Bende geri geldim :)Rotanın en azından ağızdan olması sevindirdi
Açlığı uykusuzluğa tercih etmiş gibi canım
Ben de iki saat uyuyup geri geldimay bugün çocuk bir rahat bakalım, biraz gazı var ama çıkarıyor
Umarım güzel güzel uyumuşturAy iyi bari, bitirsek şu aşıları da rahatlasak
Ay emzik bi tutuyo bir tutmuyor çok uzun emmiyo tuttuğunda da, azcık bi süt tadı arıyor galibaŞimdi yanımda meme vermeden uyudu galiba ben şok, tekrar bir yerine koymayı denicem. Memede uyuyunca da gazını çıkarayım derken uyanıyor, gazını çıkarmazsak kusuyor falan bilemiyorum.
Sorarsın haklısın kuşumSen gerçekten var mısın diye sordum üç dk önce dört günlük oğluma
Ahahahhaha doğrudur vallaBen yatakta ve bezde sensör var diyorum
Yatağa koyunca gözleri açıyor, bezi açınca fışkiye çalışıyor
Oh maşallah.
Bende geri geldim :)
Bu defa alarm çalmadan kendisi uyandı.
Senin adına da sevindim.
Ay bak o da var anasının yattığı yerde de sensör varUmarım güzel güzel uyumuştur
Şu anlattıklarının hepsini bu emzirmede yaşadım resmengazını çıkarırken uyandı, yerine koydum emzik verdim attı. Hayatı sorgulama moduna geçti.
Kız bu bebekler aynı fabrikadan çıkmış gibi ya
Sorarsın haklısın kuşum
Ahahahhaha doğrudur valla
Erkek annelerinin böyle bir sorunu da var evet ya. Sabırlar dilerim bacım
Bizimkinin de bana garezi var özellikle gündüzleri. Uyuduğunda azcık da ben yatayım diyorum. Yattığım gibi gözler açılıyor.
Bi eski muşamba masa örtüsünü kesip kılıf geçirdim alta koyuyorum,bir pipi mendilimiz var. Altını değişirken bacakları kıvırıyor kaldırıyor yuvarlak oluyor mendili kaydırıp yukarı işiyorUmarım güzel güzel uyumuştur
Şu anlattıklarının hepsini bu emzirmede yaşadım resmengazını çıkarırken uyandı, yerine koydum emzik verdim attı. Hayatı sorgulama moduna geçti.
Kız bu bebekler aynı fabrikadan çıkmış gibi ya
Sorarsın haklısın kuşum
Ahahahhaha doğrudur valla
Erkek annelerinin böyle bir sorunu da var evet ya. Sabırlar dilerim bacım
Bizimkinin de bana garezi var özellikle gündüzleri. Uyuduğunda azcık da ben yatayım diyorum. Yattığım gibi gözler açılıyor.
Canım ben hep alt açma örtüsü kullanıyorum şu tek kullanımlık olanlardan çiş dışarı yapacaksa da elimle bezi kapatıyorum hemenBi eski muşamba masa örtüsünü kesip kılıf geçirdim alta koyuyorum,bir pipi mendilimiz var. Altını değişirken bacakları kıvırıyor kaldırıyor yuvarlak oluyor mendili kaydırıp yukarı işiyorSonra da sinirleniyor alt değiştirme uzayınca kavga ediyoruz
Benimki kız olduğu halde aynı şeyleri yaşıyorumBen yatakta ve bezde sensör var diyorum
Yatağa koyunca gözleri açıyor, bezi açınca fışkiye çalışıyor
Bi şekilde açıp boşluk bulmayı başarıyor yaCanım ben hep alt açma örtüsü kullanıyorum şu tek kullanımlık olanlardan çiş dışarı yapacaksa da elimle bezi kapatıyorum hemen
Kesinlikle varOh maşallah
Ay bak o da var anasının yattığı yerde de sensör var
Bayağı düzenek kurmuşsun sen kuzumBi eski muşamba masa örtüsünü kesip kılıf geçirdim alta koyuyorum,bir pipi mendilimiz var. Altını değişirken bacakları kıvırıyor kaldırıyor yuvarlak oluyor mendili kaydırıp yukarı işiyorSonra da sinirleniyor alt değiştirme uzayınca kavga ediyoruz
Bizimki de yanda horluyor ben 4ten beri ayaktayımOfff kocama da süt üreten meme taktırmak istiyorum ben kaç kez kalktım emzirdim yok durmuyor sakinleştirdim yine emzirdim adam fosur fosur uyuyor ya hadi kalksa yapacağı bir şey de yok emzirmek dışında onu da yapamıyor zaten
EDS al süt sağ bırak EDS ile emzirsinOfff kocama da süt üreten meme taktırmak istiyorum ben kaç kez kalktım emzirdim yok durmuyor sakinleştirdim yine emzirdim adam fosur fosur uyuyor ya hadi kalksa yapacağı bir şey de yok emzirmek dışında onu da yapamıyor zaten
Offf kocama da süt üreten meme taktırmak istiyorum ben kaç kez kalktım emzirdim yok durmuyor sakinleştirdim yine emzirdim adam fosur fosur uyuyor ya hadi kalksa yapacağı bir şey de yok emzirmek dışında onu da yapamıyor zaten
Mamanın tek iyi yanı da eşe bırakıp uyumakBizimki de yanda horluyor ben 4ten beri ayaktayım
İnsan geceleri en çok eşine gıcık oluyor
Bilmiyorum daha çıkmadı heralde, biz sarılık olmadık hiç. Allah şifa versin tüm yavrulara2 kere sqrilik verdik canım ordan öğrendik sizin kaç cikti
