2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşinin enabızında paylaşım mı ne öyle bir sekme var anasayfada ordan izin veriliyor. Ben de eşimi pttye gönderdim çocuğa edevlet alsın diye enabızına nasıl giricem diyorum.
Gelince bi deneyelim bakalım herkes tsh bilirübin değeri konuşuyor bana doktor iyi dedi ama ben bilmiyorum merak ettim bakayım bi

Sevsin sevsin inşallah bizimki de sever eşimde bende gezmeyi çok seviyoruz valla bana şimdiden basıyor ev cafeler kapalı mekanlar da sıkıntı şu dönemde açık hava mekanı da çok yok burda sıkıldım valla
Aşı için çok sevindim bizde hiç aşı olmadık ama inşallah yaşamayız o huzursuzlukları
Zaten verem aşısını dört gözle bekliyoruz oğlum ve kızım tamamen tanışacak ondan sonra

Ben aşırı sıkıntı yaşamadım sonrasında ağrılarım felan aşırı zorlamadı hemenn ayaklandım o gece bile bebeğimi kendim alıp emzirdim altını felan hep kendim değiştirdim.Vajinal doğum yapsam yine aynı fikirde mi olurdum bilmiyorum ama hemoroid sorunu bende de var siz gibi hemoroidden ağlardım kesin

Kuzum sen baya da bekledin 40 haftayı doldurdun neredeyse değil mi? benim 39+0 da sezaryen günüm vardı ama açılmam ve ağrılarım olduğu için 38+1 de alalım dedi doktor. Sonuna kadar gitseydim napardım bilmiyorum artık reflü yüzünden 10 yastıkla yatmaktan boynum da ağrımaya başlamıştı. Sen gerçekten normal dogurabilirdin
Ben de ilk gördüğümde çok tatlısın diyebildim bir tek, öptüm onu hemen benim de çok küçük doğdu ya minnak biri... Normal haftasında doğan buradaki en minik bebek olabilir ben de senin gibi buruşuk, kızarık birini bekliyordum pamuk gibiydi bembeyazdı kuzum sonra bir ara sarardı benzi ama onu da atlattık çok şükür
Ay yok ağrı çekmek için mükemmel ortam benim için iyi ki eşim falan girmemiş, o sinirlendirebilirdi beni o sancı içinde Sohbet ederek doğurmak biraz kıskandırdı
Kız iyi olurdu sırtına, beline masaj yapardı nazını çekerdi biraz
Bir an önce karşılıklı sohbet edelim konuşalım etkinlik yapalım istiyorum.. uyusun büyüsün inşallah
İnşallah o günleri de görelim sağlıkla kuzum büyüyecekler ama nasıl olacak ben o arada hunileri takacak mıyım bilmiyorum Allahım sen koru bugün ağladım inanılmaz yoruldum jinekologumla da kontrolüm vardı hastane, ev işleri derken daha hiç uyuyup dinlenemedim. Gece de iş için arkadaşlarımız gelecek rapor falan çıkaracağız Allahım yardım et

Eşinin enabızında paylaşım mı ne öyle bir sekme var anasayfada ordan izin veriliyor. Ben de eşimi pttye gönderdim çocuğa edevlet alsın diye enabızına nasıl giricem diyorum.
Yaptık canım baktım sağol teşekkür ederim

Tam 40+0da doğum yaptım zaten kendi de o gün gelmek isteyecekmiş Ben hiç sorun yaşamadım desem yeri beklesem beklerdim daha ama bebeğimiz küçük diye doktor alalım dedi.
O an suyu bitmiş strese girebilir sezeyana da dönebilir deyince çok düşünmedik açıkçası onun için en risksiz olanı seçtik
Valla bizimki de öyle pamuk gibi gün geçtikçe beyazlaşıyor tosbağam az önce bilirübin değerine baktım biri 2 biri 1 hiç sarılık sorunu yaşamadık şükür bu saatten sonra da yaşamayız diye düşünüyorum

Ay burda birisi mi yazmıştı başka yerde mi okudum hatırlamıyorum doğum sancıları hafızadan silinirmis diye yemin ederim ikinci doğumda net anladım bunu ...ben herkese ilk doğumum çok kolay dogurdm bisesi yok falan diyordum ikinci doğumda o sancı sırasında Allah'ım ölüyorum galiba dedim sancı böyle miydi falan oldum hatta içimden acaba beni sezeryana mi alsalar falan diye geçirdim en son catalda doktora ben doğuramiycam çok kötüyüm falan diyordum doktor teselli etti beni çok iyi geldin buraya kadar hadi son gayret falan diye...o gece gözümü her kapattigimda sancı anı ıkınma ani falan geldi gözümün önüne kendi kendimi telkin ettim bitti geçti diye... Ama iki gün sonra yine ay ne güzel kolay dogurdum moduna girdim şaka gibi yine silindi hafizamdan o anlar

