- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Çok geçmiş olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz
Bizimki başta bir sevmedi sonra biraz daha kalma süresi uzadıBende var titreşimli arada açıyorum ama bizimkinin sağı solu belli olmuyor
Öyle diyorlar benim kv de göbeği düşer gibi bir şey söylemişti ama onun klasik, günlük bebek ağlamaları için geçerli olacağını sanmıyorum böyle bir şey varsa bile çocuğun sabahtan akşama yırtınarak ağlamasıyla falan olur herhalde Allah korusunSorma kv ağlaya ağlaya göbek fıtığı olurmuş
Benim doğumdan birkaç gün sonra şişmişti dediğin gibi hamileyken bu kadar değildi kocamandı resmenKızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Boşver onu annen gelmiş başında , o bi beklesin köşedeAnnem geldi eşim sırtını döndü oturuyor.. Ay valla deliricem doğum yapıyorum hala dert çekiyorum. Boşanmıcam işte istersen aç davanı dedi en son.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum.
Ben çok açmıyorum hatta geçen açık unutmuşum 15 dk kadar içime dert oldu. Arada 1-2 dk açıp kapatıyorumIhlamurseven atatalya
Kızlar bende de var o titreşimli olandan.
Satın alırken, titreşim modunun uzun süre kullanımı kalp ritmine zarar veriyor dediler. (Satış elemanı). Bende korktum, birkaç kere ve sadece 30 saniye falan kullandım.
Siz hiç araştırdınız mı ?
Canım benim çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sen de oğlunda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahKızlar dogum yapan yazmadiklarim varsa hayırlı olsun kusuruma bakmayın.
İki gün hastanede yattım çıktım antibiyotik tedavisi alıyorum. Taş kanalda olduğu için doktor 1 2 ay içinde ağrı atakları olmazsa ameliyat dedi . Şimdilik bekliyoruz.
Aybars bütün gün ağladı huzursuzluk dayanamadık doktora götürdük oda ateş olursa menenjit olabilir demesin mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü film çekti karnı baya gazliymis dedi sonra da ama bütün sinirimi bozdu.
Bugün çocuk cerrahın a gittik hem göbek fitigimiz var hem de sağ testis de şişme oldu oda şu fitigiymis bir de darlık var yakın bir zamanda sünnet olacağız sanırım.
İnanın tuvalete gitmeye zamanım kalmıyor yoksa sizler aklimdasiniz
Benim doktorum taburcu olmadan önce söylemişti birkaç gün sonra ayakların çok şişecek korkma geçer kendiliğinden demişti. Öyle de oldu kuzuKızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Canım benim zor tahmin ederim ama doğumuna odaklanmaya çalış boşver eşini. Rabbim kolay doğum nasip etsinHastanedeyim kızlar, eşimle sabahın 7sinden 9.30a kadar kavga, gürültü, karşılıklı ağlama faslı, ve sonra kapanış şeklinde geleceğimiz yere geç kaldık. Ebe bizi beklemiş bi trip attı. nst çekiliyor şuan sancım 3le 10 arasındaydı. Arada yükseliyor ama yinede doğum için yeterli değilmişdamardan suni sancı verecekler. Korku kapladı içimi dua edin lütfen
Canım bunları düşünme şuan sen sağlığına ve bebrğine odaklanAnnem geldi eşim sırtını döndü oturuyor.. Ay valla deliricem doğum yapıyorum hala dert çekiyorum. Boşanmıcam işte istersen aç davanı dedi en son.. Ne yapıcam hiç bilmiyorum.
Duşu ayakta al canım oturma. Bana her doğumdan sonra böyle söylediler benimde dikislerim çok ayakta alıyorum.Kızlar bu süt nasıl geliyor Allah aşkına çıldırcam ya bugün 4.gün 3 gün hastahanede kaldık az önce eve geldik alttan da dikişliyim hiç rahat bakamıyorum çocuğuma canım sıkılıyor süt desen gelmiyor , bugün duşa gircem ilk kez , dikişlerle nasıl olacak onu da bilmiyorum bi öneriniz tavsiyeniz var mı
Canım bana ayakta duş alabilirsin dediler sonrasında iyice kuruttuğun sürece sorun yok diye biliyorum. Kendini çok zorlama, biliyorum zor ama senin de iyileşmen lazım çocuğuna bakabilmek için.Kızlar bu süt nasıl geliyor Allah aşkına çıldırcam ya bugün 4.gün 3 gün hastahanede kaldık az önce eve geldik alttan da dikişliyim hiç rahat bakamıyorum çocuğuma canım sıkılıyor süt desen gelmiyor , bugün duşa gircem ilk kez , dikişlerle nasıl olacak onu da bilmiyorum bi öneriniz tavsiyeniz var mı
Duşu ayakta al canım oturma. Bana her doğumdan sonra böyle söylediler benimde dikislerim çok ayakta alıyorum.
