2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum ben hiç saate bakmıyorum senınde büyüdü dimi bakmasan da olur ben iki haftadan beri bakmıyorum ki max 3.5 saat oldu en uzun uykusu oda gece bazen nadır

Eşim bana şey demişti bu ne cocuk pıpısı kadar olmus benımde gogus ucun buyuk cocuk emdıkce uzuyor

Evet 1 yemek kaşığı dutu 1 su bardağı suyla 5-6 dk kaynattık içtim dut tanelerini de yedim

Eve gidince direkt yatıcam valla top eşimde

Kızlar kuru dut kürünü deneyin ben inanmadım yaptılar kuru dutu suyla kaynatıp içiyosun resmen memeden süt aktı durduğu yerde
Kuru kayısı hurma kuru dut kaynatıp blenderdan geçirip içirip günde 2-3 bardak ancak bu kadar oldu

Ya ben alarmı kalkıp kontrol edeyim diye kuruyorum 1 er saat arayla. Yoksa mama için kurmuyorum artık ne zaman kendi alarm verirse

Kızlar, kızım bu akşam kustu ve kusmugunda kan vardı?? Şimdi hastaneye gittik doktor göğüs ucunda ki yaradan kaynaklı dedi.. ama baya kusmus kan var yatağında çarşafla bile bunu yaşayan oldu mu?
Bi kez bizim de başımıza geldi hemen hastaneye gitmeye kalktık sonra memeucunun kanadigini gördük tekrarlarsa gideriz dedik tekrarlamadi çok şükür.
Eve gidince direkt yatıcam valla top eşimde
Yat kuzum hiçbir şeyi takma bırak yapsınlar

Gelenlerin dusunmesi lazim. Seni cok iyi anliyorum. Gelende bu halinle temizlik beklemesin bi zahmet

Kuzum ben hiç saate bakmıyorum senınde büyüdü dimi bakmasan da olur ben iki haftadan beri bakmıyorum ki max 3.5 saat oldu en uzun uykusu oda gece bazen nadır
Kuzum bende geceleri kaldirmiyorum artik dun gece 11 de yatti 4 te uyandi aciksa kalkardi heralde Artik bakmiyorum saat olayina

Bende bu konuyu soracaktım bazen 3 saat uyuyor bazen 2 saat bileolmadan uyanıp emiyor bizim sarılık düşmeye başlamıştı doktor böyle söyledi 3 haftalık olduk artık saat kurmasam da kendi mi uyansa bilemedim fikir almak istedim

Biz sanırım kolik sancılarına merhaba dedikdün gece asla uyumadı saatlerce ağladı gazı var bacaklarıni karnına çekip çekip ağlıyor bütün gece kucağımda ayağımda salladım durdum doğum yapalı 15 gün oldu hala dikiş yerlerim sızlıyor...bı de tam geçti derken hemoroid ağrısı hortladı üstüne oturmaktan 2-3 saat uyumalar hayal yarım saat uyusa Yarabbi Şükür modundayim annem yanımda ama ne gazını çıkarabiliyor ne de ağlarsa susturabiliyor çünkü kıyameti koparıyor kuck hanım

Kuzum bende geceleri kaldirmiyorum artik dun gece 11 de yatti 4 te uyandi aciksa kalkardi heralde Artik bakmiyorum saat olayina
Kuzum şeninde iki haftayı geçti normal artık bakma olur , 20 gün dıyolarda sarılıkta sıkıntı yoksa kendıde uyanıp meme ıstıyorsa bilincinde demekkı açlıktan yenık düşmüyor uykusuzluğa dıye düşünürüm ben

Kuzum bizim 11-12 günlük civarı sarılık 12 idi , bi hafta daha dikkat ettım sonra baktım benım alarmlardan once o kalkıyor zaten saldım sonra dediğin gibi benımde oyle genelde ilk uykuları uzun olup sabaha karşı saatte bır kalkmaya baslıyo benım kı

Nasılsınız şimdi ne yaptınız?

Bi kez bizim de başımıza geldi hemen hastaneye gitmeye kalktık sonra memeucunun kanadigini gördük tekrarlarsa gideriz dedik tekrarlamadi çok şükür.

Yat kuzum hiçbir şeyi takma bırak yapsınlar
Bizimde tekrarlamadi çok şükür ama doktor kan olduğu için aklımızda kalmasın eksik kanları da alalım dedi.. inşallah sorun çıkmayacak Ya Rabbim

Ne sandın annesı bekle daha yenı düzelir

glutensiz hemsire sen niye kendine dert ediniyorsun ki kuzum yeni doğum yapmış bir anneden hizmet bekleyecek halleri yok. Gözlerine dağınık vs görünen yer varsa kalkıp yapsınlar senden temizlik falan beklemesinler bir zahmet herşeyi tek başına yaparım diye düşünen kocan yapsın sen iyileşmene odaklan yat dinlen toparlan kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…