Dun esim bana birsey atmis. Dedim annem gidince yardim ediceksin mecbur. Ediyorum yya diyo. Napiyosun dedim. Cocugu seviyorum ya diyoBöyle zamanlarda diyor ki eşim eeee canım ana olmak kolay değil.
İlerde gelinime veririm ahahahaGerçekten süt alerjisi zor diğer alerjiler de zor alerjinin hepsi zor bence.Bebeklik dönemindeyse annenin katı diyet yapması lazım sonrası ek gıda çok zorluyor.İyi yürütmüşsün bu süreci ama sende baya bitmişsin
Benim bir arkadaşımın bebeğinde bir hastalık çıktı yüksek riskli alerjik hastalık kız Domates bile yedirse takip ederek yediriyor yanlarında ve evde adrenalin taşıyorlar çok zor bir durum
Yalnız röportaj çok iyi olmuş Ertuş yıllar sonra okur artık annem benim için neler yapmış der
Sizde abi faktörü olunca sen yalnız bırakıp bir şey yapamazsın ki canım kafanın arkasında 3.bir gözün olması lazım
O da alışana kadar zaman geçecek elbetAkşam ben koltukta emzirme yastığına koymuştum Lucky yanımda geldi inatla patisini çocuğunu üstüne koymaya çalışıyor zor engelledim kaldı ki sendeki çocuk Allah yardımcın olsun valla
Bizde sonrasında böyle bir şey taşama olasılığı yüksek diye direk sezeryan dedik
Pişman değilim bebeğim hiç strese girmedi çok şükür
@soulanis de yazmıştı baktık canım sağolun
Bende de vardı yine hortladı ama baya büyümüş bu karışımından bende süreyim canımgenel cerrahtan randevu aldım bakalım ne diyecek
Oyy maşallah bir 4 haftada 760 gr.bencede gayet iyi biz şimdi sadece anne sütü gidiyoruz o kadar çabuk toplar mı bilmiyorum
O neyse de benimki bir kere püskürtmeli büyük tuvaletini yaptı. Üstüm başım fena b*ka bulandıBi şekilde açıp boşluk bulmayı başarıyor yaözellikle bezlerin değişme anını yakalıyor , Dediğim gibi yapıp yukarı işiyor body ıslanıyor
Uyumadan bikaç saat önce göğsüme ağız bezlerinden koyuyorum bekletiyorum canım başının altına onu seriyorum kokum siniyor o da bi süre işe yarıyorKuzey işi çözmüş o zamanUyanık spor ya Bizimkinin daha 4 kez vukuatı oldu hepsinde çok sıçramadan yakaladım
Evet sorma çocuğu ikimiz yaptık ama ben bakıyorum ne iş diye düşünüyorum
Eşim çocuktan olmadan önce de hep derdi ben yattığım zaman sana batıyor illa bir şey yapacağım yatmayacağım bu evde diye şimdi 3525382992 kat sinir oluyorum
Dursa keşke sıpa benim kokumu arıyor
Çok mantıklı valla bizde 2 aylık felan olsak bende yaparım öyleŞimdş bensiz durmuyordu sıpa kokumu istiyor hep
Ameliyat da zorBenim de kulak memesi gibi olmuş hatta biraz daha büyük
Öyle zamanlarda bende veriyorum ama sonuç olarak biz onlardan daha çok bakıp yoruluyoruz onlar yine dinleniyor o biraz bana batıyor
Ah o kaka başımıza dert bizimde oluyor arada kaka krizimiz. Çıkabilirsen bugün arabayla yürüyüşe çık özellikle kaldırımda yürü tıkırdasın titresin biraz işe yarıyor bence.Yok ondada susmuyor. Dun kakasini yapmadi ondan bence.
Oyle bir agliyor ki gorsen susturmak mumkun degil canimdan can gidiyor resmen insallah bugun yapar. Ama ikinmiyorda yapmak icin onuda anlamadimAh o kaka başımıza dert bizimde oluyor arada kaka krizimiz. Çıkabilirsen bugün arabayla yürüyüşe çık özellikle kaldırımda yürü tıkırdasın titresin biraz işe yarıyor bence.
Çok çözemiyorlar daha. Mesela bacaklarını karnına çekmesi gerekirken uzatıyor ittiriyor iyice kasıyor yapamıyor. Sebepsiz ağlama krizleri kolik de olabilirOyle bir agliyor ki gorsen susturmak mumkun degil canimdan can gidiyor resmen insallah bugun yapar. Ama ikinmiyorda yapmak icin onuda anlamadim
İnsallah yaÇok çözemiyorlar daha. Mesela bacaklarını karnına çekmesi gerekirken uzatıyor ittiriyor iyice kasıyor yapamıyor. Sebepsiz ağlama krizleri kolik de olabilirİnşallah değildir
Benımkıde dun hiç durmadı uyumadı sahı kakasını yapmadı sanırım o mu etkıledı acaba 2 de en son uyudu akşam 6-7 den beri , 9 da kalktı 38 dkdır kaka temızle cocugu temızle eşyaları cıtıle uğraşıyorum uc kez yaptı emerken üst üsteYok ondada susmuyor. Dun kakasini yapmadi ondan bence.
