Ben perisab olmustum ya sukur gecti. Corekotu kantaron ve hindistan cevizi yagi 3 unu surdumBende aldırayım o yağdan ya çok ağrı yapıyor artık
Şu an dikişler artı basur bende perişanımBen perisab olmustum ya sukur gecti. Corekotu kantaron ve hindistan cevizi yagi 3 unu surdum
Yok kız ne uykusuOh herkes uyuyor herhalde bız hala uyumuyoruz pertimiz cıktı net
Benimki de memede uyuyor yatırınca mıkırdanıyor bazen uyuyor çoğu zaman uyanıyor.. emzik başladım bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama uykuya geçişi kolaylaştırdı sankiYok kız ne uykusuAkşam bi uyudu 1.30da emzirdim sonra altını batırdı onu değiştirdim yine emziriyorum memede uyuyor ama yatağına geçince olacaklar bir muamma
Canım benim 2 saatte bir çocuk beslemek inanılmaz yorucu. Siz de insansınız vücudunuz dinlenmek istiyor.. yapacak bir şey yok alarm sayısını artırırsınız bir daha kaçırmamaya gayret edersiniz. Kendine çok yüklenmeKızlar biz eşimle uyuyakalmışız. Bebeğin beslenme saati epey geçti.
19.30 da emzirme+ mama vermiştik. 20.30 gibi tekrar emzirdim ama bunu saymıyorum pek çünkü sütüm çok yok.
21.30 gibi bebek uyudu. Bizde uyuduk. Alarm kurmuştuk ama uyanmamışız. Geç kalktık, hemen alt temizliği + çok az emzirme ve 01.45'de mama yedi.
İki mama arası 19.30'dan 01.45 'e oldu.
6 saatKendimi çok kötü hissediyorum. Bir kere daha uyuyakalmıştık geçen hafta. Onda 4.5 saat olmuştu. Of ya niye böyle oldu..
Of.
Hepatit B en rahatı canım hiç yan etkisi yok. Sadece bacağı oynatırken bir iki mızırdandı o kadar.Ya doğumhanede bir fotoğrafımız var hemşire çekmişti, ben terden sırılsıklam ağlıyorum o verniks kaplı yüzünü buruşturmuş sonraki fotoğrafta gülmeye çalışmışım ama başaramamışım sjsj değer miydi diye o ilk on gün çok sorguladım kendimi
Maşallah Kuzey beyeverem aşısına da çok sevindim, biz daha hiç aşı olmadık, salı ilk aşımız
Canım kaç günlük oldu seninki büyüdü sanırım artık acıksa ağlamaz mıydı? Kendini üzme bence sarılık vs yoksa hemen doyurmuşsunuz karnını zatenKızlar biz eşimle uyuyakalmışız. Bebeğin beslenme saati epey geçti.
19.30 da emzirme+ mama vermiştik. 20.30 gibi tekrar emzirdim ama bunu saymıyorum pek çünkü sütüm çok yok.
21.30 gibi bebek uyudu. Bizde uyuduk. Alarm kurmuştuk ama uyanmamışız. Geç kalktık, hemen alt temizliği + çok az emzirme ve 01.45'de mama yedi.
6 saatKendimi çok kötü hissediyorum. Bir kere daha uyuyakalmıştık geçen hafta. Onda 4.5 saat olmuştu. Of ya niye böyle oldu..
Of.
Ah benimki uyusa da izlesemDeli gibi uykun vardır ve sen emzirme sonrası bebeni izliyosundur.. The Analıqq
Tahmin ederim gözler açılmış boş boş etrafına bakıyodurCanım kaç günlük oldu seninki büyüdü sanırım artık acıksa ağlamaz mıydı? Kendini üzme bence sarılık vs yoksa hemen doyurmuşsunuz karnını zaten
Ah benimki uyusa da izlesemYerine koydum huysuzlandı tekrar aldım hop üstüme kustu şimdi yanımda yatıyor hayatı sorguluyor
1 aylığı gectınız artık ne zamn isterse o zaman beslersin alarm kurmana gerek yokKızlar biz eşimle uyuyakalmışız. Bebeğin beslenme saati epey geçti.
Of.
Ay iyi bari, bitirsek şu aşıları da rahatlasakHepatit B en rahatı canım hiç yan etkisi yok. Sadece bacağı oynatırken bir iki mızırdandı o kadar.
Ay emzik bi tutuyo bir tutmuyor çok uzun emmiyo tuttuğunda da, azcık bi süt tadı arıyor galibaTahmin ederim gözler açılmış boş boş etrafına bakıyodurbenimki memede uyuduğu için yerine koymadan izleyebiliyorum. Koyduktan sonrası ya nasip
İlk sene çok yoğun ya. Bi de Kuzey erken doğduğu için bir aşı daha eklendi her ay vurulacak. Zorunlu olanlar dışında rota var ( bu ağızdan) menenjit var. BitmiyorAy iyi bari, bitirsek şu aşıları da rahatlasak
Ay emzik bi tutuyo bir tutmuyor çok uzun emmiyo tuttuğunda da, azcık bi süt tadı arıyor galibaŞimdi yanımda meme vermeden uyudu galiba ben şok, tekrar bir yerine koymayı denicem. Memede uyuyunca da gazını çıkarayım derken uyanıyor, gazını çıkarmazsak kusuyor falan bilemiyorum.
