Öyle çocuk durmayınca ne yapayım ağlamaktan kıpkırmızı kızarıyor sonra oğluşumHerkeste bi tutturmus kucaga alistirma diye. Napayim benimkide durmuyor anca kucakts duruyor bazen. Ama insanlar anlamiyor
Bu salı canımCanım korseye ne zmaan başladın
Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsünSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Saat 16:14te 2900gr 51 cm çitlembiğimi dünyaya getirdim elhamdulillah. Canımdan can gitti ama doğum öncesi sancılarım inanılmaz yoğundu, çocuğu doğurmak daha kolaydı valla . 8 dikişim var o da kestikten değil yırtıldı.. ELHAMDULİLLAH ben de grubun son kurtulanlarından oldum
Hay Allah, anda kalması çok zor orada insan kendini kaybediyorEşime aldırayım bari
Amin, Allah razı olsun
Amin, Allah razı olsun. İnşaallahkızımın hatırına herkese iyi davrandı bugün, tabi hastaneye gelmeden önce bir güzel birbirimizi yedik onun etkisi de olabilir.
Yaa sezaryen kısmı ayrı olay sancı çekerken öldüm sanki, o zaman söylemiştim. Doğumun sonunda da kaptırdın gittin ondan yırtıldı dedi doktor. Dur demiş duymamışım
Evet öyle keşke becerebilsek..Hay Allah, anda kalması çok zor orada insan kendini kaybediyor
5. Hafta ataklarını yaşayarak huzursuz bir şekilde kısa süreli uykular yapıyor birkaç gündür.Kızlar benim bebeğim gündüz uzun uyumuyor. Sizlerin nasıl?
Benimki fena alıştı şimdide onu arar olduKizlar bebisleri uyuturken beyaz gurultuyu denediniz mi ? Bizim ki sevdi galiba sallamadab kendisi uyudu. Denemediyseniz bir deneyin
Ay hadi kolayca atlatın inşallah bu geceyi.Biz bugün verem aşısını olduk. Doğru düzgün uymuyor. Dalıyor bırakıyorum 10-15 dk sonra uyanıyor kucak istiyor göğsümde uyuyor. Huzursuzluk olur dedi hemşire birkaç gün, inşallah fazla olmaz. Sağlık ocağında mama yiyordu hemşirenin oğlumun mamasında gözü kaldı ne güzel yiyor diye geldik geleli doğru düzgün yemedi çocuğum. Aşının sıkıntısı var sanırım, 3 gün banyo yasakmış bu aşıda
Oh iyi bari sağ ol canımcım1HANIM bu arada birinci ay alışı hafıf bı ası banyo kısıtlaması yok ilaca gerek yok
Geçmiş olsun canım. Sarılık düşmüş çok şükür. Tsh da aşırı yüksek değil demekki yoksa direk hastaneye yatışı yapılıyormuş. Bizde 2. Kez topuk kanı verdik o ara okumuştum. İnşallah ilaçla kontrol altına alınır canım sıkma canını. Şimdi tedavi yöntemleri çok gelişti erkenden fark edildi. Kısa sürede sorununuz çözülecek inşallah iyi düşün canımKızlar ağlamaktan olcem ne olur bana cevap atın.Sarilik değeri 15 tsh 9.2 di cumartesi günü bugünde yani carsamba sarılık değeri 10 tsh değeri 10.8 cikti keşke hastahaneye yatirsa miydim?İnternete bqktim tsh için çok ağır şeyler yazıyor sizin kacti tsh çok üzüldüm
Madescar diye bir şey. Pek de düzenli kullandığım yom valla izi kalacak her türlüKızlar sezaryen dikişleriniz için hangi iz kremini kullanıyorsunuz?
Hadi geçmiş olsun. Pazartesi de bizim olacak aşımız. Hangi şurup canım calpol mu? Bir de biogaia sanırım benim kızımı da daha zor çıkartıyor kakaya. Öyle bir yan etkisi mi varmış ki ? Probiyotik aslındaBiz de bugün 1.ay aşısı olduk eve gelince baktım ağrısı var gibi ağlıyor.ateş olmasa da şurup verdim.hemşire ağrısı varsa verebilirsin demişti.yatmadan önce ağrısı yine olursa veririm rahat uyusun oğluşumgaz damlası biogaiayı kakasını zor yaptırıyor diye bıraktım sağlık ocağı metsil yazdı kızımda baya işi yaramıştı yine yarar inşallah yarın yine yalnızız emzirirken kıza yemek yedirme oyun oynamaya devam böyle günlerde çizgi filmler tamamen kurtarıcı oluyo
Brnde mi biraksam ya. Cok rahatsiz etti valla gunde bir kere yapabiliyor oda zorla5. Hafta ataklarını yaşayarak huzursuz bir şekilde kısa süreli uykular yapıyor birkaç gündür.
Benimki fena alıştı şimdide onu arar oldu
Ay hadi kolayca atlatın inşallah bu geceyi.
