- 26 Eylül 2023
- 154
- 202
- 18
- 37
Alttan bizimde zor ya ama bir videoya denk geldim canim bak. Gazi oldugunda bunu deneyecegimGook da sorun yokAlttan zor çıkıyor
Sarılık degerı gayet normal de , tsh ne ıcın takıp ediliyor doktor ne diyorKızlar ağlamaktan olcem ne olur bana cevap atın.Sarilik değeri 15 tsh 9.2 di cumartesi günü bugünde yani carsamba sarılık değeri 10 tsh değeri 10.8 cikti keşke hastahaneye yatirsa miydim?İnternete bqktim tsh için çok ağır şeyler yazıyor sizin kacti tsh çok üzüldüm
Kizlar bebisleri uyuturken beyaz gurultuyu denediniz mi ? Bizim ki sevdi galiba sallamadab kendisi uyudu. Denemediyseniz bir deneyin
Kuzum hangi sesi kullanıyorsun?Bende lansinoh aldim o kadar iyiymis ki valla keske daha once alsaydim dedim. Uclar sikintiliysa silikon uc al canim benimki oyle emiyor cuk cuk
Canım ilk ay aşısında ne olur ne olmaz diye ağrı kesici ateş düşürücü şurup önermişti hemşiremiz bize ama ateş takibi yap çıkarsa ver ağrı yapmaz demişti. 2. Ay aşısında ağrı ve ateş oluyormuş bence sen ağrı, sızı için 1 çay kaşığı ver, ateş takibini de yaparsın ayrıca zaten. Belki kolu sızlıyordurBiz bugün verem aşısını olduk. Doğru düzgün uymuyor. Dalıyor bırakıyorum 10-15 dk sonra uyanıyor kucak istiyor göğsümde uyuyor. Huzursuzluk olur dedi hemşire birkaç gün, inşallah fazla olmaz. Sağlık ocağında mama yiyordu hemşirenin oğlumun mamasında gözü kaldı ne güzel yiyor diye geldik geleli doğru düzgün yemedi çocuğum. Aşının sıkıntısı var sanırım, 3 gün banyo yasakmış bu aşıda
Allah korusun tabi de hiç duymadım ama kv kız kardeşinin oğlu öyle olmuş ağlaya ağlaya göbek fıtığı olmuş o da onu örnek gösteriyor zatenÖyle diyorlar benim kv de göbeği düşer gibi bir şey söylemişti ama onun klasik, günlük bebek ağlamaları için geçerli olacağını sanmıyorum böyle bir şey varsa bile çocuğun sabahtan akşama yırtınarak ağlamasıyla falan olur herhalde Allah korusun
Bizimki daha 12 günlük ama gece neredeyse hiç derin uykuya dalmıyor dün annemin aç aç lafına dayanamayıp mama verdim ama yok yine uyumadı altı da temiz gazı da olmuyor kakayı da iyi yapıyor bende çözemiyorum artıkDeğişiyor dün gece 3 e kadar uyumadı saatlerce kendisiyle uğraştık. Kuzum seninki kaç günlüktü? 5. Hafta atağında mısın?
Bizimki artık ses ve ışığa karşı hassas davranıyor belki aydınlık rahatsız ediyordur ?
Bende fisher pricein uyku yardımcısı var onda var beyaz gürültü açıyorum ama yok yaramıyor bizimkineKizlar bebisleri uyuturken beyaz gurultuyu denediniz mi ? Bizim ki sevdi galiba sallamadab kendisi uyudu. Denemediyseniz bir deneyin
Canım bu geceki huysuzluk gündüz de devam etti sürekli kucak istedi sabah bende bu böyle olmaz diyip ilk defa sling bağladım ilk yaparken zorlandım ağlama krizine girdi çünkü ama koyunca rahatladı o şekilde 2 saat kadar uyudu bende o ara yatak topladım makineye çamaşır attım kurabiye yaptım baya kolaylık sapladı banaSling kullanımı nasıl canım ya, ben hala almadım kullanabilir miyim karar veremedim. Çok da güzelsiniz maşallah kilolar gitmiş
Bende yarın yalnızım annem gidiyor eşim sabah 8de çıkıp gece 23.30 gibi işten gelecek bakalım 16 saat yalnız ne yapacağımBugun ilk kez gunduz duzgunce uyudu ben sokannem bizde ama ben herseyi yapmaya calisiyorum alisayim diye pazar gunu gondericem onu insallah bas edebilirim
Beyaz gurultu yaz youtubr reklamsiz var canim uzun onla uyudu yeni uyandi sukur. Ya dun gece 2 kere uyandi emdirmedim ilac icmistim sabahta sagip doktum.90 cc vardi sabah. Cok gelmiyor sutum mama illaki kullaniyorumKuzum hangi sesi kullanıyorsun?Kaç saatte bir sağım yapıyorsun ve kaç cc geliyor canım?
