Gece bizimde 3,5 saat oluyor bazen nadiren 4 e çıktığı da oldu ama istemiyorsa almıyor zaten versen de. Ya da mesela 90 lık mama yiyorsa gece 70ini falan içip bırakabiliyor. Bende zorlamıyorum@Ihlamurseven Uyanmasa da uyandırırdım, evet. Belki yarım saat erteler 3.5 saat yapardım.
Gündüz 2.5 saatte bir verdiğim de oluyor. Çünkü dediğim gibi gündüz öyle uzun uykuları yok.
Selamm ☺ Bir günleri bir günlerini tutmuyor daha değişir. Bizde de 5 ten sonra uyumama başladı bi süredir dün onu 6 ya uzattı bakalım şimdi uyuyorSelam olsun 2-6 nöbeti tutan annelerebu bebelere gece olduğunu nası öğreticez ya karanlıkta gözler faltaşı gibi
Geçmiş olsun. Googledan bakma anca daha fazla stres yapar seni. Tehlikeli olsa yapmazlardı sanırım canım. Yoğun bakımda daha doğar doğmaz bi sürü kan almışlardı. Sonuçta çözmek için bakmak zorundalar.Tam kan sayımı pıhtıli çıkmış malesef yine kan verilecek.. onun dışında değerleri ekledim. Doktor normal dedi çok şükürama @ebru_can_ebru birde başka bir hemsire arkadasimiz vardı bir bakar mısınız? Nette abuk subuk bir çok şey yazdı yine
Birde daha 6 günlük bu kadar kan vermek tehlikeli mi ya? Yine vericez simdi
Çok zor ben oğlumda o konuda şanssızdım hiç arkadasım yoktu yenı bı senelık evlıydım , ilk oğlumu biyere bırakıp çıktığımda market harıcı 6 aylıktı nerdeyse , bıberon tutmazdı o yuzden max yarım saat ayrılabılırdım , çalışmaya başladım oğlum okula başladı fln derken çevre edındım kendımeDeğil mi ama bugün gündüz slingle sabah 12den 17ye kadar 1 kez uyandı 4.5 saat ancak uyudu sonra party hard
21.30 gibi duş aldırdık sonra masaj emme felan derken 1.5 saat uyumuş nasıl 16 saatte max 9 saat uyuyabilir ki yarın asm de izlem günü ebe ile bi konuşacağım bakalım
Oh mis valla senin yerine ben sevindimBenim de yalnız çıkmaya o kadar ihtiyacım var ki ev boğuyor sanki her gün dışarı çıksam da oğluşla çıkıyorum ama 2 saat onsuz takılmaya ihtiyacım var Bende sen gibi gebelikte çok sosyaldim normalde de çok sosyal bir insanım zaten ama buraya yeni taşındık şu an hiç arkadaşım yok arkadaş edinecek ortam da yok.Bir kaç ay Eskişehir'e gittikçe ya da kociişle ve oğlanla ancak sosyalleşirim
Bende akşam emzirip arkasına sağdım papatyanın dediği gibi 30 ml ancak oldu ama emdiği için göğsü boşalttı muhtemelen diye düşünmüştüm tecrübeli anne de öyle demiş
Canım sağdığın sütü 1-2 saate vereceksen dolaba koyuyor musun? Yoksa biberonda oda sıcaklığında mı bekliyor?Bu aksam oğlumla dışarı çıktık, Linoş babasında hiç uyumamış 7.30 tan beri uyanık resmenazcık 40 ml sütüm vardı mızırdarsa içirirsin dedim biberonla ilk sütünü de içti hanım ıkı saatcık de olsa kafa dağıtmak iyi geldi Şimdi hala uyumayan bebemi uyutmaya çalışıyorum
Ben sağarken dönüşümlü yapıyorum. Mesela 10 dk birini sağdım diğerine geçtim onu 10 dk sağarken biraz daha süt iniyor tekrar ilkine dönüyorum daha fazla çıkıyor sütyani uyuduktan sonra denemeliyim elle mi dahi iyi yoksa elde sağma makinesiyle mi
Dolaba koyarım kuzumCanım sağdığın sütü 1-2 saate vereceksen dolaba koyuyor musun? Yoksa biberonda oda sıcaklığında mı bekliyor?
