2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bana mochi sebep oldu gibi geldi bir ara onu bıraktım ama sonra da sanki sütüm azaldı, tekrar başladım ben de iki gündür futbol tutuşu yaptım daha iyi emdi sanki

Ya bana mochi sebep oldu gibi geldi bir ara onu bıraktım ama sonra da sanki sütüm azaldı, tekrar başladım ben de iki gündür futbol tutuşu yaptım daha iyi emdi sanki
Yok yaaa mochi sebep olmamıştır bence. Hormonal bişey sanki ama ben de dedim ki azalsın biraz takmadım cidden benim de göğüslerimde ki doluluk azaldı sanki.
Emzirme yastığı kullanarak konuların o tutuşu ? Nasıl yaptın ben de yapam

Aynen emzirme yastığına yatırdım, kafasını destekledim biraz da üzerine eğildim. Papatyamaviss de öyle emziriyordu sanki

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık huzur mutluluk getirsin çitlembik ailesine yuvasına

Aynen emzirme yastığına yatırdım, kafasını destekledim biraz da üzerine eğildim. Papatyamaviss de öyle emziriyordu sanki
Fff öyle sinirliydi ki yapamadım tek başıma. Eşimle tuttuk bir şekilde yaptık ama değişen bir şey olmadı yine aynı cuk cuk sesler. Nefes nefese. Damağından yine kaçırdı

Oğlumda da aynı şeyleri yaşamıştım şimdi kızımda da aynı...ismini bilmiyordum ama sütün tazyikli vs olduğunun farkındaydım zaten...oğlum çok tikanirdi fışkırır tarzda kusardi vs gaz kolik zaten çok çektik..sadece kilo kısmı uymuyor oğlum çok fazla kilo alıyordu ilk aylar hep 2 şer kilo aldı..baya boğum boğum bı bebekti..kızımda da kilo alımı iyi suanlik...oğlumda çok bilmedigimden sürekli emzirirdim ben emzirdikce o gazlanir gazlandikca yine emerdi..şimdi öyle yapmıyorum yeni emdiyse doyduysa emzik veriyorum.. ön sağım yapıyorum mochiyle ..kızımda gazlı şuan abisi gibi ama kusması yok şimdilik

Benimki de gece akıyor emzirirken. Bir tane elde sağma makine var markasını bilmiyorum deneyeceğim. Bu sutu nasıl içereceğiz veya saklayacağız
Kuzum benim oğlum sagilmis sütu hiç içmedi beğenmedi çok fazla sağıp koymamistim ama buzluktakiler hep çöpe gitti..şimdi kızımda da sağıp döküyorum bendamlasını ziyan etmeyin diyorlar ama zaten var sütüm sagilmis icecegine emsin diyorum...ama saklarım diyorsan sağlık Bakanlığı'nın 3ler kuralı var..oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklanabiliyor.. buzluğa attığın sütu önce dolapta cozdurmelisin tamamen cozundukten sonra benmari usulü ısıtıp icirebilirsin..anne sütü doğrudan isitilmaz doğrudan sıcağa maruz bırakılmamalı...bu arada dünya saglik örgütu 4 saat 4gun 6 ay öneriyor diye biliyorum

Gözünüz aydın, kavuştunuz sonunda. Sağlıkla büyüsün minik

Benim o kadar sütüm olmuyor ya gece az fazla oluyor gündüz hiç olmuyor mama veriyorum o yuzden. Bende sağarsam belki artar diye düşündüm ama daha önce hiç sağma da yapmadım deneyipte öyle bakacağım ne kadar çıkıyor artan sütüm.

Benim kızımın da uymayan tek şeyi kilosu. Kilo alımı gayet iyi aynı sizinki gibi. Gazı oluyor ama çok şükür kolay çıkıyor gazı. Fışkırır tarzda 2 kez kustu şimdiye kadar. Benim en çok takıldığım şey cuk cuk ses çıkarıyor memeyi damağından kaçırıyor. Bu arada hava yutuyor işte gaz oluyor sonra
Sarılığı var mı ki ? Uyumayan bebek gördük de uzun saatler uyuyan bebek görmedik. 2-3 saatte acıkması kazım kan şekeri düşer beslenmesi gerekir.

Bu aksam oğlumla dışarı çıktık, Linoş babasında hiç uyumamış 7.30 tan beri uyanık resmen azcık 40 ml sütüm vardı mızırdarsa içirirsin dedim biberonla ilk sütünü de içti hanım ıkı saatcık de olsa kafa dağıtmak iyi geldi Şimdi hala uyumayan bebemi uyutmaya çalışıyorum

Sağım yapmak için min bi saat emmemiş olmasına dıkkat et yoksa 10 ml 20 ml anca çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…