2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ben sezaryen oldum. Bilenler bilir, baştan beri kendi isteğim bu yöndeydi. Çok kolay oldu. Spinal başlamıştık ama genel anesteziye döndüler. Hiç bilmiyordum o an genele döneceğini. Bir uyandım bitti dediler. Çok şaşırdım. Aaa dedim ne kadar kolaymış. Bir daha gebelik düşünürsem genel anestezi ile sezaryen düşünürüm yine.
Özendirmek gibi olmasın tabi okuyanlara. Ben kendimi , vücudumu, psikolojimi tanıyorum. Normal doğum yapamazdım.

Bende spınal dıye dırettım genel olsaymış keşke dedim sonradan komplıkasyon yaşayınca neyse çok şükür bitti geçti gitti Rabbim olmayana isteyene nasip etsin

Ben de sezaryen oldum, spinaldi o anı yaşamak gerçekten güzeldi ne oldu bitti anlayamadım kızımı çıkarıverdiler. Sadece hep o anda eşimi de hayal etmiştim almadıkları için ağlamakla girdim ameliyathaneye çıkınca da ağlamak istedim ama oda kalabalıktı ağlamadım herkesi gönderip ağladım, sebepsiz. Normal doğum şansım yoktu, bebeğim makat gelişti olsaydı denemek isterdim
Bir komplikasyon yaşamadık ama keşke ilk ağrı kesici iğneyi çıkar çıkmaz vurdurmasaymışım bu mesajı okuyan, sezaryen olacak biri varsa odanıza çıkar çıkmaz ağrı kesici yaptırmayın biraz çekin hafif ağrıyı sonra artınca yaptırın yoksa isteseniz de emzireceksin diye yapmazlar

Benim normal dogum sikinti olmadi ama sonrasinda yasadigim basur beni daha cok yipratti. O yuzden 2. De heralde basur derdi yuzunden sezeryan isterim gibi

Benim normal dogum sikinti olmadi ama sonrasinda yasadigim basur beni daha cok yipratti. O yuzden 2. De heralde basur derdi yuzunden sezeryan isterim gibi
glutensiz hemsire dediği gibi doğum değil belki ıkınma evresi değil ama suyum patlatılıp o yedi cm geldikten sonra sancı kafamı duvarlara vurmak istedim neyse öyle böyle bitti

Ay beni de spinal başlayıp genele döndürdüler ama keşke genel yapıyoruz deselerdi. Yani zaten bi şaşkınlıkla ani doğum oldu bi de bayıltmışlar uyanırken noluyor dedim

Günlerdir sakındığım çocuğum bugün mıncıklanma delisi oldu Eşimin ailesi olunca ses de etmedim Allah'a emanet artık dedim. En azından yüzünü öpmeye kalkan olmadı ,öyle düşüncesiz değiller. Normal bebek sevdiler elini tutup bacak ayak öptüler mıncıkladılar. Kuzey de sanki hissetti sevildiğini hiiiç uyumadı öğlenden beri gözler fıldır fıldır. Az önce gittiler bizimki uyudu

Kizlar, 1 haftalik bebek günde kaç saat uyanık kalır? Biz yemek emme ve uyku üçlemesi ile gün geçiriyoruz.. arada 10 dk duruyorsa hep ağlıyor... açlığa tahammülü de yok yani.. siz nasıl uyanık tutup aglatmiyorsunuz?

Ben hep annem annecim bana yardım edin diye bağırdım

Ölsem de şu sancı bitse dedim yaa
Kıyamam size ya bu böyle bir şeyse sezaryen olduğuma sevineceğim sezaryen olacağım sabahın gecesi ağrılarım vardı adet sancısı gibi sonra normal doğuranlar bana işte öyle gidiyor açılmaya kadar sonra onun bir tık fazlası dayanılmayacak gibi değil dediler

Sadece beslenme zamanlarında uyanık kalması lazım ya da altı falan alınırken günün neredeyse tamamında uyumalı daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…