- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
Düzelsin de nasıl olduğunun bir önemi yok çok sevindim yine de senin adınaElhamdulillah çok şüküramiinn. Evet hem de çok sevindim. Benim babamı da aramış, anneme de annecim falan demeye başladı. Hayırdır noluyo dedim
Nabzım bi ara 150 oldu, kalp krizi olabilir dediler o ara aklı başına geldi herhalde. Bir de sancı çekerken hep yanımdaydı gerçekten çok kötü oldum baygınlık geçirdim bi kaç sefer bembeyaz oldu baya korktu. Çok şükür sabahki kavga ve sağlık durumumla kocamdaki merhamet taneciklerini az da olsa ortaya çıkarabildik
Başka hastaneye mi gitseniz normal olup olmadığını bilmiyorum amaBu normal mi ya.. normal diyip yolladı doktor... eve geldik mama verdim.. yine ağladı sonuç bu
O sütun hızlı ınmesı bıtınce keyıf zamanında yapıyor demekkı bunu devamlı şaklatsa hiç tutmuyor düzgün diyim , toktur tok sen düşünme onu hiçİnanırım. Benimkide 9dan beri ayakta kaç kez emme savaşı verdik bilmiyorumaç mı tok mu artık onu da bilmiyorum emdi kustu emdi kustu. Eşime verdim şimdi uyut diye tıkanması emmenin her anında olabiliyor ilk son ayrımı yok, şaklatmada aynı şekilde emme boyunca devam ediyor. Her çekişte değil 3 dk mesela çok güzel ritmik emiyor sonra bi başlıyo 5-6 çekiş şaklatıyor sonra yakalıyor memeyi biraz emip bir daha kaçırıyor. Emme sonuna kadar böyle ara ara kaçırıyor.
Kuzum makıne bebek gıbı degıl o yuzden bıraz beklemiş olması gerekıyor memenın güzel süt çıkması içinSağdığın zaman mı daha dolu hissediyordun canım
Bende sağdıktan sonra veriyordum 30 ml anca çıkıyor diyorum bu çocuk nasıl doyuyor
Şimdi şehir hastanesine geldik canım, kan istediler onu vericez.. inşallah birsey yoktur nolur dua edinBaşka hastaneye mi gitseniz normal olup olmadığını bilmiyorum ama
Değil mi ama bugün gündüz slingle sabah 12den 17ye kadar 1 kez uyandı 4.5 saat ancak uyudu sonra party hardya daha 12 günlüksün uyusana ...
Oh mis valla senin yerine ben sevindimBu aksam oğlumla dışarı çıktık, Linoş babasında hiç uyumamış 7.30 tan beri uyanık resmenazcık 40 ml sütüm vardı mızırdarsa içirirsin dedim biberonla ilk sütünü de içti hanım ıkı saatcık de olsa kafa dağıtmak iyi geldi Şimdi hala uyumayan bebemi uyutmaya çalışıyorum
Sağım yapmak için min bi saat emmemiş olmasına dıkkat et yoksa 10 ml 20 ml anca çıkar
Bende akşam emzirip arkasına sağdım papatyanın dediği gibi 30 ml ancak oldu ama emdiği için göğsü boşalttı muhtemelen diye düşünmüştüm tecrübeli anne de öyle demişBende sağdıktan sonra veriyordum 30 ml anca çıkıyor diyorum bu çocuk nasıl doyuyor
Şimdi şehir hastanesine geldik canım, kan istediler onu vericez.. inşallah birsey yoktur nolur dua edin
Sonic çıktı miŞimdi şehir hastanesine geldik canım, kan istediler onu vericez.. inşallah birsey yoktur nolur dua edin
Değişiyor dün gece 3 e kadar uyumadı saatlerce kendisiyle uğraştık. Kuzum seninki kaç günlüktü? 5. Hafta atağında mısın?
Bizimki artık ses ve ışığa karşı hassas davranıyor belki aydınlık rahatsız ediyordur ?
