2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Düzelsin de nasıl olduğunun bir önemi yok çok sevindim yine de senin adına

O sütun hızlı ınmesı bıtınce keyıf zamanında yapıyor demekkı bunu devamlı şaklatsa hiç tutmuyor düzgün diyim , toktur tok sen düşünme onu hiç Benimki de şükür uyudu hemen yatağa go uzun uyusun amin
Tüm bebelere uyku bol bol amin

Sağdığın zaman mı daha dolu hissediyordun canım

Bende sağdıktan sonra veriyordum 30 ml anca çıkıyor diyorum bu çocuk nasıl doyuyor
Kuzum makıne bebek gıbı degıl o yuzden bıraz beklemiş olması gerekıyor memenın güzel süt çıkması için

ya daha 12 günlüksün uyusana ...
Değil mi ama bugün gündüz slingle sabah 12den 17ye kadar 1 kez uyandı 4.5 saat ancak uyudu sonra party hard
21.30 gibi duş aldırdık sonra masaj emme felan derken 1.5 saat uyumuş nasıl 16 saatte max 9 saat uyuyabilir ki yarın asm de izlem günü ebe ile bi konuşacağım bakalım
Oh mis valla senin yerine ben sevindimBenim de yalnız çıkmaya o kadar ihtiyacım var ki ev boğuyor sanki her gün dışarı çıksam da oğluşla çıkıyorum ama 2 saat onsuz takılmaya ihtiyacım var Bende sen gibi gebelikte çok sosyaldim normalde de çok sosyal bir insanım zaten ama buraya yeni taşındık şu an hiç arkadaşım yok arkadaş edinecek ortam da yok.Bir kaç ay Eskişehir'e gittikçe ya da kociişle ve oğlanla ancak sosyalleşirim

Sağım yapmak için min bi saat emmemiş olmasına dıkkat et yoksa 10 ml 20 ml anca çıkar
Bende sağdıktan sonra veriyordum 30 ml anca çıkıyor diyorum bu çocuk nasıl doyuyor
Bende akşam emzirip arkasına sağdım papatyanın dediği gibi 30 ml ancak oldu ama emdiği için göğsü boşalttı muhtemelen diye düşünmüştüm tecrübeli anne de öyle demiş

Şimdi şehir hastanesine geldik canım, kan istediler onu vericez.. inşallah birsey yoktur nolur dua edin

Geçmiş olsun. Başka bir hastaneye gittiniz sanırım, iyi olmuş tekrar gitmeniz.
Nedir ne değildir bilmiyorum. Önlem amaçlı hastaneye yatırabilirler belki.
Durumdan bize de haber ver.
Rabbim tüm bebişlere sağlık şifa versin.

Gece uykusu çok güzel, (maşallah). Ondan dolayı sanırım, gündüzleri uyusa bile derin uyumuyor ve hemen uyanıyor.
Gece derin ve uzun uyuyor.

5 hafta bitti. 6.haftaya başladık. ( Vay be, doğdu doğacak - nasıl doğuracağız vs derken ne kadar da hızlı geçiyor zaman)

Kızlar bu kan sulandırıcı iğneyi yaptırmasam olur mu
Canım onu doğumdan sonra 10 gün kadar daha vurdum sonra doktorum kesti kafana göre bırakma sakın riskli sonuçları var
Şimdi şehir hastanesine geldik canım, kan istediler onu vericez.. inşallah birsey yoktur nolur dua edin
Allahım şifa versin inşallah önemli bir şey değildir
4.5 saatlik uykusunda uyandırıp besledin mi kuzum. Bazı yenidoğanlar uykuyu sevmiyor sanırım
Maşallah kuzum gece uykusu önemli gece derin uykuda ne kadar kalıyor? Sen mu uyandırıyorsun beslenme için yoksa kendi mi uyanıyor?
Sorma zaman çok hızlı ... Hamileyken geçmiyor gibiydi şimdi de gün içinde uyumayıp mızırdanınca geçmiyor gibi sonra bir bakıyorsun gün bitmiş

Tam kan sayımı pıhtıli çıkmış malesef yine kan verilecek.. onun dışında değerleri ekledim. Doktor normal dedi çok şükür ama ebru_can_ebru birde başka bir hemsire arkadasimiz vardı bir bakar mısınız? Nette abuk subuk bir çok şey yazdı yine

Birde daha 6 günlük bu kadar kan vermek tehlikeli mi ya? Yine vericez simdi

Eklentiler

• SmartSelect_20231027_041233_Drive.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 33
Son 2 tane kaldı sanırım gerisini kullandım o yüzden merak ettim

Üç saatte bir mama veriyoruz ya.
Besledik uyudu - 3 saat sonra kendisi uyandı- besledik uyudu - 3 saat sonra kendisi uyandı
Yani bu döngüde 2 defa aralıksız üçer saat uyumuş oldu. Sonrasında tekrar zor zar uyudu, muhtemelen bir saat uyur şuan.

Gün içinde aralıksız böyle uzun uyumuyor, uyuyorsa Max 1 saat uyuyor. O da sürekli uyana uyana. Sallıyorum , konuşuyorum, emziriyorum. Tilki uykusu denir sanırım , öyle..Yanında durmak istiyor yani. Sürekli avutmak lazım. Çoğunlukla 15 dk uyuyup uyanıyor. Bunlar da iki beslenme arasında düzenli olarak değil bir de. Gecenin tersine o arada sürekli uyanık ve bağırıyor olabiliyor. Sabahtan geceye bayağı yoruyor maalesef. Gündüz aralıksız iki saat uyusa kendime biraz zaman ayıracağım ama maalesef gündüz sıkıntılı.

Bizim 3-4 gündür bu şekilde döngümüz. Tabi daha çok değişir. Şimdi böyle derim, yarın farklı olur falan

Selam olsun 2-6 nöbeti tutan annelere bu bebelere gece olduğunu nası öğreticez ya karanlıkta gözler faltaşı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…