2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yapmamıştır inşallah kuzum babası da artık yumuşar kızını görünce
Konuşmuyordu küsmüştü kendi kendine, üstünü örtmeye gittim barıştık inşallah annem konusunu unutmamıştır da yarın bi tartışma daha yaşanmaz.

Nişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Konuşmuyordu küsmüştü kendi kendine, üstünü örtmeye gittim barıştık inşallah annem konusunu unutmamıştır da yarın bi tartışma daha yaşanmaz.
Hadi bakalım hayırlısı ile doğumun olacak eşin ile her şey yoluna girecek inşaallah

Bazen ön sağım yapıyorum daha iyi emiyor göğüs yumuşamış oluyor. Ama bazen de naparsam yapayım çıkarıyor o sesi. Ağzını güzel açmıyor tam kavratamıyorum memeyi heralde ya. Bir de memeyi c tutuşu yapmam çok zor oluyor.
Ya işte bu problemlerin çoğu hepimizde var. Bizde uyanığız işte uykular haram aç mı gazı mı var kakayıda yaptı aslında
Oyyy canım benim yaaa ne kötü denk gelmiş çok geçmiş olsun umarım bir an önce ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz

Bende var titreşimli arada açıyorum ama bizimkinin sağı solu belli olmuyor

Kizlar hafif bogazlarim aciyor gibi bebisi emzirdigimde kucagima aldigimda maske takmali miyim ?
Ben çok yüzüne yakın durmadım boğazım ağrırken. Emzirirken çok yüzüne doğru eğilip bakmadım diğer yana döndüm. Gaz çıkarırken de başını dışarı çevirdim öyle öyle dikkat ettim. Gerçi birşey yokmuş sonra KBB gittim alerjik dedi de istersen öyle dikkat edebilirsin. Hemen tedavisine başla. Bal zencefil falan yap yut çabuk geçiyor

Çok geçmiş olsun doğumdan sonra herkesin başka sıkıntıları çıktı. Inşallah güzel şeyler konuşabileceğimiz dönemde olur

Çok geçmiş olsun canım arkadaşım Rabbim şifalar versin

Ya işte bu problemlerin çoğu hepimizde var. Bizde uyanığız işte uykular haram aç mı gazı mı var kakayıda yaptı aslında
Yenidoğan bunlar tabi belli olmayacak bir rutin yok ki biz daha 2 haftalık bile olmadık mesela.Ben kabullendim bunu eşimde öyle ama annem ve kayınvalidem çocuk ağlıyor yok fıtık olacak yok ciğeri söküldü yoruyorlar böyle şeylerde

Ya insanı korkutuyorlar bi de. Fıtık nedir yani bak şimdi

Çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız inşallah ana oğul nazara mı geliyoruz noluyor arkadaş gözü olanın gözü çıksın

Nişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Hadi geçmiş oldun canım. Sağlıkla dönün evinize herşey yoluna girsin inşallah. Tüm bebeğine kavuşanları da tekrar tebrik ederim. Dünyanın en güzel duygusudur eminim. Allah en kısa zamanda banada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizim randevular her hafta yapılmaya başlandı. Ultrason falan yok zaten doktor sadece kalp atışı bakıyor . 38. Haftaya kadar çatı muayneside yokmuş. Sonra bakarız belki dedi. Geldiğimden beri akıntımdan örnek aldı, vajina içi mikrop için örnek aldı minik pamukla alıyor hep birde idrar testi aldı. Burada biraz ailemi özlüyorum. O nedenle bebişe kavuşup dönmek için çok sabırsızım resmen zaman geçmiyor. Benim içinde dua edin lütfen olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…