Evet düşünmüyorum bende gerisini, böyle devam etsin de aman hiç sesimi çıkarmamDüzelsin de nasıl olduğunun bir önemi yok çok sevindim yine de senin adına
Yok malesef 2 saat dediler bekliyorum.. eve getirdim şimdi..Sonic çıktı mi
Inşallah temiz çıkar sende üzme kendini bize haber ver ❤Yok malesef 2 saat dediler bekliyorum.. eve getirdim şimdi..
Üye olmana gerek yok sanırım otomatik olarak buraya geliyoruz geceleriUykusuz anneler kulübüne nereden üye olunuyor? An itibariyle kızımla gecelere giriş yapmış bulunmaktayız
Canım onu doğumdan sonra 10 gün kadar daha vurdum sonra doktorum kesti kafana göre bırakma sakın riskli sonuçları varKızlar bu kan sulandırıcı iğneyi yaptırmasam olur mu
Allahım şifa versin inşallah önemli bir şey değildirŞimdi şehir hastanesine geldik canım, kan istediler onu vericez.. inşallah birsey yoktur nolur dua edin
4.5 saatlik uykusunda uyandırıp besledin mi kuzum. Bazı yenidoğanlar uykuyu sevmiyor sanırımDeğil mi ama bugün gündüz slingle sabah 12den 17ye kadar 1 kez uyandı 4.5 saat ancak uyudu sonra party hard
21.30 gibi duş aldırdık sonra masaj emme felan derken 1.5 saat uyumuş nasıl 16 saatte max 9 saat uyuyabilir ki yarın asm de izlem günü ebe ile bi konuşacağım bakalım
Oh mis valla senin yerine ben sevindimBenim de yalnız çıkmaya o kadar ihtiyacım var ki ev boğuyor sanki her gün dışarı çıksam da oğluşla çıkıyorum ama 2 saat onsuz takılmaya ihtiyacım var Bende sen gibi gebelikte çok sosyaldim normalde de çok sosyal bir insanım zaten ama buraya yeni taşındık şu an hiç arkadaşım yok arkadaş edinecek ortam da yok.Bir kaç ay Eskişehir'e gittikçe ya da kociişle ve oğlanla ancak sosyalleşirim
Bende akşam emzirip arkasına sağdım papatyanın dediği gibi 30 ml ancak oldu ama emdiği için göğsü boşalttı muhtemelen diye düşünmüştüm tecrübeli anne de öyle demiş
Maşallah kuzum gece uykusu önemliGece uykusu çok güzel, (maşallah). Ondan dolayı sanırım, gündüzleri uyusa bile derin uyumuyor ve hemen uyanıyor.
Gece derin ve uzun uyuyor.
5 hafta bitti. 6.haftaya başladık. ( Vay be, doğdu doğacak - nasıl doğuracağız vs derken ne kadar da hızlı geçiyor zaman)
Son 2 tane kaldı sanırım gerisini kullandım o yüzden merak ettimCanım onu doğumdan sonra 10 gün kadar daha vurdum sonra doktorum kesti kafana göre bırakma sakın riskli sonuçları var
Allahım şifa versin inşallah önemli bir şey değildir
4.5 saatlik uykusunda uyandırıp besledin mi kuzum. Bazı yenidoğanlar uykuyu sevmiyor sanırım
Maşallah kuzum gece uykusu önemligece derin uykuda ne kadar kalıyor? Sen mu uyandırıyorsun beslenme için yoksa kendi mi uyanıyor?
Sorma zaman çok hızlı ... Hamileyken geçmiyor gibiydi şimdi de gün içinde uyumayıp mızırdanınca geçmiyor gibi sonra bir bakıyorsun gün bitmiş
Üç saatte bir mama veriyoruz ya.Maşallah kuzum gece uykusu önemligece derin uykuda ne kadar kalıyor? Sen mu uyandırıyorsun beslenme için yoksa kendi mi uyanıyor?
Sorma zaman çok hızlı ... Hamileyken geçmiyor gibiydi şimdi de gün içinde uyumayıp mızırdanınca geçmiyor gibi sonra bir bakıyorsun gün bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?