Canım korseye ne zmaan başladınAllah korusun tabi de hiç duymadım ama kv kız kardeşinin oğlu öyle olmuş ağlaya ağlaya göbek fıtığı olmuş o da onu örnek gösteriyor zaten
Bizimki daha 12 günlük ama gece neredeyse hiç derin uykuya dalmıyor dün annemin aç aç lafına dayanamayıp mama verdim ama yok yine uyumadı altı da temiz gazı da olmuyor kakayı da iyi yapıyor bende çözemiyorum artık
Bende fisher pricein uyku yardımcısı var onda var beyaz gürültü açıyorum ama yok yaramıyor bizimkine
Canım bu geceki huysuzluk gündüz de devam etti sürekli kucak istedi sabah bende bu böyle olmaz diyip ilk defa sling bağladım ilk yaparken zorlandım ağlama krizine girdi çünkü ama koyunca rahatladı o şekilde 2 saat kadar uyudu bende o ara yatak topladım makineye çamaşır attım kurabiye yaptım baya kolaylık sapladı bana
Sonrasında uyandırdım tekrar taktım yürüyüşe çıktık
Teşekkür ederim valla gitti kilolar bi göbek kaldı ona da korse takıyorum toplansın diye
Bende yarın yalnızım annem gidiyor eşim sabah 8de çıkıp gece 23.30 gibi işten gelecek bakalım 16 saat yalnız ne yapacağım
Elhamdulillah doğum yaptımHadi geçmiş oldun canım. Sağlıkla dönün evinize herşey yoluna girsin inşallah. Tüm bebeğine kavuşanları da tekrar tebrik ederim.Dünyanın en güzel duygusudur eminim. Allah en kısa zamanda banada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bizim randevular her hafta yapılmaya başlandı. Ultrason falan yok zaten doktor sadece kalp atışı bakıyor . 38. Haftaya kadar çatı muayneside yokmuş. Sonra bakarız belki dedi. Geldiğimden beri akıntımdan örnek aldı, vajina içi mikrop için örnek aldı minik pamukla alıyor hep birde idrar testi aldı. Burada biraz ailemi özlüyorum. O nedenle bebişe kavuşup dönmek için çok sabırsızım resmen zaman geçmiyor. Benim içinde dua edin lütfen olur mu?
Ay şok oldum şuan annesi babası anneanne dedesi herkesi arayıp hastaneye çağırdı benBoşver onu annen gelmiş başında , o bi beklesin köşede
Allah razı olsunCanım benim zor tahmin ederim ama doğumuna odaklanmaya çalış boşver eşini. Rabbim kolay doğum nasip etsinben 4 saat suni sancı almıştım çok yavaş başlıyolar zaten korkma alışa alışa ilerliyosun sancıda. İnşallah hızlıca açılman olur da hemencik doğuruverrsin
Bizim de tsh yüksek çıktı 2.topuk kanj verdik ama değeri bilmiyorum siz nerden öğrendinizKızlar ağlamaktan olcem ne olur bana cevap atın.Sarilik değeri 15 tsh 9.2 di cumartesi günü bugünde yani carsamba sarılık değeri 10 tsh değeri 10.8 cikti keşke hastahaneye yatirsa miydim?İnternete bqktim tsh için çok ağır şeyler yazıyor sizin kacti tsh çok üzüldüm
Hayirli olsun canım. Sağlıkla büyüsünSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Saat 16:14te 2900gr 51 cm çitlembiğimi dünyaya getirdim elhamdulillah. Canımdan can gitti ama doğum öncesi sancılarım inanılmaz yoğundu, çocuğu doğurmak daha kolaydı valla . 8 dikişim var o da kestikten değil yırtıldı.. ELHAMDULİLLAH ben de grubun son kurtulanlarından oldum
ya daha 12 günlüksün uyusana ...Allah korusun tabi de hiç duymadım ama kv kız kardeşinin oğlu öyle olmuş ağlaya ağlaya göbek fıtığı olmuş o da onu örnek gösteriyor zaten
Bizimki daha 12 günlük ama gece neredeyse hiç derin uykuya dalmıyor dün annemin aç aç lafına dayanamayıp mama verdim ama yok yine uyumadı altı da temiz gazı da olmuyor kakayı da iyi yapıyor bende çözemiyorum artık
Bende fisher pricein uyku yardımcısı var onda var beyaz gürültü açıyorum ama yok yaramıyor bizimkine
