Kesinlikle öyle çok canım sıkılıyor bakamıyorum diye Benim de bugün tam 4.gün göğüs ucum da yokmuş aparat kullanıyoruz ama süt gelmıyor yavrum ağlıyor geri mamaya dönüyoruz pompayla uyarıyorum anca bi çay kaşığı geldi zar zor
Canım ben sıcak duş aldım. Duşun altında göğüslerime masaj yaptım yukarıdan aşağıya doğru sanki sağıyor gibi. Omuzlarına, sırtına, göğsüne sıcak su tut, torba koy bana bunlar iyi gelmişti. Pompanın modunu yüksek tutma benim göğüs ucum da içe dönük, uç içte olduğu için çekerken kanatmıştı benimkini pompayla ilgili de olabilir kiwi baby idi o şimdi lansinohla sağım yapıyorum yara acı yok
Canım ben sıcak duş aldım. Duşun altında göğüslerime masaj yaptım yukarıdan aşağıya doğru sanki sağıyor gibi. Omuzlarına, sırtına, göğsüne sıcak su tut, torba koy bana bunlar iyi gelmişti. Pompanın modunu yüksek tutma benim göğüs ucum da içe dönük, uç içte olduğu için çekerken kanatmıştı benimkini pompayla ilgili de olabilir kiwi baby idi o şimdi lansinohla sağım yapıyorum yara acı yok
Biz bugün verem aşısını olduk. Doğru düzgün uymuyor. Dalıyor bırakıyorum 10-15 dk sonra uyanıyor kucak istiyor göğsümde uyuyor. Huzursuzluk olur dedi hemşire birkaç gün, inşallah fazla olmaz. Sağlık ocağında mama yiyordu hemşirenin oğlumun mamasında gözü kaldı ne güzel yiyor diye geldik geleli doğru düzgün yemedi çocuğum. Aşının sıkıntısı var sanırım, 3 gün banyo yasakmış bu aşıda
Ben no ben hayır bu düşüncede degılım atesı olmasada ağrısı vardır iz birakan ası değil mi bu bız bıle ası olunca o gun kolumuz ağrıyor , benım ebem gelmeden ver oyle gel dedı
Ben no ben hayır bu düşüncede degılım atesı olmasada ağrısı vardır iz birakan ası değil mi bu bız bıle ası olunca o gun kolumuz ağrıyor , benım ebem gelmeden ver oyle gel dedı
Sorma bizde annemle onu konuşuyorduk şimdi biz bile vurulunca kolumuz ağrıyor onun ağrımaz mı hiç diye. İz bırakan aşı aynen orda da o kadar çabuk sustu ki ama bitek vurulurken ağladı, bitti. Hemşire konuşmaya başladı onunla onu dinliyor sıpa Çocuk hemşirelerle 1 ay geçirdi özel ilgisi var
Bugun ilk kez gunduz duzgunce uyudu ben sok annem bizde ama ben herseyi yapmaya calisiyorum alisayim diye pazar gunu gondericem onu insallah bas edebilirim
Bugun ilk kez gunduz duzgunce uyudu ben sok annem bizde ama ben herseyi yapmaya calisiyorum alisayim diye pazar gunu gondericem onu insallah bas edebilirim