2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
.
Rotanın en azından ağızdan olması sevindirdi

Açlığı uykusuzluğa tercih etmiş gibi canım

Ben de iki saat uyuyup geri geldim ay bugün çocuk bir rahat bakalım, biraz gazı var ama çıkarıyor
Bende geri geldim :)
Bu defa alarm çalmadan kendisi uyandı.
Senin adına da sevindim.

Umarım güzel güzel uyumuştur
Şu anlattıklarının hepsini bu emzirmede yaşadım resmen gazını çıkarırken uyandı, yerine koydum emzik verdim attı. Hayatı sorgulama moduna geçti.
Kız bu bebekler aynı fabrikadan çıkmış gibi ya
Sen gerçekten var mısın diye sordum üç dk önce dört günlük oğluma
Sorarsın haklısın kuşum
Ben yatakta ve bezde sensör var diyorum
Yatağa koyunca gözleri açıyor, bezi açınca fışkiye çalışıyor
Ahahahhaha doğrudur valla
Erkek annelerinin böyle bir sorunu da var evet ya. Sabırlar dilerim bacım
Bizimkinin de bana garezi var özellikle gündüzleri. Uyuduğunda azcık da ben yatayım diyorum. Yattığım gibi gözler açılıyor.

.

Bende geri geldim :)
Bu defa alarm çalmadan kendisi uyandı.
Senin adına da sevindim.
Oh maşallah
Ay bak o da var anasının yattığı yerde de sensör var

Bi eski muşamba masa örtüsünü kesip kılıf geçirdim alta koyuyorum,bir pipi mendilimiz var. Altını değişirken bacakları kıvırıyor kaldırıyor yuvarlak oluyor mendili kaydırıp yukarı işiyor Sonra da sinirleniyor alt değiştirme uzayınca kavga ediyoruz

Offf kocama da süt üreten meme taktırmak istiyorum ben kaç kez kalktım emzirdim yok durmuyor sakinleştirdim yine emzirdim adam fosur fosur uyuyor ya hadi kalksa yapacağı bir şey de yok emzirmek dışında onu da yapamıyor zaten

Canım ben hep alt açma örtüsü kullanıyorum şu tek kullanımlık olanlardan çiş dışarı yapacaksa da elimle bezi kapatıyorum hemen

Canım ben hep alt açma örtüsü kullanıyorum şu tek kullanımlık olanlardan çiş dışarı yapacaksa da elimle bezi kapatıyorum hemen
Bi şekilde açıp boşluk bulmayı başarıyor ya özellikle bezlerin değişme anını yakalıyor , Dediğim gibi yapıp yukarı işiyor body ıslanıyor

Oh maşallah

Ay bak o da var anasının yattığı yerde de sensör var
Kesinlikle var
Bayağı düzenek kurmuşsun sen kuzum
Her şeye rağmen yukarı işeyen Kuzey’e gerçekten saygılarımı iletiyorum
Bizimki de yanda horluyor ben 4ten beri ayaktayım
İnsan geceleri en çok eşine gıcık oluyor

EDS al süt sağ bırak EDS ile emzirsin

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-28-05-51-27-138_com.android.chrome-edit.webp
    26 KB · Görüntüleme: 54
Mamanın tek iyi yanı da eşe bırakıp uyumak Haftasonları onun nöbet günü de bu haftasonu izin verdim ailesi geldi diye

Amlyt diyolar kuzum ama tekrar ediyormuş ondan olmakta istemiyorum dahada bebegime bakamamazlik yapmak istemiyorum

Aslında öyle yapıyorum. Emzirmesi öncesi mochi takıyorum 40-50 cc ön sağım yapıp göğsü rahatlatıyorum ama yine de yapıyor bazen. Tıkanması benim her emmede olmuyor. Bende damağını şaklatması çok oluyor.
O değil bende benim Asm deki ebeler gibi olmuşum her sorana olur guzum normal annemm emzır sennn doyuyordur annesi falan diye desteklıyorum
Ay çok hoşsun yaaa
Canım bende oyle düşündüm oyle okudum ama doktor sorun yok dedi acaba endokrin de mi gitsem doktor sorun yok dedi baktiranlar kaç çıktı acaba sinir 11 mis
Yani içine sinmediyse git baktır canım. Okuyup okuyup kendini çok korkuttuysan en iyisi içini rahatlatmak olacaktır.
Benim sinirim bozuluyor bazen kaldırıyorum. Emzirmek tamam da bazen omuzda gezmek istiyor kucakta durmak istiyor. O tutsun biraz da

Bi şekilde açıp boşluk bulmayı başarıyor ya özellikle bezlerin değişme anını yakalıyor , Dediğim gibi yapıp yukarı işiyor body ıslanıyor
Kuzey işi çözmüş o zaman Uyanık spor yaBizimkinin daha 4 kez vukuatı oldu hepsinde çok sıçramadan yakaladım

Evet sorma çocuğu ikimiz yaptık ama ben bakıyorum ne iş diye düşünüyorum
Eşim çocuktan olmadan önce de hep derdi ben yattığım zaman sana batıyor illa bir şey yapacağım yatmayacağım bu evde diye şimdi 3525382992 kat sinir oluyorum

EDS al süt sağ bırak EDS ile emzirsin
Dursa keşke sıpa benim kokumu arıyor

Mamanın tek iyi yanı da eşe bırakıp uyumak Haftasonları onun nöbet günü de bu haftasonu izin verdim ailesi geldi diye
Çok mantıklı valla bizde 2 aylık felan olsak bende yaparım öyle Şimdş bensiz durmuyordu sıpa kokumu istiyor hep

Amlyt diyolar kuzum ama tekrar ediyormuş ondan olmakta istemiyorum dahada bebegime bakamamazlik yapmak istemiyorum
Ameliyat da zorBenim de kulak memesi gibi olmuş hatta biraz daha büyük

Benim sinirim bozuluyor bazen kaldırıyorum. Emzirmek tamam da bazen omuzda gezmek istiyor kucakta durmak istiyor. O tutsun biraz da
Öyle zamanlarda bende veriyorum ama sonuç olarak biz onlardan daha çok bakıp yoruluyoruz onlar yine dinleniyor o biraz bana batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…