Ben de öyle yaptım ya en büyük sıkıntım şuan hiçbir şekilde oturamamak uzanırken bile resmen belimin üzerine uzanıyorum bi de bu süt olayıCanım bana ayakta duş alabilirsin dediler sonrasında iyice kuruttuğun sürece sorun yok diye biliyorum. Kendini çok zorlama, biliyorum zor ama senin de iyileşmen lazım çocuğuna bakabilmek için.
Hayır kuzum araştırmadım ilk defa duyuyorum dün ve bugün kullandık 2 3 kez titresimden hoşlanmadı zaten sallamayı yavaş modda kullanıyorum ama araştıralım bunuIhlamurseven atatalya
Satın alırken, titreşim modunun uzun süre kullanımı kalp ritmine zarar veriyor dediler. (Satış elemanı). Bende korktum, birkaç kere ve sadece 30 saniye falan kullandım.
Yaaa bunuda ilk defa duyuyorum gerçekten böyle birşey mi varmışIhlamurseven atatalya
Sıcak suda masaj iyi geliyor demişlerdi banaKızlar bu süt nasıl geliyor Allah aşkına çıldırcam ya bugün 4.gün 3 gün hastahanede kaldık az önce eve geldik alttan da dikişliyim hiç rahat bakamıyorum çocuğuma canım sıkılıyor süt desen gelmiyor , bugün duşa gircem ilk kez , dikişlerle nasıl olacak onu da bilmiyorum bi öneriniz tavsiyeniz var mı
Benimde dikiş ağrılarım var 4.gün bugün doğum yapalı. Süt benimde en başında gelmedi ama denemeye devam et geliyo o yavaş yavaş. Bende çok zor emziriyorum hem dikiş ağrılarından dolayı hem göğüs uçlarım yara oldu. Biran evvel toparlanmamız lazım bol su içmeye çalışıyorum.Ben de öyle yaptım ya en büyük sıkıntım şuan hiçbir şekilde oturamamak uzanırken bile resmen belimin üzerine uzanıyorum bi de bu süt olayı
Off 5.haftayı düşünemiyorumBen bi kez yaptım o işio ağladı ben ağladım. Tam o an eşim eve geldi. Hangi birinizi susturayım ben şimdi diyordu ayyy geçecek bu günler de ya bak hamilelik bitmiyor gibiydi o değilde 5. Hafta çok zor asıl bombalar başlıyor
Çık çık kuzum bizde her gün yürüyüş yapmaya çalışıyoruz iyi oluyor hava alıyoruzKızlr biz dışarı çıktık kayınvalidemde yanımda yardımcı oluyor tabi ama biraz değişiklik oldu
Değişiyor dün gece 3 e kadar uyumadı saatlerce kendisiyle uğraştık. Kuzum seninki kaç günlüktü? 5. Hafta atağında mısın?Kızlar benim bebeğim gündüz uzun uyumuyor. Sizlerin nasıl?
Kesinlikle öyle çok canım sıkılıyor bakamıyorum diye Benim de bugün tam 4.gün göğüs ucum da yokmuş aparat kullanıyoruz ama süt gelmıyor yavrum ağlıyor geri mamaya dönüyoruz pompayla uyarıyorum anca bi çay kaşığı geldi zar zorBenimde dikiş ağrılarım var 4.gün bugün doğum yapalı. Süt benimde en başında gelmedi ama denemeye devam et geliyo o yavaş yavaş. Bende çok zor emziriyorum hem dikiş ağrılarından dolayı hem göğüs uçlarım yara oldu. Biran evvel toparlanmamız lazım bol su içmeye çalışıyorum.
Fayda etmiş miydi canım sanaYaaa bunuda ilk defa duyuyorum gerçekten böyle birşey mi varmış
Sıcak suda masaj iyi geliyor demişlerdi bana
Benimki dönüşümlü bazen gece bazen gündüz uyumuyorKızlar benim bebeğim gündüz uzun uyumuyor. Sizlerin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?