2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağ bı bak bakalım..ama gündüz emme miktarını artirabilirsin...her mama verişinde meme boş olsa bile önce emzir sonra ver mamayı....bebeğin çekişiyle makine bir olmuyor birde bebekler emerken vakumlamak dışında arada memeyi dili ile titretip süt üretimini tetikliyorlar o yüzden sağmak yerine her zaman önceligin emzirmek olsun
Ayrıca makinenin cekemedigi sütü bebek emerken alabiliyor ben bunu denemiştim bı keresinde makineyle sağım yapmıştım bı sure sonra makine alamadı sütü göğsüm boşaldı hiç süt gelmedi sonra hemen peşine aynı memeyi emzirdim oğlum cuk cuk emdi yuttu...sadece sağım yapmış olsaydım memede süt bitti diye düşünecektim ama kalan süt gayette duyurmuştu oğlumu

yani uyuduktan sonra denemeliyim elle mi dahi iyi yoksa elde sağma makinesiyle mi
Manuel de cok verım alamayabilirsin ama dene , ilk başta gelmeyebilir bi süt inme süresi var ya sonra iner emme gibi düşün bebek daha çabuk indiriyor bu sütü malum elinle yorulabılırsın biraz oyuzden dene bakalım ama

Aynen öyle o yuzden makıne ile cıkan ml Me cok takılmamak gerekiyor takılınacaksa hiç sağmamak daha iyi psikolojik etkileniyorsak yanı

Ay doğum yapmadan bu konuda yazmıştım sana memeyi doğru kavraması lazım vs diye şimdi aynı şeyi bende yaşıyorum kızımda saklatiyor surekli kaçırıyor memeyi ben düzgün kavramamasina bagliyordum sütun tazyikinden olacağını dusunmemistim daha dikkat edip bı bakayım on sütü aldığım memede de saklatacak mi

Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün

Allah razı olsun şuan dik oturur pozisyondan hafif yatık şekilde yatıyorum. Hastanede kalınıyormuş normal doğumda 1 gece.
Bana sadece 10 dk falan verildi galiba suni sancı hemde en düşük ayardan, hemen kapattılar.
Doktor ilkinde bile batikonlatmadı, hemşire kuru kuru spançları koyup bezi giydirdi. Yarın ne diyecek bakalım, eğer bişey demezse ben batikonla pansuman yaparım mutlaka. Bir de yarın banyo yap dediler. Sadece dikişleri idrardan ve banyodan sonra iyice kurula dediler. Bakalım inşallah bende öyle derim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlık huzur mutluluk getirsin çitlembik ailesine yuvasına
Amin Tüm evlatlarımız evimize huzur mutluluk neşe kaynağı olsun.
Gözünüz aydın, kavuştunuz sonunda. Sağlıkla büyüsün minik
Amin, elhamdulillah şükür kavuştuk

2 saat gezinin acısı mı çıkıyor şimdi kıyamam
Memeyi hangi şekilde tutarsam tutayım oluyor. Mevzu cidden süt fazlalığı ve hızı ön sağımla fark ediyor evet. Ama benim çingene kızım fazla süte alıştığı için sinirleniyor süt az gelirse fffff

Önce emziriyorum ama gündüz bir damlayı çok zor çıkarıyorum o yüzden mamaya dönüyorum. Sagmayi deneyeyim mama yerine süt verebilirim

İnanır mısın hala uyumadı tekrar memeye geçtik bu arada benımkı de genelde ilk süt inerken tıkanıyor ama tazıklı bi sütüm yok aslında , ön süt herturlu hızlı iniyor ilk aslında
Şaklatma tüm emme boyunca devam etmıyorsa sorun değil bence

İnanırım. Benimkide 9dan beri ayakta kaç kez emme savaşı verdik bilmiyorum aç mı tok mu artık onu da bilmiyorum emdi kustu emdi kustu. Eşime verdim şimdi uyut diye tıkanması emmenin her anında olabiliyor ilk son ayrımı yok, şaklatmada aynı şekilde emme boyunca devam ediyor. Her çekişte değil 3 dk mesela çok güzel ritmik emiyor sonra bi başlıyo 5-6 çekiş şaklatıyor sonra yakalıyor memeyi biraz emip bir daha kaçırıyor. Emme sonuna kadar böyle ara ara kaçırıyor.

Elhamdulillah doğum yaptım

Ay şok oldum şuan annesi babası anneanne dedesi herkesi arayıp hastaneye çağırdı ben

Allah razı olsun
Sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah Bak babalık güncellemesi geliyor demek ☺

Uyandı neyseki yedi şimdide bakıyo uyumuyor annelik çok zormus.

Sağdığın zaman mı daha dolu hissediyordun canım
Sağım yapmak için min bi saat emmemiş olmasına dıkkat et yoksa 10 ml 20 ml anca çıkar
Bende sağdıktan sonra veriyordum 30 ml anca çıkıyor diyorum bu çocuk nasıl doyuyor

Sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah Bak babalık güncellemesi geliyor demek ☺
Elhamdulillah çok şükür amiinn. Evet hem de çok sevindim. Benim babamı da aramış, anneme de annecim falan demeye başladı. Hayırdır noluyo dedim
Nabzım bi ara 150 oldu, kalp krizi olabilir dediler o ara aklı başına geldi herhalde. Bir de sancı çekerken hep yanımdaydı gerçekten çok kötü oldum baygınlık geçirdim bi kaç sefer bembeyaz oldu baya korktu. Çok şükür sabahki kavga ve sağlık durumumla kocamdaki merhamet taneciklerini az da olsa ortaya çıkarabildik

Kızlar, kızım bu akşam kustu ve kusmugunda kan vardı?? Şimdi hastaneye gittik doktor göğüs ucunda ki yaradan kaynaklı dedi.. ama baya kusmus kan var yatağında çarşafla bile bunu yaşayan oldu mu?

Ben genelde hep emziriyorum ama gündüz yorgunluktan sütüm olmuyor uykusuz kaldigim için mama yerine süt vereyim dedim de beceremyecegim sanırım

Ay denedim ama aşırı yorucu bıraktım 5 ml anca çıktı gece üstüne sagsam ne olur yoksa başka yere mi sağmalıyım

Bu normal mi ya.. normal diyip yolladı doktor... eve geldik mama verdim.. yine ağladı sonuç bu

Eklentiler

• 20231027_001946.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…