2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruz
Bende var titreşimli arada açıyorum ama bizimkinin sağı solu belli olmuyor
Bizimki başta bir sevmedi sonra biraz daha kalma süresi uzadı en azından tuvalete gittiğimde, odayı toplarken falan oyalanıyor sabah uyuyakaldı onda şimdi yırtındı tepkili biriii ...
Sorma kv ağlaya ağlaya göbek fıtığı olurmuş
Öyle diyorlar benim kv de göbeği düşer gibi bir şey söylemişti ama onun klasik, günlük bebek ağlamaları için geçerli olacağını sanmıyorum böyle bir şey varsa bile çocuğun sabahtan akşama yırtınarak ağlamasıyla falan olur herhalde Allah korusun
Kızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Benim doğumdan birkaç gün sonra şişmişti dediğin gibi hamileyken bu kadar değildi kocamandı resmen 10. Günde falan geçti ama ben çok oturma ayakta kalma pozisyonundaydım ilk günler uzanmadım diyebilirim sen uzan ayaklarını kaldır yastıkla daha erken geçebilir

Ihlamurseven atatalya
Kızlar bende de var o titreşimli olandan.
Satın alırken, titreşim modunun uzun süre kullanımı kalp ritmine zarar veriyor dediler. (Satış elemanı). Bende korktum, birkaç kere ve sadece 30 saniye falan kullandım.
Siz hiç araştırdınız mı ?

Ben çok açmıyorum hatta geçen açık unutmuşum 15 dk kadar içime dert oldu. Arada 1-2 dk açıp kapatıyorum

Kızlar bu süt nasıl geliyor Allah aşkına çıldırcam ya bugün 4.gün 3 gün hastahanede kaldık az önce eve geldik alttan da dikişliyim hiç rahat bakamıyorum çocuğuma canım sıkılıyor süt desen gelmiyor , bugün duşa gircem ilk kez , dikişlerle nasıl olacak onu da bilmiyorum bi öneriniz tavsiyeniz var mı

Canım benim çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sen de oğlunda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Kızlar günaydın, ben hamileyken bu kadar ayağım sismedi Allah aşkına bu ayak ödemi şişliği artık neyse ne zaman geçiyor?
Benim doktorum taburcu olmadan önce söylemişti birkaç gün sonra ayakların çok şişecek korkma geçer kendiliğinden demişti. Öyle de oldu kuzu
Canım benim zor tahmin ederim ama doğumuna odaklanmaya çalış boşver eşini. Rabbim kolay doğum nasip etsin ben 4 saat suni sancı almıştım çok yavaş başlıyolar zaten korkma alışa alışa ilerliyosun sancıda. İnşallah hızlıca açılman olur da hemencik doğuruverrsin

Duşu ayakta al canım oturma. Bana her doğumdan sonra böyle söylediler benimde dikislerim çok ayakta alıyorum.

Canım bana ayakta duş alabilirsin dediler sonrasında iyice kuruttuğun sürece sorun yok diye biliyorum. Kendini çok zorlama, biliyorum zor ama senin de iyileşmen lazım çocuğuna bakabilmek için.

Duşu ayakta al canım oturma. Bana her doğumdan sonra böyle söylediler benimde dikislerim çok ayakta alıyorum.
Canım bana ayakta duş alabilirsin dediler sonrasında iyice kuruttuğun sürece sorun yok diye biliyorum. Kendini çok zorlama, biliyorum zor ama senin de iyileşmen lazım çocuğuna bakabilmek için.
Ben de öyle yaptım ya en büyük sıkıntım şuan hiçbir şekilde oturamamak uzanırken bile resmen belimin üzerine uzanıyorum bi de bu süt olayı

Hayır kuzum araştırmadım ilk defa duyuyorum dün ve bugün kullandık 2 3 kez titresimden hoşlanmadı zaten sallamayı yavaş modda kullanıyorum ama araştıralım bunu

Yaaa bunuda ilk defa duyuyorum gerçekten böyle birşey mi varmış Sıcak suda masaj iyi geliyor demişlerdi bana

Ben de öyle yaptım ya en büyük sıkıntım şuan hiçbir şekilde oturamamak uzanırken bile resmen belimin üzerine uzanıyorum bi de bu süt olayı
Benimde dikiş ağrılarım var 4.gün bugün doğum yapalı. Süt benimde en başında gelmedi ama denemeye devam et geliyo o yavaş yavaş. Bende çok zor emziriyorum hem dikiş ağrılarından dolayı hem göğüs uçlarım yara oldu. Biran evvel toparlanmamız lazım bol su içmeye çalışıyorum.

Off 5.haftayı düşünemiyorum

Kızlr biz dışarı çıktık kayınvalidemde yanımda yardımcı oluyor tabi ama biraz değişiklik oldu
Çık çık kuzum bizde her gün yürüyüş yapmaya çalışıyoruz iyi oluyor hava alıyoruz

Kızlar benim bebeğim gündüz uzun uyumuyor. Sizlerin nasıl?
Değişiyor dün gece 3 e kadar uyumadı saatlerce kendisiyle uğraştık. Kuzum seninki kaç günlüktü? 5. Hafta atağında mısın?
Bizimki artık ses ve ışığa karşı hassas davranıyor belki aydınlık rahatsız ediyordur ?

Kesinlikle öyle çok canım sıkılıyor bakamıyorum diye Benim de bugün tam 4.gün göğüs ucum da yokmuş aparat kullanıyoruz ama süt gelmıyor yavrum ağlıyor geri mamaya dönüyoruz pompayla uyarıyorum anca bi çay kaşığı geldi zar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…