Ya şu an o ağrıyı hatırlamaya çalışıyorum yok biliyor musun, silmişimÖlsem de şu sancı bitse dedim yaa
Unutuyorlar benceKıyamam size yabu böyle bir şeyse sezaryen olduğuma sevineceğim sezaryen olacağım sabahın gecesi ağrılarım vardı adet sancısı gibi sonra normal doğuranlar bana işte öyle gidiyor açılmaya kadar sonra onun bir tık fazlası dayanılmayacak gibi değil dediler
Burada mı konuşulmuştu ben günlük hayatta birileri ile mi konuştum hatırlamıyorum ama beynin kaydetmediği tek ağrı deneyimi doğum ağrısıymışYa şu an o ağrıyı hatırlamaya çalışıyorum yok biliyor musun, silmişimTek başımaydım ben loş bir odada, yaparım dediğim her pozisyonu unutmuşum sadece sancı araları dinlenmem gerektiğini hatırladım uyudum Bir de bol bol nefes aldım, bağırmamaya çalıştım ama inledim oksijen de verdiler o rahatlattı. Çıktım güvenlikle kanka olmuş eşim o da diyor ki çok sessiz doğurdun hiç sesini duymadık Şimdi iyileştim ya böyle dalga geçebiliyorum
Bizimki biliyorsun tam haftasında doğdu emmesi de kuvvetli aslında ama ya sütüm az geliyor ya kendi az çekiyor bilmiyorum.Doktora gıdınce o tartıyla hesapla bak sana uc farklı ölçüm soyledım farklı bırbırınden aynı tartı onemlı asmde genel olarak takıp edılır bundan sonrada birinci veri doktordan olunca yine doktorla bakarsın. Sen daha sık besle şimdilik bu haftadan sonra oda buyudukce daha güclü emecek sonra daha cabuk toparlar. Benim Lina ememiyordu yanı cok cabuk yoruluyordu az emıyordu tutması yanlıştı falan uğraştık bıraz bende hiç kilo almayınca korkmuştum , oğlumda 5. Gün gittiğimde doğum kilosu artı 150 gram gelmişti dana nerden bileyim ben oyle olacak sanıyordumhatta cocuk doktoru 20-25 gune kadar bıle kılo alımı baslamayabılır korkma demişti bana prematüre doğduğu için
Yani aklı olan insan öyle düşünür benceAa benim aklıma kardiyoloji takibi bile gelmedi düşün o kadar salmışımBi delilik yaptık işte çok şükür üzücü sonuçlanmadı Bende deli gibi ıkındım halbuki ne kadar tehlikeli ve yasak zaten. Ikına ıkına yırttık her yeri 2.çocukta eşim izin vermez zaten bu korkuyla
Acıların çocuğu ErtuşHayat çocuğuma sert davrandısüt alerjısı vardı ya 2 yaşına kdr çoğu seyı yemeyerek büyüdü, sonrasında serbest oluncada tadını tuzunu bılmıyor alışkın olmadığı için tatlarına yemedi. Şuan hala az secenekle beslenıyor peynır yemez
Benımkı kucakta bı saat yerınde yattı ondada tv ızleyıp kahve ıctım pısman degılım
Tsh kakasiyla doğduğu için takip edilmiş canim nette çok ağır şeyler yazıyor ama doktor merak etmeyin dediSarılık degerı gayet normal de , tsh ne ıcın takıp ediliyor doktor ne diyor
2 kere sqrilik verdik canım ordan öğrendik sizin kaç ciktiBizim de tsh yüksek çıktı 2.topuk kanj verdik ama değeri bilmiyorum siz nerden öğrendiniz
Bende sabah gittiğimde açılmam 4 cm kadar vardı hiç ağrım yoktu oğluşun suyu bitmeseydi vajinal doğuracaktım.Doktor kontrolde sen sabırlı bir kızsın normal doğurabilirdin dedi.Madem öyle çocuğun suyu bitmiş diye beni korkutmasaydın dedim içimdenBurada mı konuşulmuştu ben günlük hayatta birileri ile mi konuştum hatırlamıyorum ama beynin kaydetmediği tek ağrı deneyimi doğum ağrısıymış
Loş ışıklı bir odada tek başına olmak psikolojik olarak bile beni sinirlendirebilirben sezaryende doktorumla, anestezi doktoru ve onun asistanı ile sohbet ederek doğurdum yine de gözüm içeri alınmayan eşimdeydi
Midem bulandığı için bana da oksijen taktılar gerçekten rahatlatıyor
Canım bende oyle düşündüm oyle okudum ama doktor sorun yok dedi acaba endokrin de mi gitsem doktor sorun yok dedi baktiranlar kaç çıktı acaba sinir 11 mis5. Hafta ataklarını yaşayarak huzursuz bir şekilde kısa süreli uykular yapıyor birkaç gündür.
