2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ölsem de şu sancı bitse dedim yaa
Ya şu an o ağrıyı hatırlamaya çalışıyorum yok biliyor musun, silmişim Tek başımaydım ben loş bir odada, yaparım dediğim her pozisyonu unutmuşum sadece sancı araları dinlenmem gerektiğini hatırladım uyudum Bir de bol bol nefes aldım, bağırmamaya çalıştım ama inledim oksijen de verdiler o rahatlattı. Çıktım güvenlikle kanka olmuş eşim o da diyor ki çok sessiz doğurdun hiç sesini duymadık Şimdi iyileştim ya böyle dalga geçebiliyorum

Unutuyorlar bence

Burada mı konuşulmuştu ben günlük hayatta birileri ile mi konuştum hatırlamıyorum ama beynin kaydetmediği tek ağrı deneyimi doğum ağrısıymış
Loş ışıklı bir odada tek başına olmak psikolojik olarak bile beni sinirlendirebilir ben sezaryende doktorumla, anestezi doktoru ve onun asistanı ile sohbet ederek doğurdum yine de gözüm içeri alınmayan eşimdeydi
Midem bulandığı için bana da oksijen taktılar gerçekten rahatlatıyor

Bizimki biliyorsun tam haftasında doğdu emmesi de kuvvetli aslında ama ya sütüm az geliyor ya kendi az çekiyor bilmiyorum.
Çünkü kahveye kısmı tam alıyor hiç hava da yutmuyor normal tutuş ile emziriyorum c şeklinde tutuyorum.
Ama yavaş yavaş alacak demek ki kiloyu dediğin gibi doktoru baz alayım ben o sadece bez ile tartıyor
Yani aklı olan insan öyle düşünür bence
Acıların çocuğu ErtuşAma gerçek süt alerjisi zor ya insan ne yedireceğini şaşırır çocuğa
Oh mis iyi yapmışsın sefan olsun
Bende otur kalk derken yaptım kız işleri.
Mutfağı topladım sildim evi süpürdüm arkamdan robotu açtım yatak odasını topladım çarşafını değiştirdim makineye çamaşır attım yemek yedim köpeği 5 dk çişe çıkarıp getirdim ama pertim çıktıYazarken bile yoruldum valla ama aynı şeyleri yarın da yapacak olmak yüreğime öküz gibi oturuyor
Geriye duş kaldı onu da eşim gelince alırım artık banyoda sesini duymam felan
Şimdi oğlanı emzriyorum uyursa bende uyuycam biraz

Bende sabah gittiğimde açılmam 4 cm kadar vardı hiç ağrım yoktu oğluşun suyu bitmeseydi vajinal doğuracaktım.Doktor kontrolde sen sabırlı bir kızsın normal doğurabilirdin dedi.Madem öyle çocuğun suyu bitmiş diye beni korkutmasaydın dedim içimden Suyu bitmiş suni sancı ile açılman devam etmezse çocuk strese girip kalp atışları düşme olasılığı yüksek öyle olursa sezeryana dönebilirsin dedi
Böyle bir durumda oğluşumu nasıl riske atabilirdik ki benden önce eşim sezeryan olsun o zaman dedi hemen
Apar topar 1 saat içinde spinal ile sezeryan oldum ve bende eşimin yanımda olmasını çok istiyordum Ameliyathaneye giderken kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmiştim
Bebeğim doğup bana gösterdiklerinde aaa bu çocuk pamuk gibi hiç beklediğim gibi değil demiştim çünkü kilosu küçük diye buruşuk morumsu bir şey bekliyordum
Doktorumda ne yapalım geri mi karartalım diye dalga geçmişti hatta
Ve o an kokusunu aldığımda sanki dünyanın tüm acılarını çeksem değer gibi gelmişti ama vajinal doğırsam aynı şeyi düşünür müydüm bilmiyorum

Canım bende oyle düşündüm oyle okudum ama doktor sorun yok dedi acaba endokrin de mi gitsem doktor sorun yok dedi baktiranlar kaç çıktı acaba sinir 11 mis

Kuzey büyümüş de sosyalleşmiş mi
Sosyal çocuk olacak bak insanları gezmeyi sevecek ben sana diyeyim annesi

Kızlar ben e nabızdan çocuklarım kısmına giremiyorum diğer ebeveyn onayı diyor eşim açtı onda da aynısını diyor nasıl onaylayacağız bunu ya

Ay yok ağrı çekmek için mükemmel ortam benim için iyi ki eşim falan girmemiş, o sinirlendirebilirdi beni o sancı içinde Sohbet ederek doğurmak biraz kıskandırdı

Kızlar ben e nabızdan çocuklarım kısmına giremiyorum diğer ebeveyn onayı diyor eşim açtı onda da aynısını diyor nasıl onaylayacağız bunu ya
Eşinin enabızında paylaşım mı ne öyle bir sekme var anasayfada ordan izin veriliyor. Ben de eşimi pttye gönderdim çocuğa edevlet alsın diye enabızına nasıl giricem diyorum.

Kuzey büyümüş de sosyalleşmiş mi
Sosyal çocuk olacak bak insanları gezmeyi sevecek ben sana diyeyim annesi
Öyle görünüyor aman sosyal olsun isterim zaten ya Annesi babası sosyal ve gezmeyi seviyor o da sevsin Ben terazi olacak sevgi pıtırcığı olacak diyordum aslan oldu yine sevgi pıtırcığı oldu
Bu arada verem aşısı ateş yapmadı kızlar, çok şükür. Sadece huzursuzluk var ama öyle ağlamalı değil , kucakta olmak istiyor. Bizde tek ateş yapan aşı zatürre oldu. Ilık duş ve parol ile geçti.

Bende yanlış ıkınmışım su an hem bir sürü dikisim var hemde küçük bir hemeroid var ama çok ağrı yapıyor hala kendime gelemedim yürüyüş yapamıyorum dikislerim çok ağrı yapıyor

Benimkide öyle yeni çözmeye başladık. Gazi vardır altını temiz tut ve karnı iyi doysun o zaman tamam

Ya doğumhanede bir fotoğrafımız var hemşire çekmişti, ben terden sırılsıklam ağlıyorum o verniks kaplı yüzünü buruşturmuş sonraki fotoğrafta gülmeye çalışmışım ama başaramamışım sjsj değer miydi diye o ilk on gün çok sorguladım kendimi
Maşallah Kuzey beye verem aşısına da çok sevindim, biz daha hiç aşı olmadık, salı ilk aşımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…