- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Bana da çok ağlamasın göbeği çıkar dedilerYenidoğan bunlar tabi belli olmayacak bir rutin yok ki biz daha 2 haftalık bile olmadık mesela.Ben kabullendim bunu eşimde öyle ama annem ve kayınvalidem çocuk ağlıyor yok fıtık olacak yok ciğeri söküldü yoruyorlar böyle şeylerde
Biliyorum canım da gel de ona anlatFıtık olsa o yoğun bakımdaki bebeler olurdu ne ağlıyorlardı benımkıde dahıl , sen biliyorsun gerçi bunları
Valla hurafeler batıl inançlar bitmiyor kiBana da çok ağlamasın göbeği çıkar dediler
Çok geçmiş olsun ikinize de canım umarım ciddi bir şey olmadan atlatırsınızKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz
Hadi bir avazda inşallahNişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Dualarımız seninle canım, çocuğun için çok güzel bir şey yapıyorsun onu düşünHadi geçmiş oldun canım. Sağlıkla dönün evinize herşey yoluna girsin inşallah. Tüm bebeğine kavuşanları da tekrar tebrik ederim.Dünyanın en güzel duygusudur eminim. Allah en kısıma zamanda banada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizim randevular her hafta yapılmaya başlandı. Ultrason falan yok zaten doktor sadece kalp atışı bakıyor . 38. Haftaya kadar çatı muayneside yokmuş. Sonra bakarız belki dedi. Geldiğimden beri akıntımdan örnek aldı, vajina içi mikrop için örnek aldı minik pamukla alıyor hep birde idrar testi aldı. Burada biraz ailemi özlüyorum. O nedenle bebişe kavuşup dönmek için çok sabırsızım resmen zaman geçmiyor. Benim içinde dua edin lütfen olur mu?
Ya benımkı gece uykusuna gectıgı vakıt ben oğlanı uyuturken esımde linayı uyuttu gitmiş koltuğa yanına yatırmış yatağına gotureyım dedım uyandı uyanınca emzırdım uyusun dıye bır kaka yaptıkı uyku tulumuna kadar çıktı onları degıstırır temızlerken ıyıce uykusu acıldı sonra ben delirdim baya esıme bagrındım ne vardı da koltuğa yatırıyorsun fln dıye verdim kucağına al uyut bıdaha dıye 1.30 saatte uyudu sonra saat bası uyandı durduBende öyle yoruldum ki bu gece sabaha karşı 6.30 gibi eşim dedi ver ben bakayım biraz diye 1 saat uyumuşum o bile ne kadar iyi geldi anlatamam
Ne güzel maşallahBenimki ilginc bi sekilde bu saate kdr uyudu simdi kalkti
Ay kıyamam benim de migrenim tuttu valla bu gece. Ne zaman düzelicez be hacıGozlerım batıyor adeta acıpta bakmadım bıleeee
Ayyy resmen gazi gibiyizBende öyle yoruldum ki bu gece sabaha karşı 6.30 gibi eşim dedi ver ben bakayım biraz diye 1 saat uyumuşum o bile ne kadar iyi geldi anlatamam
Benim efsane şişmişti ve 10 günü buldu inmesi. Terlikle gezmiştim.Kızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Günaydın. Benimde öyleydi doğum sonrası 10-15 güne geçti canımKızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Hiç merak etme bu kadar üzüntünün sonu ferahlık olacak inşallah,kavuşmanıza odaklanHastanedeyim kızlar, eşimle sabahın 7sinden 9.30a kadar kavga, gürültü, karşılıklı ağlama faslı, ve sonra kapanış şeklinde geleceğimiz yere geç kaldık. Ebe bizi beklemiş bi trip attı. nst çekiliyor şuan sancım 3le 10 arasındaydı. Arada yükseliyor ama yinede doğum için yeterli değilmişdamardan suni sancı verecekler. Korku kapladı içimi dua edin lütfen
Şuan kabullendim artık ilk verdiğimde baya etkiledi sadeceBen doğumdayken bebeği odaya getirmişler aranıyo diye annem tepmiş ağzına emziğihiç üzülme bi nevi susturucu oluyo bazı anlarda
Dualarımız seninle her şey iyi olcak zaten açıklığın çok iyiydiHastanedeyim kızlar, eşimle sabahın 7sinden 9.30a kadar kavga, gürültü, karşılıklı ağlama faslı, ve sonra kapanış şeklinde geleceğimiz yere geç kaldık. Ebe bizi beklemiş bi trip attı. nst çekiliyor şuan sancım 3le 10 arasındaydı. Arada yükseliyor ama yinede doğum için yeterli değilmişdamardan suni sancı verecekler. Korku kapladı içimi dua edin lütfen