4.5 saat 12-17 arası toplam canım.12de uyudu 14.30da uyandı 15te tekrar uyudu 17de uyandı.Yani bir kez besledim altını felan değiştirdim4.5 saatlik uykusunda uyandırıp besledin mi kuzum. Bazı yenidoğanlar uykuyu sevmiyor sanırım
Muhtemelen bende öyle olacağım.İşe başladığım zaman sosyalleşirim sanırım o da martı bulur heralde çocuk ancak 5.ayını dolduruyor olacak çünküÇok zor ben oğlumda o konuda şanssızdım hiç arkadasım yoktu yenı bı senelık evlıydım , ilk oğlumu biyere bırakıp çıktığımda market harıcı 6 aylıktı nerdeyse , bıberon tutmazdı o yuzden max yarım saat ayrılabılırdım , çalışmaya başladım oğlum okula başladı fln derken çevre edındım kendıme
Bana gerek yok sen bu işi biliyorsun
Elle denedim de olmadı ya eğitim almalıyım bu konuda sanırım. Her sağdığın sutu ayrı mi saklıyorsunBen sağarken dönüşümlü yapıyorum. Mesela 10 dk birini sağdım diğerine geçtim onu 10 dk sağarken biraz daha süt iniyor tekrar ilkine dönüyorum daha fazla çıkıyor süt
Elle bende yapamam makine ile ancak. Makine ile 10 dk sağı 10 dk solu sağ. Tekrar 10 dk sağ 10 dk sol yap. Sonra 5 dk yine sağ sol yap bitir. Böyle bi dene bakalım fark olacak mı? Her sağdığımı ayrı saklıyorum. Sütleri karıştırabilmen için aynı sıcaklıkta olmaları lazım. Yani dolaptaki sütle birleştirmek için yeni sağdığını da dolapta soğutmalısın önce. Bende hiç riske atmıyorum ayrı tutuyorum. Zaten çok stokluk sütüm yok arada bi uyarmak için sağıyorum.Elle denedim de olmadı ya eğitim almalıyım bu konuda sanırım. Her sağdığın sutu ayrı mi saklıyorsun
Son kez deneyeceğim gece bakalım ne olacak. Makineyi kullanamadım nedenseElle bende yapamam makine ile ancak. Makine ile 10 dk sağı 10 dk solu sağ. Tekrar 10 dk sağ 10 dk sol yap. Sonra 5 dk yine sağ sol yap bitir. Böyle bi dene bakalım fark olacak mı? Her sağdığımı ayrı saklıyorum. Sütleri karıştırabilmen için aynı sıcaklıkta olmaları lazım. Yani dolaptaki sütle birleştirmek için yeni sağdığını da dolapta soğutmalısın önce. Bende hiç riske atmıyorum ayrı tutuyorum. Zaten çok stokluk sütüm yok arada bi uyarmak için sağıyorum.
Makinenin herşeyi iyice oturmuş olmalı,bi yerden hava alırsa çekmiyor. Bir de meme ucunu tam ortala. Bazen çekmiyor kapatıp tekrar bi aparatları kontrol ediyorum, meme ucuna dikkat ediyorum tekrar çalıştırıyorum oluyor. Hadi bakalım kolay gelsin ☺Son kez deneyeceğim gece bakalım ne olacak. Makineyi kullanamadım nedense
Oh mis en güzelini yapmışsın bakan varken uyu tabşAkşam oğluş uyurken eşim gelene kadar uyuyum dedim 6da bi yattım 11'e kadarArada bi uyandım eşim yat yat dedi peki dedim 1.30 gibi de tekrar uyudum hazırladım eşim verdi mamasını , 4 te uyandım. Yeniden doğmuş gibiyim
Bugün kayınvalidemler kaynımgil(bu kaynım lafı hep komik geliyor bana yaOh mis en güzelini yapmışsın bakan varken uyu tabş
Bana da 2 gundur iyi oldu fazla uyuyor insallah duzen oturmaya basliyordurBugün kayınvalidemler kaynımgil(bu kaynım lafı hep komik geliyor bana ya) gelecek iyi oldu enerji topladım.
Ahahahajqk bana hep komik geliyorBugün kayınvalidemler kaynımgil(bu kaynım lafı hep komik geliyor bana ya) gelecek iyi oldu enerji topladım.
Maşallah de totonu kaşıGunaydinnn. 2 gundur oglus geceleri 1 kere kalkiyor cok sukur. İnsallah huy degistirmez
Sen yine de kendini alıştırma canım bir anları bir anlarını tutmuyorBana da 2 gundur iyi oldu fazla uyuyor insallah duzen oturmaya basliyordur
Hevesini kırmak gibi olmasınBana da 2 gundur iyi oldu fazla uyuyor insallah duzen oturmaya basliyordur
Evet iste ama bir umutAhahahajqk bana hep komik geliyorO zaman çok iyi olmuş sana bu hafta sonu kv ve aile maratonu sonra kendi evime geçeceğim diyordun zaten hadi bakalım her şey güzel olsun sizin için
Maşallah de totonu kaşıSarper Deniz de bu gece 3 kez kalktı çok şükür artık duş aldırıp uyuturum sanırım
Sen yine de kendini alıştırma canım bir anları bir anlarını tutmuyorİlk 3 ay yenidoğan düzensizliği diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?