdr uyudu simdi kalktiBu gece niye sessiz buralar
Çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız inşallah ana oğulKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
Hadi geçmiş oldun canım. Sağlıkla dönün evinize herşey yoluna girsin inşallah. Tüm bebeğine kavuşanları da tekrar tebrik ederim.Nişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Sorma kv ağlaya ağlaya göbek fıtığı olurmuşYa insanı korkutuyorlar bi de. Fıtık nedir yani bak şimdi
Gozlerım batıyor adeta acıpta bakmadım bıleeeeBu gece niye sessiz buralar
Fıtık olsa o yoğun bakımdaki bebeler olurdu ne ağlıyorlardı benımkıde dahıl , sen biliyorsun gerçi bunlarıSorma kv ağlaya ağlaya göbek fıtığı olurmuş
Bende öyle yoruldum ki bu gece sabaha karşı 6.30 gibi eşim dedi ver ben bakayım biraz diye 1 saat uyumuşum o bile ne kadar iyi geldi anlatamamGozlerım batıyor adeta acıpta bakmadım bıleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?