Canım benim sezeryandan sonra davul gibi olan ayaklarım iyice şişti 6. Günde bütün ödem gitti ayaklarımdanKızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Valla kuzum senin işin 2 kat zor Ertuş da çok zorluyor seni eşin de benimki gibi geç geliyor adamın bir faydası olmuyor.Allah yardımcın olsun kuzumYa benımkı gece uykusuna gectıgı vakıt ben oğlanı uyuturken esımde linayı uyuttu gitmiş koltuğa yanına yatırmış yatağına gotureyım dedım uyandı uyanınca emzırdım uyusun dıye bır kaka yaptıkı uyku tulumuna kadar çıktı onları degıstırır temızlerken ıyıce uykusu acıldı sonra ben delirdim baya esıme bagrındım ne vardı da koltuğa yatırıyorsun fln dıye verdim kucağına al uyut bıdaha dıye 1.30 saatte uyudu sonra saat bası uyandı durdu
Aynen her doktorun görüşü farklı ancak ben çok ağlayınca öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum tabi bunda kendi güvendiğimiz uzman doktorumuzun görüşü önemliSatilucky
Bana da bir çocuk doktoru,
Çok ağlamak, çok ıkınmak gibi şeylerin fıtığa neden olabileceğini söyledi. Bilemiyorum artık doğru - yanlış.
Bazı görüşler doktordan doktora değişiyor.
Benim de öyleydi hamile iken hiç ödemim olmadı sezeryandan sonra yüzüm gözüm ayaklarım bacaklarım davul gibi oldu 6-7 gün içinde indi yapabiliyorsan günlük yarım saat yürümek çok iyi geliyorKızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Hem de ne gaziAyyy resmen gazi gibiyiz
Annem geldi eşim sırtını döndü oturuyor.. Ay valla deliricem doğum yapıyorum hala dert çekiyorum. Boşanmıcam işte istersen aç davanı dedi en son.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum.Dualarımız seninle her şey iyi olcak zaten açıklığın çok iyiydikendini ve bebeğini düşün artık canım
Annem geldi eşim sırtını döndü oturuyor.. Ay valla deliricem doğum yapıyorum hala dert çekiyorum. Boşanmıcam işte istersen aç davanı dedi en son.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum.Dualarımız seninle her şey iyi olcak zaten açıklığın çok iyiydikendini ve bebeğini düşün artık canım
Dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Sanırım maksimum 15-20 gün burada kimlik pasaport işlemleri olucak sonra dönüş gibi gözüküyor. Şimdiden az az hurma yemelere başladım ben tabiÇok geçmiş olsun ikinize de canım umarım ciddi bir şey olmadan atlatırsınız
Hadi bir avazda inşallah
Dualarımız seninle canım, çocuğun için çok güzel bir şey yapıyorsun onu düşündoğumdan ne kadar sonra dönüş?
Ben bi kez yaptım o işiHem de ne gazi11 gündür 2.en zor gecemdi
O ağlarken bende ağlayacaktım nerdeyse
İnşallah su gibi akıp gider zaman bebişinizi sağlıkla kucağınıza alıp en kısa zamanda ailenizle kavuşursunuzHadi geçmiş oldun canım. Sağlıkla dönün evinize herşey yoluna girsin inşallah. Tüm bebeğine kavuşanları da tekrar tebrik ederim.Dünyanın en güzel duygusudur eminim. Allah en kısa zamanda banada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizim randevular her hafta yapılmaya başlandı. Ultrason falan yok zaten doktor sadece kalp atışı bakıyor . 38. Haftaya kadar çatı muayneside yokmuş. Sonra bakarız belki dedi. Geldiğimden beri akıntımdan örnek aldı, vajina içi mikrop için örnek aldı minik pamukla alıyor hep birde idrar testi aldı. Burada biraz ailemi özlüyorum. O nedenle bebişe kavuşup dönmek için çok sabırsızım resmen zaman geçmiyor. Benim içinde dua edin lütfen olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?