2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bana da çok ağlamasın göbeği çıkar dediler

Çok geçmiş olsun ikinize de canım umarım ciddi bir şey olmadan atlatırsınız
Nişanım geldi çok şükür.. Ay inşaallah suni sancıya gerek kalmaz hemen kendi sancılarım başlar.. Yoksa doktor 8de gel demiş ve eşim bana bunu şimdi söylüyor
Hadi bir avazda inşallah
Dualarımız seninle canım, çocuğun için çok güzel bir şey yapıyorsun onu düşün doğumdan ne kadar sonra dönüş?

Bende öyle yoruldum ki bu gece sabaha karşı 6.30 gibi eşim dedi ver ben bakayım biraz diye 1 saat uyumuşum o bile ne kadar iyi geldi anlatamam
Ya benımkı gece uykusuna gectıgı vakıt ben oğlanı uyuturken esımde linayı uyuttu gitmiş koltuğa yanına yatırmış yatağına gotureyım dedım uyandı uyanınca emzırdım uyusun dıye bır kaka yaptıkı uyku tulumuna kadar çıktı onları degıstırır temızlerken ıyıce uykusu acıldı sonra ben delirdim baya esıme bagrındım ne vardı da koltuğa yatırıyorsun fln dıye verdim kucağına al uyut bıdaha dıye 1.30 saatte uyudu sonra saat bası uyandı durdu

Satilucky
Bana da bir çocuk doktoru,
Çok ağlamak, çok ıkınmak gibi şeylerin fıtığa neden olabileceğini söyledi. Bilemiyorum artık doğru - yanlış.
Bazı görüşler doktordan doktora değişiyor.

Kızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?

Benimki ilginc bi sekilde bu saate kdr uyudu simdi kalkti
Ne güzel maşallah
Gozlerım batıyor adeta acıpta bakmadım bıleeee
Ay kıyamam benim de migrenim tuttu valla bu gece. Ne zaman düzelicez be hacı
Bende öyle yoruldum ki bu gece sabaha karşı 6.30 gibi eşim dedi ver ben bakayım biraz diye 1 saat uyumuşum o bile ne kadar iyi geldi anlatamam
Ayyy resmen gazi gibiyiz
Kızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Benim efsane şişmişti ve 10 günü buldu inmesi. Terlikle gezmiştim.

Hastanedeyim kızlar, eşimle sabahın 7sinden 9.30a kadar kavga, gürültü, karşılıklı ağlama faslı, ve sonra kapanış şeklinde geleceğimiz yere geç kaldık. Ebe bizi beklemiş bi trip attı. nst çekiliyor şuan sancım 3le 10 arasındaydı. Arada yükseliyor ama yinede doğum için yeterli değilmiş damardan suni sancı verecekler. Korku kapladı içimi dua edin lütfen

Hiç merak etme bu kadar üzüntünün sonu ferahlık olacak inşallah,kavuşmanıza odaklan

Dualarımız seninle her şey iyi olcak zaten açıklığın çok iyiydi kendini ve bebeğini düşün artık canım

Canım benim sezeryandan sonra davul gibi olan ayaklarım iyice şişti 6. Günde bütün ödem gitti ayaklarımdan

Valla kuzum senin işin 2 kat zor Ertuş da çok zorluyor seni eşin de benimki gibi geç geliyor adamın bir faydası olmuyor.Allah yardımcın olsun kuzum Psikolojik olarak da insan yıpranıyor bir yerden sonra ben şu an daha hunileri takmadım ama dün gece ağlayacaktım en son niye uyumuyor diye
Eşim kalkıyor ama ona da kıyamıyorum 4e kadar okul okuldan sonra iş adam 23.30da geliyor eve gelince bile perti çıkmış oluyor

Aynen her doktorun görüşü farklı ancak ben çok ağlayınca öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum tabi bunda kendi güvendiğimiz uzman doktorumuzun görüşü önemli

Benim de öyleydi hamile iken hiç ödemim olmadı sezeryandan sonra yüzüm gözüm ayaklarım bacaklarım davul gibi oldu 6-7 gün içinde indi yapabiliyorsan günlük yarım saat yürümek çok iyi geliyor

Ayyy resmen gazi gibiyiz
Hem de ne gazi 11 gündür 2.en zor gecemdi
O ağlarken bende ağlayacaktım nerdeyse

Dualarımız seninle her şey iyi olcak zaten açıklığın çok iyiydi kendini ve bebeğini düşün artık canım
Annem geldi eşim sırtını döndü oturuyor.. Ay valla deliricem doğum yapıyorum hala dert çekiyorum. Boşanmıcam işte istersen aç davanı dedi en son.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum.

Annem geldi eşim sırtını döndü oturuyor.. Ay valla deliricem doğum yapıyorum hala dert çekiyorum. Boşanmıcam işte istersen aç davanı dedi en son.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum.

Dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Sanırım maksimum 15-20 gün burada kimlik pasaport işlemleri olucak sonra dönüş gibi gözüküyor. Şimdiden az az hurma yemelere başladım ben tabi

Hem de ne gazi 11 gündür 2.en zor gecemdi
O ağlarken bende ağlayacaktım nerdeyse
Ben bi kez yaptım o işi o ağladı ben ağladım. Tam o an eşim eve geldi. Hangi birinizi susturayım ben şimdi diyordu ayyy geçecek bu günler de ya bak hamilelik bitmiyor gibiydi o değilde 5. Hafta çok zor asıl bombalar başlıyor

İnşallah su gibi akıp gider zaman bebişinizi sağlıkla kucağınıza alıp en kısa zamanda ailenizle kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…