Benımkide eee cennet boşuna anaların ayaklarının altında değilBöyle zamanlarda diyor ki eşim eeee canım ana olmak kolay değil.
Ayy keske benimkide yapsa ya valla cok huzursuz yatirdim simdi ama gene bi mizmizlik ,Benımkıde dun hiç durmadı uyumadı sahı kakasını yapmadı sanırım o mu etkıledı acaba 2 de en son uyudu akşam 6-7 den beri , 9 da kalktı 38 dkdır kaka temızle cocugu temızle eşyaları cıtıle uğraşıyorum uc kez yaptı emerken üst üste
Rahatlamıştır inşallah artık karnı hala bı tık şiş gazlı gibi duruyor , bizimki kucakta iyi sessiz duruyo yatırınca ağlıyor bıdaha al uyut emzır yatır ağla uyut salla uyut falan tarzı gectı sık sık emdıkce de daha cok gaz oluyo kısır döngü ısteAyy keske benimkide yapsa ya valla cok huzursuz yatirdim simdi ama gene bi mizmizlik ,
Onu yapicam belki faydasi olur valla uzuluyorum cocuga yaRahatlamıştır inşallah artık karnı hala bı tık şiş gazlı gibi duruyor , bizimki kucakta iyi sessiz duruyo yatırınca ağlıyor bıdaha al uyut emzır yatır ağla uyut salla uyut falan tarzı gectı sık sık emdıkce de daha cok gaz oluyo kısır döngü ıste
Geçen videodaki haraketlerı yapsana
Her şeye de bir cevapları var maşallahBöyle zamanlarda diyor ki eşim eeee canım ana olmak kolay değil.
Çok mantıklı kız bende öyle deneyimUyumadan bikaç saat önce göğsüme ağız bezlerinden koyuyorum bekletiyorum canım başının altına onu seriyorum kokum siniyor o da bi süre işe yarıyor
Ay yapti valla cocugumRahatlamıştır inşallah artık karnı hala bı tık şiş gazlı gibi duruyor , bizimki kucakta iyi sessiz duruyo yatırınca ağlıyor bıdaha al uyut emzır yatır ağla uyut salla uyut falan tarzı gectı sık sık emdıkce de daha cok gaz oluyo kısır döngü ıste
Geçen videodaki haraketlerı yapsana
Bende genel isterim herhaldeBen sezaryen oldum. Bilenler bilir, baştan beri kendi isteğim bu yöndeydi. Çok kolay oldu. Spinal başlamıştık ama genel anesteziye döndüler. Hiç bilmiyordum o an genele döneceğini. Bir uyandım bitti dediler. Çok şaşırdım. Aaa dedim ne kadar kolaymış.Bir daha gebelik düşünürsem genel anestezi ile sezaryen düşünürüm yine.
Özendirmek gibi olmasın tabi okuyanlara. Ben kendimi , vücudumu, psikolojimi tanıyorum. Normal doğum yapamazdım.
Su açıldığı zaman ben de çok kötü oldum. Asıl sancılar ondan sonra başladıglutensiz hemsire dediği gibi doğum değil belki ıkınma evresi değil ama suyum patlatılıp o yedi cm geldikten sonra sancı kafamı duvarlara vurmak istedim neyse öyle böyle bitti
Sevin valla hakkın varKıyamam size yabu böyle bir şeyse sezaryen olduğuma sevineceğim sezaryen olacağım sabahın gecesi ağrılarım vardı adet sancısı gibi sonra normal doğuranlar bana işte öyle gidiyor açılmaya kadar sonra onun bir tık fazlası dayanılmayacak gibi değil dediler
Ağrıyı bende hatırlamıyorum gerçekten şuan sadece hiç geçmeyecek sanmıştım. Acaba bu saatten sonra sezaryen istesem olur mu ki diye düşündümYa şu an o ağrıyı hatırlamaya çalışıyorum yok biliyor musun, silmişimTek başımaydım ben loş bir odada, yaparım dediğim her pozisyonu unutmuşum sadece sancı araları dinlenmem gerektiğini hatırladım uyudum Bir de bol bol nefes aldım, bağırmamaya çalıştım ama inledim oksijen de verdiler o rahatlattı. Çıktım güvenlikle kanka olmuş eşim o da diyor ki çok sessiz doğurdun hiç sesini duymadık Şimdi iyileştim ya böyle dalga geçebiliyorum
Çok şükür aklımız başımıza geldiYani aklı olan insan öyle düşünür bence
Aklında olsun bıdahakıneAy yapti valla cocugum
Derdi oymus valla misler gibi uyuyorAklında olsun bıdahakıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?