Silikon uçla emiyor görmen lazım ama kavgasını sürekli kaydırıyor, biriken sütler hep üstüne başına dökülüyor
Canım ilk ay aşısında ne olur ne olmaz diye ağrı kesici ateş düşürücü şurup önermişti hemşiremiz bize ama ateş takibi yap çıkarsa ver ağrı yapmaz demişti. 2. Ay aşısında ağrı ve ateş oluyormuş bence sen ağrı, sızı için 1 çay kaşığı ver, ateş takibini de yaparsın ayrıca zaten. Belki kolu sızlıyordur
Bana doktorum madecassol yazdı sen ne kullanıyorsun canım?Kızlar sezaryen dikişleriniz için hangi iz kremini kullanıyorsunuz?
Benim de öyle canım anne sütü+mama. Hipp mi kullanıyordun sanki öyle okudumBeyaz gurultu yaz youtubr reklamsiz var canim uzun onla uyudu yeni uyandi sukur. Ya dun gece 2 kere uyandi emdirmedim ilac icmistim sabahta sagip doktum.90 cc vardi sabah. Cok gelmiyor sutum mama illaki kullaniyorum
Bana remolent scr plus önerdi ama ben onun çatlak kremini de bir kez kullandım pek içime sinmiyor bu marka şuan hala bir şey kullanmıyorum. Ecza depolarında krem yoktu bugün yarın internetten alayım derken baya kaldıBana doktorum madecassol yazdı sen ne kullanıyorsun canım?
Evet hipp kullaniyoruz. Zaten tokta olsa illa mama istiyorBenim de öyle canım anne sütü+mama. Hipp mi kullanıyordun sanki öyle okudum
Gazi falan vardir belki canimAllah korusun tabi de hiç duymadım ama kv kız kardeşinin oğlu öyle olmuş ağlaya ağlaya göbek fıtığı olmuş o da onu örnek gösteriyor zaten
Bizimki daha 12 günlük ama gece neredeyse hiç derin uykuya dalmıyor dün annemin aç aç lafına dayanamayıp mama verdim ama yok yine uyumadı altı da temiz gazı da olmuyor kakayı da iyi yapıyor bende çözemiyorum artık
Bende fisher pricein uyku yardımcısı var onda var beyaz gürültü açıyorum ama yok yaramıyor bizimkine
Canım bu geceki huysuzluk gündüz de devam etti sürekli kucak istedi sabah bende bu böyle olmaz diyip ilk defa sling bağladım ilk yaparken zorlandım ağlama krizine girdi çünkü ama koyunca rahatladı o şekilde 2 saat kadar uyudu bende o ara yatak topladım makineye çamaşır attım kurabiye yaptım baya kolaylık sapladı bana
Sonrasında uyandırdım tekrar taktım yürüyüşe çıktık
Teşekkür ederim valla gitti kilolar bi göbek kaldı ona da korse takıyorum toplansın diye
Bende yarın yalnızım annem gidiyor eşim sabah 8de çıkıp gece 23.30 gibi işten gelecek bakalım 16 saat yalnız ne yapacağım
Gazını da çıkarıyorum alttan da pırt pırt gidiyor kakası da günde 2-3 rahat var anlamadım artık bende annem senin kokunu istiyor diyorGazi falan vardir belki canim
Herkeste bi tutturmus kucaga alistirma diye. Napayim benimkide durmuyor anca kucakts duruyor bazen. Ama insanlar anlamiyorGazını da çıkarıyorum alttan da pırt pırt gidiyor kakası da günde 2-3 rahat var anlamadım artık bende annem senin kokunu istiyor diyorGöğsümde fena değil ama diğer türlü yok durmuyor
Bana hemşire önceki seferde vücudu o virüsle savaşmayı öğrensin hemen ilaca başvurma 37,5 üstü olursa ver dedi. Çok kötü değiliz çok şükür sadece yapışığız bugün ☺Kuzum hangi sesi kullanıyorsun?Kaç saatte bir sağım yapıyorsun ve kaç cc geliyor canım?
Silikon uçla emiyor görmen lazım ama kavgasını sürekli kaydırıyor, biriken sütler hep üstüne başına dökülüyor
Canım ilk ay aşısında ne olur ne olmaz diye ağrı kesici ateş düşürücü şurup önermişti hemşiremiz bize ama ateş takibi yap çıkarsa ver ağrı yapmaz demişti. 2. Ay aşısında ağrı ve ateş oluyormuş bence sen ağrı, sızı için 1 çay kaşığı ver, ateş takibini de yaparsın ayrıca zaten. Belki kolu sızlıyordur
Benim bebeğim sürekli memede kaldığı için çok anlamadım malesefFayda etmiş miydi canım sana
Benimkide öyle yapacsk bişey yok malesef napayım ağlayıp durmuyor kiHerkeste bi tutturmus kucaga alistirma diye. Napayim benimkide durmuyor anca kucakts duruyor bazen. Ama insanlar anlamiyor
Evet canım zor oluyor tutturayım derken falan ama ilk için iyiydi sankiDışarda ilk emişme mibenım DeFacto kabını
Aynen oyleeBenimkide öyle yapacsk bişey yok malesef napayım ağlayıp durmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?