Canım bu geceki huysuzluk gündüz de devam etti sürekli kucak istedi sabah bende bu böyle olmaz diyip ilk defa sling bağladım ilk yaparken zorlandım ağlama krizine girdi çünkü ama koyunca rahatladı o şekilde 2 saat kadar uyudu bende o ara yatak topladım makineye çamaşır attım kurabiye yaptım baya kolaylık sapladı bana
Sonrasında uyandırdım tekrar taktım yürüyüşe çıktık
Teşekkür ederim valla gitti kilolar bi göbek kaldı ona da korse takıyorum toplansın diye
Bende yarın yalnızım annem gidiyor eşim sabah 8de çıkıp gece 23.30 gibi işten gelecek bakalım 16 saat yalnız ne yapacağım
Maşallah yiyen çocuk iyidir yarasınEvet hipp kullaniyoruz. Zaten tokta olsa illa mama istiyor
Bana da öyle dedi 2. Ay aşısından korkuyorum ya eve gelir gelmez veririm diye düşünüyorum banyo da yaptırılmıyormuş ateş sıkıntı o gün ince giydiririmBana hemşire önceki seferde vücudu o virüsle savaşmayı öğrensin hemen ilaca başvurma 37,5 üstü olursa ver dedi. Çok kötü değiliz çok şükür sadece yapışığız bugün ☺
Hayırlı olsun kuzummm kavuştun kızınaSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Saat 16:14te 2900gr 51 cm çitlembiğimi dünyaya getirdim elhamdulillah. Canımdan can gitti ama doğum öncesi sancılarım inanılmaz yoğundu, çocuğu doğurmak daha kolaydı valla . 8 dikişim var o da kestikten değil yırtıldı.. ELHAMDULİLLAH ben de grubun son kurtulanlarından oldum
Masallahh. Allah anali babali buyutsun canimSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Gözün aydın kuzum sağlıkla büyüsün minnoş adı ne olacakSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Allah analı babalı büyütsün canım benim maşAllah çitlembiğeSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Ve ne kadar süre başlayabiliyoruz bizimki 9 günlük bende merak ediyorumKızlar nurse harveys aldık eczaneden ama nasıl kullancağımızı sormayı unuttuk ya kaç damla kullanılıyo bi de çocuğun kilosuna göre falan mı ayarlanıyo damla sayısı?
Colex şurup 7 gunden ıtıbaren kullanılıyor nursenın benım bıttı damlasına gecıcemAllah analı babalı büyütsün canım benim maşAllah çitlembiğe
Ve ne kadar süre başlayabiliyoruz bizimki 9 günlük bende merak ediyorum
Elhamdulillah kavuştukHayırlı olsun kuzummm kavuştun kızına
Amin, Allah razı olsunMasallahh. Allah anali babali buyutsun canim
Çok teşekkür ederim, Amin, minnoş kızım AsfiyaGözün aydın kuzum sağlıkla büyüsün minnoş adı ne olacak
Amin Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün canım benim maşAllah çitlembiğe
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Parol disinds bisey icemedik kuzum. Oturma simidi al benceDikişli kızlar acil taktik nasıl oturup kalkıcam ben? Hangi ağrı kesiciyi kullandınız? Her yerden yırtık var
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Bizimki 5.gün kontrolünde doktor yaznıştı başka bi marka rezene zeytinyağı karışımı etki etmedi pek, sağlık ocağındaki ebe de bunu dene dedi ondan eczaneden kafama göre aldımAllah analı babalı büyütsün canım benim maşAllah çitlembiğe
Ve ne kadar süre başlayabiliyoruz bizimki 9 günlük bende merak ediyorum
Allah analı babalı büyütsünElhamdulillah kavuştuk
Amin, Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim, Amin, minnoş kızım Asfiya
Amin Allah razı olsun
Doğum hikayemi bi ara yazarım Allahım ne zormuş. Doktora bi dahakine lütfenn sezaryen dedim
Eşime aldırayım bariParol disinds bisey icemedik kuzum. Oturma simidi al bence
Amin, Allah razı olsunCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Amin, Allah razı olsun. İnşaallahAllah analı babalı büyütsünİnşallah eşinle sorunların da tez vakitte çözülür Doğumun sonuna doğru ben de sezaryen olsaydım keşke demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?