Kendisi uyanmadı yalnız. Biz uyandık.1 aylığı gectınız artık ne zamn isterse o zaman beslersin alarm kurmana gerek yok
Acıksa ağlardı bence sıkma canını. Bazı öğünleri uzayabiliyor belli olmuyor.Kendisi uyanmadı yalnız. Biz uyandık.
Uyanmasak daha uyuyacakmış yazık yavrum.
Normalde saatleri gelince o da uyanırdı ama bugün akşam çok uyanık kaldı ve ağlamıştı, bizi de yormuştu. Sanırım o da yorgun düştü iyice.
Kendimi çok kötü hissediyorum. İnternette 0-6 ay arası bebekler en fazla 4 saat aç kalabilir yazıyor.
S soulianis 5 hafta bitti.
Sen gerçekten var mısın diye sordum üç dk önce dört günlük oğlumaDeli gibi uykun vardır ve sen emzirme sonrası bebeni izliyosundur.. The Analıqq
Ben yatakta ve bezde sensör var diyorumTahmin ederim gözler açılmış boş boş etrafına bakıyodurbenimki memede uyuduğu için yerine koymadan izleyebiliyorum. Koyduktan sonrası ya nasip
Gerçekten süt alerjisi zor diğer alerjiler de zor alerjinin hepsi zor bence.Bebeklik dönemindeyse annenin katı diyet yapması lazım sonrası ek gıda çok zorluyor.İyi yürütmüşsün bu süreci ama sende baya bitmişsinBen emzirdiğim için bide onla birlikte katı dıyet uyguladım iki sene54 kiloya kadar düşmüştüm artık bişey yiyememekten herşey yasaktı cunku eser mıktarda bile hatta hacettepenın bi öğrencisine röportaj verdim bu konuda o da senelık dergısını hedıye olarak gonderdı oğlumla bana bu surecı anlattığım yazılı bı hatıra kaldı cok zordu ama ya sukur gectı hala sadece sut ıcse bagırsakları cok etkılenır ıshale doner hemen
Helal kız sana ben bu aksam ağlama seromonısı geçirdim yemegı ocakta yarım pışık bıraktım ev bok ben fena Ertuğrul dıkıslerıme vurdu kardesının yüzüne ayagı çarptı yatağa bı anda zıpladıda, Lina hala derın uykuya dalamıyor dalmadıkça ağlıyor
Bizde sonrasında böyle bir şey taşama olasılığı yüksek diye direk sezeryan dedikBenımde aynı sekılde suyum komple bıttıgı ıcın acılmam da ılerlemedıgı ıcın kalp atışları düştü oğlumun 30 lara kadar bes dk ıcınde kesılıyordum o andan sonra zatensırf kalp atısı dusuklugu basından berı olduğu ıcın sunı ıle destekleyemedıler 13 saat cektım de noldu kesıldım aha bu kızcemde de cektım oyle kasıldık tabı son demlerını yaşamadığım ıcın asıl olayı hıc bı zaman bılemem
@soulanis de yazmıştı baktık canım sağolunEnabızı açınca asagı dogru in paylaşım var orda cocuk adı çıkar dıger ebeveyne ızın ver var saga dogru ılk başta çıkmıyorsa ınceleme talep et de ertesı gun o sekme çıkar karşılıklı ızın verın sonra
Bende de vardı yine hortladı ama baya büyümüş bu karışımından bende süreyim canımBasur icin hergun corek otu yagi surdum sicak su tuttum
Oyy maşallah bir 4 haftada 760 gr.bencede gayet iyi biz şimdi sadece anne sütü gidiyoruz o kadar çabuk toplar mı bilmiyorumBence kilo artışı gayet iyi. Bizim de bugün 27. Gün ve 3.160 kg olmuş. 2.4 kg doğmuştu. Kilo artışı gayet iyi dedi sağlık görevlisi. Biz de mama+meme gidiyoruz. Çok çılgın gibi yiyor bizimki. Küçük bebekler daha çok aç oluyorlar demişti ebe
Rotanın en azından ağızdan olması sevindirdiİlk sene çok yoğun ya. Bi de Kuzey erken doğduğu için bir aşı daha eklendi her ay vurulacak. Zorunlu olanlar dışında rota var ( bu ağızdan) menenjit var. BitmiyorSağlık ocağının aşı takvimini paylaşayım bu ekstra olanlar hangi aylarda yapılabilir yazıyor.
Açlığı uykusuzluğa tercih etmiş gibi canımKendisi uyanmadı yalnız. Biz uyandık.
Uyanmasak daha uyuyacakmış yazık yavrum.
Normalde saatleri gelince o da uyanırdı ama bugün akşam çok uyanık kaldı ve ağlamıştı, bizi de yormuştu. Sanırım o da yorgun düştü iyice.
Kendimi çok kötü hissediyorum. İnternette 0-6 ay arası bebekler en fazla 4 saat aç kalabilir yazıyor.
S soulianis 5 hafta bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?