Oh iyi bari sağ ol canımcım2. Ay aşısında inşallah unutmam da öncesinde ilaç verip giderim
Geçmiş olsun canım. Sarılık düşmüş çok şükür. Tsh da aşırı yüksek değil demekki yoksa direk hastaneye yatışı yapılıyormuş. Bizde 2. Kez topuk kanı verdik o ara okumuştum. İnşallah ilaçla kontrol altına alınır canım sıkma canını. Şimdi tedavi yöntemleri çok gelişti erkenden fark edildi. Kısa sürede sorununuz çözülecek inşallah iyi düşün canım
Madescar diye bir şey. Pek de düzenli kullandığım yom valla izi kalacak her türlü
Hadi geçmiş olsun. Pazartesi de bizim olacak aşımız. Hangi şurup canım calpol mu? Bir de biogaia sanırım benim kızımı da daha zor çıkartıyor kakaya. Öyle bir yan etkisi mi varmış ki ? Probiyotik aslında
Kaç gündür kullanıyorsun? Etkisini tam görmek için en az 1 hafta kullanmak gerekir yaBrnde mi biraksam ya. Cok rahatsiz etti valla gunde bir kere yapabiliyor oda zorla
Gözün aydinnnnnn vallahi kendim doğurmuş gibi sevindimmElhamdulillah doğum yaptım
Ay şok oldum şuan annesi babası anneanne dedesi herkesi arayıp hastaneye çağırdı ben
Allah razı olsun
Sağol canım, inan bende sen doğum yaptığında yükümün yarısını attım sankiGözün aydinnnnnn vallahi kendim doğurmuş gibi sevindimm
Benimkide senin gibiydi canım çok zorlandım çaresizlikten sürekli ağladım. Sıcak suya batikon döküp tuvaletimi yaptıktan sonra yıkadım ve iyi kuruladım. Benimki de yeni yeni iyileşiyor. Çok dikisim vardı içtekiler zor iyileşiyor. Aile hekimine antibiyotik krem yazdırdım agrım olunca sürüyorum.Ben de öyle yaptım ya en büyük sıkıntım şuan hiçbir şekilde oturamamak uzanırken bile resmen belimin üzerine uzanıyorum bi de bu süt olayı
Benimki aşırı gazlı ya. Emziriyorum gaz çıkarana kadar tuvaletini yapıyor bir daha emiyor bir daha gaz döngü böyle olunca com yoruluyorum. Ben genelde yatağa bırakıyorum uyursa uyuyor ağlarsa biraz daha emziriyorumKizlar bebisleri uyuturken beyaz gurultuyu denediniz mi ? Bizim ki sevdi galiba sallamadab kendisi uyudu. Denemediyseniz bir deneyin
Hayırlı olsun canım maşallahSelamun aleykum hayırlı akşamlar kızlar
Saat 16:14te 2900gr 51 cm çitlembiğimi dünyaya getirdim elhamdulillah. Canımdan can gitti ama doğum öncesi sancılarım inanılmaz yoğundu, çocuğu doğurmak daha kolaydı valla . 8 dikişim var o da kestikten değil yırtıldı.. ELHAMDULİLLAH ben de grubun son kurtulanlarından oldum
2 gun oldu ama 2 gundur cok zor yapiyor tuvaletiniKaç gündür kullanıyorsun? Etkisini tam görmek için en az 1 hafta kullanmak gerekir ya
Benimki kesin ağlıyorBeni
Benimki aşırı gazlı ya. Emziriyorum gaz çıkarana kadar tuvaletini yapıyor bir daha emiyor bir daha gaz döngü böyle olunca com yoruluyorum. Ben genelde yatağa bırakıyorum uyursa uyuyor ağlarsa biraz daha emziriyorum
Ben yazmamıştım ama benimde akıyor mochi takıyorum emzirmedigim tarafakızlar kimdi o bebeği emerken diğer göğsünden süt akan mochi takanfreejourney S soulianis sizden birimiydi ?
Bendim ve tesadüfen Eylül annelerindeki mesajını gördüm şimdikızlar kimdi o bebeği emerken diğer göğsünden süt akan mochi takanfreejourney S soulianis sizden birimiydi ?
Eylül annelerinde biri hiperlaktasyon belirtilerini yazmış, bana uyuyor gibi geldi sen de bir baksanaBen yazmamıştım ama benimde akıyor mochi takıyorum emzirmedigim tarafa
O neymiş ki ilk defa duydum bakayım biEylül annelerinde biri hiperlaktasyon belirtilerini yazmış, bana uyuyor gibi geldi sen de bir baksana
Benimki de boğuluyor yetişemiyor sütün hızına nefes nefese kalıyorBendim ve tesadüfen Eylül annelerindeki mesajını gördüm şimdimochi takmakla iyi mi yapıyormuşuz acaba? Aynı belirtiler ya benim çocuk sürekli boğuluyor bugün emziriyorum bir ağız dolusu sütü çıkarıverdi memede, dün de doktor pek kilo almamış dedi o kadar emmeye, sulu sütü aldığı için doymuyor galiba. Doğum kilosu 3700, şimdi 4300 çıktı da 4100 yazdılar kıyafetleri 200 gr değildir de neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?