2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İlerde gelinime veririm ahahaha

Uyumadan bikaç saat önce göğsüme ağız bezlerinden koyuyorum bekletiyorum canım başının altına onu seriyorum kokum siniyor o da bi süre işe yarıyor

Yok ondada susmuyor. Dun kakasini yapmadi ondan bence.
Ah o kaka başımıza dert bizimde oluyor arada kaka krizimiz. Çıkabilirsen bugün arabayla yürüyüşe çık özellikle kaldırımda yürü tıkırdasın titresin biraz işe yarıyor bence.

Ah o kaka başımıza dert bizimde oluyor arada kaka krizimiz. Çıkabilirsen bugün arabayla yürüyüşe çık özellikle kaldırımda yürü tıkırdasın titresin biraz işe yarıyor bence.
Oyle bir agliyor ki gorsen susturmak mumkun degil canimdan can gidiyor resmen insallah bugun yapar. Ama ikinmiyorda yapmak icin onuda anlamadim

Oyle bir agliyor ki gorsen susturmak mumkun degil canimdan can gidiyor resmen insallah bugun yapar. Ama ikinmiyorda yapmak icin onuda anlamadim
Çok çözemiyorlar daha. Mesela bacaklarını karnına çekmesi gerekirken uzatıyor ittiriyor iyice kasıyor yapamıyor. Sebepsiz ağlama krizleri kolik de olabilir İnşallah değildir

Yok ondada susmuyor. Dun kakasini yapmadi ondan bence.
Benımkıde dun hiç durmadı uyumadı sahı kakasını yapmadı sanırım o mu etkıledı acaba 2 de en son uyudu akşam 6-7 den beri , 9 da kalktı 38 dkdır kaka temızle cocugu temızle eşyaları cıtıle uğraşıyorum uc kez yaptı emerken üst üste

Ayy keske benimkide yapsa ya valla cok huzursuz yatirdim simdi ama gene bi mizmizlik ,

Ayy keske benimkide yapsa ya valla cok huzursuz yatirdim simdi ama gene bi mizmizlik ,
Rahatlamıştır inşallah artık karnı hala bı tık şiş gazlı gibi duruyor , bizimki kucakta iyi sessiz duruyo yatırınca ağlıyor bıdaha al uyut emzır yatır ağla uyut salla uyut falan tarzı gectı sık sık emdıkce de daha cok gaz oluyo kısır döngü ıste
Geçen videodaki haraketlerı yapsana

Onu yapicam belki faydasi olur valla uzuluyorum cocuga ya

Böyle zamanlarda diyor ki eşim eeee canım ana olmak kolay değil.
Her şeye de bir cevapları var maşallah

Uyumadan bikaç saat önce göğsüme ağız bezlerinden koyuyorum bekletiyorum canım başının altına onu seriyorum kokum siniyor o da bi süre işe yarıyor
Çok mantıklı kız bende öyle deneyim

Ay yapti valla cocugum

Bende genel isterim herhalde
glutensiz hemsire dediği gibi doğum değil belki ıkınma evresi değil ama suyum patlatılıp o yedi cm geldikten sonra sancı kafamı duvarlara vurmak istedim neyse öyle böyle bitti
Su açıldığı zaman ben de çok kötü oldum. Asıl sancılar ondan sonra başladı doğumda ne var 4 5 kere ıkındım galiba ama baya uzun uzun ıkındım boğazım acıyor şuan bile sonra çocuk doğdu. Senin de karın boşluğun ağrıyor mu ya? Benim hem sağ hem sol nasıp ağrıyor, yüksek sesle konuşamıyorum, öksüreceğim diye ödüm kopuyor sürekli su içiyorum. Ne zormuş anne olmak
Sevin valla hakkın var
Annemde öyle dedi bana 3 doğum tecrübesine güvenerek kendi adet sancım gibi olacak sandım. etrafıma da hep öyle moral verdim. Şunu farkettim ben hiç adet sancısı çekmemişim
Ağrıyı bende hatırlamıyorum gerçekten şuan sadece hiç geçmeyecek sanmıştım. Acaba bu saatten sonra sezaryen istesem olur mu ki diye düşündüm Ben hiç bağırmadım bağırdıysam da sümmes sebila yesserahuu diye bağırmışımdır İyi ki bu doktorun ekibi ile anlaştık o kadar destek oldu ki ebem ve doğulam Allah razı olsun. Anne şefkatli davrandı halbuki aramızda çok yaş yoktu. Sancılandığımda masaj yaptı, doğum yaparken bile ıkınma arasında su içirdi pipetle, ellerimi ovdu, sürekli yüreklendirdi. Baya faydasını gördüm onun. Yalnız olsam umutsuzluğa kapılabilirdim.
Yani aklı olan insan öyle düşünür bence
Çok şükür aklımız başımıza geldi

Ay kızlar sabahtan beri agla agla içim çıktı..kızım dünden beri bı krizlerde öyle bı ağlıyor ki anlatamam gaz sıkıştırıyor kendini yırtarcasına ağlıyor cikaramiyiruzda...gece yine sıfır uykuyla sabaha çıktım sabah yine bı kriz..eşim geldi senin sütünde bişey var emzirme mama alalaim mama verelim dedi...oğlumda da aynısını yapmış senin sütun sorunlu demişti hatta bikac saat emzirmeme engel olmuştu çocuğu...nasıl zoruma gitti tam lohuslaigi iyi götürüyorum henüz ağlama krizlerine girmedim demisken mahvoldum sabahtan beri..ve emzirmek için basurumu dikisimi bosvermisim gün içinde iki kat yürüyorum ağrıdan gece uykusu yok tuvalete bile bırakıp gidemiyorum takdir edeceğine laf ediyor moral bozuyor bu erkekler niye böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…