2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emzirmeden sonra bu kadar sağmıyorum onda daha kısa tutuyorum. Gece bazen bakıyorum uyanacağı yok süt akmış o zamanlar böyle sağıyorum

Canım işe 5-6 aylıkken başlarsak o zamana kadar sadece anne sütü emse bile çok iyi işte ek gıda ile evdeyken anne sütü veririm diye düşünüyorum ben
Benimki dün ilk defa uzun uyudu ben zaten uyanır diye alarm kurmadım 1de uyudu 4.30da uyandı ilk kez kez
Yani bizimkiler küçük ben 20 güne kadar 3 saati geçirmem sonra uyandırmam diye düşünüyorum 1 haftası kaldı sonra uyur

İki dklık etkinlik saatımızın sonuna geldik
Sizin tummy timeınızı sevsinler

Ben kahvaltılarda yulaf yerken kuru dut atıyorum ıcıne yulaf da sut yapıyormus ya
Bende 1HANIM tarifini yaptım iki gün önce dün içtim kız resmen şerbet şeker sevmeyen bana çok geldi içindekileri de atmaya kıyamadım onları da rondaya aldım üstüne yulaf muz yağ koydum kurabiye yaptım iki gündür aralarda 2-3 tane ondan yiyorum
Yavaş yavaş iştah artsın diye çabalıyorum işte

Kuzum bende geceleri kaldirmiyorum artik dun gece 11 de yatti 4 te uyandi aciksa kalkardi heralde Artik bakmiyorum saat olayina
Bende 20 günlük olsun öyle yaparım diyorum ama kilo alımı önemli tabi

Canım yeni doğum yapmış birinden hizmet bekleyen,evini inceleyen varsa eleştirsin. Senin değil onların ayıbıdır o. Boşver bak habire başka şeyleri kendine sorun ediyorsun. Risklerin vardı, sağ salim kavuştunuz bebeğin kucağında dahası var mı? Bi takma artık etrafını çok yükleniyorsun kendine

Aa iyi fikirmiş kurabiye Bi dahakine bende öyle yapim az bi yedim zorla sonra attım

Ne sandın annesı bekle daha yenı düzelir
Ah kuzum oglumda bu gazdan o kadar cektimki korkuyorum aynı şeyleri yasiycam diye bütün gece evi turlardim gazı çıksın da uyusun diye...
Bide kuzum biz dün yıkadık minnosu sanırım usuttuk sürekli hapsiriuor ve burnu akıyor şeffaf renkte... aslında emerken ve uyurken burnunda hiriltisi yok ama uyanıp ağlamaya başlayınca burnu fışır fışır...dünde gazdan uyumayinca annem başladı hasta oldu bu kulağına su mu kaçtı diye iyice psikolojim bozuldu ne yapmak lazım sence götürmeli miyim doktora

Anladım canım benim teşekür ederim 5 kasımda aylık kontrol var bakıcaz bakalım beslenmiş mi kilo almış mı.. Ama gözümle takip ediyorum sarılık azaldı yüzünde yok denecek kadar oldu çok şükür

Yat kuzum hiçbir şeyi takma bırak yapsınlar

Gelenlerin dusunmesi lazim. Seni cok iyi anliyorum. Gelende bu halinle temizlik beklemesin bi zahmet
Annem gelecek Allahtan içim rahatladı
Kocamın çekeceği var aslında ama neyse ailelerle arayı düzeltmeye çalıştığı için birşey demiyorum artık.
Laf eden etsin dicem artık. Hiç de sevmem habersiz misafiri ama bi tek benim haberim yokmuş. Anneannem kalsın biz de hamarattır o diyor bir de

Kuzum benımde basıma geldi goturdum ben yenıdogan dıye nolur nolmaz , doktor bol bol temızle cek sumuk kalmasın burnunda dedi ilerlemesın dıye , bızım yesıldı sümükler bırde ben extra gunde bı kez boş serum hava verdım

Ha şöyle laf eden etsin. Bak o kadar kavga ettiğiniz sorun düzeliyor. Amaan de boşver biraz rahat ol.

Bende ikinci ayı bekliyorum, ilk ay zaten ılk ıkı hafta kılo almadı oyle gectı bakalım tam bır ayda ne kdr alcak

Mirildanmaya basliyor zaten. Sukur sariligimiz yok. Bu zeka kartlarina ne zaman baslamaliyim bu arada ya suan net goremiyorlar zaten ama

Ben sanirim ek gidaya kadar mama + anne sutu devam edicem.sonrasinda mamayi birakir ek gida+ anne sutu devam ederim gibi

Çok kısa sürüyor ama neyse 2 dk 2 dkkadır

Aa iyi fikirmiş kurabiye Bi dahakine bende öyle yapim az bi yedim zorla sonra attım
Aynen dene diyetisyen tariflerindeki gibi oldu biraz Ben 1 tepsiden artan hamuru da buzluğa attım çıkarıp yine pişiririm

Bende ikinci ayı bekliyorum, ilk ay zaten ılk ıkı hafta kılo almadı oyle gectı bakalım tam bır ayda ne kdr alcak
Kuzum bizim de bugün asmde izlemimiz vardı bugün tam 13 günlük olduk.
Sadece zıbın ve bez ile tarttık bezi temizdi.
2880 gr geldi ebe 2800 gr kabul etti ki olabilir birazdan bende tartarım artık.
Boyu da 49.5 cm olmuş 48 cm doğmuştu
Ebe haftada 200 gr almasını bekliyoruz az almış 24 saatte 30 kez bile emzirebilirsin 2 saati bekleme sık sık emzir az kilo almış doktor kontrolünde doktor belki mama başlar dedi ama sütüm az mı yaramıyor mu bilmiyorum
Emince ağzında süt kalıyor yani süt olmasa o kalmaz öyle.Emmesi bitince memeyi sıkıyorum yine süt geliyor bende şaştım kaldım valla emme aralığı uzun belki de dediği gibi saatlik emzirmek lazım sanırım

Ben sanirim ek gidaya kadar mama + anne sutu devam edicem.sonrasinda mamayi birakir ek gida+ anne sutu devam ederim gibi
Benim şu an sadece anne sütü bakalım kilo durumu az gibi doktor kontrolünde mamaya başlayabiliriz tekrar belki bilmiyorum
Bende öyle yaparım ek gıdaya kadar anne sütü sonra anne sütü+ek gıda olur

Ben yeni başladım ufaktan koyuyorum anca dıkkatını cekıyor
Bende bi 3 haftalık olsun başlarım diyorum şimdi emzirme yastığına yüz üstü koyuyorum 1-2 dk duruyor kafayı kaldırmaya çalışıyor yapamayınca ağlıyor sıpa

Tamam canım dikkat ederim benim ki uykudan uyandırıncs çok huysuz oluyor doğru dürüst tutmuyor diye çok ellemek istememiştim

Biz 4100 olmusuz.. mama vermen gerekiyorsa ver canim. Sonucta anne sutu aliyor mu aliyor. Sadece mama ile buyuyebler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…