Normal dogum yapan kızlar dikişleriniz düştü mü kaçıncı gün düşüyor acaba ben hatırlamıyorum...yarın 15 gün olacak henüz düşmedi benim dikişler...doktor 15-20 gün içinde düşmezse gel alalım dedi ama bu hafta düşer mi ki...
Bu arada benim ilk doğumda dikislerim ödemli kaynamisti sanırım yine ödem oldu çok ağrısı var çünkü asla yatip dinlenmiyorum her işimi kendim yaparım moduna girdiğim için bu huyumdan nefret ediyorum annem yanımda ama yaşlandı artık çabuk yoruluyor kıyamıyorum ona da bişey isteyemiyorum kızımda çok emen bir bebek sürekli de gazlı çok zorladım dikişlerimi sanırım

Ben emzirdiğim için bide onla birlikte katı dıyet uyguladım iki sene 54 kiloya kadar düşmüştüm artık bişey yiyememekten herşey yasaktı cunku eser mıktarda bile hatta hacettepenın bi öğrencisine röportaj verdim bu konuda o da senelık dergısını hedıye olarak gonderdı oğlumla bana bu surecı anlattığım yazılı bı hatıra kaldı cok zordu ama ya sukur gectı hala sadece sut ıcse bagırsakları cok etkılenır ıshale doner hemen
Helal kız sana ben bu aksam ağlama seromonısı geçirdim yemegı ocakta yarım pışık bıraktım ev bok ben fena Ertuğrul dıkıslerıme vurdu kardesının yüzüne ayagı çarptı yatağa bı anda zıpladıda, Lina hala derın uykuya dalamıyor dalmadıkça ağlıyor

Benımde aynı sekılde suyum komple bıttıgı ıcın acılmam da ılerlemedıgı ıcın kalp atışları düştü oğlumun 30 lara kadar bes dk ıcınde kesılıyordum o andan sonra zaten sırf kalp atısı dusuklugu basından berı olduğu ıcın sunı ıle destekleyemedıler 13 saat cektım de noldu kesıldım aha bu kızcemde de cektım oyle kasıldık tabı son demlerını yaşamadığım ıcın asıl olayı hıc bı zaman bılemem

Kızlar ben e nabızdan çocuklarım kısmına giremiyorum diğer ebeveyn onayı diyor eşim açtı onda da aynısını diyor nasıl onaylayacağız bunu ya
Enabızı açınca asagı dogru in paylaşım var orda cocuk adı çıkar dıger ebeveyne ızın ver var saga dogru ılk başta çıkmıyorsa ınceleme talep et de ertesı gun o sekme çıkar karşılıklı ızın verın sonra

Benimkiler yeni düşüyor. Evde başka çocuk, başka sorumluluklar olunca zor ama dikkat et ya ben de zorladım açılma oldu tekrar dikiş attılar o beni çok zorladı

Bence kilo artışı gayet iyi. Bizim de bugün 27. Gün ve 3.160 kg olmuş. 2.4 kg doğmuştu. Kilo artışı gayet iyi dedi sağlık görevlisi. Biz de mama+meme gidiyoruz. Çok çılgın gibi yiyor bizimki. Küçük bebekler daha çok aç oluyorlar demişti ebe

Benimkiler yeni düşüyor. Evde başka çocuk, başka sorumluluklar olunca zor ama dikkat et ya ben de zorladım açılma oldu tekrar dikiş attılar o beni çok zorladı
Oyy ikinci kez dikiş çok zor olmuştur..benim de ilk doğumda hep ödem olmuştu bide 13-14 taneydi dikisim... yakmıştı doktor ödemleri... şimdi içte 1 dikisim var o ne durumda bilmiyorum ama dışarıda ki ödem oldu..evde diğer çocuk birde diyabetli olunca dinlenmek mümkün değil..dün gece felaketti mesela kız asla uyumadı uyumadığı gibi cirladi durdu..oğlanın şekeri düşüş modundaydi sürekli takip etmem gerekti bazı cihazlar kullanıyoruz onların hepsinin şarjı biteceği denk gelmiş onları şarja taktım bekledim falan sabaha sıfır uykuyla çıktım kızın huysuzlugu akşama kadar devam etti en son akşam üstü öyle bir ağlama tutturdu ki aglamktan kıpkırmızı oldu sesi kesildi kakasını yaptı da rahatladı...sonuç şuan dikiş ve hemoroid agriisndan duramıyorum

Ne yazık ki benimki de hala ağrıyor. Bugün hastaneye gittik az yürüyünce ilk günkü gibi çok ağrıdı eve zor geldim.

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ama sezeryan her zaman iyi gitmeyebiliyor.kızımda mükemmeldi ne ağrı ne sızı bir şey yoktu ikinci de mahvetti.benimde kalp kapağında hafif daralma var spinalden sonra kalp atışlarım düştü gözüm karardı bir şeyler kattılar seruma öyle kendime geldim.bir şey olcaksa sezeryan de olsa normal de olsa oluyor.Rabbim bizi evlatlarımıza, onları da bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…