Benimki fena alıştı şimdide onu arar oldu
Ay hadi kolayca atlatın inşallah bu geceyi.
Oh iyi bari sağ ol canımcım2. Ay aşısında inşallah unutmam da öncesinde ilaç verip giderim
Geçmiş olsun canım. Sarılık düşmüş çok şükür. Tsh da aşırı yüksek değil demekki yoksa direk hastaneye yatışı yapılıyormuş. Bizde 2. Kez topuk kanı verdik o ara okumuştum. İnşallah ilaçla kontrol altına alınır canım sıkma canını. Şimdi tedavi yöntemleri çok gelişti erkenden fark edildi. Kısa sürede sorununuz çözülecek inşallah iyi düşün canım
Madescar diye bir şey. Pek de düzenli kullandığım yom valla izi kalacak her türlü
Hadi geçmiş olsun. Pazartesi de bizim olacak aşımız. Hangi şurup canım calpol mu? Bir de biogaia sanırım benim kızımı da daha zor çıkartıyor kakaya. Öyle bir yan etkisi mi varmış ki ? Probiyotik aslında
Kuzey büyümüş de sosyalleşmiş miGünlerdir sakındığım çocuğum bugün mıncıklanma delisi olduEşimin ailesi olunca ses de etmedim Allah'a emanet artık dedim. En azından yüzünü öpmeye kalkan olmadı ,öyle düşüncesiz değiller. Normal bebek sevdiler elini tutup bacak ayak öptüler mıncıkladılar. Kuzey de sanki hissetti sevildiğini hiiiç uyumadı öğlenden beri gözler fıldır fıldır. Az önce gittiler bizimki uyudu
Ay yok ağrı çekmek için mükemmel ortam benim için iyi ki eşim falan girmemiş, o sinirlendirebilirdi beni o sancı içindeBurada mı konuşulmuştu ben günlük hayatta birileri ile mi konuştum hatırlamıyorum ama beynin kaydetmediği tek ağrı deneyimi doğum ağrısıymış
Loş ışıklı bir odada tek başına olmak psikolojik olarak bile beni sinirlendirebilirben sezaryende doktorumla, anestezi doktoru ve onun asistanı ile sohbet ederek doğurdum yine de gözüm içeri alınmayan eşimdeydi
Midem bulandığı için bana da oksijen taktılar gerçekten rahatlatıyor
Bir an önce karşılıklı sohbet edelim konuşalım etkinlik yapalım istiyorum.. uyusun büyüsün inşallahSadece beslenme zamanlarında uyanık kalması lazım ya da altı falan alınırken günün neredeyse tamamında uyumalı daha çok küçük
Eşinin enabızında paylaşım mı ne öyle bir sekme var anasayfada ordan izin veriliyor. Ben de eşimi pttye gönderdim çocuğa edevlet alsın diyeKızlar ben e nabızdan çocuklarım kısmına giremiyorum diğer ebeveyn onayı diyor eşim açtı onda da aynısını diyor nasıl onaylayacağız bunu ya
Öyle görünüyor aman sosyal olsun isterim zaten yaKuzey büyümüş de sosyalleşmiş mi
Sosyal çocuk olacak bak insanları gezmeyi sevecek ben sana diyeyim annesi
Bende yanlış ıkınmışım su an hem bir sürü dikisim var hemde küçük bir hemeroid var ama çok ağrı yapıyor hala kendime gelemedim yürüyüş yapamıyorum dikislerim çok ağrı yapıyorAa benim aklıma kardiyoloji takibi bile gelmedi düşün o kadar salmışımBi delilik yaptık işte çok şükür üzücü sonuçlanmadı Bende deli gibi ıkındım halbuki ne kadar tehlikeli ve yasak zaten. Ikına ıkına yırttık her yeri 2.çocukta eşim izin vermez zaten bu korkuyla
