2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım korseye ne zmaan başladın

Elhamdulillah doğum yaptım
Boşver onu annen gelmiş başında , o bi beklesin köşede
Ay şok oldum şuan annesi babası anneanne dedesi herkesi arayıp hastaneye çağırdı ben
Allah razı olsun

Bizim de tsh yüksek çıktı 2.topuk kanj verdik ama değeri bilmiyorum siz nerden öğrendiniz

Selamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Saat 16:14te 2900gr 51 cm çitlembiğimi dünyaya getirdim elhamdulillah. Canımdan can gitti ama doğum öncesi sancılarım inanılmaz yoğundu, çocuğu doğurmak daha kolaydı valla . 8 dikişim var o da kestikten değil yırtıldı.. ELHAMDULİLLAH ben de grubun son kurtulanlarından oldum

Hayirli olsun canım. Sağlıkla büyüsün

Kızlar nurse harveys aldık eczaneden ama nasıl kullancağımızı sormayı unuttuk ya kaç damla kullanılıyo bi de çocuğun kilosuna göre falan mı ayarlanıyo damla sayısı?

ya daha 12 günlüksün uyusana ...
Evet hipp kullaniyoruz. Zaten tokta olsa illa mama istiyor
Maşallah yiyen çocuk iyidir yarasın
Bana hemşire önceki seferde vücudu o virüsle savaşmayı öğrensin hemen ilaca başvurma 37,5 üstü olursa ver dedi. Çok kötü değiliz çok şükür sadece yapışığız bugün ☺
Bana da öyle dedi 2. Ay aşısından korkuyorum ya eve gelir gelmez veririm diye düşünüyorum banyo da yaptırılmıyormuş ateş sıkıntı o gün ince giydiririm
Hayırlı olsun kuzummm kavuştun kızına

Masallahh. Allah anali babali buyutsun canim

Gözün aydın kuzum sağlıkla büyüsün minnoş adı ne olacak

Allah analı babalı büyütsün canım benim maşAllah çitlembiğe
Kızlar nurse harveys aldık eczaneden ama nasıl kullancağımızı sormayı unuttuk ya kaç damla kullanılıyo bi de çocuğun kilosuna göre falan mı ayarlanıyo damla sayısı?
Ve ne kadar süre başlayabiliyoruz bizimki 9 günlük bende merak ediyorum

Hayırlı olsun kuzummm kavuştun kızına
Elhamdulillah kavuştuk
Masallahh. Allah anali babali buyutsun canim
Amin, Allah razı olsun
Gözün aydın kuzum sağlıkla büyüsün minnoş adı ne olacak
Çok teşekkür ederim, Amin, minnoş kızım Asfiya
Amin Allah razı olsun

Doğum hikayemi bi ara yazarım Allahım ne zormuş. Doktora bi dahakine lütfenn sezaryen dedim

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Biz de bugün 1.ay aşısı olduk eve gelince baktım ağrısı var gibi ağlıyor.ateş olmasa da şurup verdim.hemşire ağrısı varsa verebilirsin demişti.yatmadan önce ağrısı yine olursa veririm rahat uyusun oğluşum gaz damlası biogaiayı kakasını zor yaptırıyor diye bıraktım sağlık ocağı metsil yazdı kızımda baya işi yaramıştı yine yarar inşallah yarın yine yalnızız emzirirken kıza yemek yedirme oyun oynamaya devam böyle günlerde çizgi filmler tamamen kurtarıcı oluyo

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ve ne kadar süre başlayabiliyoruz bizimki 9 günlük bende merak ediyorum
Bizimki 5.gün kontrolünde doktor yaznıştı başka bi marka rezene zeytinyağı karışımı etki etmedi pek, sağlık ocağındaki ebe de bunu dene dedi ondan eczaneden kafama göre aldım

Allah analı babalı büyütsün İnşallah eşinle sorunların da tez vakitte çözülür Doğumun sonuna doğru ben de sezaryen olsaydım keşke demiştim

Parol disinds bisey icemedik kuzum. Oturma simidi al bence
Eşime aldırayım bari
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Amin, Allah razı olsun
Allah analı babalı büyütsün İnşallah eşinle sorunların da tez vakitte çözülür Doğumun sonuna doğru ben de sezaryen olsaydım keşke demiştim
Amin, Allah razı olsun. İnşaallah kızımın hatırına herkese iyi davrandı bugün, tabi hastaneye gelmeden önce bir güzel birbirimizi yedik onun etkisi de olabilir.
Yaa sezaryen kısmı ayrı olay sancı çekerken öldüm sanki, o zaman söylemiştim. Doğumun sonunda da kaptırdın gittin ondan yırtıldı dedi doktor. Dur demiş duymamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…