2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay uyumuyor bu cocuk yok , zar zor dönüşümlü bı saatte uyutuyoruz esımle hop yatır yine uyanıyor kacıncıya dönüyoruz valla yoruldum ya

Kızlar biz eşimle uyuyakalmışız. Bebeğin beslenme saati epey geçti.
19.30 da emzirme+ mama vermiştik. 20.30 gibi tekrar emzirdim ama bunu saymıyorum pek çünkü sütüm çok yok.
21.30 gibi bebek uyudu. Bizde uyuduk. Alarm kurmuştuk ama uyanmamışız. Geç kalktık, hemen alt temizliği + çok az emzirme ve 01.45'de mama yedi.

İki mama arası 19.30'dan 01.45 'e oldu.
6 saat Kendimi çok kötü hissediyorum. Bir kere daha uyuyakalmıştık geçen hafta. Onda 4.5 saat olmuştu. Of ya niye böyle oldu..
Of.

Yok kız ne uykusu Akşam bi uyudu 1.30da emzirdim sonra altını batırdı onu değiştirdim yine emziriyorum memede uyuyor ama yatağına geçince olacaklar bir muamma
Benimki de memede uyuyor yatırınca mıkırdanıyor bazen uyuyor çoğu zaman uyanıyor.. emzik başladım bugün iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama uykuya geçişi kolaylaştırdı sanki
Canım benim 2 saatte bir çocuk beslemek inanılmaz yorucu. Siz de insansınız vücudunuz dinlenmek istiyor.. yapacak bir şey yok alarm sayısını artırırsınız bir daha kaçırmamaya gayret edersiniz. Kendine çok yüklenme

Hepatit B en rahatı canım hiç yan etkisi yok. Sadece bacağı oynatırken bir iki mızırdandı o kadar.

Canım kaç günlük oldu seninki büyüdü sanırım artık acıksa ağlamaz mıydı? Kendini üzme bence sarılık vs yoksa hemen doyurmuşsunuz karnını zaten
Deli gibi uykun vardır ve sen emzirme sonrası bebeni izliyosundur.. The Analıqq
Ah benimki uyusa da izlesem Yerine koydum huysuzlandı tekrar aldım hop üstüme kustu şimdi yanımda yatıyor hayatı sorguluyor

Tahmin ederim gözler açılmış boş boş etrafına bakıyodur benimki memede uyuduğu için yerine koymadan izleyebiliyorum. Koyduktan sonrası ya nasip

1 aylığı gectınız artık ne zamn isterse o zaman beslersin alarm kurmana gerek yok

Hepatit B en rahatı canım hiç yan etkisi yok. Sadece bacağı oynatırken bir iki mızırdandı o kadar.
Ay iyi bari, bitirsek şu aşıları da rahatlasak
Tahmin ederim gözler açılmış boş boş etrafına bakıyodur benimki memede uyuduğu için yerine koymadan izleyebiliyorum. Koyduktan sonrası ya nasip
Ay emzik bi tutuyo bir tutmuyor çok uzun emmiyo tuttuğunda da, azcık bi süt tadı arıyor galiba Şimdi yanımda meme vermeden uyudu galiba ben şok, tekrar bir yerine koymayı denicem. Memede uyuyunca da gazını çıkarayım derken uyanıyor, gazını çıkarmazsak kusuyor falan bilemiyorum.

İlk sene çok yoğun ya. Bi de Kuzey erken doğduğu için bir aşı daha eklendi her ay vurulacak. Zorunlu olanlar dışında rota var ( bu ağızdan) menenjit var. Bitmiyor Sağlık ocağının aşı takvimini paylaşayım bu ekstra olanlar hangi aylarda yapılabilir yazıyor.

Eklentiler

• IMG_20231028_022928.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 51
1 aylığı gectınız artık ne zamn isterse o zaman beslersin alarm kurmana gerek yok
Kendisi uyanmadı yalnız. Biz uyandık.
Uyanmasak daha uyuyacakmış yazık yavrum.
Normalde saatleri gelince o da uyanırdı ama bugün akşam çok uyanık kaldı ve ağlamıştı, bizi de yormuştu. Sanırım o da yorgun düştü iyice.
Kendimi çok kötü hissediyorum. İnternette 0-6 ay arası bebekler en fazla 4 saat aç kalabilir yazıyor.
S soulianis 5 hafta bitti.

Acıksa ağlardı bence sıkma canını. Bazı öğünleri uzayabiliyor belli olmuyor.

Gerçekten süt alerjisi zor diğer alerjiler de zor alerjinin hepsi zor bence.Bebeklik dönemindeyse annenin katı diyet yapması lazım sonrası ek gıda çok zorluyor.İyi yürütmüşsün bu süreci ama sende baya bitmişsin
Benim bir arkadaşımın bebeğinde bir hastalık çıktı yüksek riskli alerjik hastalık kız Domates bile yedirse takip ederek yediriyor yanlarında ve evde adrenalin taşıyorlar çok zor bir durum
Yalnız röportaj çok iyi olmuş Ertuş yıllar sonra okur artık annem benim için neler yapmış der
Sizde abi faktörü olunca sen yalnız bırakıp bir şey yapamazsın ki canım kafanın arkasında 3.bir gözün olması lazım
O da alışana kadar zaman geçecek elbetAkşam ben koltukta emzirme yastığına koymuştum Lucky yanımda geldi inatla patisini çocuğunu üstüne koymaya çalışıyor zor engelledim kaldı ki sendeki çocuk Allah yardımcın olsun valla

Bizde sonrasında böyle bir şey taşama olasılığı yüksek diye direk sezeryan dedik
Pişman değilim bebeğim hiç strese girmedi çok şükür

@soulanis de yazmıştı baktık canım sağolun

Basur icin hergun corek otu yagi surdum sicak su tuttum
Bende de vardı yine hortladı ama baya büyümüş bu karışımından bende süreyim canım genel cerrahtan randevu aldım bakalım ne diyecek

Oyy maşallah bir 4 haftada 760 gr.bencede gayet iyi biz şimdi sadece anne sütü gidiyoruz o kadar çabuk toplar mı bilmiyorum

Rotanın en azından ağızdan olması sevindirdi
Açlığı uykusuzluğa tercih etmiş gibi canım

Ben de iki saat uyuyup geri geldim ay bugün çocuk bir rahat bakalım, biraz gazı var ama çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…