Benim kızım; hiç uyumayam uykuya direnem anamı delirtemSadece beslenme zamanlarında uyanık kalması lazım ya da altı falan alınırken günün neredeyse tamamında uyumalı daha çok küçük
Amlyt diyolar kuzum ama tekrar ediyormuş ondan olmakta istemiyorum dahada bebegime bakamamazlik yapmak istemiyorumGerçekten süt alerjisi zor diğer alerjiler de zor alerjinin hepsi zor bence.Bebeklik dönemindeyse annenin katı diyet yapması lazım sonrası ek gıda çok zorluyor.İyi yürütmüşsün bu süreci ama sende baya bitmişsin
Benim bir arkadaşımın bebeğinde bir hastalık çıktı yüksek riskli alerjik hastalık kız Domates bile yedirse takip ederek yediriyor yanlarında ve evde adrenalin taşıyorlar çok zor bir durum
Yalnız röportaj çok iyi olmuş Ertuş yıllar sonra okur artık annem benim için neler yapmış der
Sizde abi faktörü olunca sen yalnız bırakıp bir şey yapamazsın ki canım kafanın arkasında 3.bir gözün olması lazım
O da alışana kadar zaman geçecek elbetAkşam ben koltukta emzirme yastığına koymuştum Lucky yanımda geldi inatla patisini çocuğunu üstüne koymaya çalışıyor zor engelledim kaldı ki sendeki çocuk Allah yardımcın olsun valla
Bizde sonrasında böyle bir şey taşama olasılığı yüksek diye direk sezeryan dedik
Pişman değilim bebeğim hiç strese girmedi çok şükür
@soulanis de yazmıştı baktık canım sağolun
Bende de vardı yine hortladı ama baya büyümüş bu karışımından bende süreyim canımgenel cerrahtan randevu aldım bakalım ne diyecek
Oyy maşallah bir 4 haftada 760 gr.bencede gayet iyi biz şimdi sadece anne sütü gidiyoruz o kadar çabuk toplar mı bilmiyorum
Ah kendine nazar ettin. Memede susmuyor mu?Sabahi sabah ettik uyumadi hic. Aglayip duruyor ne derdi var cozemedim
Aslında öyle yapıyorum. Emzirmesi öncesi mochi takıyorum 40-50 cc ön sağım yapıp göğsü rahatlatıyorum ama yine de yapıyor bazen. Tıkanması benim her emmede olmuyor. Bende damağını şaklatması çok oluyor.Bazı meme uçlarında delik sayısı fazla olurmuş ve süt tazzikli gelirmiş. ASM deki hemşirem öyle demişti bana. Benim de sağ memede aynı durum var. Çocuk emmeye başladığında hep boğazına kaçıyordu tıkanıyordu öksürüyordu. Sütünü biraz sağ öyle ver memeyi demişti.
Ay çok hoşsun yaaaO değil bende benim Asm deki ebeler gibi olmuşumher sorana olur guzum normal annemm emzır sennn doyuyordur annesi falan diye desteklıyorum
Yani içine sinmediyse git baktır canım. Okuyup okuyup kendini çok korkuttuysan en iyisi içini rahatlatmak olacaktır.Canım bende oyle düşündüm oyle okudum ama doktor sorun yok dedi acaba endokrin de mi gitsem doktor sorun yok dedi baktiranlar kaç çıktı acaba sinir 11 mis
Benim sinirim bozuluyor bazen kaldırıyorum. Emzirmek tamam da bazen omuzda gezmek istiyor kucakta durmak istiyor. O tutsun biraz daOfff kocama da süt üreten meme taktırmak istiyorum ben kaç kez kalktım emzirdim yok durmuyor sakinleştirdim yine emzirdim adam fosur fosur uyuyor ya hadi kalksa yapacağı bir şey de yok emzirmek dışında onu da yapamıyor zaten
Kuzey işi çözmüş o zamanBi şekilde açıp boşluk bulmayı başarıyor yaözellikle bezlerin değişme anını yakalıyor , Dediğim gibi yapıp yukarı işiyor body ıslanıyor
Evet sorma çocuğu ikimiz yaptık ama ben bakıyorum ne iş diye düşünüyorumBizimki de yanda horluyor ben 4ten beri ayaktayım
İnsan geceleri en çok eşine gıcık oluyor
Dursa keşke sıpa benim kokumu arıyorEDS al süt sağ bırak EDS ile emzirsin
Çok mantıklı valla bizde 2 aylık felan olsak bende yaparım öyleMamanın tek iyi yanı da eşe bırakıp uyumakHaftasonları onun nöbet günü de bu haftasonu izin verdim ailesi geldi diye
Ameliyat da zorAmlyt diyolar kuzum ama tekrar ediyormuş ondan olmakta istemiyorum dahada bebegime bakamamazlik yapmak istemiyorum
Öyle zamanlarda bende veriyorum ama sonuç olarak biz onlardan daha çok bakıp yoruluyoruz onlar yine dinleniyor o biraz bana batıyorBenim sinirim bozuluyor bazen kaldırıyorum. Emzirmek tamam da bazen omuzda gezmek istiyor kucakta durmak istiyor. O tutsun biraz da
Yok ondada susmuyor. Dun kakasini yapmadi ondan bence.Ah kendine nazar ettin. Memede susmuyor mu?
Böyle zamanlarda diyor ki eşim eeee canım ana olmak kolay değil.Öyle zamanlarda bende veriyorum ama sonuç olarak biz onlardan daha çok bakıp yoruluyoruz onlar yine dinleniyor o biraz bana batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?