Seninki nasıl geçti peki. Benim hem dikislerim hala ağrıyor hemde küçücük basur var ama ağrısı çokBenim normal dogum sikinti olmadi ama sonrasinda yasadigim basur beni daha cok yipratti. O yuzden 2. De heralde basur derdi yuzunden sezeryan isterim gibi
Benimkide öyle yeni çözmeye başladık. Gazi vardır altını temiz tut ve karnı iyi doysun o zaman tamamKizlar, 1 haftalik bebek günde kaç saat uyanık kalır? Biz yemek emme ve uyku üçlemesi ile gün geçiriyoruz.. arada 10 dk duruyorsa hep ağlıyor... açlığa tahammülü de yok yani.. siz nasıl uyanık tutup aglatmiyorsunuz?
Ya doğumhanede bir fotoğrafımız var hemşire çekmişti, ben terden sırılsıklam ağlıyorum o verniks kaplı yüzünü buruşturmuş sonraki fotoğrafta gülmeye çalışmışım ama başaramamışım sjsj değer miydi diye o ilk on gün çok sorguladım kendimiBende sabah gittiğimde açılmam 4 cm kadar vardı hiç ağrım yoktu oğluşun suyu bitmeseydi vajinal doğuracaktım.Doktor kontrolde sen sabırlı bir kızsın normal doğurabilirdin dedi.Madem öyle çocuğun suyu bitmiş diye beni korkutmasaydın dedim içimdenSuyu bitmiş suni sancı ile açılman devam etmezse çocuk strese girip kalp atışları düşme olasılığı yüksek öyle olursa sezeryana dönebilirsin dedi
Böyle bir durumda oğluşumu nasıl riske atabilirdik ki benden önce eşim sezeryan olsun o zaman dedi hemen
Apar topar 1 saat içinde spinal ile sezeryan oldum ve bende eşimin yanımda olmasını çok istiyordumAmeliyathaneye giderken kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmiştim
Bebeğim doğup bana gösterdiklerinde aaa bu çocuk pamuk gibi hiç beklediğim gibi değil demiştim çünkü kilosu küçük diye buruşuk morumsu bir şey bekliyordum
Doktorumda ne yapalım geri mi karartalım diye dalga geçmişti hatta
Ve o an kokusunu aldığımda sanki dünyanın tüm acılarını çeksem değer gibi gelmişti ama vajinal doğırsam aynı şeyi düşünür müydüm bilmiyorum
Maşallah Kuzey beyeÖyle görünüyor aman sosyal olsun isterim zaten yaAnnesi babası sosyal ve gezmeyi seviyor o da sevsin Ben terazi olacak sevgi pıtırcığı olacak diyordum aslan oldu yine sevgi pıtırcığı oldu
Bu arada verem aşısı ateş yapmadı kızlar, çok şükür. Sadece huzursuzluk var ama öyle ağlamalı değil , kucakta olmak istiyor. Bizde tek ateş yapan aşı zatürre oldu. Ilık duş ve parol ile geçti.
Bizim de 0,9 çıkmış alt sınıra yakın doktor bir şey demedi, sizinki de üst sınıra yakın, görmedi mi doktor?2 kere sqrilik verdik canım ordan öğrendik sizin kaç cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?