2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Parolun şurubunu yazmış.ama evde calpol vardı onu verdim.kapak açıldıktan sonra 3 ayda etkisini yitiriyor.çöpe atmadan kullanayım dedim.
Ben biogaiyı bıraktım hala zorlanıyor ama sabaha kadar ıkınması kesildi hafifledi gibi. Saat aralığı çoktur.ilk çocukta bana saati bekleme demişlerdi.yine kızımda olduğu gibi mızırdansa veriyorum yarım saatte bir bile oluyor

Artık bende öyle yaparım bugün kendi uyandı ama bazen uyanmıyorda pazartesi bizimde asmde kilo kontrolümüz var merak ediyorım bende

Uyandırıyorum kuzum 1.5 saatte veriyoruz artık sagdıkça çıkan az sütü de veriyorum dediğin gibi gece be alırsa memeyi

İyide bu saatten sonra haftada 200 grm almasını bekler , bebeklerin ilk 10 gün doğum kilosuna ulaşması beklenir sonrada kilo alımı
Bizimki 13 günlükken 2880 cıktı , 2865 gram doğmuştu Lina da. Sonraki hafta yine çağırdı asıl bu hafta onemlı bızım ıcın dedı ona gore mamayı konusuruz dedi ebe, 3195 mı ne çıktı diğer hafta tamam gayet yeterli aylık 500 gram alması bile iyi bizim için dedi Asm mamaya teşvik etmedi hiç benimkiler biraz öyle zaten gak meme guk meme her olumsuzluguma olur toparlanır normaldır dıye dıye rahatlattılar beni sağolsunlar sende bu saatten sonrakı kılosuna bak kuzum

Ha şöyle laf eden etsin. Bak o kadar kavga ettiğiniz sorun düzeliyor. Amaan de boşver biraz rahat ol.
Bebeğimi aldım geçtim odaya eşim bi süpürge bi vileda yapıyor Oh ne güzelmiş iş düşünmemek. Söz dinleyeyim arada
Çocuğum yazık kuzu gibi sürekli emiyor sadece o da bir iki güne uykuyla beraber düzene girer herhalde. Kayınvalide aradı ne istiyorsun ne pişireyim diye. Allahtan düşüncelidir, yemekleri yapıp da gelecek. Ama en azından hafta sonu çıksın diye beklese iyiydi.

Adıyla yaşasın mınık anlamı ne bu arada yazıcam unutuyorum

Biz 4100 olmusuz.. mama vermen gerekiyorsa ver canim. Sonucta anne sutu aliyor mu aliyor. Sadece mama ile buyuyebler var
Maşallah canım kaç gr doğmuştu Aras Bakalım doktorumuz ne diyecek salı günü ona gidelim de bi o ne derse bakalım

Saat aralığı çoktur.ilk çocukta bana saati bekleme demişlerdi.yine kızımda olduğu gibi mızırdansa veriyorum yarım saatte bir bile oluyor
Benim de aklıma o geldi ben 2 saati bekliyordum genelde zaten küçük doğdu midesi küçük emince hemen doyuyor daha sık emziririm ilk ay

Artık bende öyle yaparım bugün kendi uyandı ama bazen uyanmıyorda pazartesi bizimde asmde kilo kontrolümüz var merak ediyorım bende
Hadi bakalım insan şimdi onu merak ediyor kaç gr almış büyümüş mü diye
Sarper Deniz de aynı Lina gibi o zaman şu an 2780 gr doğdu 13.günde 2800 gr. benim ebe haftada 100 gr az dedi işte haftaya tekrar çağırdı bakalım kaç olacak o zaman
Ama bana da sürekli ver memeyi 24 saatte 30 kez istiyorsa 30 kez ver korkma dedi.
Bende dediğin gibi sonraki kilolara bakacağım.
Küçücük ama sıpam ya 4 kiloyu 2 aylık olunca ancak göreceğiz gibi yenidoğan takımlarımız bile büyük kız
Zaten salı günü de doktor kontrolümüz var.
Onunla netleştiririz artık mama konusunu doktor da emiyorsa süt varsa mama pek önermiyor zaten
Bir de bizim hiç sarılık riskimiz de olmadı çok şükür yani çocuk beslenmese o da yükselir Allah korusun o bile geliyor aklıma

O değil bende benim Asm deki ebeler gibi olmuşum her sorana olur guzum normal annemm emzır sennn doyuyordur annesi falan diye desteklıyorum
Ahajahjaaja aynen tecrübeli anne

3300 e dustuk canim dogumdan sonra

Amin, Allah razı olsun
Saf, temiz, her türlü kötülükten arınmış insan demek
Ben kaçırdım galiba ne koymuştunuz ismini canım?
Bu arada merak ediyorum sormayı unutuyorum sendeki kalp rahatsızlığı ne idi doğumunda kalp krizi geçirebilir felan bir şeyler yazmışsın.Haddim değil ama bir de bu kadar riskli bir durum varken neden sezeryan tercih etmesin o da mı riskli idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…